Το επόμενο service είναι στις 9000χλμ.για λάδια-φίλτρο μόνο &στις 12000χλμ.για όλα!![]()
Το επόμενο service είναι στις 9000χλμ.για λάδια-φίλτρο μόνο &στις 12000χλμ.για όλα!![]()
προσέχουμε για να έχουμε!...
Έχουμε κάποιο νέο για το πότε θα κυκλοφορήσει το ανανεωμένο??
Άνοιξη μου λένε αλλά πότε περίπου?
ΛΗΣΤΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣ ΒΟΛΤΕΣ ΜΕ ΤΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΣΑΣ!!!
Kαλη χρονια
Καλή χρονιά και από εμένα![]()
Προχθες που περασα απο ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗ μου ειπε για Ιουνιο.Αρχικά δημιουργήθηκε από zvailakis
Έχουμε κάποιο νέο για το πότε θα κυκλοφορήσει το ανανεωμένο??
Άνοιξη μου λένε αλλά πότε περίπου?
στα εξωτερικα πρεπει να ειναι διαθεσιμα....οποτε μπες σε κανα ..com .co.uk .de και δες τα[ταξιδευεις στο μελλον]
Accipere quam facere praestat injuriam
αμα σε ειπαν ιουνιο, καλη ωρα νοεμβριο... τα ιδια εκαναν και με το καινουριο κ7 που ειχε βγει... λεγανε το 650 θα ρχοταν καλοκαιρακι και ηρθε 1 νοεμβριου![]()
Μακαρι ομως να το φερουν πιο νωρις!!!![]()
Live fast...
Die Young...
And leave a Beautiful Corpse...
What goes around, comes around.. And it will bite you in the ass..
Διαφωνω μαζι σου, γιατι πολυ απλα εγω το αγορασα τελη ιουλιου 2007. Ειχε ερθει τον ιουνιο.
Ρε παιδιά καμιά φωτό από το νέο μοντέλο έχουμε?
προσέχουμε για να έχουμε!...
Καλημέρα
Παιδιά θα ήθελα την βοήθειά σας καί την γνώμη σας. Είμαι 45 χρ. καί από τα 19 οδηγώ παπάκι. Τώρα σκέφτομαι την αγορά μηχανής. Την θέλω γιά ταξίδια (γιά την πόλη μέσα θα κρατήσω το παπάκι) καί αυτό πού με ενδιαφέρει περισσότερο είναι η άνεση. Το bandit με έχει βάλει σε σκέψεις καί γιατί μου αρέσει εμφανισιακά αλλά καί λόγω τιμής.
Νομίζετε ότι γιά την χρήση πού την θέλω είναι καλή επιλογή?
Βλέπω καί άλλες μηχανές, τύπου v-strom καί transalp, αλλά μου φαίνονται πολύ μεγάλες σε όγκο γιά τα κυβικά μου (ύψος 1.72).
Καλά ταξίδια.
Φίλε obelix αν σε ενδιαφέρει η άνεση, κάνε βόλτα όλα τα μηχανάκια που κοιτάς και θα δεις ποιο σου κάνει. Ιδίως αν τα ταξίδια θα τα κάνεις με δεύτερο άτομο, δοκίμασέ τα με δεύτερο άτομο να σου πει κι ο άλλος πού βολεύεται καλύτερα. Το bandit είναι πιο γρήγορο και πιο "σκυφτό" - είναι καλύτερο (κατά τη γνώμη μου) αν ταξιδεύεις μονος και γρήγορα. Το v-strom είναι μάλλον πιο "πολυθρόνα για δύο" και είναι και γρήγορο.
όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο δρόμο
Καλα ντε, εγω απλα ειπα τι εγινε οταν ειχα ρωτησει εγω....Αρχικά δημιουργήθηκε από Ληστης
Διαφωνω μαζι σου, γιατι πολυ απλα εγω το αγορασα τελη ιουλιου 2007. Ειχε ερθει τον ιουνιο.![]()
Live fast...
Die Young...
And leave a Beautiful Corpse...
What goes around, comes around.. And it will bite you in the ass..
Xwris na 8elw na sas parw sto lemo mou apo th suzuki auto pou akousa htan pws sthn ek8esh pou parousiastike milousame gia proparagogh, epomenws an er8ei fetos ellada 8a er8ei mesa pros telh kalokairiou...Αρχικά δημιουργήθηκε από amyroukai
Όπως όλα τα φρέσκα, με την άνοιξη, λογικά.
Se prwth fash paizei na einai kai 1000europoula panw, auto 8a to doume logika to kalokairi me tis ekastote sugkiries...Αρχικά δημιουργήθηκε από amyroukai
Ταπεινή γνώμη... το καινούριο! Ομορφότερο, χώροι αποθήκευσης, πιο "λεπτή" σιλουέτα γενικώς και ουσιαστικά ίδια μηχανικά μέρη. 'Αρα, γιατί να μην πάρεις το καινούριο; Αν φυσικά δεν μεταβληθεί η τιμή του. Αν το ανεβάσουν, τότε πάλι θα προλάβεις να πάρεις το σημερινό σχήμα.
Dedomenou oti logo ths ptwshs Euro enanti dolariou (kai yen) se sxesh me perisi, oles oi mhxanes me th nea xronia anamenetai na paroun thn aniousa apo 500 mexri kai 1000 europoula...
Να θυμάσαι: Η ζωή δεν είναι πόσες ανάσες παίρνεις.
Είναι οι στιγμές που σου παίρνουν την ανάσα...
εχω το γυμνο μοντελο, το δικο μου δεν θα το συνιστουσα για ανεση στα ταξιδια λογω αεραΑρχικά δημιουργήθηκε από ovelix_64
Καλημέρα
Παιδιά θα ήθελα την βοήθειά σας καί την γνώμη σας. Είμαι 45 χρ. καί από τα 19 οδηγώ παπάκι. Τώρα σκέφτομαι την αγορά μηχανής. Την θέλω γιά ταξίδια (γιά την πόλη μέσα θα κρατήσω το παπάκι) καί αυτό πού με ενδιαφέρει περισσότερο είναι η άνεση. Το bandit με έχει βάλει σε σκέψεις καί γιατί μου αρέσει εμφανισιακά αλλά καί λόγω τιμής.
Νομίζετε ότι γιά την χρήση πού την θέλω είναι καλή επιλογή?
Βλέπω καί άλλες μηχανές, τύπου v-strom καί transalp, αλλά μου φαίνονται πολύ μεγάλες σε όγκο γιά τα κυβικά μου (ύψος 1.72).
Καλά ταξίδια.
για μενα εκει που ξεχωριζει ειναι η φιλικοτητα του ακομα και για απειρους αναβατες αρα θα στο συνιστουσα