Σελίδα 16 από 45 ΠρώτοΠρώτο ... 6111213141516171819202126 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 226 έως 240 από 671

Θέμα: Voge 300 (loncin)

Μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Lakisss Προβολή μηνύματος
    Πλέον έχω 750km στο κοντέρ.
    Κανένα παράπονο συνολικά εκτός από τα σβησίματα, ένα σε κάθε βόλτα σχεδόν. Εκεί που πάνε να πέσουν οι στροφές σε επίπεδα ρελαντί, μπορεί να στην κάνει. Με μισή μιζιά ξαναπαίρνει όμως. Τις τελευταίες δύο βόλτες δεν το έχει κάνει.
    Ερώτηση για το φως σε κατόχους AC/ACX. Όταν ανάβει ο προβολέας το κεντρικό φωτεινό του σημείο (σαν κύκλος), φεύγει προς τα δεξιά..
    Έτσι είναι η το δικό μου θέλει ρύθμιση;
    Σε κάθε βόλτα σου σβήνει καινούριο μηχανάκι και μιλάς θετικά γι αυτό και είσαι ευχαριστημένος. Μπράβο ρε φίλε πολύ θετικός άνθρωπος.
    Εγώ θα τους το πήγαινα πίσω και θα ζητούσα τα λεφτά μου εδώ και τώρα...!

O Γαμωbowler Το avatar του/της Bowleno
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Lakisss Προβολή μηνύματος
    Πλέον έχω 750km στο κοντέρ.
    Κανένα παράπονο συνολικά εκτός από τα σβησίματα, ένα σε κάθε βόλτα σχεδόν. Εκεί που πάνε να πέσουν οι στροφές σε επίπεδα ρελαντί, μπορεί να στην κάνει. Με μισή μιζιά ξαναπαίρνει όμως. Τις τελευταίες δύο βόλτες δεν το έχει κάνει.
    Ερώτηση για το φως σε κατόχους AC/ACX. Όταν ανάβει ο προβολέας το κεντρικό φωτεινό του σημείο (σαν κύκλος), φεύγει προς τα δεξιά..
    Έτσι είναι η το δικό μου θέλει ρύθμιση;
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Bowleno Προβολή μηνύματος
    Θα τσεκαρω τον προβολέα αύριο και θα σου πω εδώ.
    Εμένα σβησίματα δεν μου έχει κάνει. (Ac)
    Ισχύουν όλα όσα αναφέρεις πιο πάνω στο μακροσκελές ποστ και το χαίρομαι πραγματικά το μηχανάκι!
    Επανέρχομαι στο ζήτημα: μάλλον θες ρύθμιση, σε μένα άριστος ο προβολέας, ευθεία και άπλετη δέσμη. Για τα σβησίματα να τους το πας και να απαιτήσεις να το φτιάξουν, μην περιμένεις το σέρβις....
    εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου

Μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από a_christoforos Προβολή μηνύματος
    Σε κάθε βόλτα σου σβήνει καινούριο μηχανάκι και μιλάς θετικά γι αυτό και είσαι ευχαριστημένος. Μπράβο ρε φίλε πολύ θετικός άνθρωπος.
    Εγώ θα τους το πήγαινα πίσω και θα ζητούσα τα λεφτά μου εδώ και τώρα...!
    Λίγο πολύ αρκετά μοντέλα πλέον κάτι παρουσιάζουν, γι'αυτό και οι ανακλήσεις. Η συνολική εικόνα είναι άριστη εκτός από αυτό. Όταν πάω στην πρώτη αλλαγή στα 1000 θα το δουν. Δεν χρειάζεται να τρελαινόμαστε.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Bowleno Προβολή μηνύματος
    Επανέρχομαι στο ζήτημα: μάλλον θες ρύθμιση, σε μένα άριστος ο προβολέας, ευθεία και άπλετη δέσμη. Για τα σβησίματα να τους το πας και να απαιτήσεις να το φτιάξουν, μην περιμένεις το σέρβις....
    Ευχαριστώ.

Νέο μέλος
    Το δικό μου (300ds) κάνει κάτι σαν "κόψιμο". Και σε αλλαγή από 1η σε 2η, με πατημένο το συμπλέκτη δηλαδή, μου έχει σβήσει μερικές φορές.
    Αλλά: μόνο αν το ξεκινήσω εντελώς κρύο! Αν του δώσω 30" να ζεσταθεί ίσα ίσα (άνοιξη) δεν υπάρχει θέμα. Όταν είναι ζεστό λειτουργεί τέλεια πάντα, ούτε κίχ.
    Άρα μήπως έχουν κάποια ατέλια στην λειτουργία του αυτόματου choke..
    Πάντως δεν το θεωρώ καθόλου πρόβλημα.

Ενοχλητική είναι η ένδειξη κατανάλωσης. 1.5/100κμ γράφει. Σίγουρα η κατανάλωση είναι διπλάσια +
    Το χειρότερο όμως είναι το κοντό γρανάζωμα. Πιστέυω για γενική χρήση θέλει ένα δόντι ακόμη μπροστά. Τουλάχιστον. Στρίβω σε σφιχτές φουρκέτες με 4η. Σε ελαφρά κατηφόρα σε ανοιχτό δρόμο πάει 110 και στροφάρει αναίτια ψηλά.
    Νομίζω πήραν τον κινητήρα / σαζμάν απο το εντουράκι KLX χωρίς να αλλάξουν κάτι στο σαζμάν. Φάουλ αυτό. Δυστηχώς νομίζω οτι δεν χωράει μεγαλύτερο γρανάζι μπροστά..

Boomer's corner Το avatar του/της D3300
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από pehead Προβολή μηνύματος
    Το δικό μου (300ds) κάνει κάτι σαν "κόψιμο". Και σε αλλαγή από 1η σε 2η, με πατημένο το συμπλέκτη δηλαδή, μου έχει σβήσει μερικές φορές.
    Αλλά: μόνο αν το ξεκινήσω εντελώς κρύο! Αν του δώσω 30" να ζεσταθεί ίσα ίσα (άνοιξη) δεν υπάρχει θέμα. Όταν είναι ζεστό λειτουργεί τέλεια πάντα, ούτε κίχ.
    Άρα μήπως έχουν κάποια ατέλια στην λειτουργία του αυτόματου choke..
    Πάντως δεν το θεωρώ καθόλου πρόβλημα.

Ενοχλητική είναι η ένδειξη κατανάλωσης. 1.5/100κμ γράφει. Σίγουρα η κατανάλωση είναι διπλάσια +
    Το χειρότερο όμως είναι το κοντό γρανάζωμα. Πιστέυω για γενική χρήση θέλει ένα δόντι ακόμη μπροστά. Τουλάχιστον. Στρίβω σε σφιχτές φουρκέτες με 4η. Σε ελαφρά κατηφόρα σε ανοιχτό δρόμο πάει 110 και στροφάρει αναίτια ψηλά.
    Νομίζω πήραν τον κινητήρα / σαζμάν απο το εντουράκι KLX χωρίς να αλλάξουν κάτι στο σαζμάν. Φάουλ αυτό. Δυστηχώς νομίζω οτι δεν χωράει μεγαλύτερο γρανάζι μπροστά..
    2-3 λεπτά ζέσταμα, 2 δόντια μικρότερο γρανάζι πίσω και είσαι άρχοντας!

Μέλος
    Απ' όσο έχω ψάξει το σασμάν έχει ίδιες σχέσεις με το klx. Δεν ξέρω αν έχουν πίσω το ίδιο γρανάζι. Τα σβησίματα εμένα τις τελευταίες μέρες σταμάτησαν. Έχω κάνει 1200χλμ και θα τραβήξω το στρώσιμο μέχρι τα 2000. Καμία σχέση το μοτέρ τώρα με την αρχή, ήταν πολύ σφιχτό και σκορτσάριζε εύκολα. Θα κάνω και μια αλλαγή λαδιών στις 2000, πριν αρχίζω να το ανοίγω καλά σταδιακά. Σε όσα έχω στρώσει από ένα σημείο και μετά ανέβαζα 1000 στροφές κάθε 500χλμ. Προσωπικό βίτσιο καθαρά.

Νέο μέλος
    Μεγάλο θέμα συζήτησης το στρώσιμο. Το σημαντικότερο είναι να μην υπερθερμένεται κατά το στρώσιμο. Γιατί να το πας μέχρι 2000χλμ?
    Πάντως με το γρανάζωμα δε βρήκα άκρη. Ούτε πίσω. Ρώτησα σε 2-3 συνεργεία και στην αντιπροσωπεία και δεν μου βρήκαν. Μάλλον θα κόψω με το γωνιακό τροχάκι το δικό του να βγάλω 2-3 δόντια.

Νέο μέλος
    Πάντως με το γρανάζωμα δε βρήκα άκρη. Ούτε πίσω. Ρώτησα σε 2-3 συνεργεία και στην αντιπροσωπεία και δεν μου βρήκαν. Μάλλον θα κόψω με το γωνιακό τροχάκι το δικό του να βγάλω 2-3 δόντια.
    Wat?

Παλαιό μέλος Το avatar του/της thunder ace
    Μεγάλο θέμα συζήτησης το στρώσιμο. Το σημαντικότερο είναι να μην υπερθερμένεται κατά το στρώσιμο. Γιατί να το πας μέχρι 2000χλμ?

Σωστός.

Boomer's corner Το avatar του/της D3300
    Να μην σου πω και 4.

Νέο μέλος
    στον οδοντίατρο δεν έχω πάει ποτέ μου

hercooligan Το avatar του/της doctoras
    με σκαρπέλο κάνει καλύτερη δουλειά
    you rise you fall you're down then you rise again

Μέλος
    Ψάξιμο θέλει, νομίζω φοράει 14/44. Πρέπει να δεις τι ταιριάζει σε 42. https://www.race-driven.com/rear-spr...ardened-steel/

https://youtu.be/Rx7k28rgPSs

Νέο μέλος
    14/40 έχει. Για το πίσω δεν ξέρουμε αν είναι το ίδιο με το KLX. Το θέμα είναι ότι χωρίς κωδικούς JT δεν μπορούν να μου βρούν.
    Και το χειρότερο είναι οτι μπροστά απλά δεν χωράει μεγαλύτερο.

Μέλος
    [QUOTE=pehead;3133409]14/40 έχει. Για το πίσω δεν ξέρουμε αν είναι το ίδιο με το KLX. Το θέμα είναι ότι χωρίς κωδικούς JT δεν μπορούν να μου βρούν./QUOTE]
    Δίκιο έχεις, 40 είναι. https://m.aliexpress.com/i/100500231...dapt=Pc2Msite#!
    Ο κωδικός jt τι είναι;

Παρόμοια θέματα

1. Voge 300 Rally
    από lleonidas στο forum Voge
    Απαντήσεις: 97
    Τελευταίο μήνυμα: 25/07/2025, 13:26
  2. Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 06/07/2024, 15:29
  3. Ελαστικά για Voge 300 ACX
    από Lakisss στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 31
    Τελευταίο μήνυμα: 04/05/2023, 16:59