Σελίδα 14 από 23 ΠρώτοΠρώτο ... 4910111213141516171819 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 196 έως 210 από 344

Θέμα: Versys Vs Vstrom

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από amyroukai
    ωραία φωτό, αλλά είναι το χιλιάρι όχι το 650!
    Όχι, δεν την είδες καλά, το 650 ειναι!!

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	xaxa.jpg 
Προβολές:	590 
Μέγεθος:	29,6 KB 
ID:	78092

Δε φταίω εγώ αν την πόσταραν ανάποδα... Εξάτμιση αριστερά είδα, χιλιάρι λέω θα είναι...

Όνομα:	Αντίγραφο από 06-07-07_09-061.jpg 
Προβολές:	591 
Μέγεθος:	21,5 KB 
ID:	78126
    More Techno..More Dijital!!
    This way please...www.di.fm

Παλαιό μέλος
    Δε φταίω εγώ αν την πόσταραν ανάποδα... Εξάτμιση αριστερά είδα, χιλιάρι λέω θα είναι...
    Μωρέ σύ καλά την είδες, εκτός και άν ο τύπος είναι Άραβας και έχει κάνει το V-strom===> morts-V:rotflmao:

πρωην μελος Το avatar του/της idi
    Η τα αστέρια μηχανικοί της Kawasaki κατάλαβαν ότι μια μηχανή που έχει on-off εμφάνιση, που δεν είναι supermotard αλλά μοιάζει, δεν είναι off αλλά μπορεί και εκτός δρόμου, δεν είναι street αλλά πλησιάζει, να είναι ένας καλός συνδυασμός δυνατοτήτων και καλός συμβιβασμός χρήσεων για το μέσο αναβάτη... Εμ... Ναι. Δηλαδή τόσην ώρα λέμε το ίδιο πράγμα, απλά διαφωνούμε για το επίσημο όνομα της κατηγορίας που ανήκει.
    Μα αυτο εχω πει εξ αρχης ... δεν εχει κατηγορία (τουλάχιστον απο τις υπάρχουσες)

Ειναι στην ιδια φιλοσοφα με το Multistrada και με το νεα Tiger, και 1-2 ακομα νεα μοντελα (benelli το ενα δε θυμάμαι το αλλο) αλλα φτηνοτερο και πιο «καθημερινο»

Ισως στο μελλον υπάρξουν πολλα νεα μοντελα σε αυτη τη «κατηγορία» (για μενα ΣΙΓΟΥΡΑ)

Ωραίο μηχανάκι το versys δεν λέω και για να πω και την αλήθεια βγήκε 2 εβδομάδες πρίν πάρω το v-stromaki μου και το καλοέβλεπα να πάρω αυτό αλλά τελικά κατέληξα στο v-stromi...Καλύτερα πιστεύω μιας και με καλύπτει περισσότερο για αυτό που το θέλω. Δικάβαλο με μπαγκάζια και εκδρομές. Ασέ που σε λίγους μήνες θα ερθει και ο απόγονος και θα πρέπει να χωράει ανάμεσα σε μένα και στην γυναίκα μου. Ας είναι καλά η σέλα αεροδρόμιο του strom...!!
    Πάντως θεωρώ το strom πιο ολοκληρομένο μηχανάκι με καλό στήσιμο στην άσφαλτο, άμεμπτο όταν ταξιδέυει και με διαστάσεις σωστές ώστε να χώνετε μέσα στην κίνηση και φόρτωμα, πολύ φόρτωμα. Το Versys θεωρώ ότι έιναι πιό πολύ street σαν το tdm (ψηλό street), με το οποίο πουλάς μούρη λόγω εμφάνισης (αν και σε πολλούς δεν αρέσει) και λόγω ελιγμών και σπόρ οδήγησης...

Πάντως πιο γρήγορο που λένε κάποιοι εδώ μέσα δεν είναι αφού σύμφωνα με τις μετρήσεις του 0-300 και σε επιτάχυνση 0-100 m και σε 0-100 χλμ και σε ρεπρίζ το V-strom κυριαρχεί σε όλα απέναντι σε versys 650, transalp 650, multistrada 620...

Αγωνιστικούς χαιρετισμούς σε όλους...

Ρακό - μέλος Το avatar του/της villy
    Αρχικά δημιουργήθηκε από paranoid
    Ασέ που σε λίγους μήνες θα ερθει και ο απόγονος και θα πρέπει να χωράει ανάμεσα σε μένα και στην γυναίκα μου. Ας είναι καλά η σέλα αεροδρόμιο του strom...!!

Παίζουμε?

Θέλω...
    Θέλω κι άλλες...
    Θέλω κι άλλες διακοπές...
    Θέλω κι άλλες διακοπές στη Κρήτη............
    Θέλω κι άλλες διακοπές στη Κρήτη το καλοκαίριιιιιιιιιιιι......

Νάτος ο stromis μου...Ωραίος ε???

Όνομα:	dscn10635.jpg 
Προβολές:	562 
Μέγεθος:	90,1 KB 
ID:	78193

πρωην μελος Το avatar του/της idi
    Ωραίο μηχανάκι το versys δεν λέω και για να πω και την αλήθεια βγήκε 2 εβδομάδες πρίν πάρω το v-stromaki μου και το καλοέβλεπα να πάρω αυτό αλλά τελικά κατέληξα στο v-stromi...Καλύτερα πιστεύω μιας και με καλύπτει περισσότερο για αυτό που το θέλω. Δικάβαλο με μπαγκάζια και εκδρομές. Ασέ που σε λίγους μήνες θα ερθει και ο απόγονος και θα πρέπει να χωράει ανάμεσα σε μένα και στην γυναίκα μου. Ας είναι καλά η σέλα αεροδρόμιο του strom...!!
    Πάντως θεωρώ το strom πιο ολοκληρομένο μηχανάκι με καλό στήσιμο στην άσφαλτο, άμεμπτο όταν ταξιδέυει και με διαστάσεις σωστές ώστε να χώνετε μέσα στην κίνηση και φόρτωμα, πολύ φόρτωμα. Το Versys θεωρώ ότι έιναι πιό πολύ street σαν το tdm (ψηλό street), με το οποίο πουλάς μούρη λόγω εμφάνισης (αν και σε πολλούς δεν αρέσει) και λόγω ελιγμών και σπόρ οδήγησης...

Πάντως πιο γρήγορο που λένε κάποιοι εδώ μέσα δεν είναι αφού σύμφωνα με τις μετρήσεις του 0-300 και σε επιτάχυνση 0-100 m και σε 0-100 χλμ και σε ρεπρίζ το V-strom κυριαρχεί σε όλα απέναντι σε versys 650, transalp 650, multistrada 620...

Αγωνιστικούς χαιρετισμούς σε όλους...
    Δεκτες οι παρατηρήσεις σου αλλα FYI η λεξη «ολοκληρωμένο» οταν περιγράφει μια μοτοσυκλέτα στα αυτια μου ακούγεται περισσότερο αρνητικό κατι σαν «βαρετο»

Επισης για να «πουλάς μούρη λόγω εμφάνισης» υπαρχουν αλλα μηχανακια πιο «ποθητα» απο τους περισσοτερους... το versys ειναι ενα πολυεργαλειο που καλυπτει τις ανάγκες μεγαλης μεριδας αγοραστων που δεν κανουν ταξιδια (?) δυκαβαλοι και φορτωμένοι ... (απορρω ποσοι κανουν βασικα αλλα ειναι ενα μεγαλο κεφάλαιο αυτο και θα θιξω πολλούς...)

Εκκολαπτόμενος βρωμιάρης Το avatar του/της johnpan
    Ασέ που σε λίγους μήνες θα ερθει και ο απόγονος και θα πρέπει να χωράει ανάμεσα σε μένα και στην γυναίκα μου.
    Πολύ έξυπνο, μπράβο, μόνος σου το σκέφτηκες?
    Δεν είναι η δόξα /
    δεν είναι τα λεφτά /
    είναι του δρόμου η χαρά !

Το μηχανόβιο άλμπουμ μου

Τουλάχιστον δε θα το ξαπλώνει πάνω στο ρεζερβουάρ όπως κάνουν άλλοι που τα βγάζουν βόλτα... Όχι οτι συμφωνώ με τη μεταφορά βρεφών με τη μοτοσυκλέττα... Αλλά είμαι και μειοψηφία όταν λέω ότι καβάλημα χωρίς κράνος είναι τρέλα και ότι καλύτερα κράνος ΚΑΙ μπουφάν με ενισχύσεις, αλλά με δουλεύει όλος ο κόσμος. Δεν είναι "cafeteria friendly" εμφάνιση.

Αλλά είμαι και μειοψηφία όταν λέω ότι καβάλημα χωρίς κράνος είναι τρέλα και ότι καλύτερα κράνος ΚΑΙ μπουφάν με ενισχύσεις, αλλά με δουλεύει όλος ο κόσμος. Δεν είναι "cafeteria friendly" εμφάνιση.

στα @@ σου

εισαι μειοψηφια, οπως ολοι μας εδω, αναμεσα στους βλαχοελληνες που υπαρχουν παντου
    ασε να πιστευουν οτι ειναι αυτοι οι εξυπνοι

οταν θα ξυπνησουν, θα ειναι αργα για αυτους

Εκκολαπτόμενος βρωμιάρης Το avatar του/της johnpan
    Αρχικά δημιουργήθηκε από AFTER
    στα @@ σου

εισαι μειοψηφια, οπως ολοι μας εδω, αναμεσα στους βλαχοελληνες που υπαρχουν παντου
    ασε να πιστευουν οτι ειναι αυτοι οι εξυπνοι

οταν θα ξυπνησουν, θα ειναι αργα για αυτους
    +1000
    Δεν είναι η δόξα /
    δεν είναι τα λεφτά /
    είναι του δρόμου η χαρά !

Το μηχανόβιο άλμπουμ μου

Ασέ που σε λίγους μήνες θα ερθει και ο απόγονος και θα πρέπει να χωράει ανάμεσα σε μένα και στην γυναίκα μου. Ας είναι καλά η σέλα αεροδρόμιο του strom...!!

...και μετα την ομολογία ενός προσχεδιασμένου εγκλήματος ας περάσουμε
    σε άλλες ειδήσεις...

-αγαπη μου θες να πάρουμε σκύλο?
    -και δεν κάνουμε ένα παιδί καλύτερα.. θα το ανεβάζουμε και στην
    γαμαουα καινουργια μηχανη να μας λένε μοντέρνους και γαμω...
    -ωραία γουστάρω...
    -μπορουμε να το πιανουμε και με χταπόδια στην καινούργια μπαγκαζιέρα
    -ουαου γουστάρω..

κι οπως λέει και το τραγούδι¨όχι λεμε στους βλάκες, όχι λέμε στους άσχετους¨

Αφροτζιξ Το avatar του/της afrotwin
    lipon gia na min pedeveste me tous gkouvades afto: http://www.cmgonline.com/bikes/model...ger_rsf_bg.jpg

me 300.teliki stin 11.000 strofes apotelesmata se dinamometro

an to promotaroun sosta 8a stili tis vlakies kawasakia ke sutzukia sto diaolo

Αφροτζιξ.kata tin nona druna

Σελίδα 14 από 23 ΠρώτοΠρώτο ... 4910111213141516171819 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. cbf-600 abs Vs Vstrom-650 ABS
    από p_sapelas στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 11/08/2010, 16:32
  2. Ktm 660 vs Vstrom 650, Σημειώσατε 1 !!!
    από ktm640lc4 στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 18
    Τελευταίο μήνυμα: 01/07/2010, 04:20
  3. Bandit vs faser vs vstrom vs cbf
    από kkobits στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 28/05/2008, 20:29
  4. Versys vs V'Strom
    από veagle στο forum Kawasaki
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 12/05/2008, 22:17
  5. Bmw Gs1100 Vs Vstrom 6,5
    από φατα μουτρα στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 29/05/2006, 15:09

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ