Δεν θυμαμαι να μου το ειπες αλλα τι διαφορα εχουν??Αρχικά δημιουργήθηκε από Anty12
Ρε ...δεν σΕ είπα τα Ι , και όχι τα ΙΙ.......![]()
Δεν θυμαμαι να μου το ειπες αλλα τι διαφορα εχουν??Αρχικά δημιουργήθηκε από Anty12
Το να γερνάς είναι καλύτερο από την εναλλακτική λύση: δηλαδή να πεθαίνεις νέος!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από peskandritsos
Δεν θυμαμαι να μου το ειπες αλλα τι διαφορα εχουν??
Γράφεται και ακούγεται ότι η συμπεριφορά/φθορά/αντοχή/κράτημα του Ι υπερέχει από του ΙΙ.
Κάτι με το μίγμα στην γόμα των ελαστικών, αν θυμάμαι καλά.
Προσωπικά , όσο βρίσκω ακόμα φρέσκα τα Ι (μετά το κάζο στην Καρδίτσα) δεν θα βάλω άλλο λάστιχο επάνω στο μηχανάκι...
Στων χιλιομέτρων την ερημιά....
..... και στη σιωπή των χρονομέτρων
Μη με κοιτας ετσι γιατι φοβαμαι...Αρχικά δημιουργήθηκε από Anty12
Ναι οταν μου τα τοποθετησε προσεξα οτι το μπροστα ειχε αντιθετη φορα στη χαραξη του απο το πισω και τον ρωτησα και μου ειπε οτι ετσι πρεπει.![]()
![]()
![]()
Λαλακια ειπε??
Το να γερνάς είναι καλύτερο από την εναλλακτική λύση: δηλαδή να πεθαίνεις νέος!!!
Τράβα δες το βελάκι πάνω στο λάστιχο ρε Στράτε (στο προφίλ, δεξιά όπως καβαλάς) ...προς τα που δείχνει.....????Αρχικά δημιουργήθηκε από peskandritsos
Μη με κοιτας ετσι γιατι φοβαμαι...
Ναι οταν μου τα τοποθετησε προσεξα οτι το μπροστα ειχε αντιθετη φορα στη χαραξη του απο το πισω και τον ρωτησα και μου ειπε οτι ετσι πρεπει.![]()
![]()
![]()
Λαλακια ειπε??
Αν εννοεις βελακι το Α απο το ΑΝΑΚΕΕ οπως ειναι τα γραφικα του τοτε δειχνει σωστα, (γιατι αλλο βελακι δεν βλεπω)Αρχικά δημιουργήθηκε από Anty12
Τράβα δες το βελάκι πάνω στο λάστιχο ρε Στράτε (στο προφίλ, δεξιά όπως καβαλάς) ...προς τα που δείχνει.....????
Οχι αλλα, ειδα και μια αλλη μηχανη (africa) και του τα εχουν βαλει και αυτουνου με τον ιδιο τροπο, αλλα δεν το ειχε προσεξει...Αρχικά δημιουργήθηκε από Anty12
Α ρε ψηλε .........με τυρανάς αλλά εγώ σ ' αγαπάω.....τέτοιο βελάκι δεν έχει....??????
Βάλτε τα λάστιχα με την σωστά φορά!!!!
Σωστά τα έχει βάλει ... έχω βάλει τα ίδια στο ΧΤ και αν ψάξεις καλά θα δεις έχει βελάκι.Ναι οταν μου τα τοποθετησε προσεξα οτι το μπροστα ειχε αντιθετη φορα στη χαραξη του απο το πισω και τον ρωτησα και μου ειπε οτι ετσι πρεπει.![]()
![]()
![]()
Λαλακια ειπε??
Αρχικά δημιουργήθηκε από Anty12
και εγω ειμαι σε αναζητηση ελαστικων...εχω καταληξει μεταξυ michelin sirac(εχω μεινει αρκετα ευχαριστημενος με 14000km....) και michelin anakee 2(anakee Ι εχουνε αποσυρθει κυριε προεδρα)...
Τελευταία και περισσότερο στις εκκινήσεις και σε κάτι ψιλοξερόγκαζα η μοτοσυκλέτα σβύνει ξαφνικά σαν να στερεύει απο καύσιμο ή ρευμα κάτι...Οχι κάτι καθημερινό αλλά τόσο συχνό ωστε να με ανησυχεί. Αλλάζοντας τον τρόπο οδήγησης (λίγο πιο τσαμπουκαλεμένα) το πρόβλημα μειώθηκε...Ιδέα μου μπήκε;
Καλώς - κακώς μαθαίνω το μηχανάκι ακόμα (5000km) με τα μαμίσια ελαστικά (tourance) με οτι αυτό συνεπάγεται.
Υπάρχει άραγε κανένα μαγικό λαστιχάκι με καλύτερη συμπεριφορά στο χώμα (και στο βρεγμένο όσο μπορεί) δίχως να πουλάει πολλά απο την άσφαλτο; Να το πληρώσουμε ρε παιδί μου δε λέω! (αλλά να κρατάει τουλάχιστον 10-15.000km)
Μπορεί να ρωτάω πολλά & συγκχεχημένα αλλά έτσι μου βγήκε.
Τέλος μέσα στην πόλη αρχίζει και με κουράζει η μετάδοση μιας και πέρα απο το ανέβα-κατέβα (μονοκύλινδρο,οκ πάσο και γι'αυτό το επέλεξα) έχω την αίσθηση πως ειδικά η πρώτη είναι πολύ κοντή. Τι διάολο αν την αβαντάρανε άλλο δεν θα ανταποκρινόταν με τέτοια ροπή αξιοπρεπώς; ) Τι κάνουμε σε αυτή την περίπτωση; Γραναζοαλύσιδα στην επόμενη αλλαγή θα μου πείτε...Δεν μπορώ απλά να 'πειράξω' την 1η και την 2α; Εκείνη η ρουφιάνα η 4η ζήτημα είναι αν μ'εχει δει πάνω απο 15' συνολικά.
Πολλά ρωτάω;
Βρίσκεις ακόμη φίλτατε.....και μάλιστα φρέσκαΑρχικά δημιουργήθηκε από panos77
(anakee Ι εχουνε αποσυρθει κυριε προεδρα)...
Ανέβασε το ρελαντί κάνα 200 rpm.....Αρχικά δημιουργήθηκε από Αμφίσημος
Τελευταία και περισσότερο στις εκκινήσεις και σε κάτι ψιλοξερόγκαζα η μοτοσυκλέτα σβύνει ξαφνικά σαν να στερεύει απο καύσιμο ή ρευμα κάτι![]()
Εξάτμιση...εξάτμιση...εξάτμιση........(τρις).....Αρχικά δημιουργήθηκε από Αμφίσημος
Τι κάνουμε σε αυτή την περίπτωση;![]()
Λάστιχο για χώμα και για βρεγμένο που να κρατάει 10.000-15.000 είναι λίγο δύσκολο. Το tourance είναι καλό και στεγνό και ικανοποιητικό σε χώμα μέτριο σε βρεγμένο και έχει καλή διάρκεια στο ταξίδι. Εγώ πάντως θα ακούσω τον πρόεδρο και την επόμενη φορά θα βάλω αυτά που λέει.Αρχικά δημιουργήθηκε από Αμφίσημος
Τελευταία και περισσότερο στις εκκινήσεις και σε κάτι ψιλοξερόγκαζα η μοτοσυκλέτα σβύνει ξαφνικά σαν να στερεύει απο καύσιμο ή ρευμα κάτι...Οχι κάτι καθημερινό αλλά τόσο συχνό ωστε να με ανησυχεί. Αλλάζοντας τον τρόπο οδήγησης (λίγο πιο τσαμπουκαλεμένα) το πρόβλημα μειώθηκε...Ιδέα μου μπήκε;
Καλώς - κακώς μαθαίνω το μηχανάκι ακόμα (5000km) με τα μαμίσια ελαστικά (tourance) με οτι αυτό συνεπάγεται.
Υπάρχει άραγε κανένα μαγικό λαστιχάκι με καλύτερη συμπεριφορά στο χώμα (και στο βρεγμένο όσο μπορεί) δίχως να πουλάει πολλά απο την άσφαλτο; Να το πληρώσουμε ρε παιδί μου δε λέω! (αλλά να κρατάει τουλάχιστον 10-15.000km)
Μπορεί να ρωτάω πολλά & συγκχεχημένα αλλά έτσι μου βγήκε.
Τέλος μέσα στην πόλη αρχίζει και με κουράζει η μετάδοση μιας και πέρα απο το ανέβα-κατέβα (μονοκύλινδρο,οκ πάσο και γι'αυτό το επέλεξα) έχω την αίσθηση πως ειδικά η πρώτη είναι πολύ κοντή. Τι διάολο αν την αβαντάρανε άλλο δεν θα ανταποκρινόταν με τέτοια ροπή αξιοπρεπώς; ) Τι κάνουμε σε αυτή την περίπτωση; Γραναζοαλύσιδα στην επόμενη αλλαγή θα μου πείτε...Δεν μπορώ απλά να 'πειράξω' την 1η και την 2α; Εκείνη η ρουφιάνα η 4η ζήτημα είναι αν μ'εχει δει πάνω απο 15' συνολικά.
Πολλά ρωτάω;
Η πρώτη δεν είναι κοντή, το αντίθετο θα έλεγα.
Sent from me using a computer.
Ερώτηση προς Αξιοσέβαστο κ. ΠΡΟΕΔΡΑ ως γνώστη και ακολουθώντας την συμβουλή του daz που λέει " Εγώ πάντως θα ακούσω τον πρόεδρο και την επόμενη φορά θα βάλω αυτά που λέει"
Λοιπόν,
Έχω αυτό:
Εξάτμιση x-racing titanio, μονή χωρίς καταλύτη 330? (συμπεριλαμβάνονται τα μεταφορικά) παράδοση σε μια εβδομάδα. Nα την πάρω?
Πόσο πειράζει που δεν έχει καταλύτη?
thnx
HERE I AM AGAIN