Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 38

Θέμα: Αλλαγή λαμπτήρων

Canibalise Legallis Το avatar του/της the who
    Αρχικά δημιουργήθηκε από LiakosVstrom
    ολομόναχος το σκέφτηκα. αλήθεια. επίσης βάζω κόντρες με παπάκια με το στρομ και τους πατάω από πάνω.

Οι λάμπες πάντως που πουλάνε στα συνεργεία είναι 55/60W οπότε μπορείς ναχαλλλλαρώσεις και να μην φοβάσαι μην τυχών βρεθώ στο δρόμο σου και σε τυφλώσω και πέσεις πάνω μου.

σας έχει πειράξει η ζέστη μερικούς.

κι αν δεν με πιστεύεις... Osram nightbreaker. ορίστε και η σελίδα
    Περαστικα φιλαρακι.
    «Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»

Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)

http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related

Εισπνοή.... εκπνοή....
    Αρχικά δημιουργήθηκε από srx400
    Περαστικα φιλαρακι.
    θενκ γιου. επίσης.

Περαστικα φιλαρακι. Και μη στεναχωριεσαι βλεπω πολυ καλα ακομα (δυστυχως).
    «Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»

Εισπνοή.... εκπνοή....
    Αρχικά δημιουργήθηκε από srx400 Περαστικα φιλαρακι. Και μη στεναχωριεσαι βλεπω πολυ καλα ακομα (δυστυχως).

να σε δώ πόσο καλά θα βλέπεις όταν σε πετύχω με των 100W προβόλια μου.
    και για σιγουριά θα κουβαλάω και φακό στη μπαγκαζιέρα.

να σε δώ πόσο καλά θα βλέπεις όταν σε πετύχω με των 100W προβόλια μου.
    και για σιγουριά θα κουβαλάω και φακό στη μπαγκαζιέρα.
    Χαλαρωσε φιλαρακι.Ξερεις ποσο χωρο εχει κατω απο το Land Rover?

Χαλαρώστε ρε παιδιά. Μια ερώτηση για λάμπες έκανα κι εσείς θα πλακωθείτε στο τέλος.

Εισπνοή.... εκπνοή....
    Αρχικά δημιουργήθηκε από nikomaxia
    Χαλαρώστε ρε παιδιά. Μια ερώτηση για λάμπες έκανα κι εσείς θα πλακωθείτε στο τέλος.
    don't worry man. δεν με έχει έτσι κι αλλιώς. μια σούζα να κάνω και το περνάω από πάνω το λανδ ροβερ.

Φιλε μου οταν διαβαζω τετοιες κοτσανες εδω μεσα τα παιρνω λιγο στο κρανιο.Οχι και να πλακωθω με καποιον που δεν αναγνωριζει οτι εκανε λαθος.

"τώρα για το αν θα τυφλώνεις τους άλλους.... στα @@ σου. για τα beverly και τα smart που σε χτυπάει κατευθείαν στο μάτι δεν λέει κανείς τίποτα. και καλύτερα να τους τυφλώνεις για να σε προσέχουν! "

Εισπνοή.... εκπνοή....
    Φιλε μου οταν διαβαζω τετοιες κοτσανες εδω μεσα τα παιρνω λιγο στο κρανιο.Οχι και να πλακωθω με καποιον που δεν αναγνωριζει οτι εκανε λαθος.

"τώρα για το αν θα τυφλώνεις τους άλλους.... στα @@ σου. για τα beverly και τα smart που σε χτυπάει κατευθείαν στο μάτι δεν λέει κανείς τίποτα. και καλύτερα να τους τυφλώνεις για να σε προσέχουν! "

να μην τα παίρνεις στο κρανίο γιατί μπορεί να πάθεις κάνα εγκεφαλικό μεγάλε.
    έκανα λάθος σε τι? που αστειευόμουνα και αντί να βάλω γελάκια έβαλα το alien? ααα οκ συγνώμη.
    για να ξεκαθαρίσω, δεν πρόσεξα τα Watt του λαμπτήρα στο link του παιδιού. νόμιζα πως μιλάμε για τις συνηθισμένες λάμπες που (εμπειρικά μιλώντας) δεν τυφλώνουν. γκέγκε ή να κάνω και κακά?

οι φατσούλες φταίνε (smiles κοινώς). με αυτές πρέπει να τα παίρνεις στο κρανίο και με τους mods που δεν βάζουν μια επεξήγηση για το τι σημαίνει η κάθε μια.

Τελικά έχε αλλάξει κανείς μόνος του λάμπες ή πρέπει να πάω σε μηχανικό;

να μην τα παίρνεις στο κρανίο γιατί μπορεί να πάθεις κάνα εγκεφαλικό μεγάλε.
    έκανα λάθος σε τι? που αστειευόμουνα και αντί να βάλω γελάκια έβαλα το alien? ααα οκ συγνώμη.
    για να ξεκαθαρίσω, δεν πρόσεξα τα Watt του λαμπτήρα στο link του παιδιού. νόμιζα πως μιλάμε για τις συνηθισμένες λάμπες που (εμπειρικά μιλώντας) δεν τυφλώνουν. γκέγκε ή να κάνω και κακά?

οι φατσούλες φταίνε (smiles κοινώς). με αυτές πρέπει να τα παίρνεις στο κρανίο και με τους mods που δεν βάζουν μια επεξήγηση για το τι σημαίνει η κάθε μια.
    Ρεσιταλ λεμε.Που να σου εξηγω τωρα.

Σου έχει τύχει εσένα αυτό ή θεωρητικά μιλάς; Μήπως τα 90/100W που λέει είναι εικονικό; Σαν τις οικολογικές λάμπες στα σπίτια μας που λένε 100W αλλά είναι 30;

Εμένα φυσικά και δε μου έχει τύχει, αλλά άσε εμένα γιατί χρήζω άλλης επιστημονικής μελέτης νοητικά υστερημένων ατόμων…
    Πέρα από την πλάκα λοιπόν και για να μαθαίνετε και κάτι πέραν του πως βάζω μπρος και φεύγω, αυτό έχει συμβεί σε παρά πολλούς που έκαναν την ίδια «ινδιανιά» στα πλαστικά φανάρια που έχουν. Αλλά και γυάλινα φανάρια να είχες, θα σου την έκανε όπως προείπα το καλώδιο. Οι λάμπες λοιπόν που κοιτάς έχουν την ονομαστική τους ισχύ και στο φωτισμό και στην κατανάλωση (και αναπτύσουν φυσικά ανάλογη θερμοκρασία).

Αν θες κάτι ανάλογο με τις οικολογικές (κάθε άλλο οικολογικές αλλά τέλος πάντων, ηλεκτρονικές λέγονται) που αναφέρεις (δηλαδή περισσότερα Watt φως από αυτά που καταναλώνουν) θα σου πρότεινα κάτι σε PIAA Xtreme White. Είναι στους 3800-4000 Kelvin (οι απλές είναι στα 3400), δεν έχουν αυτό σπαστικό μπλε-άσπρο φως, και ενώ καταναλώνουν 60/55W, φωτίζουν (θεωρητικά) το διπλάσιο χωρίς να στραβώνουν. Στην πράξη ένα 30% - 40% βελτίωση θα έχεις.
    To talk without thinking is to shoot without aiming...

Εισπνοή.... εκπνοή....
    έχω δει να τις αλλάζουν. πιάνει?
    πίσω από τους φανούς έχει κάτι τάπες, με ένα καλωδιάκι πάνω, το οποίο ξεβιδώνεις νομίζω και αφού βγάλεις τους παλιούς λαμπτήρες βάζεις τους καινούριους και ξαναβιδώνεις. ψιλοεύκολη διαδικασία.

έι, εσύ με το λανδ ροβερ, έχεις πιεμ αν θες να συνεχίσουμε για να μη γαμάμε και το ποστ.

Ahmadinejad Το avatar του/της painterakis
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Vegeta
    Αν θες κάτι ανάλογο με τις οικολογικές (κάθε άλλο οικολογικές αλλά τέλος πάντων, ηλεκτρονικές λέγονται) που αναφέρεις (δηλαδή περισσότερα Watt φως από αυτά που καταναλώνουν) θα σου πρότεινα κάτι σε PIAA Xtreme White. Είναι στους 3800-4000 Kelvin (οι απλές είναι στα 3400), δεν έχουν αυτό σπαστικό μπλε-άσπρο φως, και ενώ καταναλώνουν 60/55W, φωτίζουν (θεωρητικά) το διπλάσιο χωρίς να στραβώνουν. Στην πράξη ένα 30% - 40% βελτίωση θα έχεις.
    αυτες ακριβως εχω βαλει. Τις πληρωσα πριν 4,5 χρονια πολλα ? αλλα δε το εχω μετανιωσει.
    δε φωτιζουν σαν τα xenon αλλα φωτιζουν πολυ καλα (οχι το 2πλασιο μιας απλης λαμπας) και ο χρωματησμος ειναι τετοιος που με βοηθαει να βλεπω μακρυα.
    οσο αφορα τα xenon,ειναι λαθος να μπαινουν σε απλα κατροπτρα και ουσιαστικα δε φωτιζουν και τοσο καλα οσο νομιζεις. εχω δει τη διαφορα στο ιδιο μοντελο αυτοκινητου με το δικο μου και τα δικα μου ''μαμα'' xenon τον 4700Κ αποδειδουν καλυτερα απο τα μουφαxenon του φιλου μου αν και ηταν 6000Κ λογω κατροπτου.
    μανώλης - Honda CBF 600Si C-ABS

Παλαιό μέλος Το avatar του/της McGyver
    Αρχικά δημιουργήθηκε από painterakis
    αποδειδουν καλυτερα απο τα μουφαxenon του φιλου μου αν και ηταν 6000Κ λογω κατροπτου.
    Λογικό και λόγω κατόπτρου αλλά και λόγω του ότι εσύ έχεις 4700 Κelvin.
    Όσο λιγότερα τα Kelvin (μπακάλικα πιο κίτρινο φως) τόσο περισσότερα τα Lumens (φωτεινότητα).

Που να δεις κίντρινους προβολείς Xenon σε ομίχλη.
    Απλά τη σκορπίζουν...

Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Κιτ xenon, ή αλλαγή λαμπτήρων;
    από crfouras στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 54
    Τελευταίο μήνυμα: 02/11/2016, 10:31
  2. ο τοπος θελει αλλαγη
    από kalgeorge στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 22
    Τελευταίο μήνυμα: 15/03/2014, 16:23
  3. Απαντήσεις: 1