Σελίδα 14 από 45 ΠρώτοΠρώτο ... 491011121314151617181924 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 196 έως 210 από 671

Θέμα: Voge 300 (loncin)

hercooligan Το avatar του/της doctoras
    Καλα τι θα γινει, κλεφτες θα γίνουν..

Παλαιό μέλος
    Bowleno ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟ !
    Χαιρομαι για την επιλογη που εκανες κλεινοντας τα αυτια στις σειρηνες!

O Γαμωbowler Το avatar του/της Bowleno
    Moderator
    Νεώτερα από το.... Μέτωπο σχάρα:
    Τελικά πολύ κακό για το τίποτα, όλη αυτή η βαβούρα προέκυψε επειδή ο "μηχανικός του μαγαζιού" που προετοιμάζει τα μηχανάκια για παράδοση, είχε βάλει τις πάνω πλάκες ανάποδα....
    Μια ματιά να έριχνε στο manual τοποθέτησης δεν θα γινόταν όλη αυτή η ιστορία.
    Τις έβαλα μόνος μου στην σωστή θέση και κούμπωσε όμορφα και ωραία το πιάτο της βαλίτσας.....

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	IMG_20220215_074323.jpg 
Προβολές:	432 
Μέγεθος:	60,7 KB 
ID:	434065
    εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου

the Overlord Το avatar του/της karellen
    Moderator
    Τι γκουμούτσα είναι εφτούνη ρε Δημητράκη?

Με θυμάσαι ρε πούστη ? Το avatar του/της AristidisZ
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από karellen Προβολή μηνύματος
    έχει και πιο μεγάλες, συγκρατήθηκε

ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές

Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
    ψαναψόφα φούστη γλάρε

Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από karellen Προβολή μηνύματος
    35 λίτρων είναι.... Μια χαρά είναι, στην φωτό όντως φαίνεται κάπως αλλά σε διαβεβαιώνω μια χαρά έκατσε.
    Και δεν μένει μόνιμα επάνω, μόνο για τα ψώνια της μάνας.... Μια είναι, την προσέχουμε!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από AristidisZ Προβολή μηνύματος
    έχει και πιο μεγάλες, συγκρατήθηκε
    Όντως, ο πωλητής ήθελε να μου πασάρει με 10 ευρώ παραπάνω μια 47 λίτρων....

Παλαιό μέλος Το avatar του/της THRESH
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Bowleno Προβολή μηνύματος
    Νεώτερα από το.... Μέτωπο σχάρα:
    Τελικά πολύ κακό για το τίποτα, όλη αυτή η βαβούρα προέκυψε επειδή ο "μηχανικός του μαγαζιού" που προετοιμάζει τα μηχανάκια για παράδοση, είχε βάλει τις πάνω πλάκες ανάποδα....
    Μια ματιά να έριχνε στο manual τοποθέτησης δεν θα γινόταν όλη αυτή η ιστορία.
    Τις έβαλα μόνος μου στην σωστή θέση και κούμπωσε όμορφα και ωραία το πιάτο της βαλίτσας.....

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	IMG_20220215_074323.jpg 
Προβολές:	432 
Μέγεθος:	60,7 KB 
ID:	434065
    ενδιαφέρουσα επιλογή λέξεων για να συνοδεύσεις τη φωτογραφία

το μηχανάκι είναι όμορφο, η μπαγκαζιέρα είναι απλά πρακτική , έγραψαν σε τοίχο

Νέο μέλος
    Καλησπέρα σας, καλώς σας βρήκα!

Είμαι εδώ ψάχνοντας πληροφορίες για την VOGE 300AC/ACX. Δεν έχω καμία εμπειρία από μοτοσυκλέτα, τώρα ξεκινάω τη διαδικασία για απόκτηση διπλώματος.
    Έχω ερωτευτεί με την πρώτη ματιά & θα ήθελα να μάθω εάν θεωρείτε κατάλληλη για αρχάριο.
    Με ενδιαφέρει να τη χρησιμοποιώ για καθημερινές μετακινήσεις στη Θεσσαλονίκη, αλλά και να έχω τη δυνατότητα για κοντινές-μέσες αποδράσεις.

Επιπλέον, από τα λίγα που έχω διαβάσει, διακρίνω ότι έχει εξαιρετική ποιότητα κατασκευής αλλά και μία από τις καλύτερες σχέσης ποιότητας/τιμής γενικότερα. Ισχύει;

Τέλος, υπάρχει κάτι αντίστοιχο στην κατηγορία κυβικών με σημαντικά χαμηλότερη κατανάλωση;;

Ευχαριστώ!

Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Antinoos Προβολή μηνύματος
    Καλησπέρα σας, καλώς σας βρήκα!

Είμαι εδώ ψάχνοντας πληροφορίες για την VOGE 300AC/ACX. Δεν έχω καμία εμπειρία από μοτοσυκλέτα, τώρα ξεκινάω τη διαδικασία για απόκτηση διπλώματος.
    Έχω ερωτευτεί με την πρώτη ματιά & θα ήθελα να μάθω εάν θεωρείτε κατάλληλη για αρχάριο.
    Με ενδιαφέρει να τη χρησιμοποιώ για καθημερινές μετακινήσεις στη Θεσσαλονίκη, αλλά και να έχω τη δυνατότητα για κοντινές-μέσες αποδράσεις.

Επιπλέον, από τα λίγα που έχω διαβάσει, διακρίνω ότι έχει εξαιρετική ποιότητα κατασκευής αλλά και μία από τις καλύτερες σχέσης ποιότητας/τιμής γενικότερα. Ισχύει;

Τέλος, υπάρχει κάτι αντίστοιχο στην κατηγορία κυβικών με σημαντικά χαμηλότερη κατανάλωση;;

Ευχαριστώ!
    Κάτοχος εδώ, όπως θα είδες και πιο πάνω
    Μια χαρά μηχανάκι για αρχάριους, είναι προβλέψιμο, έχει abs, ίππους που αρκούν για την δουλειά που θες ( κι εγώ για τους ίδιους λόγους την πήρα....) Δεν χρειάζεται κάτι μεγαλύτερο (άρα και πιο πολυέξοδο) άλλο μοντέλο με σημαντικά χαμηλότερη κατανάλωση; Δεν νομίζω... Όλα πάνω κάτω την ίδια έχουν. Σημασία έχει και πόσο "βαρύ" χέρι έχεις..
    Καλώς ήρθες και ελπίζουμε να μείνεις.... Έχουμε βαρεθεί τους "αλεξιπτωτιστές" που κάνουν εγγραφή μόνο και μόνο για να κάνουν μια ερώτηση και άντε γεια μετά.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της telegonos
    ...
    Εσένα δεν σε σκότωσε με τόξο ο πατέρας μου;

Εμένα μια χαρά μου φαίνεται για αρχάριο, αλλά και για έμπειρο που ξέρει τι χρειάζεται και είναι αυτού του είδους δίτροχο.

Καλοτάξιδο.
    Έχω ζάλη, ζάλη στο κεφάλι, έχω ζούρλα στο μυαλό,
    παίζουν βιφόρια και αρβιεφίδια, γραναζιωτικό σκοπό

Τρίτη μέτρηση κατανάλωσης σήμερα για το ACX.

Έκανα 337,2 χλμ με 10,78 λίτρα που αντιστοιχούν σε 3,20 λίτρα ανα 100 χλμ.
    Voge SR1 - Voge 300 ACX - Sym HD300 - Suzuki 650 Freewind - Modenas Kristar - Honda AX-1 - Yamaha F1z

Μέλος
    Την Δευτέρα έκανα test drive to 300ac.
    Εξυπηρετικότατοι οι άνθρωποι στην Mototrend και τις δύο φορές που πήγα, στο να μου δώσουν πληροφορίες αλλά και να μου εξηγήσουν κάποια πράγματα.
    Έφυγα με τις καλύτερες εντυπώσεις αφού έχοντας και εγώ μαγαζί 25 χρόνια, μπορώ να ξεχωρίζω την καλή πρόθεση να σε αντιμετωπίσουν σωστά.
    Έκλεισα το 300acx και παραλαμβάνω την ερχόμενη εβδομάδα. Εντυπώσεις από το test drive αλλά και από την μηχανή σε λίγες μέρες.

Νέο μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Bowleno Προβολή μηνύματος
    Κάτοχος εδώ, όπως θα είδες και πιο πάνω
    Μια χαρά μηχανάκι για αρχάριους, είναι προβλέψιμο, έχει abs, ίππους που αρκούν για την δουλειά που θες ( κι εγώ για τους ίδιους λόγους την πήρα....) Δεν χρειάζεται κάτι μεγαλύτερο (άρα και πιο πολυέξοδο) άλλο μοντέλο με σημαντικά χαμηλότερη κατανάλωση; Δεν νομίζω... Όλα πάνω κάτω την ίδια έχουν. Σημασία έχει και πόσο "βαρύ" χέρι έχεις..
    Καλώς ήρθες και ελπίζουμε να μείνεις.... Έχουμε βαρεθεί τους "αλεξιπτωτιστές" που κάνουν εγγραφή μόνο και μόνο για να κάνουν μια ερώτηση και άντε γεια μετά.
    Δεν ξέρω για το χέρι, πάντως στο αυτοκίνητο έχω συνετό πόδι θα έλεγα - προσεγγίζω την εργοστασιακή κατανάλωση.

Η αλήθεια είναι ότι ήρθα με προδιαγραφές κομήτη (εντελώς τυχαία), αλλά ελπίζω να βρούμε κοινά ενδιαφέροντα και να παραμείνω.
    Έχω πολύ καιρό να υπάρξω στη φάση διαδικτυακού φόρουμ και γουστάρω να επανενταχθώ πλάκα-πλάκα.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από telegonos Προβολή μηνύματος
    Εσένα δεν σε σκότωσε με τόξο ο πατέρας μου;

Εμένα μια χαρά μου φαίνεται για αρχάριο, αλλά και για έμπειρο που ξέρει τι χρειάζεται και είναι αυτού του είδους δίτροχο.

Καλοτάξιδο.

Όπως προείπα, μπήκα random κι ως εκ τούτου επέλεξα ως username το πρώτο random όνομα που μου ήρθε στο μυαλό.
    Έτσι, με πιάνεις αδιάβαστο, ωστόσο η αναφορά σου αποτελεί πρώτης τάξεως ευκαιρία να μελετήσω τη σχετική ιστορία/μυθολογία!

Νέο μέλος
    Σας ευχαριστώ πολύ για την ανταπόκριση!

Πέραν από τα βασικά, που φανταζόμουν ότι ισχύουν & μου επιβεβαιώσατε ότι όντως έτσι είναι,
    δύο βασικά ερωτήματα-προβληματισμοί μου ανακύπτουν δευτερογενώς:

1) σχετικά με το αν είναι κατάλληλο/άνετο το κάθισμα για δεύτερο άτομο στην περίπτωση του ταξιδιού
    2) τι γίνεται με την απουσία αποθηκευτικού χώρου. Είδα παραπάνω την τοποθετημένη σχάρα, αλλά για να πω την αλήθεια, δυστυχώς μου φαίνεται ότι υποβαθμίζει το αισθητικό αποτέλεσμα. Υπάρχουν εναλλακτικές λύσεις;

Θενκ γιου ουάνς αγκαίν!

Moderator
    Σας ευχαριστώ πολύ για την ανταπόκριση!

Πέραν από τα βασικά, που φανταζόμουν ότι ισχύουν & μου επιβεβαιώσατε ότι όντως έτσι είναι,
    δύο βασικά ερωτήματα-προβληματισμοί μου ανακύπτουν δευτερογενώς:

1) σχετικά με το αν είναι κατάλληλο/άνετο το κάθισμα για δεύτερο άτομο στην περίπτωση του ταξιδιού
    2) τι γίνεται με την απουσία αποθηκευτικού χώρου. Είδα παραπάνω την τοποθετημένη σχάρα, αλλά για να πω την αλήθεια, δυστυχώς μου φαίνεται ότι υποβαθμίζει το αισθητικό αποτέλεσμα. Υπάρχουν εναλλακτικές λύσεις;

Θενκ γιου ουάνς αγκαίν!
    Αν το θες ΚΑΙ για ταξίδια τακτικά, καλύτερα να δεις το 300ds....
    Το ac Περισσότερο είναι φτιαγμένο για μοναχικές βόλτες....
    Όσον αφορά το αισθητικό, όντως το χαλάει εμφανισιακά αλλά δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα.... Διαλέγεις και παίρνεις
    Τελευταία τροποποίηση από Bowleno; 20/02/2022 στις 00:28.

Παρόμοια θέματα

1. Voge 300 Rally
    από lleonidas στο forum Voge
    Απαντήσεις: 97
    Τελευταίο μήνυμα: 25/07/2025, 13:26
  2. Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 06/07/2024, 15:29
  3. Ελαστικά για Voge 300 ACX
    από Lakisss στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 31
    Τελευταίο μήνυμα: 04/05/2023, 16:59