η Xiaomi στην τιμη της, απλα παιζει χωρις ανταγωνισμο. καλυπτει ανετα τις απαιτησεις του μεσου χρηστη. δεν εχει νοημα να δινουμε 300αρες για gopro και τετοια (η οποια ειναι πολυ καλη, αλλα για επαγγελματιες κτλ).
η Xiaomi στην τιμη της, απλα παιζει χωρις ανταγωνισμο. καλυπτει ανετα τις απαιτησεις του μεσου χρηστη. δεν εχει νοημα να δινουμε 300αρες για gopro και τετοια (η οποια ειναι πολυ καλη, αλλα για επαγγελματιες κτλ).
it was nothing, just the normal thing to do at the time
έχει κανείς εμπειρία από αυτή;
Για πείτε εσείς οι κινεζόφιλοι: Εken Η9 ή SJ4000; Αξίζουν τα 60 fps; H Yi απορρίπτεται λόγω έλλειψης οθόνης.
Life begins at 45°.
Πούλησα την πρώτη GoPro μου επειδή δεν είχε οθόνη. Δε θέλω να το ξαναπεράσω.
Life begins at 45°.
Η Yi δεν έχει οθόνη.
Η SJ και η Eken έχουν (1.5'' και 2'' αντίστοιχα). Θα πάρω wifi camera έτσι κι αλλιώς, αλλά θέλω να έχει και οθόνη, για να έχω την επιλογή.
SJ και Eken έχουν παρόμοια specs, απλά η Eken έχει δυνατότητα 1080P στα 60 fps, ενώ η SJ μόνο στα 30. Η SJ, γενικά, φαίνεται αρκετά δημοφιλής, αλλά η Eken είναι και πιο φθηνή. Διλήμματα :/
Επίσης υπάρχει 100% ΑΞΙΟΠΙΣΤΟ κινέζικο site ή αγοράζουμε από ebay με κάπως μεγαλύτερο κόστος;
Life begins at 45°.
Gearbest.com, banggood.com, aliexpress.com. Αν και μάλλον θα καταλήξω στο ebay που εμπιστεύομαι.
Μόλις ανακάλυψα ότι η SJCAM έχει επίσημο αντιπρόσωπο εδώ (sjcam.gr). Οι τιμές, βέβαια, είναι 100% πάνω, οπότε γελάω στα μούτρα τους.
Life begins at 45°.
για τι τιμες μιλαμε;;
....νιώθω μεγάλη μοναξιά μέσα στο πλήθος....
Ψωνιζω απο το Banggood κοντα 2 χρονια....Ποτε δεν ειχα θεμα!!
Εβγαλε κ καινουριο μοντελακι? Μεχρι 2κ λεει??
http://www.gearbest.com/action-cameras/pp_196921.html
Ride(s) the wind of change...