Σελίδα 18 από 21 ΠρώτοΠρώτο ... 8131415161718192021 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 256 έως 270 από 304

Θέμα: Motard ποιο? FMX650 tunning

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MAG/FMX
    Εγω νεολαιε μου αναφερομαι στον , αγνωστο Χ 20χρονο , που θα παρει ενα μεταχειρα FMX 3000e k σταδιακα θα του κανει tuning ....... κ του δειχνω τις διαφορες περιπτωσεις ......... κ οτι επισης για τα επομενα 45.000 κλμ θα εχει μια αξιολογη μηχανη να κανει τη δουλεια του ........ Πιστευω οτι θα του ερθει πιο φτηνα κ λιγοτερο επιπονα κ ακουραστα απο το να παρει ενα μεταχειρα KTM ..... k na to κρατησει μια 45.000κλμ .......... { ειναι λιγο σπαστικο το βιολι , δεν εχω λεφτα να βγω βολτα γιατι εφτιαξα το KTM μου}

Μακαρι για μενα να ειχαν τα ΚΤΜ 10 αλογα λιγοτερα κ να ηταν πιο αξιοπιστα ........ ωραια εργαλεια αλλα το τιμημα μεγαλο ......... κ αμα σου κατσει κ ελατωματικο απο την αρχη την εκατσες ...... υπαρχουν βεβαια κ τυχερη κατεμαδες........... :wacko:
    love will save the planet,hate is a good start.

Αρχικά δημιουργήθηκε από MAG/FMX

Μακαρι για μενα να ειχαν τα ΚΤΜ 10 αλογα λιγοτερα κ να ηταν πιο αξιοπιστα ........ ωραια εργαλεια αλλα το τιμημα μεγαλο .........
    υπερβολικα απαρχαιωμενη αποψη
    PROzacRIDER

Εγω νεολαιε μου αναφερομαι στον , αγνωστο Χ 20χρονο , που θα παρει ενα μεταχειρα FMX 3000e k σταδιακα θα του κανει tuning ....... κ του δειχνω τις διαφορες περιπτωσεις ......... κ οτι επισης για τα επομενα 45.000 κλμ θα εχει μια αξιολογη μηχανη να κανει τη δουλεια του ........ Πιστευω οτι θα του ερθει πιο φτηνα κ λιγοτερο επιπονα κ ακουραστα απο το να παρει ενα μεταχειρα KTM ..... k na to κρατησει μια 45.000κλμ .......... { ειναι λιγο σπαστικο το βιολι , δεν εχω λεφτα να βγω βολτα γιατι εφτιαξα το KTM μου}

Μακαρι για μενα να ειχαν τα ΚΤΜ 10 αλογα λιγοτερα κ να ηταν πιο αξιοπιστα ........ ωραια εργαλεια αλλα το τιμημα μεγαλο ......... κ αμα σου κατσει κ ελατωματικο απο την αρχη την εκατσες ...... υπαρχουν βεβαια κ τυχερη κατεμαδες........... :wacko:
    βασικα με λιγο περισσοτερο σκεψη και βλεπωντας και τα καποια τελευταια ποστ με κατι σχεδον 60 τροχο

δηλωνω οτι ολο το απο πανω κειμενο ειναι μια αποσταξη απαρχαιωμενων αποψεων ...

και αν θες μπορω να αρχισω να σου απαριθμω πολυ λιτα το κοστος των περιφεριακων που θα κοστισει στον χ20χρονο η διαχειριση ενος διτροχου 60 αλογων ...χωρις να λαβω καν υποψην το πλαισιο-ψαλιδι που δυστηχως ξεμειναμε με αυτα ...τα οποια με δυσκολια ειναι ικανα να διαχειριστουν ιπποδυναμη μπουγατσας,εκτος αν προσθεσουμε κανα 2000 ακομη να βαλουμε κανα ψαλιδι της προκοπης απο τον dave ...οπου και παλι ενα διτροχο 60 αλογων θα κοστισει μπολικα χρηματα σε εναν πιτσιρικα για λαστιχακια και μονο...
    η εκτος αν παλι μιλαμε για βελτιωσεις της ευθειας ...τοτε παω πασο ...
    PROzacRIDER

Παλαιό μέλος Το avatar του/της VALES
    Πες του τα, του ποδηλάτη... πες του τα.

balls of steel Το avatar του/της p@nos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από VALES

φιλαρακι, εσυ πλεον χοντα εχεις, γι'αυτο στηριζεισ FMX...

Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
    φιλαρακι, εσυ πλεον χοντα εχεις,

Καλά λες ρε... γι΄αυτό μου φάνηκε ατελείωτη η εβδομάδα που μας πέρασε. Ούτε συνεργείο πήγα μεσοβδόμαδα, ούτε λάδια συμπλήρωσα.
    Απλά εδώ στην περιοχή που μένω (40 εκκλησιές) τις πήρα σβάρνα όλες. Και τις 40.

εχεις μηπως αντιθετη αποψη ?
    PROzacRIDER

Αρχικά δημιουργήθηκε από nikos force
    εχεις μηπως αντιθετη αποψη ?

Σαφώς. Και πρόσεξε να μη πετύχεις στο δρόμο σου τον BMX γιατί... θα γευτείς την σκόνη της Αφρικής.
    'Αντε με τα τσέρκια σας.

Καλά ''το πάω'' Πανούλη ?

balls of steel Το avatar του/της p@nos

syμπαθητικα...

Σαφώς. Και πρόσεξε να μη πετύχεις στο δρόμο σου τον BMX γιατί... θα γευτείς την σκόνη της Αφρικής.
    'Αντε με τα τσέρκια σας.

και απο τι εμπειριες προερχεται αυτη η αντιθετη αποψη ? εχεις παει πολλα μονοκυλινδρα στυλ φμχ στα 60 αλογα και ξερεις?
    PROzacRIDER

rolling fredo king Το avatar του/της DUKASII
    και απο τι εμπειριες προερχεται αυτη η αντιθετη αποψη ? εχεις παει πολλα μονοκυλινδρα στυλ φμχ στα 60 αλογα και ξερεις?
    nikola plaka kanei...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της camen
    Ο vales εινια πρωην ΚΤΜας ...Πλακα κανει...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MAG/FMX
    Εχετε μεγαλο δικιο , εγω δεν ειμαι σαν τους υπολοιπους χοντακιδες , μαζι σας ειμαι .......... ισως να χα κ εγω ενα ΚΤΜ να κανω την ταυλα μου ........ ομως στις μερες μας , καλητερα να σκεφτομαστε λιγο παραπανω με το πανω κεφαλι παρα με το κατω ........ Εσεις ειστε εμπειροι κ ξερεται τι θελετε κ γιατι ......... Το ολο thread μου ειναι για καποιον 20 αρι Χ που θελει να μπει στο χωρο των μονοκυλινδρων μηχανων ........... και εδω ειναι η προταση μου γιατι πρεπει να ξεκινησει απο αυτο το σχολειο που λεγεται FMX ....... απο εκει κ μετα ειναι δικο του θεμα τι θα κανει κ αν θελει να δει κ την αλλη οψη του νομισματος.........

πς Για μενα , οι απολυτες μηχανες ΘΕΛΟΥΝ κ απολυτους δρομους αλλιως χαλαει το γλυκο , που πληρωνεται για να φατε.......
    love will save the planet,hate is a good start.

rolling fredo king Το avatar του/της DUKASII

πς Για μενα , οι απολυτες μηχανες ΘΕΛΟΥΝ κ απολυτους δρομους αλλιως χαλαει το γλυκο , που πληρωνεται για να φατε.......
    οπως το πες..ακριβως.
    για σενα..

Παλαιό μέλος Το avatar του/της camen
    Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
    οπως το πες..ακριβως.
    για σενα..

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Παρόμοια θέματα

1. Sas Paroysiazo To ..neo Motard Ths Ktm!!!
    από DUKASII στο forum Νέα
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 20/03/2018, 16:56
  2. motard μόνο αλλά ποιο?
    από stiffler στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 12/02/2013, 20:19
  3. Ποιο Το Συμπερασμα;;
    από kalgeorge στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 26/07/2004, 15:29
  4. μετατροπη σε super motard,part 1/τροχοι
    από tools στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 12/06/2004, 13:20
  5. Quiz: "Ποιο είναι ποιου;;;"....
    από DEMINIO στο forum Off topic