Καλα τι θα γινει, κλεφτες θα γίνουν..
Bowleno ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟ !
Χαιρομαι για την επιλογη που εκανες κλεινοντας τα αυτια στις σειρηνες!
Νεώτερα από το.... Μέτωπο σχάρα:
Τελικά πολύ κακό για το τίποτα, όλη αυτή η βαβούρα προέκυψε επειδή ο "μηχανικός του μαγαζιού" που προετοιμάζει τα μηχανάκια για παράδοση, είχε βάλει τις πάνω πλάκες ανάποδα....
Μια ματιά να έριχνε στο manual τοποθέτησης δεν θα γινόταν όλη αυτή η ιστορία.
Τις έβαλα μόνος μου στην σωστή θέση και κούμπωσε όμορφα και ωραία το πιάτο της βαλίτσας.....
![]()
εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου
ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές
Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
ψαναψόφα φούστη γλάρε
35 λίτρων είναι.... Μια χαρά είναι, στην φωτό όντως φαίνεται κάπως αλλά σε διαβεβαιώνω μια χαρά έκατσε.
Και δεν μένει μόνιμα επάνω, μόνο για τα ψώνια της μάνας.... Μια είναι, την προσέχουμε!
Όντως, ο πωλητής ήθελε να μου πασάρει με 10 ευρώ παραπάνω μια 47 λίτρων....![]()
Καλησπέρα σας, καλώς σας βρήκα!
Είμαι εδώ ψάχνοντας πληροφορίες για την VOGE 300AC/ACX. Δεν έχω καμία εμπειρία από μοτοσυκλέτα, τώρα ξεκινάω τη διαδικασία για απόκτηση διπλώματος.
Έχω ερωτευτεί με την πρώτη ματιά & θα ήθελα να μάθω εάν θεωρείτε κατάλληλη για αρχάριο.
Με ενδιαφέρει να τη χρησιμοποιώ για καθημερινές μετακινήσεις στη Θεσσαλονίκη, αλλά και να έχω τη δυνατότητα για κοντινές-μέσες αποδράσεις.
Επιπλέον, από τα λίγα που έχω διαβάσει, διακρίνω ότι έχει εξαιρετική ποιότητα κατασκευής αλλά και μία από τις καλύτερες σχέσης ποιότητας/τιμής γενικότερα. Ισχύει;
Τέλος, υπάρχει κάτι αντίστοιχο στην κατηγορία κυβικών με σημαντικά χαμηλότερη κατανάλωση;;
Ευχαριστώ!
Κάτοχος εδώ, όπως θα είδες και πιο πάνω
Μια χαρά μηχανάκι για αρχάριους, είναι προβλέψιμο, έχει abs, ίππους που αρκούν για την δουλειά που θες ( κι εγώ για τους ίδιους λόγους την πήρα....) Δεν χρειάζεται κάτι μεγαλύτερο (άρα και πιο πολυέξοδο) άλλο μοντέλο με σημαντικά χαμηλότερη κατανάλωση; Δεν νομίζω... Όλα πάνω κάτω την ίδια έχουν. Σημασία έχει και πόσο "βαρύ" χέρι έχεις..
Καλώς ήρθες και ελπίζουμε να μείνεις.... Έχουμε βαρεθεί τους "αλεξιπτωτιστές" που κάνουν εγγραφή μόνο και μόνο για να κάνουν μια ερώτηση και άντε γεια μετά.
Έχω ζάλη, ζάλη στο κεφάλι, έχω ζούρλα στο μυαλό,
παίζουν βιφόρια και αρβιεφίδια, γραναζιωτικό σκοπό
Τρίτη μέτρηση κατανάλωσης σήμερα για το ACX.
Έκανα 337,2 χλμ με 10,78 λίτρα που αντιστοιχούν σε 3,20 λίτρα ανα 100 χλμ.
Voge SR1 - Voge 300 ACX - Sym HD300 - Suzuki 650 Freewind - Modenas Kristar - Honda AX-1 - Yamaha F1z
Την Δευτέρα έκανα test drive to 300ac.
Εξυπηρετικότατοι οι άνθρωποι στην Mototrend και τις δύο φορές που πήγα, στο να μου δώσουν πληροφορίες αλλά και να μου εξηγήσουν κάποια πράγματα.
Έφυγα με τις καλύτερες εντυπώσεις αφού έχοντας και εγώ μαγαζί 25 χρόνια, μπορώ να ξεχωρίζω την καλή πρόθεση να σε αντιμετωπίσουν σωστά.
Έκλεισα το 300acx και παραλαμβάνω την ερχόμενη εβδομάδα. Εντυπώσεις από το test drive αλλά και από την μηχανή σε λίγες μέρες.
Δεν ξέρω για το χέρι, πάντως στο αυτοκίνητο έχω συνετό πόδι θα έλεγα - προσεγγίζω την εργοστασιακή κατανάλωση.
Η αλήθεια είναι ότι ήρθα με προδιαγραφές κομήτη (εντελώς τυχαία), αλλά ελπίζω να βρούμε κοινά ενδιαφέροντα και να παραμείνω.
Έχω πολύ καιρό να υπάρξω στη φάση διαδικτυακού φόρουμ και γουστάρω να επανενταχθώ πλάκα-πλάκα.
Όπως προείπα, μπήκα random κι ως εκ τούτου επέλεξα ως username το πρώτο random όνομα που μου ήρθε στο μυαλό.
Έτσι, με πιάνεις αδιάβαστο, ωστόσο η αναφορά σου αποτελεί πρώτης τάξεως ευκαιρία να μελετήσω τη σχετική ιστορία/μυθολογία!
Σας ευχαριστώ πολύ για την ανταπόκριση!
Πέραν από τα βασικά, που φανταζόμουν ότι ισχύουν & μου επιβεβαιώσατε ότι όντως έτσι είναι,
δύο βασικά ερωτήματα-προβληματισμοί μου ανακύπτουν δευτερογενώς:
1) σχετικά με το αν είναι κατάλληλο/άνετο το κάθισμα για δεύτερο άτομο στην περίπτωση του ταξιδιού
2) τι γίνεται με την απουσία αποθηκευτικού χώρου. Είδα παραπάνω την τοποθετημένη σχάρα, αλλά για να πω την αλήθεια, δυστυχώς μου φαίνεται ότι υποβαθμίζει το αισθητικό αποτέλεσμα. Υπάρχουν εναλλακτικές λύσεις;
Θενκ γιου ουάνς αγκαίν!
Τελευταία τροποποίηση από Bowleno; 20/02/2022 στις 00:28.