Σελίδα 32 από 40 ΠρώτοΠρώτο ... 222728293031323334353637 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 466 έως 480 από 591

Θέμα: Η πρώτη μου μηχανή: VOGE 500ds

Παλαιό μέλος Το avatar του/της panavour
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από DoctoR_k6 Προβολή μηνύματος
    Αλλο το να το φανταζεσαι και αλλο να συμβαινει. Δεν εχει ειπωθει κατι σχετικο παντως εδω μεσα με υψηλες θερμοκρασιες.
    Για το τελευταιο δες σχολιο PaNick67...
    εγω φιλε μου αναφερω γεγονοτα.''το φανταζομαι'' οπως μπορεις να καταλαβεις ειναι σχημα λογου και χρησιμοποιειται στον λογο π.χ.'' φανταζομαι να εισαι καλα '' που λεμε σε καποιον.Εγω λοιπον ελαβα την αποφαση απ την αρχη που γραφω δω μεσα για το κινεζοπουλο που αγορασα,να τα λεω ολα αναλυτικα,πραγμα που δεν νομιζω να κανουν πολλοι,ειδικα ''φανταζομαι'' κατοχοι καποιων πολυ ακριβων καταξιωμενων κατασκευαστων ,φοβουμενοι το ''κραξιμο'' ειδικα οταν εχεις δωσει ενα ''σκασμο''λεφτα.Εγω γι αυτα που εδωσα και γι αυτο που πηρα,ουτε καμμια αυταπατη εχω ,ουτε κομπλεξ,και ακομα ικανοποιημενος ειμαι.Τα υπολοιπα ειναι ναχαμε να λεγαμε.
    Δώδεκα και μισή. Γρήγορα πέρασεν η ώρα απ' τες εννιά που άναψα την λάμπα,Δώδεκα και μισή. Πως πέρασεν η ώρα,και τα χρόνια.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από katsar Προβολή μηνύματος
    Φταίει δηλαδή το γερμανικό ανταλλακτικό που το τονίζεις και 2-3 φορές ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ για να το καταλάβουμε και όχι το τριμπ@@ρδελο μοτέρ που έφτιαξαν-έστησαν
    και 2 χρόνων όχημα φτάνει στο σημείο να αλλάζεις ψεκασμούς .

παρόλα αυτά να είσαι καλά ειλικρινά που τα γράφεις όλα και ο καθένας μπορεί να κρίνει .
    προχτές μιλούσα με γκαραζιέρη που φτιάχνει τα CF της αστυνομίας στο κατάστημα που έγινε η αγορά,εκεί να δεις τι άκουσα.
    Η λοντσιν δινει τον συγκεκριμμενο κινητηρα αντιγραφο σχεδιαστικα χοντα 500, σε αρκετες κινεζικες εταιρειες,οι οποιες χρησιμοποιουν αλλες μαρκες διαχειρησης καυσιμου και αλλα ηλεκτρικα συστηματα.Εχουν στατιστικα αναφερθει λιγωτερα προβληματα απ οτι παρακολουθω σε ξενα φορουμ.Αυτο βεβαια δεν υποννοει τιποτα.Παντου υπαρχουν βλαβες και ολα χαλανε.Εγω πηγα και τα αλλαξα ,παρ οτι η μηχανη ουτε δυσλειτουργησε αισθητα,ουτε με αφησε στον δρομο,διοτι μου την εσπαγε το φωτακι του τσεκ engine,που ηταν μονιμα αναμενο..Αλλωστε ο μηχανικος μου ειπε οτι και ετσι να το αφηνα,δεν επροκειτο να παρουσιασει τιποτα,και μετα απο πολλα χιλιομετρα.Απο κει και περα το αν ειναι ''γερμανικα'' ή οχι ,τα επιμερους εξαρτηματα λιγη σημασια εχει πια ,λογω παγκοσμιοποιησης,το πιθανωτερο μαλλον οτι κι αυτα καπου εκτος γερμανιας θα κατασκευαζονται λογω κοστους,που επισης κι αυτο ελαχιστη σημασια εχει.Το ''αστειο'' της υποθεσης ειναι οτι με τα καινουργια ''ολα'',εξαρτηματα που εβαλα,η καταναλωση αυξηθηκε 15% και το ρελαντι ανεβηκε 250 στροφες.Θα ξαναπαω να μου βαλουν τα παλια ,πισω.
    Η ουσια οι ιδιοκτητες να μοιραζονται ΟΛΕΣ τις εμπειριες ,προς πληροφορησιν ολων των υπολοιπων.Νομιζω οτι απο μενα δεν πρεπει να εχετε παραπονο.Αν το κανανε ολοι αυτο,θα ειμασταν ολοι καλυτερα.
    Δώδεκα και μισή. Γρήγορα πέρασεν η ώρα απ' τες εννιά που άναψα την λάμπα,Δώδεκα και μισή. Πως πέρασεν η ώρα,και τα χρόνια.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stefanos
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από katsar Προβολή μηνύματος
    Φταίει δηλαδή το γερμανικό ανταλλακτικό που το τονίζεις και 2-3 φορές ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ
    Δεν μπορούμε να κατηγορήσουμε τα σίδερα για βλάβη στα ηλεκτρικά όπως και να το κάνουμε.
    Ευτυχώς οι τιμές των ανταλλακτικών είναι αστείες.

Συντονιστής Το avatar του/της Volpad
    Moderator
    Εμείς πάντως στο εργοστάσιο, φτιάχνουμε κάλτσες που τις πουλάμε χονδρική στην Αγγλία για 6£ το ζευγάρι και κάλτσες που τις πουλάνε στην Κίνα χονδρική 1€ το ζευγάρι...
    Just saying...

Δεν με ενδιαφέρει καθόλου που είναι κατασκευασμένα τα σώματα ψεκασμού.
    Όλα τα επιμέρους εξαρτήματα μίας μιας μοτοσυκλέτας, διαχωρίζονται σε πάνω ράφι και κάτω ράφι.
    Είναι αδύνατον μία μοτοσυκλέτα που έχει 5000€, να έχει ίδιας ποιότητας εξαρτήματα με μία μοτοσυκλέτα που έχει 15000€.
    Το 80% της διαφοράς στη τιμή, βρίσκεται εκεί.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Volpad Προβολή μηνύματος
    Εμείς πάντως στο εργοστάσιο, φτιάχνουμε κάλτσες που τις πουλάμε χονδρική στην Αγγλία για 6£ το ζευγάρι και κάλτσες που τις πουλάνε στην Κίνα χονδρική 1€ το ζευγάρι...
    Just saying...

Δεν με ενδιαφέρει καθόλου που είναι κατασκευασμένα τα σώματα ψεκασμού.
    Όλα τα επιμέρους εξαρτήματα μίας μιας μοτοσυκλέτας, διαχωρίζονται σε πάνω ράφι και κάτω ράφι.
    Είναι αδύνατον μία μοτοσυκλέτα που έχει 5000€, να έχει ίδιας ποιότητας εξαρτήματα με μία μοτοσυκλέτα που έχει 15000€.
    Το 80% της διαφοράς στη τιμή, βρίσκεται εκεί.
    Οχι μονο,αλλα και στα μεροκαματα.Αλλη η εργατωρα στην γερμανια,αλλο στην κινα.Και αυτο ακολουθει τα παντα,απ την κατεργασια του μεταλλου,απο την συναρμολογηση,απ την αξια του ανταλλακτικου,ολα επιβαρυνονται.Χτες που παρελαβα την μηχανη ρωτησα για την τιμη της εργατωρας που ηταν 35 ευρω χωρις φπα.Στην γερμανια ειναι η τριπλασια στα συνεργεια τουλαχιστον.Στην κινα ειναι υποδεκαπλασια της γερμανιας.

Avocado Το avatar του/της CorpseAlive
    Moderator
    Το σώμα ψεκασμού στα Euro5+ είναι πλέον αναλώσιμο?
    Τύπου αλλάζω λάδι , Α ΜΗΤΣΕ πιάσε και ένα σώμα ψεκασμού να περάσουμε στο παιδί για να μπιστάει το μασίνι μετά.
    The Dirty Harry

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από CorpseAlive Προβολή μηνύματος
    Το σώμα ψεκασμού στα Euro5+ είναι πλέον αναλώσιμο?
    Τύπου αλλάζω λάδι , Α ΜΗΤΣΕ πιάσε και ένα σώμα ψεκασμού να περάσουμε στο παιδί για να μπιστάει το μασίνι μετά.
    μαλλον σαν τους αξονες καποιας γνωστης και μη εξαιρετεας εταιρειας θα ειναι.πιασε ρε φριτζ εναν αξονα να βαλουμε του παιδιου,για να μην μπιστιξει πουθενα ο παληος ,και του κοπει,στα καλα καθουμενα.

Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από panavour Προβολή μηνύματος
    μαλλον σαν τους αξονες καποιας γνωστης και μη εξαιρετεας εταιρειας θα ειναι.πιασε ρε φριτζ εναν αξονα να βαλουμε του παιδιου,για να μην μπιστιξει πουθενα ο παληος ,και του κοπει,στα καλα καθουμενα.
    Α τότε δεν ανησυχείς, η Voge θα σου δίνει δωρεάν συστήματα ψεκασμού και μετά την λήξη της εγγύησης σωστά?
    Επίσης έχει ήδη κάνει ανάκληση στο μοντέλο σου στην ελληνική αγορά έτσι δεν είναι?

Ε μην το συζητάς , μία χαρά είσαι. Πήγαινε μίλα της.
    The Dirty Harry

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από CorpseAlive Προβολή μηνύματος
    Α τότε δεν ανησυχείς, η Voge θα σου δίνει δωρεάν συστήματα ψεκασμού και μετά την λήξη της εγγύησης σωστά?
    Επίσης έχει ήδη κάνει ανάκληση στο μοντέλο σου στην ελληνική αγορά έτσι δεν είναι?

Ε μην το συζητάς , μία χαρά είσαι. Πήγαινε μίλα της.
    μια χαρα ειμαι ,μ αυτα τα λεφτα που εδωσα,αλλιμονο σε καποιους που πληρωσαν φριτζ και πηραν μπρους λι.
    οσο για τις ανακλησεις ποτε κανεις δεν θα φτασει την πρωτοπορο ''αγια εταιρεια''που σε μηχανακια 35000 ευρω κινδυνευεις να παρεις φωτια απο ρελε φωτων.

...και καλη τυχη μάγκες Το avatar του/της bulmont
    Moderator
    .... πληρωσαν φριτζ και πηραν μπρους λι.
    Ενώ άλλοι πλήρωσαν Τσακι-τσαν και τους βγήκε Ντι μπέστια.....(για γνώστες μόνο......)
    "ελλαδα ειναι η χωρα οπου ο λαζοπουλος κανει σατιρα και ο αρκας προπαγανδα....(!)"

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από bulmont Προβολή μηνύματος
    Ενώ άλλοι πλήρωσαν Τσακι-τσαν και τους βγήκε Ντι μπέστια.....(για γνώστες μόνο......)
    ντι μπεστια εναντιον μασκοφορου εκδικητη στον ταφο του ινδου,αξεχαστες εποχες.

Moderator
    μια χαρα ειμαι ,μ αυτα τα λεφτα που εδωσα,αλλιμονο σε καποιους που πληρωσαν φριτζ και πηραν μπρους λι.
    οσο για τις ανακλησεις ποτε κανεις δεν θα φτασει την πρωτοπορο ''αγια εταιρεια''που σε μηχανακια 35000 ευρω κινδυνευεις να παρεις φωτια απο ρελε φωτων.
    Ναι κανείς δεν θα την φτάσει όντως.

Δεν κάνει τον Κινέζο στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι αναβάτες της.

υ.γ. Οι γερμανοί πάντως σίγουρα θα φτιάξουν ένα Plug and play σύστημα ψεκασμού.
    Μην αγχώνεσαι κάποια στιγμή θα το αλλάζεις όσο εύκολα αλλάζεις μπαταρία .
    The Dirty Harry

Riding On The Wind Το avatar του/της grinderx
    Οχι μονο,αλλα και στα μεροκαματα.Αλλη η εργατωρα στην γερμανια,αλλο στην κινα.Και αυτο ακολουθει τα παντα,απ την κατεργασια του μεταλλου,απο την συναρμολογηση,απ την αξια του ανταλλακτικου,ολα επιβαρυνονται.Χτες που παρελαβα την μηχανη ρωτησα για την τιμη της εργατωρας που ηταν 35 ευρω χωρις φπα.Στην γερμανια ειναι η τριπλασια στα συνεργεια τουλαχιστον.Στην κινα ειναι υποδεκαπλασια της γερμανιας.
    Εκτός από τα μεροκάματα, βάλε μέσα και το κόστος ενέργειας.
    Όταν ενώνουμε τις δυνάμεις μας, μπορούμε να πετύχουμε το ακατόρθωτο - Γιαννάκης
    Never say never, because limits, like fears, are often just an illusion - Jordan

Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από grinderx Προβολή μηνύματος
    Εκτός από τα μεροκάματα, βάλε μέσα και το κόστος ενέργειας.
    Αφού στην Γερμανία δεν φτιάχνονται ρε παιδιά τα περιφερειακά τους? Τι μεροκάματα και κόστη ενέργειας λέτε? Μισό γερμανικό (το προβληματικό μέρος) και μισό κινέζικο (το απροβλημάτιστο μέρος) και με Ιαπωνικό σχεδιασμό είναι το μηχανάκι με τούτα και με κείνα , κάνουμε τον σταυρό μας που όταν παίρνει μπρος δεν γαυγίζει ... Μπορεί να είχε και κανένα λαμπραντόρ ο σχεδιαστής της Voge εκεί δίπλα και να λέγαμε ότι είναι φιλικό και με τα παιδιά.
    The Dirty Harry

Σιδεροφαγος... Το avatar του/της DoctoR_k6
    Αν δεν ηταν το ΚΟΝΤΙΝΕΝΤΑΛ στην μεση ολα θα λειτουργουσαν ρολογι...
    Τωρα βγαινει απο εγγυηση βεβαια...αλλα δεν υπαρχει αγχος.
    Ride(s) the wind of change...

Παρόμοια θέματα

1. η πρωτη μου μηχανη...ποια???
    από nirvana_g1 στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 20
    Τελευταίο μήνυμα: 02/07/2009, 20:54
  2. Απαντήσεις: 44
    Τελευταίο μήνυμα: 03/11/2008, 06:33
  3. βοηθεια... Η ΠΡΩΤΗ ΜΟΥ ΜΗΧΑΝΗ..............
    από giannikos στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 20/10/2008, 20:30
  4. Η πρώτη μου μηχανή?
    από trumpet στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 02/06/2008, 10:27
  5. Η πρώτη μου μηχανή?
    από trumpet στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 25
    Τελευταίο μήνυμα: 01/06/2008, 18:22

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •