HERE I AM AGAIN
Ετσι οπως τη βλεπω απ΄τις φωτο εμενα δε με χαλαειΑρχικά δημιουργήθηκε από gelcat
Foto από την xracing από δεξιά είναι λίγο άσχημο, αλλά με τις βαλίτσες θα κρυφτεί
Καθολου παντως... Δεν ξερω απο κοντα...
Γουσταρω τρελα το κενο κατω απ΄την ουρα!!!
Γινεται ακομη πιο κατσικι το μηχανακι!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ποσα χλμ εχεις κανει;;; Τα μαμα λαστιχα εγω μετα αποΑρχικά δημιουργήθηκε από gelcat
Εδώ τα σκισίματα
13000 χλμ τα εσκισα τελειως...
Τωρα εχω τα conti escape και μετα απο 11000 αρχισαν και μενα να
σκιζονται.
Βεβαια οχι τοσο οσο λες... Αν και απ΄τη φωτο δεν μπορω να
καταλαβω καλα... Εχω την εντυπωση πως μετα απο καποι
χλμ ειναι φυσιολογικο.
![]()
![]()
Μπράβο!!! Καλά ταξίδια!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από gelcat
Foto από την xracing από δεξιά είναι λίγο άσχημο, αλλά με τις βαλίτσες θα κρυφτεί
![]()
![]()
![]()
![]()
Εγω θα προτιμουσα τα μισελεν.Δες και τίποτα στο club tenere italia.
Τα φοράω εδώ και 5000 χλμ. Τα έβαλα αναγκαστικά γιατί την ημέρα που τα χρειαζόμουν (έφευγα ταξίδι) δεν έβρισκα τίποτε άλλο.Αρχικά δημιουργήθηκε από gelcat
ΠΕΡΙ ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ
Το πίσω λάστιχο παρουσιάζει κάποια σκισίματα στην βάση των τακουνιών σαν να πήγε κάποιος να τα ξεκολλήσει το ένα μάλιστα είναι βαθύ ως τα λινά, λέω να τα αλλάξω![]()
![]()
:a37: :a37: :a37: με trailmax DUNLOP TR91 ή με Anakee τα έχει δοκιμάσει κανείς τα dunlop?
εδώ τα DUNLOP TR91
Απολύτως εξαιρετικά σε άσφαλτο και δυνατότητα πλαγιάσματος σε στροφές. Εξαιρετικά στην πόλη και στο βρεγμένο. Απολύτως επικίνδυνα ακόμα και σε υποψία χώματος. Δεν θα τα ξαναέβαζα γιατί θέλω μικτό. Μάλλον κανένα Metzeler Sahara το βλέπω το επόμενο.
2€ η αμόλυβδη. Μάλιστα...
Στων χιλιομέτρων την ερημιά....
..... και στη σιωπή των χρονομέτρων
Μην το ξεχάσω.........
ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΟΝ ΣΙΓΑΣΤΗΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΑΤΜΙΣΗ, ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΟ ΚΟΛΗΣΕΙ...ΟΧΙ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ....ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΜΠΑΤΑΡΙΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ.......
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από Anty12
Προτείνω να αλλάξεις την βίδα από κάτω, αυτή που κρατάει το σιγαστήρα, με άλλη μεγαλήτερη και πιο δυνατή, γιατί θα αλλάξει και το βάρος του σιγαστήρα (θέλει λίγο φάρδεμα η τρύπα)......
Το μπουρί έχει 20000 χλμ χωρίς το παραμικρό.....
Αν άλλαξες και φίλτρο αέρα, να κάνεις καυσανάληση [/QUOT
Που γίνεται καυσανάλυση? θέλει ειδικό συνεργείο? Δεν άκουσα να το κάνουν στη ΔΡάμα.
Πρόεδρε Δεν ξέρω αν το γνωρίζεις αλλά σύμφωνα με την Xracing κάθε 8- 10000κμ περίπου πρέπει να αλλάξεις Fonoabsorbing Kit για το οποίο δες εδώ το πρώτο item (20 ευρώ) . Aυτό μου το είπε ο κατασκευαστής. Βγάζεις τα πριτσίνια και το αλλάζεις πουλάει και τα πριτσίνια δες στο προηγούμενο "εδώ" προς το τέλος.
![]()
HERE I AM AGAIN
Α...ξέχασα εμένα μου φαίνεται πως δουλεύει τέλεια, δεν κατεβάζω συχνά ταχύτητα τραβάει από χαμηλά και στα λίγα φανάρια της Δράμας όποτε δεν προσέξω ξεκολάει τον τροχό. Βέβαια κάνει λίγο θόρυβο παραπάνω αλλά χαλάλι
HERE I AM AGAIN