Σελίδα 9 από 23 ΠρώτοΠρώτο ... 456789101112131419 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 121 έως 135 από 344

Θέμα: Versys Vs Vstrom

Αρχικά δημιουργήθηκε από Respect
    Πάντως, για να πούμε και του "στραβού το δίκιο", όταν αγοράζει κάποιος mega on-off θέλει η motore του εκτός από το να μπορεί να γυρίσει όλο το κόσμο.. να είναι και λίγο θωρηκτό!!
    Το είδα το versys χθες το απόγευμα στο δρόμο πρώτη φορά και το συναίσθημα αυτό δε μου το μετέδωσε..
    Λογικό !

1) δεν είναι mega αλλά medium
    2) δεν κατατάσσεται στα on-off (δική μου άποψη)
    3) δεν είναι "θωρηκτό" αν σκεφτείς τα 1000άρια+βάλε και το τοποθετήσεις δίπλα τους
    4) δεν είναι το μηχανάκι που θ'αγοράσεις για να γυρίσεις μαζί του όλο τον κόσμο ! (χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν μπορείς να το καταφέρεις με λίγη τρέλα)

Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
    Δεν πειραζει που αργησες να με καταλαβεις το τυπος ειμαι (συμφωνα με τα λεγομενα σου) ,αρκει που με καταλαβες εστω και τωρα.
    Παει να πει οτι μπορεσα καπως να κρυψω τα κακα στοιχεια του χαρακτηρα μου.
    Εγω απο την αλλη εχω καταλαβει τι τυπος εισαι απο την αρχη.
    Δεν χρειαζεται να πεισεις εμας οτι εχεις την παραμικτη αποψη για τα πραγματα.
    Πεισε τον εαυτο σου πρωτα, αν και θα δυσκολευτεις πολυ.
    Τι ανθρωποι υπαρχουν στον κοσμο ρε γαμω το.
    Εισαι απιστευτος ρε φιλε. Εισαι ανεπαναληπτος! Αυτα που γραφεις (και δεν ειναι κακο να ελεγχεις τα μηνυματα σου πριν πατησεις το κουμπι της Αποστολης, για να μην προσθετεις στην Ελληνικη γλωσσα καινουριες λεξεις οπως "παραμικτη") ειναι για τα σκουπιδια. Δεν εχεις καταλαβει ακομα οτι δεν χρειαζεται να εισαι τοσο επιθετικος? Τι διαολο ρε... Το σεξ το ξερεις? Βοηθαει...
    Λεει καποιος μια αποψη κι εσυ αστραπιαια ΕΚΕΙ! Αντιδραση!! Κατσε ρε γιγαντα, δε σου θιξαμε και τιποτα! Προταση (που περιμενω να την γραψεις στα παλια σου τα παπουτσια για να μην πω πουθενα αλλου): Δεξου αν θες μια αποψη ενος αλλου ανθρωπου και μετα απαντησε με τα δικα σου επιχειρηματα, ευγενικα, οπως σου απευθυνεται και αυτος. Ε? τι λες? Μπα... Μαλλον στην απαντηση σου θα αρχισεις τα ανορθογραφα μπινελικια και σε 'μενα. Μεγαλε αυτο ειναι η πιο ευκολη λυση. Το συμπερασμα μου ειναι οτι βαριεσαι να σκεφτεις και να περιμενεις. Εχω την αισθηση οτι δεν εισαι καθολου υπομονετικος. Κι εγω που νομιζα οτι εγω ειμαι οξυθυμος... Το να βριστουμε, να μαλωσουμε η να πιαστουμε και στα χερια ειναι απο τα πιο ευκολα πραγματα φιλε. Μπορει να παρατηρησεις σε κανενα ντοκιμαντερ οτι ετσι λυνουν τις διαφορες τους τα ζωα. Εισαι ζωο? Το πιο δυσκολο ειναι να προβαλεις την αντιθεση σου σαν ανθρωπος. Ευχομαι σε αυτο να εχεις την λογικοτητα να συμφωνησεις.

Τελος παντων (ελπιζω), επειδη εχω και διαβασμα αν αποφασισεις να μου απαντησεις απαιτω να το κανεις με εναν ηρεμο και ευγενικο τροπο. Εγω προσωπικα προτιμω να μην το κανεις και αντι αυτου να κατσεις λιγο να σκεφτεις αν εχω δικιο σε αυτα που ειπα. Δεν χρειαζεται να αποδειξεις σε εμενα τιποτα.

Καλη τυχη στη ζωη σου κοπέλι. Πραγματικα ευχομαι να εισαι καλα.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gcrook
    Αρχικά δημιουργήθηκε από ArgyrisP
    Τι ανθρωποι υπαρχουν στον κοσμο ρε γαμω το.
    Εισαι απιστευτος ρε φιλε. Εισαι ανεπαναληπτος! Αυτα που γραφεις (και δεν ειναι κακο να ελεγχεις τα μηνυματα σου πριν πατησεις το κουμπι της Αποστολης, για να μην προσθετεις στην Ελληνικη γλωσσα καινουριες λεξεις οπως "παραμικτη") ειναι για τα σκουπιδια. Δεν εχεις καταλαβει ακομα οτι δεν χρειαζεται να εισαι τοσο επιθετικος? Τι διαολο ρε... Το σεξ το ξερεις? Βοηθαει...
    Λεει καποιος μια αποψη κι εσυ αστραπιαια ΕΚΕΙ! Αντιδραση!! Κατσε ρε γιγαντα, δε σου θιξαμε και τιποτα! Προταση (που περιμενω να την γραψεις στα παλια σου τα παπουτσια για να μην πω πουθενα αλλου): Δεξου αν θες μια αποψη ενος αλλου ανθρωπου και μετα απαντησε με τα δικα σου επιχειρηματα, ευγενικα, οπως σου απευθυνεται και αυτος. Ε? τι λες? Μπα... Μαλλον στην απαντηση σου θα αρχισεις τα ανορθογραφα μπινελικια και σε 'μενα. Μεγαλε αυτο ειναι η πιο ευκολη λυση. Το συμπερασμα μου ειναι οτι βαριεσαι να σκεφτεις και να περιμενεις. Εχω την αισθηση οτι δεν εισαι καθολου υπομονετικος. Κι εγω που νομιζα οτι εγω ειμαι οξυθυμος... Το να βριστουμε, να μαλωσουμε η να πιαστουμε και στα χερια ειναι απο τα πιο ευκολα πραγματα φιλε. Μπορει να παρατηρησεις σε κανενα ντοκιμαντερ οτι ετσι λυνουν τις διαφορες τους τα ζωα. Εισαι ζωο? Το πιο δυσκολο ειναι να προβαλεις την αντιθεση σου σαν ανθρωπος. Ευχομαι σε αυτο να εχεις την λογικοτητα να συμφωνησεις.

Τελος παντων (ελπιζω), επειδη εχω και διαβασμα αν αποφασισεις να μου απαντησεις απαιτω να το κανεις με εναν ηρεμο και ευγενικο τροπο. Εγω προσωπικα προτιμω να μην το κανεις και αντι αυτου να κατσεις λιγο να σκεφτεις αν εχω δικιο σε αυτα που ειπα. Δεν χρειαζεται να αποδειξεις σε εμενα τιποτα.

Καλη τυχη στη ζωη σου κοπέλι. Πραγματικα ευχομαι να εισαι καλα.
    Μπα λεω να απαντησω κατ'ευθειαν χωρις πολλη σκεψη.

Πρωτα απ'ολα ορθογραφικο λαθος για να σε κανει να ντρεπεσαι, ειναι αντι για "ει" φερ'ειπειν να βαζεις; "οι" :rotflmao:
    πχ. ειρηνη οιρηνη.
    Αυτο θα με εκανε οντως να ντραπω....
    Η "η" αντι για"υ".
    Το να γραφεις παραμικτη αντι για παραμικρη, προφανως ειναι λαθος βιασυνης.
    (αμα ειναι να την λες σε καποιον να την λες σωστα φιλε).
    Μπορεις να με σχολιασεις οπως θελεις, αλλωστε καρφι δεν μου καιγεται.
    Απλως σκεφτομαι αν εισαι δικηγορος κανενος εδω μεσα..
    Για αν εισαι τζαμπα μπηκες στο κοπο.
    Στειλε κανα εξωδικο:rotflmao:

Οσο για την συμπεριφορα μου στο φορουμ,μαλλον επεσες στην περιπτωση και διαβασες το συγκεκριμενο μηνυμα μονο.
    Γιατι δεν ειμαι ετσι στ'αληθεια.
    Ειμαι πολυ χειροτερος:rotflmao:
    Το πως επελεξα να εκφραστω στην συγκεκριμενη περιπτωση ειναι λογαριασμος δικος μου.
    Μπορει να διαβασα κατι και να ειχα και καποιο προηγουμενο και να αρπαχτηκα.
    Αθρωπας ειμαι (αυτο μαλιστα...ορθογραφικο καραμπινατο)
    Εσυ απο που και ως που κρινεις που γραφτηκες πριν απο 2 βδομαδες;
    Μηπως σχηματισες και αποψη για το ποιος ειμαι;

Μαλλον απο το ποστ σου και εσυ επεσες στην παγιδα μου και εγραψες χωρις να σκεφτεις.
    Η "ανυπομονησια" που ανεφερες προηγουμενως.

Γιατι αλλο να σχολιασεις τα γραπτα μου και αλλο να βγαλεις συμπερασματα για το ποιος ειμαι και για την σεξουαλικη μου ζωη..
    Η οποια θα ηταν καλυτερη ομολογουμενως αν τυποι σαν και σενα δεν ετρεχαν τοσο γρηγορα στον δρομο κλαιγοντας και φωναζοντας βοηθεια:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Ελα Δελεαρ την Δευτερα να σε κερασω μπυριτσα
    -Have you any famous last words?
    -..Not Yet!
    -"Not yet"!? Is that famous?

[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
    [B]Μπα λεω να απαντησω κατ'ευθειαν χωρις πολλη σκεψη.

Συνεπως απο το ενα μπηκε κι απ'το αλλο βγηκε.

Παλι στην κοντρα εισαι.

Δεν εχεις φιλους? Μονο πελατες?

Οπως ειπα,
    να περνας καλα!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gcrook
    Ρε που μπλεξαμε Κυριακατικα:rotflmao:
    -Have you any famous last words?
    -..Not Yet!
    -"Not yet"!? Is that famous?

Πάντως, για να πούμε και του "στραβού το δίκιο", όταν αγοράζει κάποιος mega on-off θέλει η motore του εκτός από το να μπορεί να γυρίσει όλο το κόσμο.. να είναι και λίγο θωρηκτό!!
    Το είδα το versys χθες το απόγευμα στο δρόμο πρώτη φορά και το συναίσθημα αυτό δε μου το μετέδωσε..
    συμφωνω το ειδα κι εγω και δεν με ενθουσιασε αλλα και δεν μου εδωσε και την αιγλη που πιστευα,το vstrom ειναι ενα.thats it

Εκκολαπτόμενος βρωμιάρης Το avatar του/της johnpan
    Αρχικά δημιουργήθηκε από taksidiotis25
    συμφωνω το ειδα κι εγω και δεν με ενθουσιασε αλλα και δεν μου εδωσε και την αιγλη που πιστευα,το vstrom ειναι ενα.thats it
    Είπαμε δεν είναι mega on off ...

Το VStrom είναι ένα.... Ασφαλώς.
    Το Versys είναι ένα άλλο! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Δεν είναι η δόξα /
    δεν είναι τα λεφτά /
    είναι του δρόμου η χαρά !

Το μηχανόβιο άλμπουμ μου

πρωην μελος Το avatar του/της idi
    mega on off? halloooooooo

ουτε mega ουτε On-off ειναι και ουτε θα γυρισεις ολοτ ο κοσμο με αυτο

(γιαυτο αλλωστε μου αρεσει) :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Το mega on-off πήγαινε στο vstrom.. και αφού είναι έτσι, γιατί προσπαθούμε να συγκρίνουμε δύο ανόμοια πράγματα;
    More Techno..More Dijital!!
    This way please...www.di.fm

Το mega on-off πήγαινε στο vstrom.. και αφού είναι έτσι, γιατί προσπαθούμε να συγκρίνουμε δύο ανόμοια πράγματα;
    Γιατί είμαστε καταναλωτές και συγκρίνουμε ότι μας κατέβει στο κεφάλι... Αλλωστε, είναι κοινώς αποδεκτό ότι το πιο δύσκολο είναι να καταλήξεις στο είδος... Στο μοντέλο καταλήγεις ευκολότερα... Το είδος είναι αυτό που σε παιδεύει, π.χ. να πάρω ένα xr600 να γουστάρω, αλλά άμα είναι να πάρω 600 να μπορώ να πάω και μέχρι πιο πέρα, οπότε να τα συνδυάσω με ένα dakar, αλλά τόσα λεφτά για μονοκύλινδρο? Δεν παίρνω το fazer? Η αντί για xr600 να πάρω ένα xr250 που είναι πιο ελαφρύ... αλλά ένα δίχρονο θα ήταν ακόμα πιο ελαφρύ και γουστόζικο....κλπ κλπ κλπ Ολοι τα ξέρουμε αυτά!
    Δεν είναι η δόξα /
    δεν είναι τα λεφτά /

Το μηχανόβιο άλμπουμ μου

Αρχικά δημιουργήθηκε από johnpan
    Γιατί είμαστε καταναλωτές και συγκρίνουμε ότι μας κατέβει στο κεφάλι... Αλλωστε, είναι κοινώς αποδεκτό ότι το πιο δύσκολο είναι να καταλήξεις στο είδος... Στο μοντέλο καταλήγεις ευκολότερα... Το είδος είναι αυτό που σε παιδεύει, π.χ. να πάρω ένα xr600 να γουστάρω, αλλά άμα είναι να πάρω 600 να μπορώ να πάω και μέχρι πιο πέρα, οπότε να τα συνδυάσω με ένα dakar, αλλά τόσα λεφτά για μονοκύλινδρο? Δεν παίρνω το fazer? Η αντί για xr600 να πάρω ένα xr250 που είναι πιο ελαφρύ... αλλά ένα δίχρονο θα ήταν ακόμα πιο ελαφρύ και γουστόζικο....κλπ κλπ κλπ Ολοι τα ξέρουμε αυτά!
    Ωραία!!.. Καλορίζικο και καλοτάξιδο!!
    More Techno..More Dijital!!
    This way please...www.di.fm

Ευχαριστώ, επίσης

Ο,τι και να πάρεις, να το χαρείς όσο δεν παίρνει
    Δεν είναι η δόξα /
    δεν είναι τα λεφτά /

Το μηχανόβιο άλμπουμ μου

Αρχικά δημιουργήθηκε από johnpan
    Είπαμε δεν είναι mega on off ...

Το VStrom είναι ένα.... Ασφαλώς.
    Το Versys είναι ένα άλλο! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    εννοειται οτι δεν ειναι mega on/off κι ουτε προκειται οπως επισης δεν προκειται το vstrom να φοβηθει τιποτα απο αυτο το versys,κι εννοω για τις πωλησεις του,στα υπολοιπα ετσι κι αλλιως δεν το πλησιαζει καν το versys το vstrom

Συγριτικο on-off περιοδικο 0-300 τευχος φεβρουαριου 2007

Με λιγα λογια ...το v-strom ειναι κορυφη! ...το versys απλα ακολουθει
    μην με πειτε εριστικο! δεν ειμαι! ...απλα τα νουμερα μιλανε απο μονα τους

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	lastscan.jpg 
Προβολές:	594 
Μέγεθος:	37,4 KB 
ID:	77036

Αρχικά δημιουργήθηκε από low__rider
    Συγριτικο on-off περιοδικο 0-300 τευχος φεβρουαριου 2007

Με λιγα λογια ...το v-strom ειναι κορυφη! ...το versys απλα ακολουθει
    μην με πειτε εριστικο! δεν ειμαι! ...απλα τα νουμερα μιλανε απο μονα τους

στην πρωτη στροφη το v-strom θα μεινει πολυ πισω φιλε μου

αμα θες ευθειες, παρε ZZR1400

Σελίδα 9 από 23 ΠρώτοΠρώτο ... 456789101112131419 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. cbf-600 abs Vs Vstrom-650 ABS
    από p_sapelas στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 11/08/2010, 16:32
  2. Ktm 660 vs Vstrom 650, Σημειώσατε 1 !!!
    από ktm640lc4 στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 18
    Τελευταίο μήνυμα: 01/07/2010, 04:20
  3. Bandit vs faser vs vstrom vs cbf
    από kkobits στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 28/05/2008, 20:29
  4. Versys vs V'Strom
    από veagle στο forum Kawasaki
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 12/05/2008, 22:17
  5. Bmw Gs1100 Vs Vstrom 6,5
    από φατα μουτρα στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 29/05/2006, 15:09

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ