![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:a13: :a17: :a45:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:a13: :a17: :a45:
![]()
Το να γερνάς είναι καλύτερο από την εναλλακτική λύση: δηλαδή να πεθαίνεις νέος!!!
Βιδες εκει που πιανει η σιτα φανταζομαι οτι ειχε μεσα στην συσκευασια απο την hepco.
Απλα για πες ειναι και αυτες πλαστικες η μεταλλικες?
Το να γερνάς είναι καλύτερο από την εναλλακτική λύση: δηλαδή να πεθαίνεις νέος!!!
Αυτη χωρις να θελω να σε στενοχωρησω νομιζω οτι ειναι λιγο πιο ομορφη απο την δικια σου.Αρχικά δημιουργήθηκε από jpk chios
Και η μηχανή ενός φίλου μου.
Και της παει πιο πολυ η σιτα.:a5: :a5: :a5: :a29::a015:
![]()
Aν και με στενοχώρησες () θα σου απαντήσω...Οι βίδες είναι μεταλλικές από υλικό που δεν σκουριάζει και έχουν τέλεια εφαρμογή!
Το ότι δε σκουριάζουν μου το είπε ο φίλος μου που δουλεύει αυτό το υλικό μιας και φτιάχνει μεταλλικά κτήρια.Τις είχε μέσα στο κουτί!Και να μην το ξεχάσω.Κάνοντας βόλτα μετά την τοποθέτηση της σίτας παρατήρησα ότι μειώθηκαν έως εξαλήφθησαν κάποια τριξίματα και θόρυβοι από τη πλευρά του ταμπλό και της μάσκας.
Παιδιά για δείτε κάτι σαμάρια για τεπόζιτο (εδώ ).Πώς σας φαίνονται?
Ωραιες και οι δύο!! πολυ μαχημους σας βρίσκω!!Αρχικά δημιουργήθηκε από jpk chios
Άλλη μια.![]()
καπως ετσι θα φαινεται!Αρχικά δημιουργήθηκε από jpk chios
Παιδιά για δείτε κάτι σαμάρια για τεπόζιτο (εδώ ).Πώς σας φαίνονται?
(photoshop)
???![]()
![]()
Ρε συ φοβερη φωτοσοπια.Αρχικά δημιουργήθηκε από echoplex
καπως ετσι θα φαινεται!
(photoshop)
???![]()
![]()
Φωτογραφος επαγγελματιας εισαι??
![]()
![]()
![]()
Il postino...(Ο ταχυδρόμος...)Αρχικά δημιουργήθηκε από echoplex
καπως ετσι θα φαινεται!
(photoshop)
???![]()
![]()
Μπράβο!Λες και στο είπα εγώΑρχικά δημιουργήθηκε από peskandritsos
και μια απο το πλαι![]()
![]()
...
Τί χωρητικότητας είναι το τσαντάκι σου?
this is it.http://www.mo-tech.de/produkt/?produkt_id=1783Αρχικά δημιουργήθηκε από jpk chios
Μπράβο!Λες και στο είπα εγώ![]()
![]()
...
Τί χωρητικότητας είναι το τσαντάκι σου?