Σελίδα 18 από 23 ΠρώτοΠρώτο ... 81314151617181920212223 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 256 έως 270 από 344

Θέμα: Versys Vs Vstrom

Eισαι τοσο ασχετος, που δεν ξερεις ουτε ποσο ασχετος εισαι

Το μοτερ του versys ειναι νεοτατο, βλαξ

Ακου εκει ''σε ψευδομονοκυλινδρο το TDM''

Δεν λες την γνωμη σου, λες ΑΣΥΝΑΡΤΗΣΙΕΣ και ΨΕΥΔΗ πραγματα, και αν πρεπει καποιος να σε βαλει στην θεση σου, τοτε θα το κανω εγω

Εισαι ξεχασμενος πισω στην δεκαετια του 80
    Σε αφηνω να συνεχιζεις να πλατσουριζεις στον βουρκο σου...
    ''Κολλημενος χρονια στις ιδιες κασσετες'' οπως λεει και ο Βασιλης

Αντε μην σου στειλω τον makis206 να σου δωσει καμια ρακι να ερθεις στα ισα σου

Αρχικά δημιουργήθηκε από vagkan

ΠΑΙΔΙΑ ΠΑΡΤΕ ΤΟ KAWASAKI ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΛΕΦΤΑ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΟ SUZUKI.
    (και όσοι πήραν το KLE δεν είχαν λεφτά να πάρουν το TRANSALP)

Εισαι FOR THE FESTIVALS
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Θα μπεις στον πειρασμό να δοκιμάσεις μια στρατηγική αντιπαράθεσης, απαντώντας σε κάθε κείμενο του θεοπάλαβου με μια παθιασμένη καταδίκη αυτών που έγραψε. Αυτό θα σε ικανοποιήσει για λίγο, αλλά σταδιακά θα συνειδητοποιήσεις ότι κάνεις μια τρύπα στο νερό. Ο παπαρδέλας θα απαντά με κάτι εντελώς άσχετο, και θα αναρωτιέσαι γιατί μπήκες καν στον κόπο να ασχοληθείς με το φρενοκομείο. Εν τω μεταξύ, κάποιοι άλλοι στη λίστα θα δουν τη "συζήτηση" και πιθανόν να ακολουθήσουν με δικά τους flames, τα οποία δε θα ωφελήσουν σε τίποτα.

Οτιδήποτε θυμίζει αμυδρά μια υποψία αληθινής συζήτησης με ένα τέτοιο λυσσασμένο άτομο, απαιτεί αρκετά προχωρημένα πτυχία και χρόνια επαγγελματικής εξάσκησης, και είναι αρκετά απίθανο οποιοσδήποτε στη λίστα συζήτησης σας να έχει αυτά τα προσόντα.

Η μόνη λύση είναι να σταματήσεις το πρόβλημα στη ρίζα του: την προσοχή σου. Αυτές οι αποβλακωμένες περιπτώσεις τρέφονται από την προσοχή των άλλων και των απαντήσεων τους. Δεν ενδιαφέρονται για το ποια είναι η απάντηση, αρκεί να λάβουν κάποια απάντηση. Δε διαβάζουν το περιεχόμενο αυτών που γράφεις, το μόνο που βλέπουν είναι το γεγονός ότι έγραψες κάτι. Συνεπώς, η καλύτερη λύση είναι να τους αγνοείς. Μην τους μιλάς. Μην ανταλλάζεις μηνύματα. Μην αναγνωρίζεις την ύπαρξη τους.

στο λίνκ της υπογραφής σου λές κάτι σωστό.

Δεν απάντησες όμως για το TDM. Γιατί το αλλάξανε ρε μεγάλε? πες μας να μάθουμε.

Τώρα τα άλλα δεν τα κάτάλαβες οπότε πάσο.

Γυρισες απο τον καφε?

Τι συζητησατε αυτην την φορα?

Το πως καταφερε η triumph να κανει τα τρικυλινδρα μοτερ, να λειτουργουν σαν τα V-5 της honda?

:rotflmao:

Παλαιό μέλος
    vagkan, θα ήθελα πραγματικά να αναλύσεις το σκεπτικό σου γιατί οι Ι2 κινητήρες είναι αντιεμπορικοί. Πόσα δηλαδή Ι2 on off βγήκανε και δεν πουλήσανε? Και το tenere κυκλοφόρησε πολύ και το KLE. Στο κάτω κάτω η πλειοψηφία των αγοραστών του V-strom και του Transalp τα αγοράσανε λόγω μόδας και value for money και όχι γιατί είχανε V2 κινητήρα.

Τα ΒMW δηλαδή που έχουνε boxer και είναι και πανάκριβα γιατί πουλάνε?

Μα στο value for money δε συγκαταλέγεται και ο V2;
    More Techno..More Dijital!!
    This way please...www.di.fm

Ρε παιδιά δεν υπάρχει λόγος να παθιάζεστε έτσι και να προσβάλετε ο ένας τον άλλον. Για μοτοσακά μιλάμε εδώ όχι για τα γεμιστά τις μάνας μας... :wacko:

Εξ'αλλου είναι απλό: Οποιος θέλει να έχει ίδιο μηχανάκι με τη μισή Ελλάδα, παίρνει xt, vstrom, tdm, με προτίμηση στα δύο τελευταία αν θέλει να είναι και μαούνα. (μπορεί πχ από μικρός να ήθελε να γίνει καπετάνιος...)

Οι υπόλοιποι έχουν το δικαίωμα να πάρουν και κάτι άλλο ακόμα κι αν ο κινιτήρας του είναι εν σειρά.

Εγώ πάλι δεν ξέρω και πολλά......

Αλλλλαααά....

ΨΕΥΔΟΜΟΝΟΚΥΛΙΝΔΡΟ ΤΟ TDM???????

Με αυτές τις μοίρες χρονισμού????

Μηηηήπως ο γράφων ήθελε να πει "ψευδοV2"?

Ό,τι νάναι.........

πρωην μελος Το avatar του/της idi
    ε ρε τι χανω στην αδεια μου.....

ενα εχω να πω: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

το πηρα κι εγω σαν δευτερο μηχανακι το versys.

Αρχικά δημιουργήθηκε από taksidiotis25
    το πηρα κι εγω σαν δευτερο μηχανακι το versys.
    Καλοτάξιδο! Άντε μπας και μας πουν οι κάτοχοι τίποτα για το τι και πως, γιατί πήξαμε στους ειδικούς στο φανατισμό και για τη μοτοσικλέτα ακόμα ελάχιστα έχουμε διαβάσει.

Ειδατε τι του κάνετε του παιδιού με τις π@p@ries που λέτε?

Σε όλους εσάς που διαφημίζετε το Versys ανεφέρομαι...

Το πουλαέι τώρα.

--> Πώλείται Versys με 60 χλμ.
    http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=44499

Είμαι φανατικός είπατε κύριοι??? :rotflmao: :rotflmao:

Πούλα το φίλε μου να πάρεις κανένα V σοβαρό μηχανάκι.
    Να τον ακούτε τον παλιό αλλη φορά.

Φίλε ταξιδιώτη 25, τα χαμόγελα δεν απευθύνονται σε σένα αλλά στους ειδικούς διαφημιστές στα παραπάνω πόστς.
    Θα ήθελα να διαβάσω γιατί το πουλάς πάντως.

Παλαιό μέλος
    ΔΙΑΒΑΣΑ ΟΛΟ ΤΟ ΠΟΣΤ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ.
    ΑΡΧΙΚΑ ΩΣ ΚΑΤΟΧΟΣ ΕΝΟΣ V-STROM 650 Κ7 ABS ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΘΕΩΡΗΘΕΙ ΟΤΙ Η ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΜΠΑΘΗΣ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΙΝΕΨΩ ΤΗΝ ΜΗΧΑΝΗ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΧΩ! ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗΣ!!!
    ΕΧΟΝΤΑΣ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΚΑΙ ΤΙΣ 2 ΜΗΧΑΝΕΣ ΜΠΟΡΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΕΚΦΕΡΩ ΜΙΑ "ΚΑΠΩΣ" ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΑΠΟΨΗ. ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΚΑΤΑΡΧΑΣ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΟΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΟΙ 2 ΜΗΧΑΝΕΣ ΑΥΤΕΣ ΔΕΝ ΜΟΙΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ!

ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΑΦΕΡΘΩ ΚΑΘΟΛΟΥ ΣΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΘΕΜΑ ΓΟΥΣΤΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟΨΗΣ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ!ΑΛΛΟΙ ΘΕΩΡΟΥΝ ΤΟ ΕΝΑ ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΚΑΚΑΣΧΗΜΟ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΑ!

ΤΟ ΠΛΕΟΝ ΒΑΣΙΚΟ ΔΙΑΧΩΡΙΣΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΚΙΝΗΤΗΡΑ (ΤΟ ΕΝΑ V-TWIN ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ Ι2),ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΠΟΥ ΤΑ ΔΙΑΦΟΡΟΠΟΙΕΙ ΑΜΕΣΑ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΧΑΡΤΟΓΡΑΦΗΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟΔΟΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΔΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ! Ο V-TWIN ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΠΙΟ ΡΟΠΑΤΟΣ ΓΕΝΙΚΑ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΣΕ ΧΑΜΗΛΕΣ ΚΑΙ ΜΕΣΑΙΕΣ ΣΤΡΟΦΕΣ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΑΘΙΣΤΑ ΙΔΑΝΙΚΟ ΓΙΑ ΟΔΗΓΗΣΗ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΕ ΔΥΝΑΤΑ ΡΕΠΡΙΖ ΚΑΙ ΑΜΕΣΗ ΑΠΟΚΡΙΣΗ ΣΤΟ ΓΚΑΖΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ 2.500 ΣΤΡΟΦΕΣ. ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΦΥΣΙΚΑ Ο Ι2 ΕΙΝΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΕΝΑΣ ΠΙΟ ΙΣΧΥΡΟΣ ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΟΜΩΣ ΑΠΟΔΙΔΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΕ ΥΨΗΛΟΤΕΡΕΣ ΣΤΡΟΦΕΣ ΚΙΝΗΤΗΡΑ.ΑΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ V-STROM ΑΠΟ ΑΠΟΨΗ ΚΙΝΗΤΗΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΟ ΣΕ ΑΣΤΙΚΗ ΟΔΗΓΗΣΗ .ΤΟ VERSYS ΔΕ ΕΙΝΑΙ 16 ΚΙΛΑ ΕΛΑΦΡΥΤΕΡΟ ΜΕ ΚΑΘΑΡΑ ΠΙΟ STREET ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΠΙΟ ΕΥΧΡΗΣΤΟ ΣΤΙΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΠΟΡΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΟΤΟΜΕΣ ΚΛΙΣΕΙΣ.ΤΑ ΦΡΕΝΑ ΚΑΙ ΤΩΝ 2 ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ ΚΑΙ ΣΕ ΑΙΣΘΗΣΗ ΜΕ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΙΣΧΥΡΑ ΑΥΤΑ ΤΟΥ VERSYS ΠΟΥ ΟΜΩΣ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΔΟΝ 20 ΚΙΛΑ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ.ΣΕ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΠΟΛΗΣ ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΟΤΙ ΤΑ ΜΕΙΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ!ΕΔΩ ΜΑΛΛΟΝ ΟΙ 2 ΜΟΤΟ ΕΞΙΣΩΝΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΣΗΜΕΙΑ.

ΤΩΡΑ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΟΔΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΤΟ VERSYS ΩΣ ΕΛΑΦΡΥΤΕΡΗ ΜΟΤΟ,ΜΕ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ ΜΕΤΑΤΡΟΧΙΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΩΝ ΖΑΝΤΩΝ ΤΩΝ 17" (ΕΜΠΡΟΣ ΚΑΙ ΠΙΣΩ) ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΘΑΡΑ STREET ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ(ΤΟΣΟ ΣΕ ΠΕΛΜΑ,ΟΣΟ ΚΑΙ ΣΕ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ) ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΙΟ ΕΥΕΛΙΚΤΟ ΚΑΙ ΑΚΡΙΒΕΣ.ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΘΕΜΑ ΜΗΧΑΝΙΚΗΣ!ΣΤΙΣ ΕΥΘΕΙΕΣ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ ΤΟ V-STROM ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥ ΟΓΚΟΥ ΤΟΥ,ΤΗΣ ΤΕΛΕΙΑΣ ΚΑΤΑΝΟΜΗΣ ΒΑΡΟΥΣ(46% ΠΙΣΩ ΚΑΙ 54% ΕΜΠΡΟΣ) ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΝΕΤΟΤΕΡΗΣ ΡΥΘΜΙΣΗΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗΣ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ ΤΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ.
    ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΩΡΑ ΕΞΟΡΜΗΣΗΣ ΕΚΤΟΣ ΠΟΛΕΩΣ ή ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΚΤΟΣ ΝΟΜΟΥ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΑΝΕΤΟΥ ΑΣΦΑΛΤΙΝΟΥ ΟΔΟΣΤΡΩΜΑΤΟΣ ΤΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟ STROM ΔΕΝ ΣΥΓΚΡΙΝΕΤΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ(ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΩ ΓΙΑΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΧΩ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑΞΙΔΙΑΡΙΚΑ ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ).ΕΧΕΙ ΦΤΙΑΧΤΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΠΙΝΕΙ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ !!!ΤΟ ΤΙΜΟΝΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΣΤΑΘΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟΥ VERSYS,Η ΑΙΣΘΗΣΗ ΤΗΣ ΣΕΛΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ ΣΤΟ STROM ΣE TETOIΟ ΒΑΘΜΟ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΑΙΩΡΕΙΣΑΙ!ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΟΛΥ ΑΝΕΤΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ΟΤΙ ΦΟΡΤΩΝΕΤΑΙ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΣΑΝ ΓΑΪΔΟΥΡΙ ΓΙΑ ΧΑΡΗ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΤΟ ΑΝΕΚΤΙΜΗΤΟ!ΚΑΤΕΒΗΚΑ ΑΠΟ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ - ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ Η ΜΟΝΗ ΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΗΤΑΝ ΕΠΙΒΕΒΛΗΜΕΝΗ,ΗΤΑΝ ΑΥΤΗ ΓΙΑ ΚΑΥΣΙΜΑ.

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΚΟΥΡΑΖΩ ΑΛΛΟ,ΚΛΕΙΝΩΝΤΑΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΩ ΟΤΙ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΤΗΝ ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΟΧΗΜΑ ΠΟΛΗΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ 2!ΚΑΚΑ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΚΑΝΕΙΣ ΛΟΓΙΚΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΞΟΔΕΥΕ 7.500+ ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΝΑ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ!(ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΟΤΟ ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΆΥΤΟ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΠΟΛΥ ΦΘΗΝΟΤΕΡΕΣ).ΑΝ ΟΜΩΣ ΗΤΑΝ ΑΝΑΓΚΑΙΟ ΤΟΤΕ ΤΟ VERSYS ΕΧΕΙ ΕΔΩ ΤΟ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΣΥΜΜΑΖΕΜΕΝΟ ΚΑΙ ΕΥΕΛΙΚΤΟ!
    ΑΝ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΩΡΑ ΘΕΛΕΙ ΕΝΑ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΠΟΥ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΕΤΑΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΩΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ(ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΤΟ ΣΕΒΕΣΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΤΟ ΕΚΤΟΠΙΣΜΑ ΤΟΥ),ΕΝΑ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΕ ΠΑΕΙ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΠΟΤΕ ΝΑ ΠΑΡΑΠΟΝΕΘΕΙ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΚΑΥΣΙΜΟ(ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΠΑΕΙ ΕΠΕΙΤΑ ΑΛΛΟ ΤΟΣΟ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ!) ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΦΟΡΤΩΜΕΝΟ ΜΕ ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΑΤΟΜΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΠΟΥ 40+ ΚΙΛΑ ΑΠΟΣΚΕΥΕΣ,ΤΟΤΕ ΤΟ DL650 ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ!!!
    ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΥΣΠΙΣΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΟ!ΑΠΛΑ ΒΓΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΗΡΕΙΣΤΕ ΠΟΣΑ V-STROM ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΑΠΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΑΣ!ΚΑΤΙ ΞΕΡΟΥΝ ΤΟΣΟΙ ΠΟΥ ΤΟ ΕΧΟΥΝ!!!
    ΠΑΝΤΑ ΜΟΝΟ ΟΡΘΙΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!!

ninjaki the dragon Το avatar του/της EVI
    Αρχικά δημιουργήθηκε από snatch
    [
    ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΥΣΠΙΣΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΟ!ΑΠΛΑ ΒΓΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΗΡΕΙΣΤΕ ΠΟΣΑ V-STROM ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΑΠΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΑΣ!ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΕΝΑΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ(ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΟΣΟΙ ΠΟΛΛΟΙ ΟΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΑΝΑΒΑΤΕΣ ΤΟΥ) ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΝ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΛΥΨΕΙ ΑΠΟΛΥΤΑ.ΜΙΑ ΜΗΧΑΝΗ ΔΕΝ ΠΟΥΛΑ ΤΟΣΟ ΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ!!!ΚΑΙ ΤΟ ΜΙΚΡΟ STROM ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ!!!

ΠΑΝΤΑ ΜΟΝΟ ΟΡΘΙΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!! [/B]

θα συμφωνουσα σε ολα αλλα να που στο τελος μου τα χαλασες φιλε

γιατι και τα ΤΑ ειναι πολλα αλλα ειναι γτπ

και εκτος αυτου θα σου πω οτι εχω κανει ενα μικρο ταξιδακι (μαλλον οχι ταξιδι βολτουλα) μεχρι την Χαλκιδα και .................βαρεθηκα τη ζωη μου ρε φιλε! δε παει βημα λεμε το στρομ εξω απο την πολη τι να πω!!!! η πηγαινε γρηγορα αλλα τα επιανε τοσο αργα που περναγε τοση ωρα που συνήθιζα δε ξερω !

εμενα το βερσυς εμφανισιακα δε μου αρεσει! και δε μπορω να το οδηγησω γιατι ειναι ψηλο και δε το φτανω καλα ετσι μονο σαν συνεπιβατης ανεβηκα για να δω πως ειναι

δεν ειναι ασχημο για μες την πολη ! ειναι παρα μα παρα πολυ καλο! οπως επισεις και το στρομ!

μονο που το ενα ειναι ον οφ (στρομα) ενω το αλλο ειναι το μελλον (versys - tiger1050 )για μενα ειναι ΟΤΙ καλυτερο στις μηχανες πασπαρτου......

προσωπικη μου γνωμη
    i am ninja you can't see me
    Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

Παρόμοια θέματα

1. cbf-600 abs Vs Vstrom-650 ABS
    από p_sapelas στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 11/08/2010, 16:32
  2. Ktm 660 vs Vstrom 650, Σημειώσατε 1 !!!
    από ktm640lc4 στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 18
    Τελευταίο μήνυμα: 01/07/2010, 04:20
  3. Bandit vs faser vs vstrom vs cbf
    από kkobits στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 28/05/2008, 20:29
  4. Versys vs V'Strom
    από veagle στο forum Kawasaki
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 12/05/2008, 22:17
  5. Bmw Gs1100 Vs Vstrom 6,5
    από φατα μουτρα στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 29/05/2006, 15:09

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ