Σελίδα 27 από 45 ΠρώτοΠρώτο ... 17222324252627282930313237 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 391 έως 405 από 665

Θέμα: Τελική ταχύτητα V strom 650

Διοτι νομιζω οτι δεν με πιστευετε.....

οποιος γουσταρει εχει μια φλαταδουρα από Συκά προς Παύλιανη στο διασελο, για 2-3 χλμ....τον παω μια ψιλη, να δει ποσους θαμνους θα φαει.....

Α και ολα αυτα πριν βαλω και την ταινια στις ζαντες την φωσφοριζε και παει ακομα πιο γλήγορα...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της TOLISTOLAROS
    Πριν πέσω είχα φουλάρει το SV(μοτέρ V-Strom ) με κρύα φασολάδα και είχα κσεκωλιάσει Bugatti Veyron στα διόδια από στάση και Mig 35 στα ρεμπρίζ...

Καλα ...καλα...

τώρα που θα βγάλω τα κάγκελα και θα αλλαξω γραναζωμα..την σκονη μου θα βλεπετε όλοι....

Με τα νεα ζιγκλέρ εχω τα 260 για πλακα και με κοντη ζελατινα ισως και παραπάνω....

Ισως τελικα βγάλω και τον ενα δισκο μπρος για να μειωσω και αλλο το βαρος.....

Περιμενω και κατι performance εκκεντροφορους racing που θα του δωσει λίγο ψηλα (διοτι χαμηλα σκοτωνει ειπαμε!) και μιλαμε και για 275+ με κοντρα ανεμο...

Eat my dust ρε!

Εγω μαμισια τα πιανω τα 280. Αν αρχισω και πειραζω δεν ξερω που θα φτασει.
    Μηπως να βαλω μονο φτερακια να πεταω; Εξατμιση δεν αλαζω να μην ενοχλει ο θορυβος τα πουλια.:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Καταληξαμε:
    Το β-στρομ ειναι ενα καθαρα στριτ μηχανακι με μεγαλη τελικη ταχυτητα (230++, τα 215 για πλακα)
    το οποιο ξυνει την ασφαλτρο με χαρακτηριστικη ανεση.

Τωρα ας κινηθουμε και στο χωμα (τελικη στο χωμα ξυσιμο χωματος κτλ) και να γινει η αντιπαραθεση με τους ον-οφ ακιδες / εντουρακιδες χωματινους. ( ΑΝ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΤΥΧΗ μπροστα στο β-στρομ και τους ατιθασους καβαλαριδες τους!)

Βασικα ρε μαγκες, μια ερωτηση, εχω ενα χρεπι cbf600 με πατατε φανταζομε ετσι? (και σε ασφαλτο και σε χωμα ενοειτε..)

Παλαιό μέλος Το avatar του/της TOLISTOLAROS
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Panos82gr
    Καταληξαμε:
    Το β-στρομ ειναι ενα καθαρα στριτ μηχανακι με μεγαλη τελικη ταχυτητα (230++, τα 215 για πλακα)
    το οποιο ξυνει την ασφαλτρο με χαρακτηριστικη ανεση.

Τωρα ας κινηθουμε και στο χωμα (τελικη στο χωμα ξυσιμο χωματος κτλ) και να γινει η αντιπαραθεση με τους ον-οφ ακιδες / εντουρακιδες χωματινους. ( ΑΝ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΤΥΧΗ μπροστα στο β-στρομ και τους ατιθασους καβαλαριδες τους!)

Βασικα ρε μαγκες, μια ερωτηση, εχω ενα χρεπι cbf600 με πατατε φανταζομε ετσι? (και σε ασφαλτο και σε χωμα ενοειτε..)
    Koίτα...με το Sv μου(φίλτρο BMC,ζιγκέρ,Remus τιτανίου) πατάω ο,τιδήποτε φεύγει με λιγότερο από 7g στο φανάρι...Έχω χάσει από cbf μόνο στην τελευταία ειδική του Παρίσι-Ντακάρ επειδή με ακύρωσε ο αλυ(η)τάρχης επειδή ο cbf άκης είχε αρραβωνιαστεί την κόρη του...Πουτ@να διαιτησία!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από TOLISTOLAROS
    Koίτα...με το Sv μου(φίλτρο BMC,ζιγκέρ,Remus τιτανίου) πατάω ο,τιδήποτε φεύγει με λιγότερο από 7g στο φανάρι...Έχω χάσει από cbf μόνο στην τελευταία ειδική του Παρίσι-Ντακάρ επειδή με ακύρωσε ο αλυ(η)τάρχης επειδή ο cbf άκης είχε αρραβωνιαστεί την κόρη του...Πουτ@να διαιτησία!!!
    Να παρει, υποτιθεται πως θα μενε μυστικο!! :P

Τσίκι; Το avatar του/της MikeG

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	anakoinwsei.jpg 
Προβολές:	530 
Μέγεθος:	18,4 KB 
ID:	136157

ΜΑΝΟΣ para siempre Το avatar του/της vangelis 64
    Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Ωραίος ο Mike!Λοιπόν θα σάς το πω το μυστικό,σοβαρά όμως.
    Η πραγματική τελική τού Strom είναι όση το στεγνό του βάρος.
    moto perpetuo

Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
    y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
    hasta luego.
    -------------------------------------------------------------------
    [FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]

είχα σταματήσει να διαβάζω για πολύ καιρό κυρίως γιατί είχα ξενερώσει αλλά και επειδή είχα πολύ δουλειά. αλλά κάτι τέτοια thread μπορούν πραγματικά να σου φτιάξουν τη μέρα.

άντε να κανονίσουμε καμιά βόλτα. χάσαμε την ετήσια πιάσανε και οι ζέστες. άντε να φύγουμε λίγο από το καμίνι.
    ONLY THE GOOD DIE YOUNG

Μπράβο πολύ πρώτο θρεντ παιδιά.
    Είστε ωραίοι.
    Βέβαια δεν είναι δυνατόν να πιστεύω ότι ένα 650 on-off μηχανάκι πιάνει πάνω από 200, αλλά αν το κάνει μαγκιά του.
    Όσοι πάντως έχουν v-strom είναι τρισευτυχισμένοι, αυτοί ξέρουν........

Ειναι δαιμονισμενο το μηχανακι αδελφε. Εγω πριν το παρω τοσα ψεματα και τοσες μ@λακιες, ποτε δεν ελεγα ουτε εγραφα.:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από Panos82gr

Δεν έχει βρεθεί ακόμα στρομ να πατήσει το CBF μου στην άσφαλτο ακόμα και τριβάλιτσος και φορτωμένος να είμαι όποιο στροματάκι το έχει προσπαθήσει γίνεται μια ευχάριστη ανάμνηση στην εθνική οδό και μια δυσάρεστη εμπειρία για μένα στο βενζινάδικο

Σόρρυ Μήτσε αν σου χαλάω το όνειρο αλλά έτσι είναι τα πράγματα

Αρχικά δημιουργήθηκε από AntoD
    Διοτι νομιζω οτι δεν με πιστευετε.....

οποιος γουσταρει εχει μια φλαταδουρα από Συκά προς Παύλιανη στο διασελο, για 2-3 χλμ....τον παω μια ψιλη, να δει ποσους θαμνους θα φαει.....

Α και ολα αυτα πριν βαλω και την ταινια στις ζαντες την φωσφοριζε και παει ακομα πιο γλήγορα...

Αχ αγάπη μου...κάτι τέτοια γράφεις και με εξιτάρεις

Αρχικά δημιουργήθηκε από AntoD
    Περιμενω και κατι performance εκκεντροφορους racing που θα του δωσει λίγο ψηλα (διοτι χαμηλα σκοτωνει ειπαμε!) και μιλαμε και για 275+ με κοντρα ανεμο...

Μαλακίες σου πουλήσανε.Κάτσε να έρθουν αυτοί που έχω παραγγείλει στη γιάφκα του Ματσαμούρα Χαμούρα από το Γκουνταλκιβίρ και θα δείς τι θα πάθεις

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι OFF
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF