Σελίδα 71 από 212 ΠρώτοΠρώτο ... 2161666768697071727374757681121171 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.051 έως 1.065 από 3169

Θέμα: GSF 600/650 s Bandit

Παλαιό μέλος
    Εγω τοποθετησα την εξτρα ζελατινα της σουζουκι,αυτη που μοιαζει με την ΜRA.
    Σαν αποτελεσμα εχει αρκετη διαφορα απο την μαμα, φερνοντας τον αερα στην μεση του κρανους περιπου.Αυτη η ζελατινα εχει και την ιδιομορφια να στελνει και αερα με μικροτερη ενταση χαμηλοτερα στον λαιμο που δεν ενοχλει αλλα αποφευγετε ετσι η υποπιεση.
    Γενικα ειμαι ευχαριστημενος και μπορω να κινουμαι με 180 οταν με την μαμα εψαχνες να κρυφτεις.
    Αυτο που θελω να αποφυγω ειναι το κουνημα του κρανους οταν φυσα περιεργα.
    Και για μην πειτε οτι ειμαι κοντος εχω υψος 181

Αντιγράφω από το Online μοτοτρίτη:

H Suzuki παρουσίασε μεταξύ άλλων στο Μιλάνο και τα 650άρια Bandit του 2009. Αμφότερα το γυμνό και το SA μοντέλο με το fairing, έχουν δεχθεί μικρής έκτασης αλλαγές στην σχεδίαση τους και είναι έτοιμα να εκπροσωπήσουν με αξιώσεις την Suzuki στην μεσαία κατηγορία των street.

Οι κοινές αλλαγές στα Βandit 650 του 2009, είναι ο επανασχεδιασμός του πίσω φανού, τα νέας σχεδίασης όργανα, το μαύρο φινίρισμα του κινητήρα και η αλλαγή της τάπας του τελικού. Για το γυμνό μοντέλο, ένα νέο σύνολο επικλινή προβολέα και βάσεων δημιουργούν μια πιο «sportive» εμφάνιση, ενώ και οι καθρέφτες επανασχεδιάστηκαν προς αυτή την κατεύθυνση.

Στο SA, τοποθετείτε ένα νέα σχεδίασης half-fairing, το οποίο προσφέρει καλύτερα αεροδυναμικά χαρακτηριστικά και μεγαλύτερη κάλυψη σε σχέση με το 08΄ μοντέλο, ενώ πρόσθετο στοιχείο αποτελεί η ύπαρξη δύο πρακτικών αποθηκευτικών χώρων εκατέρωθεν των πλαστικών περιοχών που «αγκαλιάζουν» το ρεζερβουάρ.

Η ισχύς του κινητήρα καθώς και τα λοιπά τεχνικά χαρακτηριστικά παραμένουν δεν αλλάζουν, ενώ φυσικά και τα Bandit του 2009 θα έχουν την δυνατότητα να εξοπλιστούν προαιρετικά με σύστημα ABS.

edit: Βρήκα και το link στο site της εταιρίας: http://www.globalsuzuki.com/motorcyc..._sa/index.html

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	suzb09b.jpg 
Προβολές:	726 
Μέγεθος:	61,2 KB 
ID:	147889

Να και το γυμνό. Πανέμορφο!!! Αυτό που με "χάλασε" λιγάκι είναι το ότι δεν προσπάθησαν να το ελαφρύνουν λίγο. Η ιδέα πάντως για τους αποθηκευτικούς χώρους στο fairing είναι πολύ καλή, τόσος χώρος άδειος, κρίμα ήταν, άσε που λειτουργούσε και σαν ηχείο. Τα όργανα είναι από το εντελώς ντυμένο GSΧF που δεν ήρθε ποτέ Ελλάδα. O νέος προβολέας στο ντυμένο μου κάνει ένα μπαστάρδεμα από GXSR όπως και το GSΧF, λογικά για μείωση κόστους τον πήραν από αυτό το μοντέλο. Στο γυμνό θυμίζει λίγο fazer ή μου φαίνεται; Καλή η ανανέωση, αλλά ρε γμτ, το CBF, το νέο ER-6 και το νέο Diversion νομίζω ότι είναι κάπως πιο... Εμ... Προχώ; Και λίιιιγα κιλάκια πιο κάτω καλή μου Suzuki? Και αν μπορούσες να εξαφάνιζες το μπαζούκας από το πλάι; Ε;
    Πάντως αν δεν αλλάξει η τιμή του προς το πιο πάνω, πιστεύω ότι θα συνεχίσει να πουλάει καλά. Μπορεί να μην έχει τα πλαίσια των άλλων, μπορεί να μην έχει μοτέρ με "αγωνιστικές ρίζες" αλλά είναι ΚΑΛΗ μοτοσικλέτα.

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	suzb09c.jpg 
Προβολές:	724 
Μέγεθος:	54,3 KB 
ID:	147891

Παλαιό μέλος
    Εμενα παντως η πρωτη μου εντυπωση απο τον μαυρο κινητηρα ειναι αρνητικη.Πολυ μαυριλα ρε παιδι μου!Οσο για τα οργανα και το φερινγκ ειμαι θετικος.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Ληστης
    Εμενα παντως η πρωτη μου εντυπωση απο τον μαυρο κινητηρα ειναι αρνητικη.Πολυ μαυριλα ρε παιδι μου!Οσο για τα οργανα και το φερινγκ ειμαι θετικος.
    Εγώ τον έχω συνηθίσει γιατί το αερόψυκτο μου έτσι είναι, οπότε το ασημένιο βάψιμο μου φαινόταν περίεργο Το πλαίσιο μου αρέσει που βάφτηκε μαύρο, αν και η παραμικρή γρατσουνιά θα δείχνει πλέον, το ασημένιο/γκρι τα έκρυβε όλα. Το μαύρο χρώμα κρύβει τον όγκο, οπότε από αίσθηση μεγέθους, η μοτοσικλέτα δείχνει πιο μικρή στο μάτι. Λογικά για αυτό έγινε η αλλαγή.

μηπως γνωριζει καποιος το βαρος του καινουργιου?λογικα δεν θα ειναι ελαφρυτερο??ποιο μαζεμενο φαινεται
    http://s3.gladiatus.gr/game/c.php?uid=19251

Το βρηκα!!!
    Στο site λεει : 247kg curb mass
    Aδειο ομως η' γεματο?
    Για αδειο πολλα δεν ειναι??
    http://s3.gladiatus.gr/game/c.php?uid=19251

Αρχικά δημιουργήθηκε από Dekaoxtouros
    Το βρηκα!!!
    Στο site λεει : 247kg curb mass
    Aδειο ομως η' γεματο?
    Για αδειο πολλα δεν ειναι??
    Υποτίθεται ότι οι Ιάπωνες κατασκευαστές έπαψαν να κοροϊδεύουν τον κόσμο και πλέον ανακοινώνουν κιλά με καύσιμα πλήρη, όπως και οι Γερμανοί. Άρα τα 245 αντιπροσωπεύουν τη μοτοσικλέτα, όπως θα την πάρεις από το βενζινάδικο, έτοιμη να την οδηγήσεις. Είναι 18 παραπάνω από το αερόψυκτο μου... Και με μεγάλη διαφορά το βαρύτερο μεσαίο 600άρι, σε σύγκριση με Honda CBF/Kawasaki ER6/Yamaha Fazer&Diversion πάντα. Βαρύτερο και από όλα τα μεσαία on-off. Μια δίαιτα έπρεπε να του την κάνουν από τη Suzuki γμτ.

Κοιτώντας εδώ και εκέι για μεταχειρισμένες μοτό και δεδομένου ότι μαζί με κάποιες άλλες μοτό το bandit 650 k7 και k8 είναι στις επιλογές μου παρατηρώ πως δεν υπάρχουν bandit 650 μεταχειρισμένα προς πώληση.... Κοιτάω κυρίως στα www.xe.gr και www.car.gr και με ενδιαφέρει αγορά από ιδιώτη. Είναι δυνατόν να μην πουλιέται κανένα? Περίεργα πράγματα!

Παλαιό μέλος
    Ειναι σχετικα καινουργιο μοντελο αρα υπαρχουν σχετικα λιγα στην αγορα.Ακομη πιστευω οτι το αγοραστικο κοινο που τα παιρνει ειναι πιο "αργοι" στις μεταπωλησεις κοινως δεν αλλαζουν συχνα μηχανες.Παντως αν περιμενεις λιγο κατι θα βρεις, μονο εδω μεσα πουληθηκαν 3-4. Πριν εναμιση μηνα εδινα το δικο μου αψογο στα 4200!

χιλιομετροφάγος! Το avatar του/της pektis
    Champion 2ης Βουνίσιας
    Δηλαδή το δικό μου που είναι το αεροελαιόψικτο του 2004 δεν θα έχει πάνω από 3,700 με 3,800........Απορία!!
    προσέχουμε για να έχουμε!...

Παλαιό μέλος
    Ειναι σχετικα καινουργιο μοντελο αρα υπαρχουν σχετικα λιγα στην αγορα.Ακομη πιστευω οτι το αγοραστικο κοινο που τα παιρνει ειναι πιο "αργοι" στις μεταπωλησεις κοινως δεν αλλαζουν συχνα μηχανες.Παντως αν περιμενεις λιγο κατι θα βρεις, μονο εδω μεσα πουληθηκαν 3-4. Πριν εναμιση μηνα εδινα το δικο μου αψογο στα 4200!

Προφανώς καιγόσουν να το δώσεις για να το έδωσες τόσο φτηνά.... γνώμη μου πάντα...

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από vasdekiss
    Προφανώς καιγόσουν να το δώσεις για να το έδωσες τόσο φτηνά.... γνώμη μου πάντα...
    Αν ειδες προηγουμενα ποστ δικα μου, πηρα το 1250 και εδωσα ανταλλαγη το 650.Ειχα λιγες μερες στην διαθεση μου και ειπα μηπως το παρει καποιος φθηνα.Γιατι να το "σκοτωσω" στην ανταλαγη και οχι στον ιδιωτη; Αυτες ειναι οι λεγομενες ευκαιριες!

Παλαιό μέλος
    Αν ειδες προηγουμενα ποστ δικα μου, πηρα το 1250 και εδωσα ανταλλαγη το 650.Ειχα λιγες μερες στην διαθεση μου και ειπα μηπως το παρει καποιος φθηνα.Γιατι να το "σκοτωσω" στην ανταλαγη και οχι στον ιδιωτη; Αυτες ειναι οι λεγομενες ευκαιριες!

Σωστός...

Ποτε ειπαμε οτι ερχεται Ελλαδα το καινουριο?

Παρόμοια θέματα

1. καταναλωση gsf 600s
    από salivaras στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 26/03/2008, 20:28
  2. fazer 600 ή v-strom 650 ή bandit?
    από al6s στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 16/06/2007, 06:22
  3. Repair Manual Transalp 600-650 & Africa 650-750
    από tifozif1 στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 28
    Τελευταίο μήνυμα: 12/10/2005, 12:01

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •