SJ4000 και Eken είναι στα 55-70€. Αλλά τώρα κοιτάζω και τις καλύτερες τις SJ, στα διπλά λεφτά, αλλά με Sony sensor, 4K στα 24 fps, 1080P στα 60 και gyro stabiliser.
SJ4000 και Eken είναι στα 55-70€. Αλλά τώρα κοιτάζω και τις καλύτερες τις SJ, στα διπλά λεφτά, αλλά με Sony sensor, 4K στα 24 fps, 1080P στα 60 και gyro stabiliser.
Τελευταία τροποποίηση από BLiTzER; 02/12/2015 στις 15:27.
Life begins at 45°.
Κάπου εκεί. SJ5000X Elite. Η μη Elite είναι παρόμοια, αλλά με Panasonic sensor. Γενικά ψάξε τις διάφορες 5000.
Life begins at 45°.
Ride(s) the wind of change...
όταν λέμε gyro?
NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
riding coach του πληκτρολογίου
NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
riding coach του πληκτρολογίου
Ναι. Για να εκμηδενίζει τους κραδασμούς. Κατά πόσο λειτουργεί, δε γνωρίζω... Αλλά, αν κρίνω από τα βίντεο που πόσταραν τελευταία, είναι κάτι απαραίτητο, αν δουλεύει σωστά.
Life begins at 45°.
Την 4000 που εχω, την αγορασα απο sjcam.com απ'ευθειας, χωρις μεταφορικα.
Τοτε ηταν η καλυτερη τιμη, καθως απο ebay ενω μπορει η τιμη να ηταν λιγο καλυτερη, ειχε μεταφορικα και εβγαινε πιο ψηλα.
Inochi, ρε!
Για οσο.
υπαρχει και η επιλογη της sj5000. το banggood ειναι αξιοπιστο site, σου συνηστω να την παρεις απο εκει. απο ebay καποιοι πουλανε μουφα sj cam για γνησια, στην τιμη της γνησιας, θελει λιγο προσοχη. μου ειχε πει φιλος πως της ξεχωρισεις αλλα δε θυμαμαι φιλε.![]()
it was nothing, just the normal thing to do at the time
Έχω κάνει την έρευνά μου, μην ανησυχείςΑπλά από gearbest.com που δοκίμασα χτες, δεν περνούσε η πληρωμή. Σκέφτομαι ότι από ebay ίσως τα καταφέρω. Κι επιπλέον, είναι και το τελωνείο, οπότε προτιμώ εντός Ευρώπης παραγγελία.
Life begins at 45°.
το geekbuying είχε την Yi WiFi στα 65 και αν βάλεις μπαταρία, θήκη κλπ φτάνει δεν φτάνει το 100ρικο, από αποθήκη Ισπανίας (δεν κοίταξα αν την έχει και Γαλλία ή Γερμανία κλπ στην ίδια τιμή). Τώρα την βρίσκω στα 82,5. Γαμώ τα καπιτάλια κοντρόλια και τα λοιπά τους.
Οι SJ λίγο ξεφεύγουν ή μου φαίνεται; 135 ευρώ η 5000... Ντα φακ.
Για την 5000 πάντως διάβασα ότι είχε αρκετά ποιοτικά θεματάκια με τα firmware της και πως η 4000Plus έχει καλύτερη εικόνα.
Η τιμή από το site του Δόκτωρα Κακού είναι πολύ καλή, όντως.
προσθήκη: το stabiliser στον γύρο με την αλάδωτη είναι μέσω λογισμικού και μειώνει λίγο το field of view, δεν είναι hardware.