Σελίδα 34 από 40 ΠρώτοΠρώτο ... 242930313233343536373839 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 496 έως 510 από 591

Θέμα: Η πρώτη μου μηχανή: VOGE 500ds

Παλαιό μέλος
    Είναι να απορεί κανείς γιατί δε πέφτουν οι τιμές στα στρομ εικοσαετίας.

hercooligan Το avatar του/της doctoras
    Νομίζω παναγιώτη πρέπει να αποφεύγονται οι κορόνες με τα κεφαλαία και τα χρωματιστά, γιατί εκεί μας λες κοιτάξτε το μηχανάκι είναι σουπερ τα περιφερειακά σκάνε.
    Δεν βγαίνουν όμως ασφαλή συμπεράσματα γιατί αφενός όπως είπε ο ανδρέας δεν ξέρουμε τι κατηγορίες / σειρές χρησιμοποιούν, αν ο κωδικός (αν υπάρχει σύγκριση με άλλο κατασκευαστή) είναι ίδιος και αφετέρου μεγάλο και σημαντικότατο ρόλο στην αυτοκίνηση παίζει η μελέτη της συναρμογής / συναρμολόγησης.

Η έρευνα που έχει ενδιαφέρον και αργά ή γρήγορα θα την βγάλει κάποιος blogger είναι πόσες φορές πάει συνεργείο (εκτός συντηρήσεων) ενας μέσος κάτοχος voge500 στα 50k ή 100k και ποσες ένας με cb500x,

Οπότε χαμηλά η μπάλα ότι είναι να δείξει θα το δείξει συνέχισε το καλεντάρι και εύχομαι να σου βγει λουκούμι
    you rise you fall you're down then you rise again

Lock up the wolves Το avatar του/της harris_x
    Administrator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από panavour Προβολή μηνύματος
    Ευχαριστώ και αντευχομαι
    Λάδια βάζω όχι της εταιρίας (silkolene 10-40,) γιατί είναι 30% ακριβότερα από τα bel ray 10/40 που βάζω εδώ και 40 χρόνια στα τετράχρονα μηχανάκια που έχω. και είμαι πάντα ικανοποιημένος(πριν είχα δίχρονα μηχανάκια).Το κιβώτιο είναι μαλακό,αλλά δεν είναι Χόντα.Τακακια δεν έχω αλλάξει ακόμα στα χιλιόμετρα που αναφέρω,αλλά δεν είμαι και ορμητικός οδηγός για να τα φθείρω.Γενικα είμαι "βουτυρενιος" οδηγός και δεν φθείρω,φρένα , κιβώτιο,και αλυσίδα.
    aka σαύρα;
    πιο αργός κι απο το θάνατο;
    αργά βαδίζω, ζωή κερδίζω κλπ;

Παλαιό μέλος Το avatar του/της panavour
    Εν τω μεταξυ, ηρθε η ωρα να αλλαξω τα λαστιχα πρωτης τοποθετησης PIRELLI ANGEL GT,που με τον τροπο οδηγσης μου κρατησαν 38500 χλμ.Διαστασεις εμπρος 120/70-17
    πισω 160/60-17
    Πηγα λοιπον στον επι 45 ετη ,λαστιχά μου,τον γνωστο στην αρχη της λεωφορου αλεξανδρας,και του λεω ''θελω το ιδιο ,γιατι εχω μεινει ικανοποιημενος (για το οδηγημα μου) απο τα χαρακτηριστικα του,και κυριως απο την αντοχη του.
    Ωραια μου λεει ,υπαρχει στοκ, και κανουν και τα δυο 375 ευρω.

Αρχισε να στραβωνει το στομα μου,και επειδη με βλεπει,καπακι μου λεει ,εχω ομως ζευγαρι στις ιδιες διαστασεις BRIDGESTON BT23 στα 265 ευρω ,και MEΤΖΕLER M5 στα 245 ευρω.
    Η ερωτηση μου 1)στους ιδιοκτητες VOGE DS 500,ειναι,αν υπαρχει κανενας που εχει αλλαξει τα λαστιχα του ,και τι εχει βαλει, και 2)στο φορουμ γενικωτερα,αν υπαρχει καποιος να προτεινει κατι ,που και να μην ειναι η τιμη του για,μεταμοσχευση νεφρου,αλλα να κραταει και καποια χιλιομετρα.Το απολυτο κρατημα δεν με ενδιαφερει ιδιαιτερα διοτι ειμαι ''βουτυρενιος'' οδηγος.Ευχαριστω εκ των προτερων, για τις οποιες απαντησεις.
    Δώδεκα και μισή. Γρήγορα πέρασεν η ώρα απ' τες εννιά που άναψα την λάμπα,Δώδεκα και μισή. Πως πέρασεν η ώρα,και τα χρόνια.

O Γαμωbowler Το avatar του/της Bowleno
    Moderator
    Και το AC τα ίδια ελαστικά φοράει...
    εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου

Μοτοβόλτα mode ON Το avatar του/της SAVVAS62
    Εν τω μεταξυ, ηρθε η ωρα να αλλαξω τα λαστιχα πρωτης τοποθετησης PIRELLI ANGEL GT,που με τον τροπο οδηγσης μου κρατησαν 38500 χλμ.Διαστασεις εμπρος 120/70-17
    πισω 160/60-17
    Πηγα λοιπον στον επι 45 ετη ,λαστιχά μου,τον γνωστο στην αρχη της λεωφορου αλεξανδρας,και του λεω ''θελω το ιδιο ,γιατι εχω μεινει ικανοποιημενος (για το οδηγημα μου) απο τα χαρακτηριστικα του,και κυριως απο την αντοχη του.
    Ωραια μου λεει ,υπαρχει στοκ, και κανουν και τα δυο 375 ευρω.

Αρχισε να στραβωνει το στομα μου,και επειδη με βλεπει,καπακι μου λεει ,εχω ομως ζευγαρι στις ιδιες διαστασεις BRIDGESTON BT23 στα 265 ευρω ,και MEΤΖΕLER M5 στα 245 ευρω.
    Η ερωτηση μου 1)στους ιδιοκτητες VOGE DS 500,ειναι,αν υπαρχει κανενας που εχει αλλαξει τα λαστιχα του ,και τι εχει βαλει, και 2)στο φορουμ γενικωτερα,αν υπαρχει καποιος να προτεινει κατι ,που και να μην ειναι η τιμη του για,μεταμοσχευση νεφρου,αλλα να κραταει και καποια χιλιομετρα.Το απολυτο κρατημα δεν με ενδιαφερει ιδιαιτερα διοτι ειμαι ''βουτυρενιος'' οδηγος.Ευχαριστω εκ των προτερων, για τις οποιες απαντησεις.
    Τα λάστιχα μοτό γενικά έχουν ξεφύγει σε τιμές.
    Και εγώ φόραγα τα ANGELL στις ίδιες διαστάσεις, τάχα βάλει τον Μάϊο του 2021 με 290 ευρώ και επειδή έμεινα επίσης ευχαριστημένος είπα να τα ξαναβάλω τον Μάϊο του 2024 ( 22.279 χλμ) λόγο επικειμένου μεγάλου ταξιδιού. Είχαν ακόμη χλμ να διανύσουν αλλά ταξίδι γαρ....Νέα τιμή παίζει εκεί που είπες πάνω κάτω οπότε πήγα στα MICHELIN ROAD 6 και στα 325 ευρώ.
    Φοράω σε άλλο μοτό τις ίδιες διαστάσεις με σένα.
    Και τα ROAD 6 βγάλανε ως καινούργια αξιοπρεπέστατα τις Άλπεις με χαμηλές θερμοκρασίες, καταρρακτώδεις βροχές κλπ οπότε τώρα μετά από 4.000 χλμ περίπου μπορώ να πω ότι είμαι ευχαριστημένος.
    Και τα BRINGESTONE πάντως που σου είπε δεν είναι κακό λάστιχο. Απλά ελαφρά παρωχημένο όσο αφορά το ότι κυκλοφορεί πολλά χρόνια. Αυτό δεν σημαίνει τίποτα για κάποιον που δεν το κυνηγά το πράμα ή δεν πάει μεγάλα ταξίδια.
    Καλή επιλογή.

hercooligan Το avatar του/της doctoras
    Καλές προσφορές στο διαδίκτυο βρίσκω για τα παρακάτω:
    Metzeler Roadtec Z6
    Dunlop sportmax GPR-300

Ζήτησε του προσφορά

Παλαιό μέλος
    Τα BT23 τα είχα βάλει στο Integra και είναι λάστιχο που όντως βγάζει χιλιόμετρα. Κρατήματα νορμάλ για την κατηγορία, θέλουν λίγο ζέσταμα. Είναι λάστιχο που θα το ξανάβαζα για καθημερινή/ήπια χρήση.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της panavour
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από ptc Προβολή μηνύματος
    Τα BT23 τα είχα βάλει στο Integra και είναι λάστιχο που όντως βγάζει χιλιόμετρα. Κρατήματα νορμάλ για την κατηγορία, θέλουν λίγο ζέσταμα. Είναι λάστιχο που θα το ξανάβαζα για καθημερινή/ήπια χρήση.
    Μαλλον αυτο θα βαλω,αλλωστε σε ολες τις προηγουμενες μοτο μου,(πλην σκουτερ απριλια)παντα bridgeston εβαζα.Ωραιο λαστιχακι,αλλα 38500 χλμ δεν θα βγαλει. Κλαιν μαιν ομως,375 παντως ΔΕΝ δινω για μπιρελλι.
    Δώδεκα και μισή. Γρήγορα πέρασεν η ώρα απ' τες εννιά που άναψα την λάμπα,Δώδεκα και μισή. Πως πέρασεν η ώρα,και τα χρόνια.

Μέλος Το avatar του/της geioann
    Αν όμως τα bt23 σου βγάλουν τα μισά χιλιόμετρα θα τα έχεις πληρώσει παραπάνω. Βάλε πάλι τα angel. Άμα σου βγάζουν 40k χιλιόμετρα σε συμφέρει

270° firing order Το avatar του/της katsar
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από doctoras Προβολή μηνύματος
    Καλές προσφορές στο διαδίκτυο βρίσκω για τα παρακάτω:
    Metzeler Roadtec Z6
    Dunlop sportmax GPR-300

Ζήτησε του προσφορά
    Μακρυά και από τα 2 ελαστικά,ότι όχημα και να έχετε .Τα έχω φορέσει και τα δύο ,ειδικά το GPR είναι GTP τελικά, τετραγώνισε για πλάκα με 2 μεγάλα ταξιδάκια το πίσω.
    Bridgestone t31 μου έβγαλε 15Κ+ χλμ και αυτό ούτε 10,εντελώς αστικής χρήσης.Το ΒΤ23 πολύ τίμιο και ανθεκτικό .
    Καλά το Ζ6 αρχαίο είναι σκέτο καουτσούκ πέτρα ,το Ζ8 ναι πολύ καλύτερο.
    when life gets complicated... i ride.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stefanos
    Αν δεν τα βγάλει ενδεχομένως να σου έρθει ακριβότερα η επιλογή.

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από geioann Προβολή μηνύματος
    Αν όμως τα bt23 σου βγάλουν τα μισά χιλιόμετρα θα τα έχεις πληρώσει παραπάνω. Βάλε πάλι τα angel. Άμα σου βγάζουν 40k χιλιόμετρα σε συμφέρει
    Μισα χιλιομετρα (κατω απο 20Κ) με τετοια οδηγηση θα εβγαζαν αν μιλουσαμε για κανα S21/22. Το ΒΤ23 ειναι σε αλλη κατηγορια και ειναι πολυ ανθεκτικο λαστιχο. Δεν τα τελειωσα στο Integra γιατι πουλησα το μηχανακι αλλα φαινοταν πως η φθορα τους ηταν παρα πολυ αργη. Και δε με λες βουτυρενιο αναβατη.

*Τα GPR-300 ειναι το χειροτερο λαστιχο που εχω οδηγησει. Τα φορουσε το Integra οταν το πηρα και ειχα εκπλαγει αρνητικα.

Ερχομαι!!!! Το avatar του/της zephyr1
    Εν τω μεταξυ, ηρθε η ωρα να αλλαξω τα λαστιχα πρωτης τοποθετησης PIRELLI ANGEL GT,που με τον τροπο οδηγσης μου κρατησαν 38500 χλμ.

the Overlord Το avatar του/της karellen
    Moderator
    Μπορείς κάλλιστα να πας και σε MITAS, αξιοπρεπέστατα,τα είχα στο ΧΤΧ αλλά και στο GS.

https://tyrepro.gr/tour/mitas-tour/touring-force/

Παρόμοια θέματα

1. η πρωτη μου μηχανη...ποια???
    από nirvana_g1 στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 20
    Τελευταίο μήνυμα: 02/07/2009, 20:54
  2. Απαντήσεις: 44
    Τελευταίο μήνυμα: 03/11/2008, 06:33
  3. βοηθεια... Η ΠΡΩΤΗ ΜΟΥ ΜΗΧΑΝΗ..............
    από giannikos στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 20/10/2008, 20:30
  4. Η πρώτη μου μηχανή?
    από trumpet στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 02/06/2008, 10:27
  5. Η πρώτη μου μηχανή?
    από trumpet στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 25
    Τελευταίο μήνυμα: 01/06/2008, 18:22

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •