ΜΕ ΛΕΝΕ ΣΤΑΥΡΟ.... ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΚΑΒΑΛΗΣΩ (ΕΕΕ...ΓΝΩΡΙΣΩ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΝΝΟΟΥΣΑ...) ΤΗΝ ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΑΙΜΑΤΟΣ ΧΤΕΣ..... ΣΝΙΦΦΦΦ...... (ΜΟΥ ΗΠΙΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΒΓΑΛΑ ΑΧΝΑ...)
ΚΑΛΑ ΕΙΜΑΙ ??? ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΟΤΑΝ ΒΓΟΥΝ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ...
ΑΑ... ΝΑΙ BMW R1200 GS...
Riders on the storm......
If the facts don't fit the theory..... change the facts....
Αρχικά δημιουργήθηκε από dessert
Με ελάχιστη προσοχή, είναι κινητήρες που δεν χρειάζονται να έχουν κάποιο σοβαρό service πριν τα 200.000 χλμ. σε αντίθεση, με τους τετραμπ@ύρδελους Ιαπωνικούς που στα 40000 σου ζητάνε τα "οικονομικά" και εύκολα προσητά, σε όλους τους πληθωρικούς αγοραστές τους ανταλλακτικά...
"For no one, no one in this world can you trust - not men, not women, not beasts ... this you can trust."
ειμαι ο Σταυρος..............και φυσικα ΔΕΝ ειμαι καλα γιατι δεν εχω αυτο που θελω..........
προς το παρον μια vespa 200 παλια........πολυ παλια.........τοσο παλια που εχει χαραγμενο πανω κατι παραξενα λογια που λενε..................."ωρε παλι με χρονια με καιρους,παλι δικια μας θα'ναι"
για ποια το λενε αραγε???![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Spazz
εγω ειμαι ο γιωρικας.....ειμαι το ιδιο χαζος με τον γιωρικα και καβαλαω........ενιοτε κουβαλαω κι ολας ενα KTM 125 sx ..... καυλιτσα ειναι τωρα που το ξαναβλεπω![]()
![]()
![]()
![]()
Spazzάκο, πολύ καθαρό και "σαλονάτο" το βλέπω το μοτόρι !!!
Και από "τακουνάκια" καλά πάμε .....![]()
![]()
![]()
Τουλάχιστον πάρε κανένα κουπάκι λάσπη και ρίξτο στα επίμαχα σημεία (κάρτερ, ψαλίδι, αλυσίδα κ.λπ.)......
ΝΤΡΟΠΗ ΡΕΕΕΕΕΕ !!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΛΙΣ ΤΟ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ...ΚΑΙ ΤΟ ΕΒΓΑΖΕ ΦΩΤΟ..ΠΡΙΝ..ΚΑΙ ΜΕΤΑ..Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
![]()
![]()
![]()
Spazzάκο, πολύ καθαρό και "σαλονάτο" το βλέπω το μοτόρι !!!
Και από "τακουνάκια" καλά πάμε .....![]()
![]()
![]()
Τουλάχιστον πάρε κανένα κουπάκι λάσπη και ρίξτο στα επίμαχα σημεία (κάρτερ, ψαλίδι, αλυσίδα κ.λπ.)......
ΝΤΡΟΠΗ ΡΕΕΕΕΕΕ !!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΤΑ..ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ SPAAZZZ-MENO..:rotflmao: :rotflmao:
χααχαχ
οπως τα λεει ο dukas II.ειναι απο την πρωτη μερα που το πηρα.
spazzμενο ειναι αλλα οχι διαλυμενο.απλα το σπαω .....δηλαδη του κανω την χρηση που το αρμοζει.
ετσι το εχω τωρα..
η φωτο και παλι ειναι λιγες μερες αφου το αγορασα.χααχχα μην γινουμε και ρομπες δηλαδη!
για βαλε και το δικο σου να το δω ρε συ.
dukas ευχαριστω που αποκατεστησες την κατασταση
![]()
κχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ!
Είμαι ο Νίκος και καβαλάω ένα Yamaha YZF R1 2004 να είστε όλοι καλά και να αποκτήσετε το μηχανάκι που ονειρεύεστε. Εγώ το απέκτησα(μέχρι να βρω λεφτά να πάρω αυτό το Μ1 που καβαλάει αυτός ο άσχετος που κερδίζει συνέχεια ο Rossi)
kawasaki street warriors
"δεν είναι η πτώση είναι η σύγκρουση..."
One more dies one more lives
One baby cries one mother grieves
For all the sins you will commit
You'll beg forgiveness and none I'll give
Δεν θα πεθάνουμε ποτέ κουφάλα νεκροθάφτη!!!