Σελίδα 67 από 212 ΠρώτοΠρώτο ... 1757626364656667686970717277117167 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 991 έως 1.005 από 3169

Θέμα: GSF 600/650 s Bandit

Αρχικά δημιουργήθηκε από Ληστης
    ...χωρις να περασω τις 4000 στροφες .... Με εκτη εχει 120 χλμ στο κοντερ...
    Οπότε είναι αρκετά πιο "μακρύ" σε σχέση με το 650 που στα 120 έχει 6000 με 6η. Θα μου πεις, το 1250 έχει και τη ροπή να το τραβήξει από πιο χαμηλά. Μιά χαρά, καλές βόλτες και άπεφτο, φτου φτου.

Πάντως στο θέμα ανάρτηση, μπορώ να πω ότι αν σφίξεις τις προφορτίσεις εμπρός πίσω, βάλεις το αμορτισέρ πιο σφιχτά και το 650 δεν έχει σχέση με τη "μαμά" κατάσταση. Λογικά το 1250 έχει πιο ποιοτικά μέρη. Αυτό που ζηλεύω από το μεγάλο είναι το ψαλίδι του και έχω υποσχεθεί στον εαυτό μου αν το βρω μεταχειρισμένο να το βάλω στο δικό μου... Έχω διαβάσει και για άλλους που έβαλαν ψαλίδι hayabusa αλλά μη το γ... το θέμα.

old school gixxer Το avatar του/της alex14
    @ Ληστης

Καλοριζικο και καλοταξιδο

Μπαμπα μην πεφτεις !!!!

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από amyroukai
    Οπότε είναι αρκετά πιο "μακρύ" σε σχέση με το 650 που στα 120 έχει 6000 με 6η. Θα μου πεις, το 1250 έχει και τη ροπή να το τραβήξει από πιο χαμηλά. Μιά χαρά, καλές βόλτες και άπεφτο, φτου φτου.

Πάντως στο θέμα ανάρτηση, μπορώ να πω ότι αν σφίξεις τις προφορτίσεις εμπρός πίσω, βάλεις το αμορτισέρ πιο σφιχτά και το 650 δεν έχει σχέση με τη "μαμά" κατάσταση. Λογικά το 1250 έχει πιο ποιοτικά μέρη. Αυτό που ζηλεύω από το μεγάλο είναι το ψαλίδι του και έχω υποσχεθεί στον εαυτό μου αν το βρω μεταχειρισμένο να το βάλω στο δικό μου... Έχω διαβάσει και για άλλους που έβαλαν ψαλίδι hayabusa αλλά μη το γ... το θέμα.
    Ναι ειναι πολυ πιο μακρυ απο το 650, στο οποιο αρκετα συχνα εψαχνα να βαλω 7η ενω τωρα κυκλοφορω με 5η και νομιζω οτι εχω βαλει 6η. Τωρα για τις αναρτησεις θα δω τι μπορω να κανω.Αλλα και στα ξενα φορουμ που διαβασα σφιχτο το λενε.

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από alex14
    @ Ληστης

Καλοριζικο και καλοταξιδο

Ευχαριστω!!

καλα χιλιομετρα!!

ΦΙΛΕ ΚΑΛΕΣ ΒΟΛΤΕΣ!!!

Παλαιό μέλος
    Καλοτάξιδος και πάντα όρθιος.

. Τωρα για τις αναρτησεις θα δω τι μπορω να κανω.
    Δεν είναι εύκολο, αλλά κάνε το αυτονόητο.
    ΤΙΠΟΤΑ

Μιά χαρά μου ακούγεται το εργαλείο...

Παλαιό μέλος
    Δεν εννοω τιποτα ακραιο, απλα να παιξω λιγο με τις ρυθμισεις τους.
    Μια ερωτηση εχει κανεις συναγερμο META στο bandit;

εχω εγω.....

Αυτόν δίνει και η Suzuki σαν προτεινόμενο και στην Αγγλία, μπαίνει χωρίς κοψίματα κλπ. Και υπάρχει και έκδοση με τηλεειδοποίηση αν χτυπήσει.

Παλαιό μέλος
    Ναι το ξερω τον εχω παρει απο την σουζουκι.Απλως θελω μια συμβουλη στην τοποθετηση.

Παλαιό μέλος
    Τελικα οι φοβοι μου για την καταναλωση δεν επαληθευτηκαν
    Μετα το πρωτο γεμισμα εδωσε 6.3 λ/100χλμ. Παρα πολυ καλα παραπλησια του 650. Βεβαια τα 3/4 των χλμ ηταν στην παραλιακη που ειναι σχετικα ανοιχτος δρομος, αλλα με "ατσαλο" γκαζι για να ανεβοκατεβαινουν οι στροφες ,ειναι σιγουρα μια ενδειξη οτι τα 9,5 λ/100χλμ για ΜΕΣΗ καταναλωση ειναι πολυ μακρια απο την πραγματικοτητα. Εκτος αν το οδηγουνε με 2ρα συνεχεια και στα κοκκινα.Τελικα αυτα τα περιοδικα δεν ειναι να τα πολθ εμπιστευεσε.Μαλιστα ενα ελεγε οτι η σελα δεν ρυθμιζετε σε υψος, απο που εβγαλαν αυτο το συμπερασμα δεν ξερω.

τα 9,5 λ/100χλμ για ΜΕΣΗ καταναλωση ειναι πολυ μακρια απο την πραγματικοτητα.
    Ποιό περιοδικό το έγραψε αυτό; Έχω το τεστ του MOTO και λέει μέση 7,2, ελάχιστη 6 και μέγιστη 9,5. Και λογικά οι δημοσιογράφοι δεν πολυνοιάζονται για οικονομία, απλά το παίρνουν, το οδηγούν σβέλτα ως ταχύτατα και το πάνε πίσω, άρα μάλλον ένας τυπικός αγοραστής δεν θα πιάσει τις καταναλώσεις τους.
    Τώρα μη με τρελλαίνεις, αν το σκίσεις, το 650 μου καίει 8 σε Εθνική με 160+ ταξίδι, ενώ σε καθημερινή χρήση Αθήνας (δεν είμαι ευγενικός με το γκάζι) καίει 6,5 και σε ΠΟΛΥ χαλαρό ταξίδι έχει κατέβει στα 5... Το 1250 δεν φτάνει τα 9,5 μέγιστη; Σίγουρα τα φτάνει.
    Για μέση κατανάλωση, ε ναι, έχεις δίκιο τα 9,5 ακούγονται πολλά και όποιος το έγραψε μάλλον δεν πάει καλά. Μήπως -λέω- έκανες εσύ λάθος στην ανάγνωση;

Ναι με κάποια θέματα μάλλον δεν τα προσέχουν, έγραφαν πχ στο τελευταίο συγκριτικό του CB1000R που έχω ερωτευτεί ότι δεν έχει πίσω χειρολαβές, που έχει, απλά είναι "κρυμμένες" κάτω από την ουρά. Νταξ, δεν είναι λεξικό, περιοδικά είναι. Λάθη γίνονται, δε θα τους κρεμάσουμε κιόλας.

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από amyroukai
    Ποιό περιοδικό το έγραψε αυτό; Έχω το τεστ του MOTO και λέει μέση 7,2, ελάχιστη 6 και μέγιστη 9,5. Και λογικά οι δημοσιογράφοι δεν πολυνοιάζονται για οικονομία, απλά το παίρνουν, το οδηγούν σβέλτα ως ταχύτατα και το πάνε πίσω, άρα μάλλον ένας τυπικός αγοραστής δεν θα πιάσει τις καταναλώσεις τους.
    Τώρα μη με τρελλαίνεις, αν το σκίσεις, το 650 μου καίει 8 σε Εθνική με 160+ ταξίδι, ενώ σε καθημερινή χρήση Αθήνας (δεν είμαι ευγενικός με το γκάζι) καίει 6,5 και σε ΠΟΛΥ χαλαρό ταξίδι έχει κατέβει στα 5... Το 1250 δεν φτάνει τα 9,5 μέγιστη; Σίγουρα τα φτάνει.
    Για μέση κατανάλωση, ε ναι, έχεις δίκιο τα 9,5 ακούγονται πολλά και όποιος το έγραψε μάλλον δεν πάει καλά. Μήπως -λέω- έκανες εσύ λάθος στην ανάγνωση;

Ναι με κάποια θέματα μάλλον δεν τα προσέχουν, έγραφαν πχ στο τελευταίο συγκριτικό του CB1000R που έχω ερωτευτεί ότι δεν έχει πίσω χειρολαβές, που έχει, απλά είναι "κρυμμένες" κάτω από την ουρά. Νταξ, δεν είναι λεξικό, περιοδικά είναι. Λάθη γίνονται, δε θα τους κρεμάσουμε κιόλας.
    Στο 0-300 γραφουν 9,5 μεση καταναλωση. Τωρα για 9.5 μεγιστη πιστευω μονο σε πιστα, σε ανοιχτο δρομο αν βαλεις διπλα διπλα και τα δυο μαλλον το 1250 θα καψει λιγοτερο.Οταν παω με τον αδερφο μου που εχει το 650 κανα ταξιδακι θα εχω αμεση συγκριση.Οσο για το τι γραφουν τα περιοδικα δεν συμφωνω, γιατι δεν ειναι ενα τυπογραφικο λαθος αλλα η ουσια του τεστ που θες να μαθεις για μια μοτοσυκλετα.Αν σε παραπλανουνε τοτε γιατι να τα διαβαζεις;Μαλιστα στο 0-300 που το εχει σε συγκριτικο με το cbf1000 εχουν μια ολοκληρη παραγραφο που τα συγκρινει στα ταξιδια,και λεει στο τελος λεει "Αυτος ειναι ενας ακομα ποντος για τη Honda μια και το suzuki δεν διαθετει καμια ρυθμιση ουτε στα καβαλετα, ουτε στην σελα του" .Προσωπικα αν ημουν υποψηφιος αγοραστης θα με πειραζε να με παραπλανουν οι δηθεν "ειδικοι" που τους πληρωσα κιολας.Σε τελικη αναλυση τι να πιστεψεις απο αυτα που λενε;
    Αυτη ειναι η γνωμη μου.
    Μηπως το θρεντ πρεπει να γινει bandit 600/650/1250 ; :a5:

Παρόμοια θέματα

1. καταναλωση gsf 600s
    από salivaras στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 26/03/2008, 20:28
  2. fazer 600 ή v-strom 650 ή bandit?
    από al6s στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 16/06/2007, 06:22
  3. Repair Manual Transalp 600-650 & Africa 650-750
    από tifozif1 στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 28
    Τελευταίο μήνυμα: 12/10/2005, 12:01

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •