Σελίδα 66 από 212 ΠρώτοΠρώτο ... 1656616263646566676869707176116166 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 976 έως 990 από 3169

Θέμα: GSF 600/650 s Bandit

Ληστες καλησπερα.Ειμαι και εγω μεσα γιατον καφε!!

και γω μεσα!

Κοίτα να δεις που τόσο καιρό το λέω και θα το κανονίσετε όπως πάει Κυριακή που θα λείπω... :rotflmao:

κυριακη πρωι ραντεβου στο tsaf κατα τις 08.00 βολτα μεχρι τα Καμενα Βουρλα,καφε, επιστροφη,πως σας φαινεται??

Αρχικά δημιουργήθηκε από pc997
    κυριακη πρωι ραντεβου στο tsaf κατα τις 08.00 βολτα μεχρι τα Καμενα Βουρλα,καφε, επιστροφη,πως σας φαινεται??
    gamotokeratomougamodeneinaidinaton... Καλά να περάσετε, εγώ λογικά θα κοιμάμαι κάπου 500χλμ πιο βόρεια.

Παλαιό μέλος
    Αυτη την κυριακη πιθανοτατα θα ειμαι χωρις μηχανη.Ψηφιζω για την επομενη.

old school gixxer Το avatar του/της alex14
    Αυτη την Κυριακη πιθανοτατα θα ριχνει καρεκλες και θα προτιμησω
    τον καναπε
    Μπαμπα μην πεφτεις !!!!

ας το οργανωσουμε για την αλλη Κυριακη

εγω ειμαι μεσα οποτε μαζευτουμε.....

Παλαιό μέλος
    Λοιπον προτεινω, ας πουμε σαν σημειο αναφορας στις 11.00 στην καντινα μετα την βαρκιζα.Δεν εχω παει αλλα εχω δει να συχναζουν μηχανοβιοι εκει. Δεν λεω για εκδρομη γιατι ειναι πιο δυσκολο να γινει και ισως δρασει σαν ανασταλτικος παραγοντας.

μιλαμε για αυριο?

Παλαιό μέλος
    Οχι για αυριο,την επομενη κυριακη

Artificial Spammer Το avatar του/της Elle
    Ληστές, τι θα γίνει; Θα στείλετε κι εσείς καμμιά φωτό με τα ληστιομηχανήματά σας;
    Στείλτε βρε καμμιά φωτό να πάρουμε κι εμείς καμμιά ιδέα για καμμιά κ(λ)αρίνα, κανένα
    φαίρινγκ, κανένα κόκκαλο, καμμιά εξάτμιση, κανένα έτσι...
    Στείλτε φωτό σας λέω!
    Να κάνω την αρχή! Το Bandit του κολλητού και
    συνταξιδιώτη μου "Los bandito de moteros moutsatsos"

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	clipboard01.jpg 
Προβολές:	428 
Μέγεθος:	67,0 KB 
ID:	142313
    :a36: Θεσσαλικό κλιμάκιο :a36:
    :a07:Τη λένε Μαίρη
    Ζητείται νεαρός για delivery σε πιτσαρία με GSXR hayabusa K8

Αρχικά δημιουργήθηκε από Elle
    Στείλτε φωτό σας λέω!
    Να κάνω την αρχή! Το Bandit του κολλητού και
    συνταξιδιώτη μου "Los bandito de moteros moutsatsos"
    Είναι πολλές οι σελίδες του thread, το ξέρω. Αλλά δεν τις έχεις διαβάσει, γιατί τότε θα έβλεπες ότι οι περισσότεροι εδώ έχουν ανεβάσει φωτογραφίες του Bandit τους και με τις αλλαγές που έχουν κάνει.
    Δυστυχώς, όταν μπαίνουν όοοολα σε ένα thread, χάνονται. Τι να κάνουμε που δεν έχουμε κατηγορία...

Καλοτάξιδοι και πάντα όρθιοι.

ΣΚ ανέβηκα Θεσσαλονίκη με το Bandit. Δεν πέτυχα βροχή στη διαδρομή πηγαίνοντας, λίγο αέρα είχε μετά τη Λάρισα. Κατανάλωση με 160-180 ανέβηκε 8λ/100χλμ παρά κάτι (230 χιλιόμετρα 16 λίτρα). Στην επιστροφή κάτι λιγότερο σε βενζίνη γιατί το πήγαινα λίγο πιο χαλαρά στην αρχή, μέχρι τη Λαμία. Ξέχασα ότι με το νέο δρόμο έχουν αλλάξει τα βενζινάδικα και αν δε βάλεις στο παλιό κομμάτι του "πετάλου" μετά δεν έχει για αρκετά χιλιόμετρα... Οπότε κατέβασα και άλλο την ταχύτητα και στο τελευταίο κομμάτι βρήκα ενδιαφέρουσα παρέα (ένα SAAB και μια C200K που πήγαιναν "200άρες") και κόλλησα για πλάκα, μέχρι που άρχισε η ψιχάλα κοντά στο Σείριο και έκοψα. Με λίγο σκύψιμο, η ψηλή ζελατίνα δεν αφήνει τη βροχή να λερώνει το κράνος... Αλλά στα διόδια στις Αφίδνες παραλίγο να αγοράσω οικόπεδο. Λέω, ΟΚ, ας κόψω στα 100 περίπου γιατί έχει μπετόν και δεν κρατάει όπως στην άσφαλτο. Με το που περνάω το στέγαστρο και κάνω να ανοιχτώ αριστερά και να επιταχύνω, γλιστράει το μπροστινό και μέχρι να πω "ω γμτ" ευτυχώς ξαναπάτησε άσφαλτο και τη γλίτωσα. Και να πει κανείς ότι έκανα τπτ απότομο...

Τα Gore-tex μπουφάν και παντελόνι έκαναν άριστη δουλειά αλλά έκανα δύο σημαντικές παρατηρήσεις. Αν ξανακάνω τέτοια διαδρομή χειμώνα, χρειάζομαι μπότες χειμωνιάτικες (έκανα το ταξίδι με τα timberland τα οποία είναι χαμηλά και έμπαζαν λίγο κρύο από το καλάμι αλλά κατά τα άλλα είναι ΟΚ). Έχω καταλήξει στις Alpinestars Web και με την πρώτη ευκαιρία... Σε μεγάλη διαδρομή θέλει και πιο ζεστά γάντια από τα Richa που έχω. Βροχή δεν παίρνουν και μέσα στην πόλη δεν το καταλαβαίνεις γιατί όπου και να πας φτάνεις γρήγορα, αλλά με χαμηλότερες θερμοκρασίες, αν έκανα το ίδιο ταξίδι θα έφτανα χωρίς δάχτυλα. Αλλά τα βαριά χειμωνιάτικα γάντια είναι ΠΟΛΥ μπαούλα ρε παιδί μου... Επίσης, το παντελόνι που δεν φούσκωνε χαμηλά το μπατζάκι από τον αέρα, είναι τελικά ιδιαίτερα ξεκούραστο σε σχέση με τζιν, τύπου στρατιωτικό κλπ γιατί δε σπρώχνει το πόδι πίσω. Οι ωτοασπίδες είναι ο καλύτερος φίλος μου, ανεκτίμητες στο ταξίδι.

Απλα μια μικρη υ.γ.: οσο για τη γνωστη καντινα στο Ribas, να σας πω οτι δε ξερω αν λειτουργει.... :smilea:

Δε θα ηταν καλυτερα, λεω εγω τωρα , να γινει σημειο συναντησης το παρκινγκ του Για Μπανακι και απο κει βλεποντας και κανοντας......
    Live fast...
    Die Young...
    And leave a Beautiful Corpse...

What goes around, comes around.. And it will bite you in the ass..

Παλαιό μέλος
    Και αυτο παιζει.
    Τωρα τα ευχαριστα! Παρελαβα το νεο μου εργαλειο και εκανα τα πρωτα χλμ.
    Και οι πρωτες εντυπωσεις ειναι ουαου!!! Να ξεκινησω με τις διαφορες που εντοπισα σε σχεση με το 650. Πρωτα απο ολα εχει διαφορετικο στησιμο στο δρομο με αρκετα πιο σφιχτες και ποιοτικες στην λειτουργια αναρτησεις.Εχει λιγο πιο κοφτερο τιμονη και πλαγιαζει πιο ευκολα,εδω βεβαια δεν ξερω τι ρολο παιζουν τα λαστιχα που οπως ειδα εχουν μεγαλυτερη κορωνα.
    Και το πιπερατο της υποθεσης ο κινητηρας με αφησε με τετοιο χαμογελο!! Να φανταστητε οταν το πρωτοξεκινησα ειπα μμμμμ σαν το 650 μοιαζει ωσπου ανοιξα λιγο το γκαζι!! Ε ναι εχει ροπη!! φευγει εξαφανιζετε πυραυλος οτι και να πω ειναι λιγο. Πηγα μια βολτιτσα και χωρις να περασω τις 4000 στροφες κυκλοφορας ανετα,για την ακριβια μπορεις να βαλεις κοφτη σε αυτες και να μην χρειαστεις να τις περασεις ποτε. Με εκτη εχει 120 χλμ στο κοντερ οποτε και ταξιδι μπορεις να πας. Τωρα μενει να δω και την καταναλωση που με ανυσηχει, αλλα να πω οτι εκανα χθες 77 χλμ πριν σβησει η πρωτη μπαρα στην ενδειξη κατι που δειχνει οτι μπορει να ειναι και οικονομικοτατο
    Αυτα προς το παρον.

Παρόμοια θέματα

1. καταναλωση gsf 600s
    από salivaras στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 26/03/2008, 20:28
  2. fazer 600 ή v-strom 650 ή bandit?
    από al6s στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 16/06/2007, 06:22
  3. Repair Manual Transalp 600-650 & Africa 650-750
    από tifozif1 στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 28
    Τελευταίο μήνυμα: 12/10/2005, 12:01

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •