Σελίδα 5 από 21 ΠρώτοΠρώτο 1234567891015 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 61 έως 75 από 304

Θέμα: Motard ποιο? FMX650 tunning

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MAG/FMX
    ΟΧΙ ρε TOPIC RE OPEN με νεο τιτλο...... ΦΤΟΥ και Απο Την Αρχη.........

ΕΙμαι στο σημειο Οπου το Hyper 800 ειναι + δικυλινδρο ....... ομως το Duke ΙΙΙ ....... ειναι + υδροψικτο .......... .......... ............
    love will save the planet,hate is a good start.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της camen
    Αρχικά δημιουργήθηκε από MAG/FMX
    ΟΧΙ ρε TOPIC RE OPEN με νεο τιτλο...... ΦΤΟΥ και Απο Την Αρχη.........

ΕΙμαι στο σημειο Οπου το Hyper 800 ειναι + δικυλινδρο ....... ομως το Duke ΙΙΙ ....... ειναι + υδροψικτο .......... .......... ............
    Εκει ειναι τι σου κανει πιο πολυ κλικ ρε...
    ΠΑντως και την Ιταλιδα θα την επερνα ανετα...Ειναι κουκλια αυτα τα μηχανακια...

Λοιπον θα σου ανοιξω την καρδια μου.Ρε φιλε ωραια τα λες .......... εγω ομως που ειμαι ενα βημα πριν σκασω 10.000ε καπου κολαω λιγο....
    ψαχνω ψαχνω βεβαια κ το γουσταρω το ψαξιμο αλλα εκτος απο τα φραγκα θα το χω κ μια 5 ετια...........
    Εγω κ η γυναικα γουσταρουμε Ducati ........ αλλα το Duke III 690 εχει κυκλοφορισει μια 2ετια κ ειναι δοκιμασμενο κ αρκετα αξιοπιστο..... βεβαια το 690smc ειναι καλητερο οδηγικα απο το DukeIII alla δυστυχως ειναι ψιλοτερο κ δεν φτανω καλα ....... Τωρα το Hyper 800 δεν ξερουμε σχεδον τιποτα ........... οποτε μονο η αναμονη μου μενει........... τι να πω αυτα μου συμβαινουν ........... Βεβαια το FMX επειδη ολο με θεματα μηχανων ασχολουμαι βλεπω να μου τρωει αρκετα φραγκα σε αναρτησεις ........ κλπ tunning ........ κ δεν ξερω κατα ποσο αξιζει να του σκασω φραγκα που δε θα τα παρω πισω.............

balls of steel Το avatar του/της p@nos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από camen

ΠΑντως και την Ιταλιδα θα την επερνα ανετα...Ειναι κουκλια αυτα τα μηχανακια...

τσου ρε λακη

τη ρωτας την ιταλιδα αν σε θελει?

Λοιπον θα σου ανοιξω την καρδια μου.Ρε φιλε ωραια τα λες .......... εγω ομως που ειμαι ενα βημα πριν σκασω 10.000ε καπου κολαω λιγο....
    ψαχνω ψαχνω βεβαια κ το γουσταρω το ψαξιμο αλλα εκτος απο τα φραγκα θα το χω κ μια 5 ετια...........
    Εγω κ η γυναικα γουσταρουμε Ducati ........ αλλα το Duke III 690 εχει κυκλοφορισει μια 2ετια κ ειναι δοκιμασμενο κ αρκετα αξιοπιστο..... βεβαια το 690smc ειναι καλητερο οδηγικα απο το DukeIII alla δυστυχως ειναι ψιλοτερο κ δεν φτανω καλα ....... Τωρα το Hyper 800 δεν ξερουμε σχεδον τιποτα ........... οποτε μονο η αναμονη μου μενει........... τι να πω αυτα μου συμβαινουν ........... Βεβαια το FMX επειδη ολο με θεματα μηχανων ασχολουμαι βλεπω να μου τρωει αρκετα φραγκα σε αναρτησεις ........ κλπ tunning ........ κ δεν ξερω κατα ποσο αξιζει να του σκασω φραγκα που δε θα τα παρω πισω.............
    Εγω νομιζω οτι το hyper εχει ακομη πιο περιορισμενη χρηση απο τα ΚΤΜ...
    Οποτε αν εισαι αναμεσα σε hyper vs duke3 παρε το δευτερο....

αράζω άρα ζω Το avatar του/της LOUKILOUK
    Π.χ με το FMX πας θεσσαλονικη αμα γουσταρεις με το KTM δεν πας.........

Έχω πάει... και έχω γυρίσει κιόλας, με το 640adv...
    επίσης έχω πάει με το TTR250 μέχρι Ρεντίνα...
    Από Αθήνα πάντα...(Έχω πάει και σε πολλά άλλα, αλλά δεν έχει σημασία τώρα....)
    Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί νέοι ανθρωποι εμφανίζουν εγκεφαλικές αγκυλώσεις και αντί να διαπιστώσουν πράγματα μόνοι τους, υιοθετούν απόψεις και γνώμες άλλων παλιότερων συνήθως, που άκουσαν και αυτοί από παλιότερους και πάει λέγοντας...
    Καταστροφολογία και φόβος πάντα πουλάνε μάλλον... και βρίσκουν και καλό έδαφος σε φοβισμένο, ανενημέρωτο και συντηρητικό κόσμο....
    Τεσπά, σχετικά με τα μηχανάκια, το FMX είναι ένα νέο μηχανάκι με απαρχαιομένο κινητήρα και φτηνά περιφεριακά (για την εμφάνιση δεν θα πω...), αξιόπιστο και λειτουργικό...όποιος το γουστάρει μεγια του με χαρά του...εμένα δεν μου κάνει με τίποτα...
    Σχετικά με το tuning πάμε σε άλλη φάση...είναι χομπυ και δεν μετριέται με χρήμα... αλλά εγώ ούτε το παπί μου δεν πείραξα...
    μη ζητας μονο χρονια απο τη ζωη,δωσε ζωη στα χρονια

Τα λες πολυ καλα ......... κ αυτο που ειπες με το me to tunning με ξεμπλοκαρε επι 2..............
    Δεν λες κ μια γνωμη περι KTM 690 me HYPER 800 ............
    To ομολογω οτι για να παρω μηχανη τα αναλυω ολα ............. μεχρι κ το γεγονος οτι δε γουσταρω να δινω τα φταλε μου σε ιαπωνια αλλα να τα περνει η ευρωπη............ Μεχρι κ πιανεις εταιριας το εργοστασιο ρυπαινει περισσοτερο θα με πειραζε.........

KTM 690 me HYPER 800 ............
    690 θα ελεγα εγω...Ειναι λιιιιγο πιο πασπαρτου απο το hyper...
    Το hyper νομιζω ειναι απλα για να παιζεις...Στο 690 βαζεις και 2 σαμαρια και πας ενα ταξιδακι...
    Ετσι νομιζω εγω...

Το 690 το κατέχω μόνο θεωριτικός και το έχω καβαλήσει ελάχιστα, ούτε καν βόλτα δεν θα το έλεγα... παρόλα αυτά οι αρετές του είναι πολλές και φαίνονται... Για όσους αρέσκονται σε κανιβαλισμούς και οδήγηση στο όριο μοιάζει μανούλα, ενώ για την αξιοπιστία συνεχίζω να λέω ότι η ΚΤΜ δεν είναι πλέον χειρότερη από τους Ιάπωνες...εμφανισιακά μου αρέσει και είναι από τις μηχανές που θα αγόραζα για να οδηγάω και να χαμογελάω...
    Για το ducati, μόνο διαβαστά για το 800, και εκ του μακρόθεν το 1100, το όποιο όμως παρακαλάω για βόλτα όποιον θέλει να κάνει μια καλή πράξη... το 1100 θα το αγόραζα σαν αντικαταθληπτικό ίσως...
    Καλά κάνεις και τα σκέφτεσαι όλα, και εγώ το προσπαθώ, αλλά καμια φορά δεν το αντέχω και κινούμε βάση ενστίκτων...
    Όπως και να έχει για τον καθένα μας εκεί έξω υπάρχει μια μηχανή να του ταιριάζει και σίγουρα δεν είναι για όλους η ίδια...δόξα το θεό...Εγώ όπως έχω ξαναπεί αυτή την στιγμή είμαι απόλυτα ικανοποιημένος και μόνο για καμιά δευτερη το σκέφτομαι αλλά μου λείπουν κάτι ψιλά...

πάντα όρθιοι

υ.γ.1 ο κινητήρας του XR650R κουμπώνει στο FMX και αν ναι θα αντέξει το πλαίσιο...? ας απαντήσει ο rein...
    υ.γ.2 μάλλον γνωρίζω ποια θα είναι η απάντηση αλλά μπορεί να γεννηθούν και άλλοι ωραίοι προβληματισμοί...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stefanos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από LOUKILOUK
    Π.χ με το FMX πας θεσσαλονικη αμα γουσταρεις με το KTM δεν πας.........

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί νέοι ανθρωποι εμφανίζουν εγκεφαλικές αγκυλώσεις και αντί να διαπιστώσουν πράγματα μόνοι τους, υιοθετούν απόψεις και γνώμες άλλων παλιότερων συνήθως, που άκουσαν και αυτοί από παλιότερους και πάει λέγοντας...
    Καταστροφολογία και φόβος πάντα πουλάνε μάλλον... και βρίσκουν και καλό έδαφος σε φοβισμένο, ανενημέρωτο και συντηρητικό κόσμο....

Παλιότερα δεν υπήρχαν ΚΤΜ kardia μου

Αρχικά δημιουργήθηκε από stefanos
    Παλιότερα δεν υπήρχαν ΚΤΜ kardia μου

Παλιά δεν υπήρχαν και τα Honda... ευτυχώς εδώ μέσα μπορείς να μάθεις πολλά για την ιστορία...:smilea:

τετρακυλινδρο μελος Το avatar του/της yiannis172
    Αρχικά δημιουργήθηκε από thoukis
    7 ιππους πισω εχει μεινει το χτ660... Και λιγα κιλακια παραπανω(28 για την ακριβεια).Ειναι ομως πιο ροπατο απο τα κτμ..χτ: 44ftlb, κτμ:41ftlb
    Αναλογως καλα ειναι..
    πηγη:http://www.motorcyclenews.com

Xωρις να θελω ειρωνευτω.....Εμενα μου ειχε κανει εντυπωση οταν ειχα δει πως το ΧΤΧ ηταν μονο 5 (περιπου) αλογα ροδα σε σχεση με το ΚΤΜ που ειχα...βεβαια ηταν και το βαρος αλλα και παλι η διαφορα που εβλεπα ηταν χαοτικη,και ειχα κιολας δοκιμασει με 3 απ τα οποια το ενα μαμα (χανοταν πισω),ενα με τελικα acrapovic (πεταγοταν στα χαμηλα και μετα και αυτο )και ενα με 2000+ tuning (εξατμισεις ,pc,overbored) το οποιο μια εφευγε λιγο ,μια εφευγα....

ειναι αρκετη η διαφορα στα κιλα...αλο ενα μηχανακι που ειναι 180 κιλα και αλλο ενα 150..Οπως και να το κανουμε ο καθενας επιλεγει αυτο που γουσταρει και αυτο που τραβαει η τσεπη του..Και εγω ειμαι ερωτευμενος με το κτμ950sm αλλα δεν μας παιρνει απο οικονομικης αποψης...Με το χτ μια χαρα την βρηκα ..το μονο που χρειαζετε ειναι τα λαδακια του καθε 3000-5000 χιλιομετρα και τα αλλα απαραιτητα που μπορει να προκυψουν απο φυσικης φυσεως φθορες...
    Four wheels move the body, two wheels move the soul.

Ποσα αλογα κ ροπη φτανει ενα χτχ660 με 2000ε tunning ......?

τετρακυλινδρο μελος Το avatar του/της yiannis172
    Αλογα δεν ξερω,παντως μεσαιες στροφες ξεμπαζωνε εκεινο το μηχανακι.......και μην νομιζεις οτι ειναι δυσκολο να φυγουν τα 2 χιλιαρικα.....1000 acrapovic,400 περιπου το pc,βαλε ενα 200ρι το εμβολο + περαστικα και ρυθμιση .........και στην ουσια δεν εχεις κανει και κατι το 'τρομακτικο'

Σελίδα 5 από 21 ΠρώτοΠρώτο 1234567891015 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Sas Paroysiazo To ..neo Motard Ths Ktm!!!
    από DUKASII στο forum Νέα
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 20/03/2018, 16:56
  2. motard μόνο αλλά ποιο?
    από stiffler στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 12/02/2013, 20:19
  3. Ποιο Το Συμπερασμα;;
    από kalgeorge στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 26/07/2004, 15:29
  4. μετατροπη σε super motard,part 1/τροχοι
    από tools στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 12/06/2004, 13:20
  5. Quiz: "Ποιο είναι ποιου;;;"....
    από DEMINIO στο forum Off topic