Σελίδα 14 από 21 ΠρώτοΠρώτο ... 4910111213141516171819 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 196 έως 210 από 304

Θέμα: Motard ποιο? FMX650 tunning

rolling fredo king Το avatar του/της DUKASII
    Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
    ρε συ Δουκα ενταξει κατι θα βρει οταν πεσει,αλλα ας του βαλει μανιταρια στην τελικη. 80? κοστος.
    και τα μοταρντ αν πεσουν καπου θα "χτυπησουν". στην καλυτερη να στραβωσει το τιμονι, το οποιο παρεπιπτοντως μπορει να εχει παραπανω απο 80?.

δεν λεμε τωρα να φερνουν τουμπες...
    για καμια χαζοτουμπα συζηταμε τυπου low ή τυπου ανοιγει γραμμη βγαινω χωματα,διπλωνει τιμονι, πεφτω.:wacko:
    re sy eixes pote gymno?ti sizitame tora?an peseis me ena mx me plastika sti pista..sikonese..kai kopaniese pano toy mpas pathoyne tipota..
    k ante k pathane ta allazeis ola me 80 e.

an peseis me ena gymno..sikonese..kai psaxneis na breis me ti tha skoypiseis ta ygra toy spasmenoy psigioy px...

triple lete e?

rota mia poso pane ta antallaktika toy prin pas k pareis gia na to xoneis pista.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MAG/FMX
    Λοιπον εχω αποφασισει 95% Το θεμα δουλεια βολτουλα πλακιτσα λυθηκε με ενα tunned FMX650
    To θεμα πιστα , πλακιτσα με τους φιλους βολτα στη φυση ΘΑ ΛΥΘΕΙ με ενα metaxeira GAsGAS 300 dixrono γυρω στα 3500ε υπολογιζω........
    Apla δεν εχω λυσει το θεμα πως θα πηγαινω εκδρομες λυμνη πλαστηρα κ το θεμα να μπω πιστα με motard............... αφου το Enduro to dixrono πολυ δισκολα γινεται μετα motard.......... Υπαρχει περιπτωση να με πειτε τρελο,λαλακα , οτι δεν υπαρχουν μηχανες transformers αλλα αυτο τελικα ειναι το χομπι μου κ προσπαθω με οσα μου περισευουν να τα επενδυσω οσο καλητερα μπορω γιανα κερδιζω το feeling που βγαζουν οι διαφορες μηχανες............
    love will save the planet,hate is a good start.

rolling fredo king Το avatar του/της DUKASII
    Αρχικά δημιουργήθηκε από MAG/FMX
    Λοιπον εχω αποφασισει 95% Το θεμα δουλεια βολτουλα πλακιτσα λυθηκε με ενα tunned FMX650
    To θεμα πιστα , πλακιτσα με τους φιλους βολτα στη φυση ΘΑ ΛΥΘΕΙ με ενα metaxeira GAsGAS 300 dixrono γυρω στα 3500ε υπολογιζω........
    Apla δεν εχω λυσει το θεμα πως θα πηγαινω εκδρομες λυμνη πλαστηρα κ το θεμα να μπω πιστα με motard............... αφου το Enduro to dixrono πολυ δισκολα γινεται μετα motard.......... Υπαρχει περιπτωση να με πειτε τρελο,λαλακα , οτι δεν υπαρχουν μηχανες transformers αλλα αυτο τελικα ειναι το χομπι μου κ προσπαθω με οσα μου περισευουν να τα επενδυσω οσο καλητερα μπορω γιανα κερδιζω το feeling που βγαζουν οι διαφορες μηχανες............
    TI THA KANEIS ME TO 300 TO DIXRONO XOMA?? :rotflmao: PARE K ENA ZEYGARI XERIA.. :rotflmao:

Ειχα wr426 wr250 yzf 450 .............. λετε να κολησω στο GAS 300 .......... 50 aloga ειναι κ απο το gas250 εχει μικρη διαφορα ............. Δεν υπαρχει κατι αλλο να παρω 125 δυχρονο δεν ειχα ποτε μου ............. Η μηχανη που εχω φοβια απο μικρος ειναι 80 αρια κ 500 αρια δυχρονα........
    Δηλαδη τι αντιπροτεινεις ....... το να με αφηνεις με την απορια ...... μηπως ειμαι λαλακας ....... δεν ειναι ολοκληρωμενο...... δεν βοηθαει........... Προτιμω να ειμαι μετριοφρων κ να μαθω κατι απο το να το παιζω εξυπνακιας κ να μη μαθω τιποτα.............

mag/fmx ΓΕΙΑ ΣΟΥ!
    ΕΠΕΙΔΗ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΣΟΒΑΡΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΟ ΦΜΧ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΣΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΤΟΧΟΣ ΘΑ ΘΕΛΑ ΝΑ ΜΟ ΠΕΙΣ ΚΑΤΑΡΧΙΝ ΑΝ ΜΟΥ ΤΟ ΠΡΟΤΗΝΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ..
    ΟΠΩΣ ΟΤΑΝ ΕΚΑΝΕΣ ΚΟΝΤΙΝΕΣ ΕΞΩΡΜΗΣΕΙΣ ΜΕ Τ ΤΑΧΗΤΥΤΑ ΤΑΞΙΔΕΥΕΣ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΖΩΡΙΖΕΣΑΙ ΟΥΤΕ ΕΣΥ ΟΥΤΕ ΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ?
    Η ΤΟΣΗ ΡΟΠΗ ΕΝΟΙΩΘΕΣ ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΑΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ?
    ΕΠΙΣΗΣ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΠΑΡΩ ΑΠΟ ΠΡΙΝ ΕΤΣΙ ΘΑ ΤΟΥ ΒΑΛΩ ΕΞΑΤΜΙΣΗ (ΘΕΛΕΙ ΟΛΟΣΩΜΗ Η ΤΕΛΙΚΟ?) ΦΙΛΤΡΟ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΖΙΓΚΛΕΡ.. ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ? ΣΤΑ 20.000ΧΛΜ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΩ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΟΚ?
    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ..
    Bike riding is an art..

Κοιτα με οσα εχουν δει τα ματια μου , το FMX ειναι πολυ καλη κ τιμια επιλογη , παιζουν με 3000ε με 10.000κλμ........ κ παιζει κ ενα καλο σε μια εκθεση Χοντα , στην κορινθο.... Η μηχανη ειναι μια χαρα κ δεν ζοριζεται πουθενα ..... εσυ τωρα αμα ζοριζεσαι ....... δεν ξερω 130 κλμ για ταξιδι ..... αλλοι 150 .......... Εφαγα 3 χρονια για να βρω το καλητερη αναβαθμηση για FMX σε ελλαδα αγγλια γερμανια ........ Για μενα το καλητερο , μπες κ διαβασε ειναι THEOHARIS KIT FMX ........ Λοιπον αν θες αποτελεσμα κ οχι να κλες .........1} ολοσομη εξατμιση , φιλτρο , dynojet, = 7 αλογα ............ εξατμιση μπορουμε να βρουμε ολοσομη καλομεταχειρα 700ε{ μη πας κ δωσεις 1200ε για καινουργια δεν βρισκω το λογο} , φιλτρο 60ε , dyno 70e
    2} Αν θες αλλα 7 αλογα τροχο ......... εκκεντροφορος 300ε κ πιστονι JE 300e ........... dynojet stage 2....... 70e

Αμα βαλεις μονο τελικο θα δεις μονο θορυβο γιατι η μηχανη ειναι κλειστη πολυ στους λαιμους , οι οπιοι ειναι για τα σκουπιδια..........
    Απλα προσεχε σε ποιον θα το πας ........ γιατι πριν λιγο καβαλησα ενα φτιαγμενο που του πηραν 1300ε κ πηγαινε χειροτερα απο μαμα ........... Το παληκαρι καβαλησε το δικο μου κ τωρα τρεχει να το κανει ιδιο...........

Απο μαμα η μηχανη εχει γκαζι κ ειναι εβελικτο κ παιχνιδιαρικο ............ κ τωρα που η Χοντα πραγματικα εριξε τις τιμες στα αναλωσιμα , ειναι κουκλα.........

Αντε καλη αγορα , απλα ελπιζω να βρεις καποιο καλο εργαλειο ........... εχω βρει ατομο μεχρι 43.000 κλμ κ δεν του εχει βγαλει λεει το παραμικρο, προβλημα..........

Παλαιό μέλος Το avatar του/της camen

Απο μαμα η μηχανη εχει γκαζι

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Θα μας πεθανεις ρε αγορινα .....

Αρχικα το παληκαρι αμα οδηγησει το FMX με το 125 που ειχε πριν , θα ξεφυγει.............

Η μηχανη οταν ηταν μαμα παταγε για πολυ χτ600 , ττρ 600 , DRZ 400 κ {XTX 660 sta 0-100} οποτε τι μενει κανα XR650 k kana KTM τα οποια ειναι πιο γρηγορα κ οποιος θελει ας παει να τα παρει....... Ο κινητηρας του FMX ειναι ροπατος k exei την δικη του ξεχωριστη ομορφια κ αξιοπιστια .........

Α επισης οταν ηταν μαμα με ενα WR 426 ειμασταν στα ιδια περιπου.........

Για μενα οποια μηχανη σου αρεσει , την καβαλας κ αμα σου κανει την περνεις ........... μετα κοιτας κ περι αξιοπιστιας κ service κ αποφασιζεις με βαση τα λεφτα σου κ την οποια ταλαιπωρια κ αποφασιζεις .......... Δε λεω κ εμενα μου αρεσουν οι READY toy RACE μηχανες αλλα εχουν κ ενα οικονομικο κ ταλαιπωριακο τιμημα ΕΤΣΙ αποφασισα 50 αλογακια τροχο κ την ησυχια μου........

balls of steel Το avatar του/της p@nos
    Αρχικα το παληκαρι αμα οδηγησει το FMX με το 125 που ειχε πριν , θα ξεφυγει.............

mexri εδω απολυτο δικιο...

Η μηχανη οταν ηταν μαμα παταγε για πολυ χτ600 , ττρ 600 , DRZ 400 κ {XTX 660 sta 0-100} οποτε τι μενει κανα XR650 k kana KTM τα οποια ειναι πιο γρηγορα κ οποιος θελει ας παει να τα παρει....... Ο κινητηρας του FMX ειναι ροπατος k exei την δικη του ξεχωριστη ομορφια κ αξιοπιστια .........

Α επισης οταν ηταν μαμα με ενα WR 426 ειμασταν στα ιδια περιπου.........
    εδω ομως...

no comment(eidika giA TO 426)

:a53: :a53: :a53: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Ελα μωρε το 426 sa φτιαγμενο DRZ ηταν ...... την ροπη την ψαχνεις με το κυαλι κ αμα δεν ηταν κ κοντογραναζωμενα ...... ποιος ξερει πως θα ητανε .........

Παλαιό μέλος Το avatar του/της sakisvolos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από camen
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Θα μας πεθανεις ρε αγορινα .....
    Μπορεί να μην έχει τρελά γκάζια αλλά.......
    Μη γελάς καθόλου εσύ...... ένα είναι σίγουρο........στην εθνική το φμξ ταξιδεύει με πολύ μεγαλύτερη
    ταχύτητα σταθερά από το δικό σου που δεν υποφέρεται από τους κραδασμούς! Οπότε μη γελάς και τόσο!

Αρχικά δημιουργήθηκε από sakisvolos
    στην εθνική το φμξ ταξιδεύει με πολύ μεγαλύτερη
    ταχύτητα σταθερά από το δικό σου
    Κ γτ αυτο δλδ

Παλαιό μέλος Το avatar του/της sakisvolos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από camen
    Κ γτ αυτο δλδ
    Σου απάντησα ήδη νομίζω........

Αρχικά δημιουργήθηκε από sakisvolos
    Σου απάντησα ήδη νομίζω........
    Αααααααααααα... Λογω κραδασμων δλδ

Εγω ειμαι τσιπιρικι ομως,και δεν εχω τετοια προβληματα
    Αυχενικο εχω και δεν μπορω τις υψηλες ταχυτητες με γυμνο μηχανακι

Μπα μαλον κ με σταθερη μεγαλη ταχυτητα ενοει , προ μια βδομαδα κολησε ενα DRZ apo τετοιο ....

Σελίδα 14 από 21 ΠρώτοΠρώτο ... 4910111213141516171819 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Sas Paroysiazo To ..neo Motard Ths Ktm!!!
    από DUKASII στο forum Νέα
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 20/03/2018, 16:56
  2. motard μόνο αλλά ποιο?
    από stiffler στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 12/02/2013, 20:19
  3. Ποιο Το Συμπερασμα;;
    από kalgeorge στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 26/07/2004, 15:29
  4. μετατροπη σε super motard,part 1/τροχοι
    από tools στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 12/06/2004, 13:20
  5. Quiz: "Ποιο είναι ποιου;;;"....
    από DEMINIO στο forum Off topic