Ωραίος ο Πρόεδρος.. Πολύ καλή δουλειά ο μαστρο-Φώτης!
Sent from me using a computer.
κανενα νεο για τα προβολακια της hella?????![]()
Αυτα παθαινουν οσοι εχουν παρει μικρα βαλιτσακια που δεν χωρανε μεσα ενα μικρο κουτι με εργαλεια πρωτης αναγκης, υποχρεωνονται στον καθε μαστρο-Φωτη να τους φτιαχνει πατεντες...Αρχικά δημιουργήθηκε από Anty12
Toll box α λα πρεζιντέντε.......
....φχαριστώ τον μαστρο-Φώτη που ανέχτηκε τα μπινιλίκια και τις γαϊδουροφωνάρες μου......![]()
Μεγεια προεδρε, αλλα τον συνεπιβατη-τιδα δεν τον ενοχλουν οι αναποδες βιδες στα μπουτακια???![]()
![]()
Το να γερνάς είναι καλύτερο από την εναλλακτική λύση: δηλαδή να πεθαίνεις νέος!!!
Παρατηριτικότατος ο ταμίας μας...τίποτε δεν του ξεφεύγει.....![]()
Α. Το κατάλαβα και γω , και τώρα μπήκαν μικρότερες βίδες, που κοιτάνε προς τα κάτω
Β. Η συνεπιβάτης να πάει με το ΚΤΕΛ ή με τις φιλεναδίτσες της άμα δεν γουστάρει.....άιντε μη χέσω...![]()
Γ.Και που θα τα χωρέσω όλα αυτά ρε συ... συν και κάποια άλλα που δεν φαίνονται... μΕ λες???
Θέλω το πολύ βάρος να είναι στον κορμό και όχι στα πλάγια (στις βαλίτσες)
![]()
Στων χιλιομέτρων την ερημιά....
..... και στη σιωπή των χρονομέτρων
Πολύ πένσα και κόφτες ρε παιδί μου...Αρχικά δημιουργήθηκε από Anty12
Παρατηριτικότατος ο ταμίας μας...τίποτε δεν του ξεφεύγει.....![]()
Α. Το κατάλαβα και γω , και τώρα μπήκαν μικρότερες βίδες, που κοιτάνε προς τα κάτω
Β. Η συνεπιβάτης να πάει με το ΚΤΕΛ και με τις φιλεναδίτσες της άμα δεν γουστάρει.....άιντε μη χέσω...![]()
Γ.Και που θα τα χωρέσω όλα αυτά ρε συ... συν και κάποια άλλα που δεν φαίνονται... μΕ λες???
Θέλω το πολύ βάρος να είναι στον κορμό και όχι στα πλάγια (στις βαλίτσες)![]()
![]()
Ειναι ωραία η θάλασσα γιατί κινείται πάντα...
Που τις είδες...μία πένσα και ένα κοφτάκη μικρό......σε βεβαιώνω ότι αυτά , είναι τα άκρως απαραίτητα για να μπορέσεις να κάνεις τα βασικά στην άκρη του δρόμου....τα άλλα .....Interamerican.....![]()
![]()
Μέτρησα ένα leatherman, μια πένσα, έναν κόφτη και 2 μυτοτσίμπιδα...![]()
![]()
Ειναι ωραία η θάλασσα γιατί κινείται πάντα...
Επισης τρεις λοστους για αλλαγη σαμπρελας (σαμπρελα ομως δεν βλεπω) και γιατι ηλεκτρικη τρομπα και οχι αμπουλα??
τες πα, εγω που σε κρινω ουτε τα μισα απο αυτα δεν παιρνω μαζι μου και αυτο ειναι μακακια.
Καλους δρομους προεδρα!!!![]()
![]()
Το να γερνάς είναι καλύτερο από την εναλλακτική λύση: δηλαδή να πεθαίνεις νέος!!!
Σωστά μέτρησες .....μόνο που τα μιτσοτσίμπιδα είναι διαφορετικού μεγέθους.....Αρχικά δημιουργήθηκε από Stergios69
Μέτρησα ένα leatherman, μια πένσα, έναν κόφτη και 2 μυτοτσίμπιδα...![]()
![]()
Και όχι leatherman.....αυτά είναι ακριβά....M-tech είναι το πολυεργαλείο
![]()