Οκ ολοι εχετε δικιο και αδικο μαζι.Σιγουρα κανενα προιον δεν κανει θαυματα αλλα τον πωπω σου να χτυπας εαν δεν δοκιμασεις κατι δεν μπορεις να εχεις ολοκλιρωμενη αποψη.
Εγω εχω βαλει στην μηχανη μου το σουπερ νταιναμικ.Εχω ενα cb 1300 2005 μοντελο και ολα ιταν μια χαρα.Φυσικα και δεν το εβαλα για να παρω 5-10-20 αλογα (ουτε καν ηξερα οτι γραφει για αυξηση ιπποδυναμης και τα σχετικα) αλλα το εβαλα για να εχει μια καλυτερη λειτουργεια ο κινητηρας μου.Το αποτελεσμα ειναι το εξης
1.Μειωθηκε ο ηχος που εκανε ο κινητηρας(οχι οτι ειχα και καποιο εντονο ηχο η καποιο προβλημα απλα εγινε πιο γλυκος)
2.Δεν επαθε τιποτα μα ΤΙΠΟΤΑ ο συμπλεκτης μου(υγρος πολυδισκος κτλ)
3.Δεν χρειαστηκε ποτε ολοκληρο χειμωνα να τραβηξω εστω και μια φορα το τσοκ για να παρει μπρος(χειμωνα ενοω -4 με -6,δεν μενω και στα ιμαλαια να εχω -40)
4.Ισως να εδωσε και κατι οσο αφορα αρπαγμα,ροπη στην μηχανη απλα δεν μπορω να το πω με σιγουρια και δεν με νοιαζει κιολας το 8εμα γιατι δεν το εβαλα ξαναλεω για αυτον τον σκοπο,απλα την ιδια εποχη εβαλα και εξατμιση και αλλα πραγματα οποτε η αισθηση του αρπαγματος και της οποιασ ιπποδυναμης μπορει να πηρα μπορει να μην ηταν απο το αντιτριβικο(που σιγουρα δεν ηταν απλα λεω την γνωμη μου)
Το θεμα ειναι οτι κανει καποια δουλεια παιδια και ενοω δουλεια προς το καλυτερο,οποτε μην το κοροιδευετε και μην το αμφισβιτειται(ε δεν μπορω να γραφω ελληνικα δεν μπορω).Η οποια βελτιωση ειναι ευπροσδεκτη.....εδω βαζουμε καρυνα στην πολαπλη της εξατμισης και για ομορφια και για καπια ευσταθεια για καλυτερη αεροδυναμικη και δεν συμαζευετε,ομως δεν τα δινουν ολες οι ετεριες τα μηχανακια τους με καρινα,τι σημαινει δηλαδη οτι ειναι χαζος αυτος που 8α την αγορασει απο μονος του η οτι δεν κανει δουλεια επειδη δεν το εχει η μαμα εταιρια εγαταστηση ηδη στην μηχανη?Το ιδιο ισχυει και με το αντιτριβικο....κανει δουλεια και ας μην το λενε ποτε οι κατασκευαστριεσ εταιριες μηχανων.Εαν τα ελεγαν και ολα δεν 8α πουλουσαν ποτε τα ιμητελη μηχανακια τους,μην ξεχναμε οτι φρενα,τακακια,σωλινακια φιλτρα αερος,εξατμισεις,αλυσιδες-γραναζια και ενα σωρο αλλα πραγματα ολοι μας σχεδον τα εχουμε αλαγμενα με after market που ειναι καλυτερα απο original της μαμας εταιριας.Αυτα δηλαδι δεν πειραζουν????
Anyway η γνωμη μου ειναι αυτη και φυσικα σεβομαι ολεσ τις γνωμες εδω μεσα και ασ ειναι και αντιθετες με την δικια μου.Εμενα το προιον με εχει πεισει και 8α το κανω χρηση για παντα απο δω και περα.Αν ξερει μονο κανεις απο που μπορω να προμηθευτω το αμερικανικο κανονικο motorkote και οχι το super dynamic.Το επισημο site της εταιριας κανει πωληση μονο σε αμερικη αλλα και οι retailers που εχει και προτινει ειναι παλι ολοι στην αμερικη εκτος απο το amazon το οποιο ομως δεν στελνει ελλαδα το προιον(εχει σχεση με καποια πολιτικη που εχουν για αποστολη υγρων σε καπιεσ χωρεσ)Επισης η τιμη του στο amazon ειναι 26,6 δολαρια τα 32οζ ενα λιτρο περιπου τζαμπααααααααααα αν σκεφτεις οτι εγω εσκασα 50 ευρο για 100 και κατι ml,ελεος πια εδω στην ελλαδα ολα επι 100 τα πληρωνουμε.
Παρακαλω να με διαφωτισει καποιος που μπορω να το βρω σε ανθρωπινη τιμη φυσικα.