Εδώ ακόμα και ο 19" είναι επικίνδυνος υπό κάποιες συνθήκες σε υψηλές ταχύτητες,πόσο μάλλον ο 21".
Θα πάρετε κανέναν στο λαιμό σας για να πουλήσετε πέντε παραπάνω μηχανακια, σοβαρευτείτε.
Το διαβασαμε και αυτο εδω οτι το Transalp ζυγιζει 224 κιλα οπως ερχεται. Ρε που να γινουν αυτα , μονο στο Ελλαδισταν το πεζουν ποιο εξυπνοι απο τους Ιαπωνες στο Kumamoto. Για αυτο η χωρα ειναι στα ταρταρα γιατι η ημιμαθεια θεριζει. Την μηχανη την εχω και ζυγιζει 208 κιλα με γεματο τεποζιτο.
Mε θυμασαι ρε Πουστη?
Βρε φίλε αν δεν κάνω λάθος μας είπες ότι πέρασαν πολλα μηχανάκια από τα χέρια σου και ότι έχεις μεγάλη εμπειρία στα μηχανάκια, φαντάζομαι θα συνοδεύεται και με μια μέση ηλικία τουλάχιστο…
Αν συμβαίνουν όλα αυτά γιατί βγάζεις συμπεράσματα τσουβαλιάζοντας τους πάντες;
Το τεστ το έκανε η εταιρεία motomag σε συνεργαζόμενες ζυγαριές όχι μόνο για την μονάκριβη επιλογή σου, αλλά τεστ σε όλα τα μηχανάκια….
Αν εσυ έχεις έγκριτη ζυγαριά ως αντεπιχείρημα γιατί δε μας το ποστάρεις να το λάβουμε και αυτό στα υπόψη;
Γιατί μεταξύ χρήστη του φορούμ με ελάχιστη συμμετοχή και μόνο στο παρόν θέμα και από τη άλλη ένα περιοδικό που γράφει και δουλεύει 4 δεκαετίες μάντεψε ποιον θα πιστέψουμε
Και που είσαι, ότι γράφουμε δεν το κάνουμε επειδή τα έχουμε μαζί σου, ουτε με το ΤΑ750, ουτε με τα χοντα(οι περισσότεροι έχουμε / είχαμε χοντα).
Μακριά οι οπαδισμοι από εδώ
Και σορυ που επανέρχομαι επειδή το πας στη κερκίδα
Χεστηκαμε οι περισσότεροι μεσήλικοι εδώ μέσα για το τενερε 700 το στρομ800 και το ΤΑ750 και όλα τα υπόλοιπα καταναλωτικά προϊόντα
Αυτά έχουν ξεπεραστεί πολλα χρόνια και έχουμε την υγεία μας.
Αν θέλεις φανατιλα τύπου «εγω την έχω μεγαλύτερη» στόχευε στα σοσιαλ έχει αρκετό υλικό εκεί για τετοια ματσάκια.
να το λυπάσαι είναι ....
Μετρά μόλις τέσσερα χρόνια στην πιάτσα, μα έχει αφήσει ήδη ανεξίτηλα τα ίχνη του σε πολλά επίπεδα. Αρχικά είναι η εμπορική επιτυχία, τα περισσότερα από 40,000 Ténéré που έχουν πουληθεί σε αυτό το διάστημα μόνο στην Ευρώπη δε χρειάζονται περαιτέρω ανάλυση.
https://www.bikeit.gr/on-off-yamaha/item/35154-test-yamaha-tenere-700-2023
Η εταιρεία motomag που εβγαλε αυτο το αποτελεσμα και εκ του αποτελεσματος ειναι για τον πεουλα.
Πιστεψε οποιον θες man, εδω ολοι η χωρα πιστευει και ψηφιζει απατεωνες.
Υπαρχει κανονας που λεει οτι οσοι εχουν ελαχιστη συμμετοχη και μονο σε παροντα θεματα δεν ειναι αξιοπιστοι? Ρε που να γινουν αυτα
Δεν ιδρωνει το αυτι μου man για σχολια. Εγω παραθετω στοιχεια.
Mε θυμασαι ρε Πουστη?