Σελίδα 46 από 83 ΠρώτοΠρώτο ... 36414243444546474849505156 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 676 έως 690 από 1242

Θέμα: action camera

Στρογγυλοφάναρος Το avatar του/της sapila racing
    Moderator
    Εγώ προσωπικά στο κράνος δεν βαζω κάμερα.
    Ανάλογα με την μοτο και την περίσταση εχω δοκιμάσει διάφορες βάσεις που έφτιαξα εγώ και με αυτές προσάρμοσα την κάμερα σε διάφορες μοτο.

πχ πλακακι αλουμινίου το οποίο βιδώνω σε βαση που έχει η BMW μου, το ίδιο πλακακι αλλά με περιστρεφόμενη βαση για να αλλάζει η γωνία για το φαίρινγκ του R6, αλουμινένια κατασκευή που κανονικά προορίζεται για να βαζεις μπαρακι σε enduro κι ετσι την πιάνω στο τιμόνι στο SR500,κλπ.
    Πολλές φορές απλά χρησιμοποιώ την βεντούζα βέβαια, κυριως στην πίστα αλλά κουνάει πολύ ειδικά στα Μέγαρα.
    sapila racing team

bimota SB6 1995

Hornet 900 2005
    Yamaha SR500 1981
    BMW R75/6 1975
    BMW R26 1957

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Giorgio_Rp Προβολή μηνύματος
    επίσης αν θες και tracking + lap timer etc, να βάλεις ένα smartphone να σου δημιουργεί gpx αρχεία και μετά edit με αυτό το πρόγραμμα
    Kαλημέρα
    πρόσφατα απέκτησα την Gopro +(με οθόνη). Θέλω να την συνδυάσω με RaceChrono Pro σε Samsung S5. Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει, πως θα καταφέρω να έχω lap timer κτλ; Δυστυχώς στο Racechrono, η συγκεκριμένη κάμερα κάνει connecting μόνο σαν Gopro 4, αλλά μου δίνει μόνο on/off στην κάμερα και τίποτα άλλο.

Παλαιό μέλος
    https://www.youtube.com/watch?v=FsYR...ature=youtu.be

ενα δειγμα απο την πρωτη δοκιμη..η καμερα ειναι στο πανω μερος του κρανους.

Στρογγυλοφάναρος Το avatar του/της sapila racing
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από anavatis19 Προβολή μηνύματος
    https://www.youtube.com/watch?v=FsYR...ature=youtu.be

ενα δειγμα απο την πρωτη δοκιμη..η καμερα ειναι στο πανω μερος του κρανους.
    Για βραδυ πολύ καλά τραβάει!
    sapila racing team

bimota SB6 1995

Hornet 900 2005
    Yamaha SR500 1981
    BMW R75/6 1975
    BMW R26 1957

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sapila racing Προβολή μηνύματος
    Για βραδυ πολύ καλά τραβάει!
    Για τα 50ευρω που την πηρα είναι αλήθεια δεν το περίμενα. Θα κάνω κ ένα πρωινό αν και είμαι σίγουρος για το αποτέλεσμα

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Πήρα σήμερα την Olympus TG Tracker. Απίστευτα ευρυγώνιος φακός σε native mode, μικραίνει το FOV με την ενεργοποίηση της σταθεροποίησης ή της λειτουργίας υποβρύχιας λήψης. Δεν έχει housing, είναι αδιάβροχη από μόνη της. Σε δοκιμές που έκανα απάνω στο κράνος μια χαρά γράφει, παραδοσιακά ως Olympus έχει πολύ ωραίο κορεσμένα χρώματα σε σχέση με ότι άλλο δείγμα έχω δει από action cam. GPS και αισθητήρες κίνησης καταγράφουν θέση, υψόμετρο + υψομετρικά (ή βάθος) διανυθείσα απόσταση, φυσικά στίγμα αλλά και επιτάχυνση G. Έχει επίσης και ενσωματωμένο προβολάκι LED για να φωτίζει κάτω από το νερό την σκηνή (καλά, δεν κάνει και τη νύχτα μέρα αλλά ok...). Πολύ σημαντικό στοιχείο (τουλάχιστον για μένα) η αρθρωτή οθόνη με δυνατότητα live view και προβολής των αρχείων.

Αυτά, δείγματα από αύριο...

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	alternateviews3_28.jpg 
Προβολές:	360 
Μέγεθος:	35,2 KB 
ID:	363804

Από μπαταρία και δειάρκεια τι θα κάνει θα έχει ενδιαφέρον.
    Ευχαριστώ τους Ιάπωνες για τα γαμηστερά εν σειρά τετρακύλινδρα που απλόχερα προσέφεραν στον πτωχό και ταπεινό τούτο πλανήτη.

Καλημερες παρέλαβα και εγω εχθες την sj5000 elite.
    Διαβάζοντας εδω θα την βαλω και εγω στο πηγουνι στο κρανος με την κυρτη βαση του. Αραι κρανος εχω, βρε παιδια ερωτηση τωρα γιατι καπου διαβασα απο εδώ δυο ατομα εχουν βαλει και κορδονι για ασφαλεια που φυγει από την βαση του.

Εμενα δεν εχει κορδονι αλλα δινει ιμάντα σαν αυτά που εχουμε στα τσαντακια μας κολορι η στα μπακστερ στα πλαινα που εχει κατι ιμαντες. Βεβαια πολυ ποιο λεπτο το ιμαντα που στο καλο το βαζεις στο κρανος, στην κάμερα ναι ξερω εχει υποδοχή στο κρανος που το βαζεις; στο λουρακι του κρανους;
    σας εχω ολους εσας τους παγκοσμοιους καφετερειακιδες και της ευθειακιδες,αιντε μαθετε να μπαινετε σε καμια στροφη και τα λεμε μετα.

Έτσι τα φτιάχνουν τώρα Το avatar του/της 7Tolis
    Όπου σε βολεύει αρκεί να μη σε χτυπήσει αν φύγει.

Προσοχή λίγο με τις κάμερες παιδιά.

Όνομα:	image.jpg 
Προβολές:	238 
Μέγεθος:	104,7 KB 
ID:	364249
    NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
    riding coach του πληκτρολογίου

Α ραααααααα Το avatar του/της Hayate
    Με δάνεισε ο κολλητός χτές την Hero3+ Black του και σκεφτόμουν για να κάνω μια δοκιμούλα με το chin mount...Χάρη; αυτή εδώ τη βάση έχεις χρησιμοποιήσει;

Όνομα:	2016-08-17 13_31_19-Settings.jpg 
Προβολές:	238 
Μέγεθος:	12,7 KB 
ID:	364250

Αυτην χρησιμοποιω εγω (με SJ ομως) για το chin mount
    Inochi, ρε!
    Για οσο.

εγω παντος με την sjcam ναι αυτη την βαση εχω βαλει και εγω στο πηγουνι του κρανους.
    σας εχω ολους εσας τους παγκοσμοιους καφετερειακιδες και της ευθειακιδες,αιντε μαθετε να μπαινετε σε καμια στροφη και τα λεμε μετα.

Α ραααααααα Το avatar του/της Hayate
    To σαββάτο θα βγώ δοκιμαστική να δώ τι κάμει,το μόνο κακό είναι οτι μου δάνεισαν μόνο τη Housing οπότε θα κόβει λογικά αισθητά τον ήχο-πηγή (πράγμα το οποίο δε με χαλάει ιδιαιτέρως) !

ενα δοκιμαστικο και απο εμενα.να πω την αληθεια τελικα στο πηγουνι οντος ειναι η καλυτερη θεαση,βεβαια μεχρι να βρεις την σωστη κλιση ειναι λιγακι παιδεμα.η ποιοτητα ειναι στα 1080p60καρε και εχω ενεργοποιησει και το wdr τωρα το τελευταιο δεν ξερω αμα ειναι προς το καλυτερο τωρα την μαθαινω εξαλου.η καμερα ειναι η sj5000x elite
    https://youtu.be/zy3KfbmpYlk

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF