για πλαϊνές βαλίτσες ποια η γνώμη σας ???
είμαι ανάμεσα στις trax aluminum 45lt και στις hepco & becker 45 lt aluminium
οι άλλες τις h&b ξεφεύγουν στην τιμή.......
επίσης τα 45lt Μήπως είναι πολλά???
για πείτε γνώμες
για πείτε γνώμες
Και εγω αυτες τις hepco εχω και ειναι φοβερες.Αρχικά δημιουργήθηκε από dimitris_a
για πείτε γνώμες
Η αληθεια ειναι οτι τον εχουν τον ογκο τους αλλα οταν τον χρειαστεις ειναι ανεκτιμητος.
Φαντασου την μουρμουρα που θα γλυτωσεις που δεν θα της αρνηθεις να παρει 7 ζευγαρια παπουτσια στις διακοπες...(Καταλαβαινεις τι εννοω)
Το να γερνάς είναι καλύτερο από την εναλλακτική λύση: δηλαδή να πεθαίνεις νέος!!!
ρε συ peskandritsos δε μου έχουν αρέσει οι βάσεις στήριξης για τις h&b ενώ οι βάσεις στήριξης για τις trax της swm αφαιρούνται πανεύκολα μιας κι έχουν αυτό το σύστημα quick lock. Γι αυτό με βλέπω για τις trax με τις βάσεις της swm.....
Οι βασεις που εχω ειναι της motech στις οποιες εχω βαλει ανταπτορες και κουμπωσαν οι hepco οι βαλιτσες.
Αμα δεν βαριεσαι να το ψαξεις το θρεντακι καπου τις εχω βαλει και φωτογραφια.![]()
Το να γερνάς είναι καλύτερο από την εναλλακτική λύση: δηλαδή να πεθαίνεις νέος!!!
Ναι, αλλά θέλει μετατροπές και πατέντες που κοστίζουν γύρω στα 500.Το κανε κάποιος στην Δανία αν θυμάμαι καλά, και μετά ταξίδεψε 5000klm μέχρι το Μαρόκο και πίσω.Αρχικά δημιουργήθηκε από dimitris_a
ρε παίδες δυνατότητα να βάλουμε τροχούς για tubeless λάστιχα υπάρχει?
το έχει ψάξει κανένας????
Στων χιλιομέτρων την ερημιά....
..... και στη σιωπή των χρονομέτρων
Προεδράρα το cobi βαλιτσάκι φοράς?
για πες τι λέει...
![]()
ex DT 200 89
ex TTR 600 99
ex TDM 900 02
ex GT 200 Vespa 04
XTZ Tenere 08
Ρε προεδρε μη μας βαζεις φωτογραφια που να φαινονται τα τσιροτα στη σελα.
Σαν να μου χωνεις μαχαιρια ειναι αυτη η εικονα...![]()
ευχαριστώ για τις άμεσες απαντήσεις.
peskandritsos αυτούς τους αντάπτορες τους πήρες μαζί με τις βάσεις? ή πωλούνται ξεχωριστά και θέλει ψάξιμο? γιατί την αγορά με βλέπω να την κάνω από το internet
επίσης επειδή στη φώτο που έβαλες με τις βαλίτσες το μηχανάκι το είχες φωρτομένο σα γαϊδούρι και δεν είχε χώρο για 2 άτομο, ήθελα να σε ρωτήσω αν έχεις πάει ταξίδι με 2 άτομο κι αν αυτό γκρίνιαζε.... ξέρεις γιατί ρωτάω....![]()
![]()
![]()
η αλήθεια είναι πως οι βαλιτσούλες της h&b μου φαίνονται πιο βολικές...... αλλά ξενερώνω με τις βάσεις που είναι σαν σιδεριές που τις έφτιαξε το μηχανουργείο της γειτονιάς στον τόρνο......
Aν θες την γνωμη μου βαλε και τις βασεις της hepco και ας μην σου αρεσουν εμφανησιακα.Αρχικά δημιουργήθηκε από dimitris_a
ευχαριστώ για τις άμεσες απαντήσεις.
peskandritsos αυτούς τους αντάπτορες τους πήρες μαζί με τις βάσεις? ή πωλούνται ξεχωριστά και θέλει ψάξιμο? γιατί την αγορά με βλέπω να την κάνω από το internet
επίσης επειδή στη φώτο που έβαλες με τις βαλίτσες το μηχανάκι το είχες φωρτομένο σα γαϊδούρι και δεν είχε χώρο για 2 άτομο, ήθελα να σε ρωτήσω αν έχεις πάει ταξίδι με 2 άτομο κι αν αυτό γκρίνιαζε.... ξέρεις γιατί ρωτάω....![]()
![]()
![]()
η αλήθεια είναι πως οι βαλιτσούλες της h&b μου φαίνονται πιο βολικές...... αλλά ξενερώνω με τις βάσεις που είναι σαν σιδεριές που τις έφτιαξε το μηχανουργείο της γειτονιάς στον τόρνο......
Με τους ανταπτορες εμενα στην αρχη ειχαν κανει λαθος.
Δευτερο ατομο????
Ειμαι ενας φτωχος και μονος καου μποϊ..:rotflmao:
Η γυναικα παιρνει τον υιο και πανε τετρατροχοι.![]()
![]()
![]()