Κάτοχος του ίδιου με 2500χλμ.
1. Βρήκα λύση και για το βεντιλατερ, και για τις θερμοκρασίες. Θα την παρουσιάσω σύντομα.
2. Έτσι δουλεύει και εμένα. Ποτέ οι δείκτες δεν ήταν αξιόπιστοι.
3. Τα είχα και εγώ, εξαφανίστηκαν.
4. Θα στρώσει.
5. Έτσι είναι.
6. Το πίσω ελατήριο ρυθμίζεται. Για μένα μην το αλλάξεις αν παίρνεις δικάβαλο.
Τελευταία τροποποίηση από kotlos; 11/07/2022 στις 11:45.
Λόγω του ότι το κόστος της κινέζικης ήταν υπερβολικό και η Givi δεν μου χρειάζεται γιατί δεν σκοπεύω να βάλω μπαγκαζιέρα αποφάσισα να φτιάξω μια δικιά μου σχάρα.
Μετά απο ~10ευρώ αλουμίνιο από το πράκτικερ και 2 ώρες κόψε ράψε με ότι εργαλεία είχα διαθέσιμα, έτοιμη η σχάρα για αυτό που την ήθελα. Δέσιμο ογκωδών πραγμάτων χωρίς μεγάλο βάρος και χερούλι για τον συνεπιβάτη. Φύγαμε για roadtrip στη νότια κρήτη.
Έβγαλα το άχρηστο πλαστικό και την έδεσα σε δύο σταθερά σημεία στο frame της μηχανής. Σαν σχέδιο δουλέυει μια χαρά, μου φαίνεται πιο όμορφο απο ότι άλλο έχω δεί, και αν και είναι πολύ σταθερό, τώρα μπορώ να πάω σε κάποιον που μπορει να μου το ξαναφτιάξει αλλά με πιο σκληρό μέταλλο και ηλεκτροκόλληση. Είμαι αρκετά σίγουρος ότι δεν θα είναι μεγάλο το κόστος αλλά θα σας ενημερώσω όταν γίνει.
@lakisss περιμένω τη λύση για το βεντιλατερ πως και πώς!
Τελευταία τροποποίηση από kotlos; 18/07/2022 στις 09:29.
Έχω ζάλη, ζάλη στο κεφάλι, έχω ζούρλα στο μυαλό,
παίζουν βιφόρια και αρβιεφίδια, γραναζιωτικό σκοπό
Sand bending απο youtube. Γέμισα το σωλήνα σφιχτά με άμμο, τάπωσα τις δύο άκρες, μετά τον θέρμανα στη φλόγα και σιγά σιγά με πίεση πανω σε ένα στρογγυλό κορμό το έφερα στην καμπύλη που χρειαζόταν. Είχε μερικά σημεία που θα μπορούσαν να είναι καλύτερα, αλλά για πρώτη φορά, χωρίς τα απαραίτητα εργαλεία και αρκετά βιαστικά (επρεπε να φύγουμε για νότια!) καλά πήγε.
Τελευταία τροποποίηση από kotlos; 18/07/2022 στις 10:04.
https://www.thelab.gr/forums/topic/1...4%CE%B1%CF%82/
Το Σάββατο ταξίδι προς Μεσσηνία. 40 βαθμούς έδειχνε στη MotorOil, 125 στο κοντέρ, 87 μοτέρ. Αργότερα μετά την Τρίπολη που νύχτωσε, 80 πορεία σε επαρχιακό δρόμο με δροσιά, 70 στο μοτέρ. 80 πορεία με 40 βαθμούς ένδειξη περιβάλλοντος, 77 μοτέρ.
Δες και ένα video εδώ. Ξεκίνημα με βεντιλατέρ από Άγιο Στέφανο.
https://m.facebook.com/video.php/?vi...90163088247666
Τελευταία τροποποίηση από kotlos; 18/07/2022 στις 14:54.