Σελίδα 94 από 212 ΠρώτοΠρώτο ... 44848990919293949596979899104144194 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.396 έως 1.410 από 3169

Θέμα: GSF 600/650 s Bandit

Παλαιό μέλος

Ρύθμιση Αναρτήσεων

Ρύθμιση αναρτήσεων, τι έχετε πειράξει? Πως σας φαίνεται?

Άντε να λέτε να αρχίσω να ψάχνω το μηχανάκι!

Επίσης κωμικό, Δευτέρα βράδι, γυρνάω σπίτι μετά το 4ο μπάλωμα του πίσω ελαστικού και με τα νεύρα που είχα, σκότωνα άνθρωπο. Τι κατάρα είναι αυτή, δεν θα το καταλάβω ποτέ... Επισκευή στον Τάσο στην Αχιλλέως αν δεν κάνω λάθος, 20αρικάκι (λίγο τσιμπητό ή νομίζω; ) βγάλαμε και άλλο ένα κομματάκι γυαλί από το πέλμα που δεν είχε προλάβει να κάνει τρύπα, τέλος πάντων, γυρνάω προς τα πίσω. Βρίσκομαι και με τον φίλο και κουμπάρο με το μικρό αδερφάκι το GS500F και λέμε πάμε για ένα μπυράκι να χαλαρώσουμε. Στο φανάρι Κηφισίας στον Ερυθρό Σταυρό, πολλά παπιά τριγύρω και ένα TDM900 αριστερά μου με έναν πολλά βαρύ και όχι επάνω. Αποφασίζω να δώσω τόπο στην οργή και να μην κάνω τίποτα παιδιάστικο, αλλά με το που ανάβει το φανάρι, ο μάγκας το σκίζει και πάει να με πετάξει δεξιά για να μπει κέντρο της αριστερής λωρίδας, την είχε κληρονομιά από τον παππού του μάλλον. Εννοείται ότι η πρώτη αντί να αλλάξω στις 6000 έσκασε στις 12000, η δευτέρα επίσης και η τρίτη (το TDM ήταν για τα καλά στον καθρέφτη) αλλά ο αλλοδαπός μαυριδερός με το krypton ήταν μπηχτός πράκτορας της Yamaha για να με κλείσει αφού έκανε βουτιά αυτοκτονίας από κολλημένος στη μπαριέρα αριστερά, τέρμα δεξιά για να περάσει πάνω από τη γέφυρα της Κατεχάκη με αποτέλεσμα να κλείσω το γκάζι, να στριμωχτούμε και με ένα αυτοκίνητο, οπότε φρέναρα πίσω από το αυτοκίνητο στην είσοδο της ανισόπεδης και άφησα τον πτωχό δικύλινδρο να περάσει φρεναριστός (κο-κο-κο) κάτω από τη γέφυρα μαζί με το τσάι, τις ζάχαρες και τη φετούλα το λεμόνι. Καλό είναι να κερνάς τους συνάδελφους ένα αφέψημα, καλύτερο είναι να μπορέσεις να ζήσεις για να τους ξανακεράσεις. Ηρέμησα μετά τη μ@λ@κί@ που έκανα και γύρισα χαλαρότατα και χαμογελαστά, με έκραξε και ο κουμπάρος για την ανωριμότητά μου αλλά τι τα θες... Η πιο πάνω ιστορία αποτελεί προϊόν φαντασίας, έχει επεξεργαστεί ψηφιακά, κλπ κλπ γιατί στην πραγματικότητα ποτέ δεν τρέχω. Ούτε καν με τα πόδια

zvailakis ξεκίνα βλέποντας το πόσο καθαρά είναι τα καλάμια του μπροστινού. Αν είναι πεντακάθαρα, πράγμα που σημαίνει ότι εξαντλείς τη διαδρομή στο καλάμι, βάλε παραπάνω προφόρτιση, εγώ την έχω στο 3 αλλά είμαι και πολλά κιλά παραπάνω από εσένα (95) και το πάω δικάβαλο συχνά. Το ελατήριο πίσω είναι ιδανικά περίπου στο 4 με 5 για τα κιλά μου, το είχα στο 7 στην εκδρομή (τέρμα) αλλά δεν είναι αρκετό για 2 άτομα ακόμα και έτσι. Πρέπει να το μαλακώσω πάλι γιατί πηδάει σαν κατσίκι τώρα στις λακκούβες. Επαναφορά στη μέση, στο 2 αν δεν κάνω λάθος έχει ένα βιδάκι κάτω από το αμορτισέρ. Έχω υποσχεθεί στον εαυτό μου μια επίσκεψη στην K-shock να το κάνω ακριβώς στα μέτρα μου μπρος-πίσω με λαδάκια/ελατήρια/βαλβίδες (λογικά κάπου 350? όλα), αλλά όπως και με αρκετά άλλα, περιμένω να εισπράξω από πουθενά πρώτα...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της peter86
    Καλημέρα παιδιά,είχα ένα ατυχες περιστατικο με τη σέλα!!!κάποιος για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους μου έσκισε τι σέλα μου!!!!!!!!!!!!!!έχω ένα 650 κ8.Τι κάνω????Ταπετσέρη???/

Banned Το avatar του/της WebD
    Έχεις δύο επιλογές.... ή πας σε κάτι πιο όμορφο (ακριβό) όπως bagster ή πας σε κανένα αλάνι που ντύνει σέλες να σου βγει οικονομικά!!!

Το να αλλάξεις σέλα μάλλον είναι ανούσιο....

αααα και να του σκίσουν τίποτα άλλο αυτουνού που σου την έσκισε!!!!!!!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από peter86
    Καλημέρα παιδιά,είχα ένα ατυχες περιστατικο με τη σέλα!!!κάποιος για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους μου έσκισε τι σέλα μου!!!!!!!!!!!!!!έχω ένα 650 κ8.Τι κάνω????Ταπετσέρη???/
    Έχει ειδικευμένους "ταπετσέρηδες" αν ανοίξεις περιοδικά μοτοσικλέτας έχει στις τελευταίες σελίδες διαφημίσεις από επισκευές σε σέλες.
    Αν μου χαλάσουν οι κ***γάτες της μαμάς που γυρνάνε ελεύθερες στο οικόπεδο τη δική μου (για την ώρα μόνο την κατουράνε) θα δοκιμάσω και μια στρώση gel κάτω από το βινύλιο... Αφού τη ντύσω με τομάρι γάτας.

Αρχικά δημιουργήθηκε από amyroukai
    Δηλαδή κάποια επαφή στον κύλινδρο της κλειδαριάς τιμονιού δεν έκανε καλά τη δουλειά της, ή, μια που η πλεξούδα από το τιμόνι πάει πακέτο με την κλειδαριά, είχες το ίδιο πρόβλημα με εμένα με το κομμένο καλωδιάκι. Το ψάξατε να δείτε στα ανταλλακτικά που βγήκαν τι ακριβώς ήταν;

Πρέπει να το ψαχνει η Suzuki ,οτι αντικατασταθηκε έφυγε για τον Σφακιανάκη!!!!!

και απο εκεί απο ότι ξερω στην Ιαπωνία ,....
    Bandit 650 s ABS K7

Παλαιό μέλος Το avatar του/της PortisHead
    Αρχικά δημιουργήθηκε από peter86
    Εχω φτιαξει σε αυτον παρα πολλες σελες.
    Ειναι στο Μεταξουργειο και κανει παρα πολυ καλη δουλεια.
    Με ραφες,χωρις,με λογοτυπα,αδιαβροχα καλύμματα,αντιολισθητικα...οτι θες.
    6945815953 (Σακης νομιζω λεγεται)
    Δουλευει και Σαββατα...οποτε αν την πας το πρωι...το μεσημερακι θα την εχεις...αρκει να συννενοηθεις πρώτα μαζι του.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της cptm

Re: Ρύθμιση Αναρτήσεων

Αρχικά δημιουργήθηκε από zvailakis

Εγώ πάντως έχω σκληρύνει το μπροστινό γιατί στα φρένα βυθιζόταν πολύ. Στην πίσω ανάρτηση δεν έχω πειράξει κάτι.

χιλιομετροφάγος! Το avatar του/της pektis
    Champion 2ης Βουνίσιας
    [QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από amyroukai
    [B]Επίσης κωμικό, Δευτέρα βράδι, γυρνάω σπίτι μετά το 4ο μπάλωμα του πίσω ελαστικού και με τα νεύρα που είχα, σκότωνα άνθρωπο. Τι κατάρα είναι αυτή, δεν θα το καταλάβω ποτέ... Επισκευή στον Τάσο στην Αχιλλέως αν δεν κάνω λάθος, 20αρικάκι (λίγο τσιμπητό ή νομίζω; ) βγάλαμε και άλλο ένα κομματάκι γυαλί από το πέλμα που δεν είχε προλάβει να κάνει τρύπα, τέλος πάντων, γυρνάω προς τα πίσω. Βρίσκομαι και με τον φίλο και κουμπάρο με το μικρό αδερφάκι το GS500F και λέμε πάμε για ένα μπυράκι να χαλαρώσουμε. Στο φανάρι Κηφισίας στον Ερυθρό Σταυρό, πολλά παπιά τριγύρω και ένα TDM900 αριστερά μου με έναν πολλά βαρύ και όχι επάνω. Αποφασίζω να δώσω τόπο στην οργή και να μην κάνω τίποτα παιδιάστικο, αλλά με το που ανάβει το φανάρι, ο μάγκας το σκίζει και πάει να με πετάξει δεξιά για να μπει κέντρο της αριστερής λωρίδας, την είχε κληρονομιά από τον παππού του μάλλον. Εννοείται ότι η πρώτη αντί να αλλάξω στις 6000 έσκασε στις 12000, η δευτέρα επίσης και η τρίτη (το TDM ήταν για τα καλά στον καθρέφτη) αλλά ο αλλοδαπός μαυριδερός με το krypton ήταν μπηχτός πράκτορας της Yamaha για να με κλείσει αφού έκανε βουτιά αυτοκτονίας από κολλημένος στη μπαριέρα αριστερά, τέρμα δεξιά για να περάσει πάνω από τη γέφυρα της Κατεχάκη με αποτέλεσμα να κλείσω το γκάζι, να στριμωχτούμε και με ένα αυτοκίνητο, οπότε φρέναρα πίσω από το αυτοκίνητο στην είσοδο της ανισόπεδης και άφησα τον πτωχό δικύλινδρο να περάσει φρεναριστός (κο-κο-κο) κάτω από τη γέφυρα μαζί με το τσάι, τις ζάχαρες και τη φετούλα το λεμόνι. Καλό είναι να κερνάς τους συνάδελφους ένα αφέψημα, καλύτερο είναι να μπορέσεις να ζήσεις για να τους ξανακεράσεις. Ηρέμησα μετά τη μ@λ@κί@ που έκανα και γύρισα χαλαρότατα και χαμογελαστά, με έκραξε και ο κουμπάρος για την ανωριμότητά μου αλλά τι τα θες... Η πιο πάνω ιστορία αποτελεί προϊόν φαντασίας, έχει επεξεργαστεί ψηφιακά, κλπ κλπ γιατί στην πραγματικότητα ποτέ δεν τρέχω. Ούτε καν με τα πόδια

Στο είπα ότι ''τα έχουμε'' τα ΤDM!! Δεν πάνε βήμα
    προσέχουμε για να έχουμε!...

χιλιομετροφάγος! Το avatar του/της pektis
    Champion 2ης Βουνίσιας

Re: Ρύθμιση Αναρτήσεων

Αρχικά δημιουργήθηκε από zvailakis

Έχω ρυθμίσει από το 4 στο 6 την ''σκληρότητα'' της πίσω ανάρτησης & όσο για το μπροστά αλλάζω κάθε 24,000χλμ. τα λάδια για να δουλεύει σωστά . .
    προσέχουμε για να έχουμε!...

Ασχετο !
    Καποιο παλικαρι με την κοπελια του που ανεβαινουν/με τον Κηφισσο καθε πρωι ?
    Ενα μπορντό Bandit...υδρόψυκτο...μαλλον 650.
    Ειναι κανεις απο εδώ ?

Σίγουρα 650, το μεγάλο δε βγήκε ποτέ σε τέτοιο χρώμα (εκτός αν κάνω πολύ λάθος).

Έβλεπα και ένα μαύρο να κυκλοφορεί στο Μαρούσι συχνά όσο έμενα εκεί, σνιφ.

pektis 24,000 λαδάκια στο πηρούνι είναι υπερβολικά νομίζω... Τόσο λίγο κρατάνε; Το ελατήριο πίσω στο 6 και είσαι κατηγορία φτερού! Θα μου πεις, μπορεί να είναι άλλης σκληρότητας γενικά.

Portishead σου ήρθαν οι photos?

Το ΣΚ προβλέπεται να έχει άσχημο καιρό, αν τελικά τη γλιτώσουμε θα πρότεινα μιά βόλτα για καφέ στη Σαρωνίδα που λέγαμε.

Σίγουρα 650, το μεγάλο δε βγήκε ποτέ σε τέτοιο χρώμα (εκτός αν κάνω πολύ λάθος).
    Βγηκε,βγηκε...απλα ο Σφακιανακης δεν το εφερε ποτε.Μονο παραεισαγωγή.

Portishead σου ήρθαν οι photos?
    [/B]
    Ναι,μολις σημερα,σε ευχαριστω πολυ.

Και για του λόγου το αληθές....

http://motorrad.suzuki.de/index.php?...ash=a6d091431d

σε όλα τα χρωματα....

Παλαιό μέλος
    Καλά θα πειράξω λίγο το πίσω (να το πάω στο 5 ας πούμε) και βλέπουμε τι άλλο!!!

Το ΣΚ εγώ και επισήμως δεν μπορώ αν και μάλλον θα ανοίξουν οι ουρανοί ξανά!

Παρόμοια θέματα

1. καταναλωση gsf 600s
    από salivaras στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 26/03/2008, 20:28
  2. fazer 600 ή v-strom 650 ή bandit?
    από al6s στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 16/06/2007, 06:22
  3. Repair Manual Transalp 600-650 & Africa 650-750
    από tifozif1 στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 28
    Τελευταίο μήνυμα: 12/10/2005, 12:01

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •