να κανω μια ερωτηση,ψηνω την γυναικα για μια καμερα,να τραβαμε τον πιτσιρικα στους αγωνες κουνγκ φου,καπια action camera θα μας καλυπτε ωστε να κανω κι εγω το κομμματι μου στης εντουραδες μου?
εμενα μου αρεσει αυτη https://www.skroutz.gr/s/3902252/Sony-HDR-AS30V.html
ΣΚΟΝΗ ΠΕΤΡΕΣ ΛΑΣΠΗ ΟΛΗ ΜΕΡΑ......
ΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΡΩΣΟΠΙΚΟΤΗΤΕΣ
ουουου ναι, αυτή έχει και οπτικο σταθεροποιητή και είναι ταμάμ για τις εντουράδες.
τσέκαρε reviews στο youtube.
οθονούλα που βλέπεις τι τραβάς συνήθως δεν έχουν οι action cameras.
αυτό που έχουν πολλές (όπως οι sony) είναι wifi οπότε συνδέεις ασύρματα το κινητό σου
και βλέπεις live από την οθόνη του τι μαγνητοσκοπείς.
ok,ευχαριστω.
υ.γ. με βλεπω να τρωω παντοφλα σε συνδιασμο με πλαστη στο κεφαλι.
φίλε μου αν πιστεύεις ότι θα ζοριστείς οικονομικά μπορείς να πάρεις μια xiaomi yi.
για τους ερασιτέχνες όπως εγώ κι εσύ είναι μια εξαιρετική επιλογή.
δεν ειναι μονο το οικονομικο,αλλωστε το καλοκαιρακι προς φθινοπωρο λεω να την μαγκωσω,αλλα η γυναικα θα μου πει για τον μικρο την πηρες η για την μοτο χωρις οθονη!!!
αν καταλαβα καλα και οι δυο της βασεις(κρανους)τους της πουλανε σαν εξτρα κιτ?
στις sony παρέχεται μια ίσια βάση με αυτοκόλλητο και μια αντίστοιχη με καμπύλη για τοποθέτηση στο κράνος.
αν και εσύ που είσαι εντουράς θα σε βολέψει μια θήκη που εφαρμοζει στα goggles
Ούτε καρφίτσα από εκεί. Αγορασμένο tablet 160€ και σε λιγότερο από 2 χρόνια, μηδέν υποστήριξη και κυρίως 0 ανταλλακτικά για την μάρκα που πουλάνε μόνο αυτοί.
Dear Byron,
Thank you for your email.
I am sorry, your order is already out of warrranty order.
The second thing is that this product is closed by the manufacturer. As you can check the link below, its mentioned on the top of the page in Red color......
I am sorry, we do have any stock or accessory/part available anymore. You can check in your local market.
Thank you for your understanding.
Have a nice day!
Best regards,
Jason
Chinavasion.com Customer Support
για δείτε και αυτό το κόλπο εδώ.
https://shop.soloshot.com/?gclid=CMP...FSrpwgodmrsCXw
Φίου φίου φι φι φίου
sony hdr as200
κοσστιζει ελαχιστα 10 15 ευρω παραπανω απο την μικρη az1 που σου προτειναν αλλα εχει καλυτερη αυτονομια
Τωρα για οθονη αναγκαστικα μεσα απο το κινητο
Η σονυ εχει βεβαια ενα αξεσουαρ αλλα απο τιμη τσουζει
ΕΙναι το παρακατω που μετατρεπει την σονυ σε handycam αλλα δυστηχως κανει 85 ευρω
![]()