Σελίδα 49 από 212 ΠρώτοΠρώτο ... 3944454647484950515253545999149 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 721 έως 735 από 3169

Θέμα: GSF 600/650 s Bandit

Παλαιό μέλος
    Δες και αυτο το συγκριτικο.Μπορει να ειναι το GSX αλλα ουσιαστικα ειναι το Βandit

http://www.brightcove.tv/title.jsp?t...nnel=711881422

Αρχικά δημιουργήθηκε από Ληστης
    ο γραπτος λογος ειναι δυσκολος.
    Καλά έχεις δίκιο, ΛΟΛ τόσο καιρό λέω να πάμε για κανένα καφεδάκι η συμμορία αλλά φευ...

Το "αναγκαστικη" ανανεωση γιατι το κανει αυτοματος υποδεεστερο του Hornet;
    Εμ... Ναι και όχι. Είναι υποδεέστερο μηχανολογικά γιατί χρησιμοποιεί πιο "φτηνά" κομμάτια και δεν έχει σχεδίαση που να του επιτρέπει πολλά, είναι μιά λογική από μεριάς Suzuki, φτιάξτε ένα "σκυλί" όπως το παλιό και μην ασχοληθούμε άλλο. Η οικονομία φαίνεται βασικά από τον όγκο του. Το μοτέρ είναι μεγαλύτερο από το αερόψυκτο, ειδικά το 1250 εξέχει πολύ από τη μοτοσικλέτα. Δίνει οπτικό εφφέ και "σεβασμό" αλλά... Εγώ θα ήθελα κάτι πιο minimal και ελαφρύ. Γούστα είναι αυτά. Το CBR600RR φτιάχτηκε με στόχο την απόλυτη απόδοση, που σημαίνει ότι το μοτέρ του CBF/Hornet κληρονομεί λίγο όγκο, λίγο βάρος, ευστροφία, καλό ζύγισμα χωρίς κραδασμούς και αξιοπιστία επίσης. Και κατά τα φαινόμενα, καλύτερες καύσεις που σημαίνει πιο μικρό καταλύτη/τελικό χωρίς την ανάγκη του pair (και άλλο κέρδος σε βάρος).

Δηλαδη τι αλλο θελεις απο την μηχανη σου;να την πληρωσεις πιο ακριβα απλα για να λες οτι εχεις ονομα;
    Νομίζω ότι σου εξήγησα το σκεπτικό μου, σε σχέση με το GSR. To Bandit θα μπορούσε να είναι ένα GSR με πιο φτηνό ψαλίδι, με τα ίδια πλαστικά με σήμερα και με πιο φτηνά φρένα και αναρτήσεις όπως σήμερα και στην ίδια τιμή με σήμερα. Ο καταναλωτής θα κέρδιζε από το καλύτερο μοτέρ, το πιο καλό πλαίσιο και το marketing θα ήταν πιό εύκολο. H Suzuki θα κέρδιζε από την ανάγκη λιγότερου στοκ ανταλλακτικών και τη χρήση κοινών γραμμών παραγωγής, επίσης θα γλίτωνε τα λεφτά της εξέλιξης των σημερινών μοτέρ και θα απόσβενε τα υπάρχοντα πολύ πιο γρήγορα.

Μην με παρεξηγησεις, συζητηση κανουμε.

Για το συγκριτικό, δεν είπα ποτέ ότι το Bandit δεν είναι καλό...
    Του λείπει "μούρη" όμως.

700 κιλά βίδες Το avatar του/της Anritsu
    Αρχικά δημιουργήθηκε από amyroukai

Νομίζω ότι σου εξήγησα το σκεπτικό μου, σε σχέση με το GSR. To Bandit θα μπορούσε να είναι ένα GSR με πιο φτηνό ψαλίδι, με τα ίδια πλαστικά με σήμερα και με πιο φτηνά φρένα και αναρτήσεις όπως σήμερα και στην ίδια τιμή με σήμερα. Ο καταναλωτής θα κέρδιζε από το καλύτερο μοτέρ, το πιο καλό πλαίσιο και το marketing θα ήταν πιό εύκολο. H Suzuki θα κέρδιζε από την ανάγκη λιγότερου στοκ ανταλλακτικών και τη χρήση κοινών γραμμών παραγωγής, επίσης θα γλίτωνε τα λεφτά της εξέλιξης των σημερινών μοτέρ και θα απόσβενε τα υπάρχοντα πολύ πιο γρήγορα.

[/B]

Ωραία τα λες αλλά εγώ έχω κάνα δυό ενστάσεις . Πρώτον , ενώ φωνάζουμε οτί το bandit δεινοσαυρίζει οπτικά , προτείνεις να μπει ένα παλιότερο , έστω και gsxr μοτέρ , που είναι για μένα μεγάλο πισωγύρισμα . Επίσης το GSR , καλό , άγιο , γρήγορο , μουρατό κλπ έχει όμως ένα μειονέκτημα για μένα . Ψάξε δες την κατανάλωση του και θα με καταλάβεις . Για καποιον 1 και 1,5 λιτρο παραπάνω στα 100 κμ μπορεί να είναι αστεία διαφορά για κάποιους άλλους όμως σίγουρα μετράει ειδικά αν δεν καιγονται για ιπποδύναμη και επιδόσεις . Δεν νομίζω πως ειναι μλακες στην HONDA που δίνουνε και αυτοί το cbf με ούτε 80 άλογα και μοτέρ απο cbr αν δεν κάνω λάθος . Προφανώς κάτι ξέρουνε
    Σαν υποψήφιος αγοραστής που κοιτάζει όλα τα μοντέλα χωρίς παρωπίδες , θα έλεγα ότι το Bandit , χάνει παρά πολύ στο πλαίσιο , στο βάρος και στην εξάτμιση .Αυτό οπτικά τουλάχιστον καθώς δεν το έχω οδηγήσει ακόμα . Απο την άλλη είναι άδικο να το συγκρίνουμε με το Hornet ΑΒΣ μια και είναι 2 χιλιάρικα απάνω και χωρίς φέρινγκ . Θα μου άρεσε να δω και το GSX 650 F που είναι λίγο πιο σπορ χωρίς να απομακρύνεται απο τον χαρακτήρα του bandit , πράγμα που μάλλον δεν πρόκειται να γίνει στο Ελλάδα

Modenas Kriss 125

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από amyroukai
    Καλά έχεις δίκιο, ΛΟΛ τόσο καιρό λέω να πάμε για κανένα καφεδάκι η συμμορία αλλά φευ...

το 1250 εξέχει πολύ από τη μοτοσικλέτα. Δίνει οπτικό εφφέ και "σεβασμό" αλλά...

και με πιο φτηνά φρένα και αναρτήσεις όπως σήμερα

Για το συγκριτικό, δεν είπα ποτέ ότι το Bandit δεν είναι καλό...
    Του λείπει "μούρη" όμως.
    Κατσε να βαλω και την εξατμιση και το συζηταμε για τον καφε (να πουλησω λιγο μουρη παραπανω και εγω :rotflmao: )

Ξερεις ποσους εχω κοροιδεψει οτι ειναι 1250 κυβικα; Οπως και να το κανουμε το μεγεθος μετραει!!! (ασε τους cbfακιδες να λενε οτι μετραει η τεχνη )

Τα φρενα ειναι τα ιδια στο bandit Κ7 με του GSR .Ενταξει το πλαισιο υστερει οντως.

Και θελεις για την μουρη να δωσεις 2000+ παραπανω; (αντε παλι με τα λεφτα )

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Anritsu
    μένα μεγάλο πισωγύρισμα . Επίσης το GSR , καλό , άγιο , γρήγορο , μουρατό κλπ έχει όμως ένα μειονέκτημα για μένα .

, θα έλεγα ότι το Bandit , χάνει παρά πολύ στο πλαίσιο , στο βάρος και στην εξάτμιση .

άρεσε να δω και το GSX 650 F που είναι λίγο πιο σπορ χωρίς να απομακρύνεται απο τον χαρακτήρα του bandit , πράγμα που μάλλον δεν πρόκειται να γίνει στο Ελλάδα

Το gsr δεν ειναι και τοσο γρηγοροτερο απο bandit.Αν διαβασετε διαφορες δοκιμες εχουν παραπλησιες επιδοσεις με το gsr να καρδιζει λιγο πανω απο τα 150 μεχρι τα 200 κατι.Στην τελικη ειναι τα ιδια λογο καλυτερης αεροδυναμικης του bandit.Σε ρεπριζ το bandit ειναι πολυ καλυτερο.

Με τα λεφτα που γλυτωνεις μπορεις καλιστα να βαλεις οτι εξατμιση θελεις και παλι να σου μεινουν για βαλιτσα, σχαρες,σωληνακια υψηλης, bagster και και και....

Και μενα μου αρεσει το GSX.

Τα μοντέλα με ABS δεν έχουν υψηλής από τη "μαμά";
    Ένα τελικούλι το θέλω και εγώ...

Τέλος πάντων, πολλές φορές γκρινάζω απλά για να γκρινιάξω επειδή τα θέλω όλα...

Θα το λύσω το πρόβλημα με ένα 600άρι SS να μου φύγει το άχτι και του βάρους και του γκαζιού.

Σκέφτομαι μεταξύ σοβαρού και αστείου να φτιάξω κάποτε ένα πλαίσιο με σωλήνες, να βάλω το μοτέρ και τα περιφερειακά που μου αρέσουν και να φτιάξω το δικό μου "special" μοντέλο όπως το έχω φανταστεί. Ιδέες έχω, λογικά θα πάρω και ένα στατικό έτσι και αλλιώς... Που θα μου πάει... Η τρέλλα περισσεύει.

Ρε παιδιά αυτό εδώ τι είναι ??? 600 αερόψυκτο ή 650 υδρόψυκτο ?? Εμένα για 600αρί μου φαίνεται πάντως .

http://www.youtube.com/watch?v=4op4FeT4Wk8#_TVx2sPaN24

:smilea:
    Modenas Kriss 125

Banned Το avatar του/της WebD
    Το 600αρι πρέπει να είναι.... και πρέπει να έχει βάλει κάλυμμα στο ψυγείο λαδιού.
    Επίσης πρόσεξα πως δεν έχει υδραυλικό συμπλέκτη.... που αν δεν κάνω λάθος όλα τα υδρόψυκτα έχουν.

Αρχικά δημιουργήθηκε από gigenis
    Το 600αρι πρέπει να είναι.... και πρέπει να έχει βάλει κάλυμμα στο ψυγείο λαδιού.
    Επίσης πρόσεξα πως δεν έχει υδραυλικό συμπλέκτη.... που αν δεν κάνω λάθος όλα τα υδρόψυκτα έχουν.

Γιατί το μοτέρ δεν φαίνεται πως είναι παλαιάς κοπής ???

Modenas Kriss 125

Παλαιό μέλος
    Καλησπέρα. Έιναι το 650 αλλά το Κ6, το αεροελαιόψυκτο. Τα λέμε...

Αρχικά δημιουργήθηκε από vasdekiss
    Καλησπέρα. Έιναι το 650 αλλά το Κ6, το αεροελαιόψυκτο. Τα λέμε...
    Modenas Kriss 125

Αρχικά δημιουργήθηκε από Anritsu
    Ρε παιδιά αυτό εδώ τι είναι ??? 600 αερόψυκτο ή 650 υδρόψυκτο ?? Εμένα για 600αρί μου φαίνεται πάντως .

http://www.youtube.com/watch?v=4op4FeT4Wk8#_TVx2sPaN24

Θα σας μαλώσω!!! Το πρόσφατο 600 είχε ασημένιο μοτέρ, άλλη σέλα και διπλούς προβολείς (σαν το σημερινό fazer κάπως)! Το 650 αεροελαιόψυκτο είναι αυτό στο βίντεο και το 650 υδρόψυκτο έχει ασημένιο μοτέρ χωρίς ψυκτρες φυσικά και όπως είπε και ο gigenis ξεχωρίζει και από το συμπλέκτη, υδραυλικός με ρυθμιζόμενη μανέτα. Άσε που το μοτέρ του είναι αρκετά μεγαλύτερο (ίσως να ξεγελάει και το χρώμα) και έχει και άλλα ψυγεία μπροστά...

Παλαιό μέλος
    Καλησπέρα και απο εμένα. Χθες παρατήρησα κάτι ανησυχητικό. Φρενάροντας με σχετικά μεγάλη ταχύτητα (70 - 80km/h) και χρησιμοποιόντας το πίσω φρένο η μικρή πετάει κώλο.. Μήπως ξέρουμε στα πόσα χιλιόμετρα θέλουν αλλαγή τα λάστιχα? (αναφέρομαι στα εργοστασιακά).

χιλιομετροφάγος! Το avatar του/της pektis
    Champion 2ης Βουνίσιας
    Aν δεν κάνω λάθος, από τις 15,000χλμ. & μετά θεωρούνται επικύνδινα...

Παλαιό μέλος
    Περίεργα πράγματα... Εγώ δεν μετράω καλά καλά 7.000.... Θα το ξαναδοκιμάσω σήμερα και βλέποντας και κάνοντας.. Καμιά εισήγηση για τους αντικαταστάτες τους?

Παρόμοια θέματα

1. καταναλωση gsf 600s
    από salivaras στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 26/03/2008, 20:28
  2. fazer 600 ή v-strom 650 ή bandit?
    από al6s στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 16/06/2007, 06:22
  3. Repair Manual Transalp 600-650 & Africa 650-750
    από tifozif1 στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 28
    Τελευταίο μήνυμα: 12/10/2005, 12:01

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •