Σελίδα 75 από 212 ΠρώτοΠρώτο ... 2565707172737475767778798085125175 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.111 έως 1.125 από 3169

Θέμα: GSF 600/650 s Bandit

Αρχικά δημιουργήθηκε από zvailakis
    Ρε σεις πήρα στον Βυνιό και μου είπε τιμή για το 650 με ABS 6.795, ενώ στο site της suzuki λέει 6395....γιατί τα 400 αύξηση ξέρει κανείς? (δεν μου απάντησε η κυριούλα που μίλησα...απλά ότι είναι επίσημη τιμή αντιπροσωπείας)

Επίσης για τα δώρα όντως λόγω μικρής προμήθειας δεν δίνουν όλο το πακέτο! αλλά κάτι δίνουν και μόνο αν πάω από εκεί θα μου πούν....είναι μυστικο!
    Γιατί αυτός είναι ο νέος τιμοκατάλογος της suzuki από 1/2/2009.
    Τώρα όσο αναφορά την άυξιση, σκέψου ότι τα 100yen ιαπωνίας πέρισι τέτοιο καιρό έκαναν 1,11 euro. Ε, πριν από κανα μήνα είχε φτάσει στο 1,65 δηλαδή μιλάμε για 35% αύξιση σε ότι εισάγετε απο ιαπωνία τουλάχιστον θεωριτικά. Απλά ο Σφακιανάκης απορόφισε από την προμήθεια του μεγάλο ποσό της διαφοράς, ενώ λογικά θα έκοψε κι άλλο προμύθειες από τους Εμπόρους. Να και άλλος ένας καλός λόγος που δε θα βρείς καλούδια σαν δώρα...
    Επίσεις να αναφέρω ότι ανάλογες αυξίσεις αναμένονται από όλα τα εργοστάσια της ιαπωνίας.

Επλίζω να βοήθησα και να μη μου πάθεις τίποτα διαβάζοντας το
    Να θυμάσαι: Η ζωή δεν είναι πόσες ανάσες παίρνεις.
    Είναι οι στιγμές που σου παίρνουν την ανάσα...

Παλαιό μέλος
    Μακάρι φίλε να μπορούσα να σου πω για αυτά που γράφεις ότι "αμπελοφιλοσοφεις" αλλά δυστυχώς είναι όλα αλήθεια!!

Μου είπαν ότι όντως μειώθηκε η προμήθεια κτλ και με τα δώρα τι παίζει! Θα πάω από εκεί και αναλόγως θα τους τα δώσω cash ή θα κάνω κάνα 12μηνο διακανονισμό (αν δεν δώσουν τίποτα) με 50% μπροστά και άτοκες ή κάτι άλλο!

Από ότι καταλαβαίνω (μιας και είναι η 1η μου ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ μηχανή) παζάρι και διαπραγμάτευση σηκώνει αρκετή με τους εμπόρους!!!!!!

Λοπόν πάιδες μετά απο ψάξιμο εχθές το βράδυ βρήκα Το μανουαλ του 1250 ,μιας που του 650 δεν υπάρχει πουθενά!!!!!!

ΚΑι έχουμε και λέμε !!!!!

Η φύσα για το διαγνωστικό είναι πίσω απο το δεξί καπάκι το πλαινό ( Το είπα στο Μηχανικό το άνοιξε και το βρήκε ) βγάζει λοιπόν την Βλάβη P1650. Ωραία του λέω άνοιξε το service manual να δούμε τι είναι ??
    Θα πάρω Αθήνα να τους το πώ μου λέει να δούμε τι θα κανουμε

Φεύγω πάλι άπραγος και με την βλάβη να υφίσταται πάω σπίτι ανοίγω το μανιουαλ του 1250
    βρίσκω την βλάβη η οποία πιθανολογείται σε 3 σημεία

Ignition switch signal (IG switch signal) Anti-theft

Ignition switch Ignition switch signal is not input to the ECM. Ignition switch, lead wire/

lead wire/

Ignition switch signal is not input in the ECM. • Ignition system circuit open or short.
    • ECM malfunction.

Αυτό το τελευταίο δεν μου άρεσε καθόλου !!!!!!!!

Περιμένω τώρα ΑΥΡΙΟ να δώ τι θα μου πούνε???

Έχετε ακούσει ποτέ για πρόβλημα στην πλεξούδα??????
    Bandit 650 s ABS K7

Banned Το avatar του/της WebD
    Μπράβο!!! τέτοια να μου λες για τους τεχνικούς του Ηρακλείου να χαίρομαι!!! Δεν έχω πολύ καιρό στη πόλη και πήγα στα τυφλά σε έναν και την έκανα σέρβις..... άραγε έκανε σωστά τη δουλειά ή να αρχίσω να ψάχνομαι;;

Μάλλον θα κατεβάσω κι εγώ το manual και θα αρχίσω να τη φτιάχνω μόνος μου

edit: άσχετο.... αλλά κανένα σπρέι στον κεντρικό διακόπτη έριξες; 3 Μήνες είμαι στη πόλη και πέραν ότι έχουν αρχίσει να κοκκινίζουν κάγκελα και σχάρες.... άρχισε και τα κόλπα το κλειδί στον κεντρικό διακόπτη.... βέβαια έστρωσε αμέσως με το σπρέι!

Αρχικά δημιουργήθηκε από gigenis
    Μπράβο!!! τέτοια να μου λες για τους τεχνικούς του Ηρακλείου να χαίρομαι!!! Δεν έχω πολύ καιρό στη πόλη και πήγα στα τυφλά σε έναν και την έκανα σέρβις..... άραγε έκανε σωστά τη δουλειά ή να αρχίσω να ψάχνομαι;;

Μάλλον θα κατεβάσω κι εγώ το manual και θα αρχίσω να τη φτιάχνω μόνος μου

edit: άσχετο.... αλλά κανένα σπρέι στον κεντρικό διακόπτη έριξες; 3 Μήνες είμαι στη πόλη και πέραν ότι έχουν αρχίσει να κοκκινίζουν κάγκελα και σχάρες.... άρχισε και τα κόλπα το κλειδί στον κεντρικό διακόπτη.... βέβαια έστρωσε αμέσως με το σπρέι!

Εγώ δεν συναντησα ακόμα τέτοια προβλήματα !!! (αλμύρας ΚΛΠ )
    ασε που όταν είναι σταματημένη είναι σκεπασμένη και σε υπόστεγο!!!

Σε ποιον Μηχανικό πήγες???

Τι μοντέλο είναι το δικό σου???
    Bandit 650 s ABS K7

Αρχικά δημιουργήθηκε από Filosofos
    Γιατί αυτός είναι ο νέος τιμοκατάλογος της suzuki από 1/2/2009.
    Τώρα όσο αναφορά την άυξιση, σκέψου ότι τα 100yen ιαπωνίας πέρισι τέτοιο καιρό έκαναν 1,11 euro. Ε, πριν από κανα μήνα είχε φτάσει στο 1,65 δηλαδή μιλάμε για 35% αύξιση σε ότι εισάγετε απο ιαπωνία τουλάχιστον θεωριτικά. Απλά ο Σφακιανάκης απορόφισε από την προμήθεια του μεγάλο ποσό της διαφοράς, ενώ λογικά θα έκοψε κι άλλο προμύθειες από τους Εμπόρους. Να και άλλος ένας καλός λόγος που δε θα βρείς καλούδια σαν δώρα...
    Επίσεις να αναφέρω ότι ανάλογες αυξίσεις αναμένονται από όλα τα εργοστάσια της ιαπωνίας.

Επλίζω να βοήθησα και να μη μου πάθεις τίποτα διαβάζοντας το
    Γιατι μεχρι τωρα εχουν ακριβινει μονο τα suzuki (vstrom, bandit) και σε καμια αλλη ιαπωνικη μαρκα δεν εχουν ανεβει οι τιμες?

Προκατειλημμέλος Το avatar του/της SVX
    Αρχικά δημιουργήθηκε από suntiritikos
    Γιατι μεχρι τωρα εχουν ακριβινει μονο τα suzuki (vstrom, bandit) και σε καμια αλλη ιαπωνικη μαρκα δεν εχουν ανεβει οι τιμες?
    γιατι η SARAKAKIS Group κοιταει μπροστα στο μελλον!

ειχε τις αυξησεις του 2009 απο το 2006 :wacko:
    Accipere quam facere praestat injuriam

Παλαιό μέλος
    ανακοινώθηκε νομίζω και της yamaha χθες με αυξήσεις (εκεί κοντά στα 400-500ευρω) αλλά δεν είμαι σίγουρος. κάτι πήρε πάντως το μάτι μου, αν βρώ κάτι σχετικό θα το ποστάρω.

Αρχικά δημιουργήθηκε από suntiritikos
    Γιατί το συνέδριο της suzuki ήταν πριν από κάνα 15ήμερο, ενώ της yamaha είναι αυτές τις μέρες, και των υπολύπων μέσα στον μήνα...

Αρχικά δημιουργήθηκε από SVX
    γιατι η SARAKAKIS Group κοιταει μπροστα στο μελλον!

ειχε τις αυξησεις του 2009 απο το 2006 :wacko:
    0αχ0χα0αχ0αχ0αχ0αχ0χα0χα0χα
    Καλόόόόό, μακάρι όμως να ήταν έτσι...
    Κάτι άκουσα ότι το inova θα φτάσει τα 2,5 χιλιάρικα φέτος (αν και αυτή η πληροφορία δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμα...)

Αρχικά δημιουργήθηκε από zvailakis
    ανακοινώθηκε νομίζω και της yamaha χθες με αυξήσεις (εκεί κοντά στα 400-500ευρω) αλλά δεν είμαι σίγουρος. κάτι πήρε πάντως το μάτι μου, αν βρώ κάτι σχετικό θα το ποστάρω.
    τι λέγαμε?
    Να θυμάσαι: Η ζωή δεν είναι πόσες ανάσες παίρνεις.
    Είναι οι στιγμές που σου παίρνουν την ανάσα...

Αρχικά δημιουργήθηκε από gavcr
    Εγώ δεν συναντησα ακόμα τέτοια προβλήματα !!! (αλμύρας ΚΛΠ )
    ασε που όταν είναι σταματημένη είναι σκεπασμένη και σε υπόστεγο!!!

Σε ποιον Μηχανικό πήγες???

Τι μοντέλο είναι το δικό σου???
    Κι εγώ σκέφτομαι για κουκούλα αλλά με την υγρασία που έχει στους Αθανάτους που μένω.... φοβάμαι ότι θα την εγκλωβίζω μέσα στη κουκούλα και θα είναι χειρότερα....

Το σέρβις το έκανα στην Παπαναστασίου.... το ένα από τα δύο επίσημα που έχει το Ηράκλειο νομίζω. Έχω το Κ7 ABS.

Κι εγώ σκέφτομαι για κουκούλα αλλά με την υγρασία που έχει στους Αθανάτους που μένω.... φοβάμαι ότι θα την εγκλωβίζω μέσα στη κουκούλα και θα είναι χειρότερα....

Το σέρβις το έκανα στην Παπαναστασίου.... το ένα από τα δύο επίσημα που έχει το Ηράκλειο νομίζω. Έχω το Κ7 ABS.

Στο ίδιο πάμε !!! Στο άλλο δεν πλησιάζω καθόλου!!!!!!

Εγώ είμαι τυχερός γιατί μένω σε περιοχή με 0 υγρασία !!!!!

Το Κ7 abs είναι με ασημένιο κινητήρα???

ρε φίλε να πιούμε καφέ καμία φορά και να πάμε και καμία βόλτα!!!
    Bandit 650 s ABS K7

Αρχικά δημιουργήθηκε από gavcr
    Στο ίδιο πάμε !!! Στο άλλο δεν πλησιάζω καθόλου!!!!!!

Εγώ είμαι τυχερός γιατί μένω σε περιοχή με 0 υγρασία !!!!!

Το Κ7 abs είναι με ασημένιο κινητήρα???

ρε φίλε να πιούμε καφέ καμία φορά και να πάμε και καμία βόλτα!!!
    Υπάρχει τέτοια περιοχή στο ηράκλειο;;; να μου τη δείξεις!!

ναι αυτό είναι!! βασικά το πήρα Νοέμβριο του 2007... οπότε Κ7 πρέπει να είναι... ποτέ δεν τα πήγα καλά με αυτά τα Κ

Σου στέλνω με πμ το τηλ να κανονίσουμε καφεδάκι και βόλτα για ξεμούδιασμα

Υπάρχει τέτοια περιοχή στο ηράκλειο;;; να μου τη δείξεις!!

ναι αυτό είναι!! βασικά το πήρα Νοέμβριο του 2007... οπότε Κ7 πρέπει να είναι... ποτέ δεν τα πήγα καλά με αυτά τα Κ

Σου στέλνω με πμ το τηλ να κανονίσουμε καφεδάκι και βόλτα για ξεμούδιασμα

ϊδιο με το δικό μου είναι και εγώ τότε το πήρα !!!!!

Αλλα Η Suzuki το λέι K8!!!!

Και όμως υπάρχει!!!!!!!

3 χρόνια μένω τώρα και αντ να είδα 2-3 φορες Υγρασία !!!!

Πμ δεν πήρα!!!!!!
    Bandit 650 s ABS K7

χμμμ απ' ότι είδα τώρα έχει φύγει κανονικά το πμ.... κάτι πρέπει να παίζει με το φόρουμ... γιατί και σε μένα δεν έρχονται ειδοποιήσεις τελευταία

Ληστες καλημερα.Ηρθε η ωρα για αλλαγη ελαστικων.Το βουλκανιζατερ που ειμαι πελατης και τον εμπιστευομαι μου ειπε για PIRELLI DIABLO STRADA.Επεισης στο site της PIRELLI ειδα οτι μεσα στο Μαρτιο θα βγουν και τα καινουργια PIRELLI ANGEL που ειναι αντικαταστατες του STRADA εχεται καμια γνωμη για ελαστικα?

Παρόμοια θέματα

1. καταναλωση gsf 600s
    από salivaras στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 26/03/2008, 20:28
  2. fazer 600 ή v-strom 650 ή bandit?
    από al6s στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 16/06/2007, 06:22
  3. Repair Manual Transalp 600-650 & Africa 650-750
    από tifozif1 στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 28
    Τελευταίο μήνυμα: 12/10/2005, 12:01

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •