Σφήνα κι εγώ (τα'χω ξαναγράψει)
Τα tourance τα φόραγε μαμίσια και μεχρι τις 15.000km αντέξανε. Δεν θα το ξαναβάλω παρόλο που 'κρατάει' χιλιόμετρα. Αν όχι κακό - αδιάφορο.
Εδω και 2000χλμ φοράω τα Sahara 3 και είμαι ικανοποιημένος αρκετά...
Σφήνα κι εγώ (τα'χω ξαναγράψει)
Τα tourance τα φόραγε μαμίσια και μεχρι τις 15.000km αντέξανε. Δεν θα το ξαναβάλω παρόλο που 'κρατάει' χιλιόμετρα. Αν όχι κακό - αδιάφορο.
Εδω και 2000χλμ φοράω τα Sahara 3 και είμαι ικανοποιημένος αρκετά...
Καλημέρα,
τα tourance αδιάφορα, ούτε μου άρεσαν σε άσφαλτο ούτε σε χώμα, άντεξαν 11.000χλμ με το ζόρι.
Μετά φόρεσα τα TKC80, απόλυτα ευχαριστημένος,
το πίσω το αλλάζω κάθε 5000χλμ περίπου ενώ το μπροστά το έχω 18-19.000χλμ.
Πολύ καλό κράτημα σε άσφαλτο και χώμα. Πιστεύω πως αξίζουν τα λεφτά τους.
Θα ήθελα να δοκιμάσω και κάτι άλλο (παρόμοιο), το Τ63 φαίνεται ενδιαφέρον...
Ποιος έχει εμπειρία?
Καβαλιώτικο Κλιμάκιο
Τα τουράνσ δεν είναι πουθενά άσχημα αλλά δεν κάνουν πουθενά την διαφορά, με εξαίρεση ίσως την διάρκεια. Είναι τίμιο λαστιχάκι. Έχουν διάρκεια γιατί δεν είναι τα πιο μαλακά. Αργούν να ζεσταθούν για τον ίδιο λόγο, αλλά όταν ζεσταθούν έχουν πολύ καλη απόδοση και στο στεγνό και ικανοποιητική στο βρεγμένο.Αρχικά δημιουργήθηκε από NickolasV
Καλημέρα,
τα tourance αδιάφορα, ούτε μου άρεσαν σε άσφαλτο ούτε σε χώμα, άντεξαν 11.000χλμ με το ζόρι.
Μετά φόρεσα τα TKC80, απόλυτα ευχαριστημένος,
το πίσω το αλλάζω κάθε 5000χλμ περίπου ενώ το μπροστά το έχω 18-19.000χλμ.
Πολύ καλό κράτημα σε άσφαλτο και χώμα. Πιστεύω πως αξίζουν τα λεφτά τους.
Θα ήθελα να δοκιμάσω και κάτι άλλο (παρόμοιο), το Τ63 φαίνεται ενδιαφέρον...
Ποιος έχει εμπειρία?
Τα Tkc είναι πολύ καλύτερα απ' ότι μπορείς να περιμένεις από ένα τέτοιο λάστιχο με εξαίρεση την διάρκεια. (Ειδικά στο πίσω όπως λες και εσύ)
Για το Τ 63 έχω ακούσει τα καλύτερα. Νομίζω πως και στο θρεντάκι για τα λάστιχα των μεγάλων on-off είχαν γραφτεί κάποιες απόψεις. Ρίξε μια ματιά. Είναι το λινκ που έβαλα στο προηγούμενο ποστ μου.
![]()
Sent from me using a computer.
Καλό θα ήταν για τέτοιες συζητήσεις να ανοίγουμε καινούρια θρεντάκια ώστε οι πληροφορίες να είναι "προσπελάσιμες" μετά από λίγο καιρό. Στα θρεντ που γίνεται η γενική συζήτηση για τα χτζ χάνει η μάνα το παιδί. Μετά από λίγο καιρό δεν θα μπορούμε να βρούμε τίποτα.![]()
παίδες για δείτε και αυτή τη μονή Akrapovic από το γνωστό site
off-the-road.de
http://www.off-the-road.de/XT-660-Z-...a-XT-660Z.html
μια χαρά μου φαίνεται.....
να είχα και τα χρήματα![]()
![]()
![]()
Δημήτρη δεν θα αντέξει το κάρβουνο τις σφυριές του μονοκύλινδρου. Αργά ή γρήγορα θα ανοίξει. Το έχω δει αυτό το σενάριο με τις ρεμους καρμπόν εξάγωνες κοντές διπλές. Δεν πίστεψα το σενάριο που υπέθεσα μόνος μου αλλά όταν ρώτησα μου είπαν το ίδιο. Όχι κάρβουνο σε μεγάλο μονοκύλινδρο.Αρχικά δημιουργήθηκε από dimitris_a
παίδες για δείτε και αυτή τη μονή Akrapovic από το γνωστό site
off-the-road.de
http://www.off-the-road.de/XT-660-Z-...a-XT-660Z.html
μια χαρά μου φαίνεται.....
να είχα και τα χρήματα![]()
![]()
![]()
Πάντως είναι όμορφο και πανάκριβο.
Ποιο είναι το ΜΕΓΑΛΟ μονοκύλινδρο????Αρχικά δημιουργήθηκε από daz
Όχι κάρβουνο σε μεγάλο μονοκύλινδρο.
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Το να γερνάς είναι καλύτερο από την εναλλακτική λύση: δηλαδή να πεθαίνεις νέος!!!
:rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από peskandritsos
Ποιο είναι το ΜΕΓΑΛΟ μονοκύλινδρο????
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
E μα με τόσα που μας ζητάτε για συνδρομή κύριε ταμία μου έχουμε μπερδευτεί!Αρχικά δημιουργήθηκε από peskandritsos
Ποιο είναι το ΜΕΓΑΛΟ μονοκύλινδρο????
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
![]()
Ποιο XC...????Αρχικά δημιουργήθηκε από jpk chios
Κύριε πρόεδρε...!Χαθήκατε! Αλλάξατε μηχανή?Πήρατε το xc?Ευχαριστώ για το link.Όπως βέβαια και τον daz!!!
![]()
![]()
Το Tenere έχει ακόμα βενζίνα από την Βουλγαρία στο τεπόζιτο.....δεν υπάρχει κουράγιο για τίποτε τελευταία
Στων χιλιομέτρων την ερημιά....
..... και στη σιωπή των χρονομέτρων
Θα έχουν πέσει τα οκτάνια τόσο καιρό πρόεδρα, άλλαξέ την..Αρχικά δημιουργήθηκε από Anty12
Ποιο XC...????
Το Tenere έχει ακόμα βενζίνα από την Βουλγαρία στο τεπόζιτο.....δεν υπάρχει κουράγιο για τίποτε τελευταία
Το να γερνάς είναι καλύτερο από την εναλλακτική λύση: δηλαδή να πεθαίνεις νέος!!!
Με συμπίεση 1/10 και πετρέλαιο θέρμανσης να του βάλει θα το κάψει!Αρχικά δημιουργήθηκε από peskandritsos
Θα έχουν πέσει τα οκτάνια τόσο καιρό πρόεδρα, άλλαξέ την..![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Anty12
Akra M-HZ005 e1-0617![]()
Όμως , όλα τα πίσω τα έχουν ξηλώσει για το «καγκουριζειν» ή δεν χωραγε το μπουρί ?