Εννοειται πως οτι εχεις ριξει σε φτιαξιμο δεν θα το παρεις ΠΟΤΕ πισω οσο και τελειο να ειναι το μηχανακι...Αρχικά δημιουργήθηκε από DrBig
αααακριβωωωωως!
Ασε τι χανεις ως μεταπωλητικη αξια...![]()
Εννοειται πως οτι εχεις ριξει σε φτιαξιμο δεν θα το παρεις ΠΟΤΕ πισω οσο και τελειο να ειναι το μηχανακι...Αρχικά δημιουργήθηκε από DrBig
αααακριβωωωωως!
Ασε τι χανεις ως μεταπωλητικη αξια...![]()
Ναι κ εγω το στημενο θα επερνα ..............
απλα αλλο 6500ε κ σε 2 3 χρονια αλλα 2500ε
κ αλλο 10.000ε κ σε 1 2 χρονια αντε αλλο 1οοοε για ενα τελικο agrapovich ρε αδερφε.......
σε διαστημα 3 χρονων ασ πουμε κ βαλε κ κανα service , τιθεται ενα θεματακι 3000ε διαφορα ενα μαμα κτμ με τελικο κ ενα φτιαγμενο stage 2 ιαπωνεζικο .......... χμμμμμ ..........
ουτε πολλα ειναι ουτε λιγα ..........
![]()
love will save the planet,hate is a good start.
θεμα αντιληψης ειναι...εγω προσωπικα θεωρω τις τιμες των μονοκυλινδρων ,απλα απαραδεκτες...το κοστος παραγωγης σε σχεση με την τελικη τιμη εχει χαωδη διαφορα...
δινεις 10000 για να παρεις εναν κυλινδρο ,εναν ψεκασμο του κωλου,μισο μετρο πλαστικα και σιδερενιο σκελετο...
αλλα...καβλες ειναι αυτα και ως καβλες δεν μπορουν να κριθουν...
περνετε λοιπον οτι σας φτιαχνει κι ας σκορπαει καθε βδομαδα...
αν θελετε μουλαρι,οπως εγω,παιρνετε ενα αεροψυκτο του κωλου καλομεταχειρισμενο με 3-4 χιλ,οπως εγω, και κανετε την δουλεια σας...
![]()
frankly my dear, i dont give a damn...
Εσυ ομως το σκαλισες και λιγο για να κανεις την δουλεια σου...Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
αν θελετε μουλαρι,οπως εγω,παιρνετε ενα αεροψυκτο του κωλου καλομεταχειρισμενο με 3-4 χιλ,οπως εγω, και κανετε την δουλεια σας...
![]()
![]()
![]()
![]()
Συμφωνω για τις τιμες παντως...Αλλα τι να κανουμε....![]()
Ανετα...Συνηθως ειναι πορτοκαλι χρωματακι(μπορει και μαυρο-ανθρακι,οπως το δικο μου...) και εχουν 3 μεγαλα γραμματα στο πλαι...Αρχικά δημιουργήθηκε από stefanos
Αυτά τα καλοστημένα αμα τα δώ θα τα αναγνωρίσω?![]()
Κατσε να δεις πως τα λενε......πως τα λενε.........
Αν ναι μωρε........
ΚΤΜ τα λενε![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
το σκαλισα λιγο και θα το σκαλισω πολυ περισσοτερο για να με φτιαχνει και λιγο η διαδρομη...Αρχικά δημιουργήθηκε από camen
Εσυ ομως το σκαλισες και λιγο για να κανεις την δουλεια σου...![]()
![]()
![]()
![]()
Οντως αυτο ειναι ενα θεμα .............. 10.000ε για ενα μονοκυλινδρο ειναι πολλα ........... ετσι σκεφτηκα κ εγω .......... ελα ομως που μονοκυλινδρο μου χρειαζεται ............. για την χρηση μου .... κ τη γινεται οταν ενα ιαπωνεζικο μου εφτασε κ αυτο 9000ε ........... ?
Οντως η πιο συμφερουσα λυση με αξιοπιστια κ παιχνιδι που εχω σκεφτει .......... ειναι ........ μεταχειρα
FMX 3000e k 1600e το κιτ{ καλομεταχειρα ολοσωμες εξατμισεις } για 15 αλογα + τροχο ........
Καλα εσυ εισαι περιπτωση...Εσυ θεωρεις "μηχανακι που παιρνει τα ποδια του" μονο απο 200αλογα και πανω...Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
το σκαλισα λιγο και θα το σκαλισω πολυ περισσοτερο για να με φτιαχνει και λιγο η διαδρομη...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Κ γτ δεν παιρνεις ενα ωραιοτατο δικυλινδροΑρχικά δημιουργήθηκε από MAG/FMX
Οντως αυτο ειναι ενα θεμα .............. 10.000ε για ενα μονοκυλινδρο ειναι πολλα ........... ετσι σκεφτηκα κ εγω .......... ελα ομως που μονοκυλινδρο μου χρειαζεται ............. για την χρηση μου .... κ τη γινεται οταν ενα ιαπωνεζικο μου εφτασε κ αυτο 9000ε ........... ?
Οντως η πιο συμφερουσα λυση με αξιοπιστια κ παιχνιδι που εχω σκεφτει .......... ειναι ........ μεταχειρα
FMX 3000e k 1600e το κιτ{ καλομεταχειρα ολοσωμες εξατμισεις } για 15 αλογα + τροχο ........![]()
![]()
Με τις ροπαρες του και θα δωσεις τα ιδια και λιγοτερα λεφτα...![]()
Αμα το Versys ηταν ............... Honda ...........![]()
Δε βρισκω το λογο να παρω ενα versys k κ να φορτωθω 200κιλα χωρις λογο
Οποτε παμε παρακατω ............ πουλας το ιαπωνικο 3000ε βαζεις κ αλλα 7000ε κ περνεις ενα DukeIII
To θεμα ομως ειναι γιατι δε κρατας το ιαπωνικο μουλαρι :a07: κ με 7000ε περνεις ενα πιστιαρικο κ κανεις ομορφα την κ@βλα σου..........
Γιατι ουσιαστικα κ το DukeIII να παρεις για πιστα παλυ βαρυ θαναι .........οποτε ............
Ολα αυτα ειναι υποκειμενικα τωρα ρε αγορινα...Αρχικά δημιουργήθηκε από MAG/FMX
Οποτε παμε παρακατω ............ πουλας το ιαπωνικο 3000ε βαζεις κ αλλα 7000ε κ περνεις ενα DukeIII
To θεμα ομως ειναι γιατι δε κρατας το ιαπωνικο μουλαρι :a07: κ με 7000ε περνεις ενα πιστιαρικο κ κανεις ομορφα την κ@βλα σου..........
Γιατι ουσιαστικα κ το DukeIII να παρεις για πιστα παλυ βαρυ θαναι .........οποτε ............![]()
Εξαρταται τι θελει ο καθενας...
Εγω μακαρι να μπορουσα να ειχα ενα απο το καθενα...![]()
![]()
![]()
η χαλας 500 σε ενα ψυχολογο και σε ισιωνει να μην τραβας τετοια ζορια...Αρχικά δημιουργήθηκε από MAG/FMX
Γιατι ουσιαστικα κ το DukeIII να παρεις για πιστα παλυ βαρυ θαναι .........οποτε ............![]()
![]()
Α στο κουβεντιαστό.Αρχικά δημιουργήθηκε από camen
Ανετα...Συνηθως ειναι πορτοκαλι χρωματακι(μπορει και μαυρο-ανθρακι,οπως το δικο μου...) και εχουν 3 μεγαλα γραμματα στο πλαι...
Κατσε να δεις πως τα λενε......πως τα λενε.........
Αν ναι μωρε........
ΚΤΜ τα λενε![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()