Δείτε τιμούλες εδω .
Δείτε τιμούλες εδω .
Andy12, Daz, pescandritsos κάπου παλιά μέσα στο φορουμ θυμάμαι ότι υπήρχε κομμάτι με τη διάσταση του τιμονιού καθώς και after market τιμόνια. Πουουουού?![]()
![]()
Ψάχνοντας βρήκα και αυτό . Άλλο αντικραδασμικό. Δεν κατάλαβα ακριβώς πώς το τοποθετείς και πώς θα βάλεις τις χούφτες από πάνω.Αρχικά δημιουργήθηκε από gelcat
Jpk
Από το μηχανάκι δεν έχουν ιδέα.
Οι κραδασμοί στο τιμόνι ενοχλούν μόνο όσοι οφείλονται στις δονήσεις υψηλής συχνότητας που κάνουν το τιμόνι να τρέμει στα γκριπ άρα αν βάλουμε ένα πιό χοντρό και σκληρό τιμόνι θεωρητικά θα συντονίζεται λιγότερο και δεν θα κουράζει.
Εναλλακτικά αν βάλεις πιο βαριά αντίβαρα θα τρέμει λιγότερο αλλά θα βαρύνει το τιμόνι και θα σηκώσεις κι άλλο το κέντρο βάρους της μηχανής.
Στο link που έβαλες <Είδα και αυτό> θα το δω το βράδυ και θα σου πω γιατί τώρα δεν προλαβαίνω
Σε inches πόσο είναι?Αρχικά δημιουργήθηκε από jpk chios
Andy12, Daz, pescandritsos κάπου παλιά μέσα στο φορουμ θυμάμαι ότι υπήρχε κομμάτι με τη διάσταση του τιμονιού καθώς και after market τιμόνια. Πουουουού?![]()
![]()
Πάτα στο # Handguard Installation στο ίδιο url και θα δεις.Αρχικά δημιουργήθηκε από jpk chios
Ψάχνοντας βρήκα και αυτό . Άλλο αντικραδασμικό. Δεν κατάλαβα ακριβώς πώς το τοποθετείς και πώς θα βάλεις τις χούφτες από πάνω.
Sent from me using a computer.
Τhanks.Αρχικά δημιουργήθηκε από daz
Πάτα στο # Handguard Installation στο ίδιο url και θα δεις.
Λες να κάνουν δουλειά? Έχω εν τω μεταξυ έχω πάνω και τις χούφτες της τουρατεκ οι οποίες μου αρέσουν και δε θα ήθελα να τις βγάλω ή να τις χαλάσω... Λές να κάνει για το μαμα γιαμάχα τιμόνι?
Ότι ξέρεις ξέρω. Σίγουρα υπάρχει το σωστό μέγεθος και για το μαμά τιμόνι αλλά δεν ξέρω τι γίνεται με τις χούφτες.Αρχικά δημιουργήθηκε από jpk chios
Τhanks.
Λες να κάνουν δουλειά? Έχω εν τω μεταξυ έχω πάνω και τις χούφτες της τουρατεκ οι οποίες μου αρέσουν και δε θα ήθελα να τις βγάλω ή να τις χαλάσω... Λές να κάνει για το μαμα γιαμάχα τιμόνι?
Στο email ανέφερες ότι έχεις το μαμα γιαμαχα τιμόνι ή το έχεις αλλάξει με αφτερ μαρκετ? Διαβάζω γενικά στα φορουμ τα αμερικάνικα ότι κάνει δουλειά και το ψάχνω λίγο.Αρχικά δημιουργήθηκε από gelcat
Εγώ το είχα ψάξει τον χειμώνα και τους έστειλα και mail στο οποίο μου απάντησαν,
αλλά δεν έβγαλα άκρη γιατί αυτοί από τενερε δεν πολυσκαμπάζουν (ως καθόλου)
και έτσι τα παράτησα. Αν εσύ μπορέσεις να βγάλεις άκρη πάντως ενδιαφέρομαι και εγώ έστω και αν
χρειαστεί να αλλάξω χούφτες το ερώτημα βέβαια παραμένει αν όντως κάνει αυτά που υπόσχεται.
Έχω το μαμά και έκανα πατεντούλα στις χούφτες barkbusterΑρχικά δημιουργήθηκε από jpk chios
Στο email ανέφερες ότι έχεις το μαμα γιαμαχα τιμόνι ή το έχεις αλλάξει με αφτερ μαρκετ? Διαβάζω γενικά στα φορουμ τα αμερικάνικα ότι κάνει δουλειά και το ψάχνω λίγο.
Επίσης έχω δει και αυτό http://www.twowheel.co.uk/motrax-fas-grips.html για το οποίο διάβασα καλές κριτικές σε ένα φορουμ
HERE I AM AGAIN
Μήπως γνωρίζεις αν είναι 22αρι το τιμονι ή πόσες inches είναι? Επίσεις υπάρχουν και τα pro grip 799 αλλά απ'όσο βλέπω στις φώτο θα πρέπει να τα τρυπήσεις για να βάλεις τα αντίβαρα...Αρχικά δημιουργήθηκε από gelcat
Έχω το μαμά και έκανα πατεντούλα στις χούφτες barkbuster
Επίσης έχω δει και αυτό http://www.twowheel.co.uk/motrax-fas-grips.html για το οποίο διάβασα καλές κριτικές σε ένα φορουμ
Για διαμέτρους με ίντσες δεν έχω ιδέα και αυτός ήταν ο λόγος που δεν πήρα τίποτε ακόμη.
Αλλά μην βιαστείς κάπου είδα ένα τιμόνι που ήταν σαν σπαστό και είχε και κάτι λάστιχα στα σημεία που συνδεόταν με το πηρούνι αλλά δεν μπορώ να το βρώ ωστόσο το είδα σε ένα μαγαζί εδώ στην Δράμα θα πάω αύριο να δω την μάρκα και θα το ξαναβρώ στο ιντερνετ και θα σου πω.
Πάντως παρηγοριέμαι που δεν είμαι ο μόνος που έχει πρόβλημα
HERE I AM AGAIN
Υπάρχουν 2 τέτοιας κατασκευής τιμόνια. ΤΟ ένα θα το βρεις στο site της off the road. Το φοβάμαι αυτό το πράγμα γιατί θα σου κόβει και την πληροφόρηση. άλλο να μειωθεί ο κραδασμός και άλλο να ξέρεις στο περίπου τί γίνεται...Αρχικά δημιουργήθηκε από gelcat
Για διαμέτρους με ίντσες δεν έχω ιδέα και αυτός ήταν ο λόγος που δεν πήρα τίποτε ακόμη.
Αλλά μην βιαστείς κάπου είδα ένα τιμόνι που ήταν σαν σπαστό και είχε και κάτι λάστιχα στα σημεία που συνδεόταν με το πηρούνι αλλά δεν μπορώ να το βρώ ωστόσο το είδα σε ένα μαγαζί εδώ στην Δράμα θα πάω αύριο να δω την μάρκα και θα το ξαναβρώ στο ιντερνετ και θα σου πω.
Όσο για τους κραδασμούς είχα πριν το τρανσαλπ το 650. Την κινητη πολυθρόνα...
Στο site αυτό τα προιόντα που αφορούν τιμόνι είναι για 7/8'' handlebar και αναφέρεται στο μαμά τιμόνι.
Το έχω ξαναβάλει μαζί με κάτι άλλα, αλλά δε θυμάμαι που είναι.Αρχικά δημιουργήθηκε από gelcat
http://shop.sw-motech.com/cgi-bin/co...typid=18716820
edit. Φυσικά είναι πανάκριβο.
Θα το έβαζες στο τενερε σου??Αρχικά δημιουργήθηκε από daz
Το έχω ξαναβάλει μαζί με κάτι άλλα, αλλά δε θυμάμαι που είναι.
http://shop.sw-motech.com/cgi-bin/co...typid=18716820
edit. Φυσικά είναι πανάκριβο.