Σελίδα 47 από 83 ΠρώτοΠρώτο ... 37424344454647484950515257 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 691 έως 705 από 1242

Θέμα: action camera

Λοιπομ επανέρχομαι εχθες ειχα παει μια στο φραγμα στον Μαραθώνα βολτα για να καταγραψω καμια διαδρομή ειχε έρθει και η γυναίκα με το δικο της μηχανάκι λεω ωραια.
    Λεω ας ρυθμισω αυτη την φορα στα 720p και 120καρε να δουμε τι λεει.
    Δυστηχως πετσα φάγαμε η καρτα μνήμης ειναι αργη έκανε κολλήματα.

Κατι αλλο που παρατηρησα μιλάμε πολυ ρουφηκτρα η μπαταρία βρε παιδια και εσεις εχετε κατανάλωση μεγάλη; γιαυτο βλεπω μερικους που εχουν ανταλλαχτικες μπαταριες; μήπως φταίνε και οι ρυθμίσεις;
    Στο quality εμένα εχει fine normal economy λετε να παιζει ρολο και στην μπαταρια αυτό; στο φορματ τι επιλεγετε; mp4 mov; εχει να παρει εξωτερικη τροφοδοσία αλλα πως; αφου ειναι υποτίθεται στην αδιάβροχη θήκη για περισσότερη προστασία.
    σας εχω ολους εσας τους παγκοσμοιους καφετερειακιδες και της ευθειακιδες,αιντε μαθετε να μπαινετε σε καμια στροφη και τα λεμε μετα.

Μάνος Το avatar του/της mankam
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από power hornet Προβολή μηνύματος
    Λοιπομ επανέρχομαι εχθες ειχα παει μια στο φραγμα στον Μαραθώνα βολτα για να καταγραψω καμια διαδρομή ειχε έρθει και η γυναίκα με το δικο της μηχανάκι λεω ωραια.
    Λεω ας ρυθμισω αυτη την φορα στα 720p και 120καρε να δουμε τι λεει.
    Δυστηχως πετσα φάγαμε η καρτα μνήμης ειναι αργη έκανε κολλήματα.

Κατι αλλο που παρατηρησα μιλάμε πολυ ρουφηκτρα η μπαταρία βρε παιδια και εσεις εχετε κατανάλωση μεγάλη; γιαυτο βλεπω μερικους που εχουν ανταλλαχτικες μπαταριες; μήπως φταίνε και οι ρυθμίσεις;
    Στο quality εμένα εχει fine normal economy λετε να παιζει ρολο και στην μπαταρια αυτό; στο φορματ τι επιλεγετε; mp4 mov; εχει να παρει εξωτερικη τροφοδοσία αλλα πως; αφου ειναι υποτίθεται στην αδιάβροχη θήκη για περισσότερη προστασία.
    Κοιταξε στο σαιτ της sjcam αν εχεις την τελευταια εκδοση λογισμικου για την sjcam 5000, εχει αναφερθει μειωση διαρκειας της μπαταριας για το συγκεκριμμενο μοντελο, διορθωνεται αρκετα με το νεο λογισμικο , υπαρχει και σχετικο θεμα στο you tube.

Μάνος Το avatar του/της mankam
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από mankam Προβολή μηνύματος
    Κοιταξε στο σαιτ της sjcam αν εχεις την τελευταια εκδοση λογισμικου για την sjcam 5000, εχει αναφερθει μειωση διαρκειας της μπαταριας για το συγκεκριμμενο μοντελο, διορθωνεται αρκετα με το νεο λογισμικο , υπαρχει και σχετικο θεμα στο you tube.

καρτα μνημης εχω παρει απο εδω και λειτουργει αψογα: http://www.ebay.com/itm/SanDisk-Ultr...item235bdf4db6

Το χεις??το χωωω.. Το avatar του/της o teos
    Moderator
    Ρε παλουκαρια ετοιμαζομαι να αλαξω καμερουλα για πειτε οι γνωστε η απο κατω τι λεει γιατι την αγοραζω καινουρια σε ακρως προνομιακή τιμουλα..

http://www.midlandeurope.com/en/prod...rato-br--c1236
    Throttle that mysterious friend of ours

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από o teos Προβολή μηνύματος
    Ρε παλουκαρια ετοιμαζομαι να αλαξω καμερουλα για πειτε οι γνωστε η απο κατω τι λεει γιατι την αγοραζω καινουρια σε ακρως προνομιακή τιμουλα..

http://www.midlandeurope.com/en/prod...rato-br--c1236

Δεν έχω εμπειρία ούτε από αυτή που έβαλες ούτε από αυτή που σου προτείνω
    DBPOWER EX5000 2.0inch WIFI 14MP 1080P FHD Waterproof Sports Action Camera with 2 Improved Batteries and FREE Accessories(White) https://www.amazon.co.uk/dp/B0146CE9UE/ref=cm_sw_r_cp_api_0l-1xb1FC6KCQ
    NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
    riding coach του πληκτρολογίου

η Xiaomi κυκλοφόρησε την καινούρια Yi
    The R is for Respect.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της kemmotar
    η οποια δεν δειχνει κατι τρομερα ιδιαιτερο για την τιμη της ακομα. ισως καποια θεματακια διορθωθουν με updates στο firmware

εναλλακτικό μέλος Το avatar του/της akis_trevor
    Έχει κανείς την sony hdr-as20 ή κάποια παρόμοια;;
    ....νιώθω μεγάλη μοναξιά μέσα στο πλήθος....

Παλαιό μέλος Το avatar του/της nik69
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από akis_trevor Προβολή μηνύματος
    Γιατί?

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Ζεύκας

έχω την as200v, αν μπορώ να βοηθήσω σε κάτι πες μου

Μου κάνανε μία δώρο και δεν μπορώ να βρω πως στο καλό συνδέεται μέσω wifi με το κινητό.
    Επίσης εριχνα μία ματιά για έξτρα μπαταρία και βάσεις,αν εχεις κάτι υπόψην...

Μου κάνανε μία δώρο και δεν μπορώ να βρω πως στο καλό συνδέεται μέσω wifi με το κινητό.
    Μέσα στην συσκευασία είναι κάτι αυτοκόλλητα με τον κωδικό του WiFi. Κα που μέσα στο μενού που θα βρεις ψάχνοντας με τα 2 κουμπιά στο πλάι θα ενεργοποιήσεις το WiFi της κάμερας. Για επιλογή μιας ρύθμισης στην κάμερα πατάς το κοκκινο κουμπί. Κατέβασε και το play memories απο το play store . τρέχεις το πρόγραμμα βρίσκει την κάμερα και βάζεις τον κωδικό της

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Ζεύκας

για κοίτα στη συσκευασία μήπως βρεις ένα αυτοκολλητάκι που να γράφει τον κωδικό του wifi.

αλλιώς η διαδικασία είναι η εξής
    1) συνδέεις τη κάμερα με έναν υπολογιστή μέσω usb
    2) ανοίγεις τη κάμερα
    3) θα εμφανιστεί ένα παράθυρο ονόματι "PMHOME", άνοιξε τον φάκελο με την ονομασία "INFO"
    4) βρες το αρχείο "WIFI_INF", κλίκαρέ το και θα εμφανιστεί ο κωδικός του wifi.

για σύνδεση με το κινητό κατέβασε την εφαρμογή της sony PlayMemories mobile.

βάσεις οι καλύτερες είναι της sony, ακριβές αλλά ποιοτικές. καμία σχέση με τις κινεζιές.

Υπάρχει και έξτρα μπαταρία με φορητό φορτιστή που συνδέεται σε mini sub. Θα την βρεις στα συμβατά αξεσουαρ στην Sony. Περίπου στα 80 ευρω νομίζω. Άλλη λύση είναι power bank που το συνδέεις κανονικά και γράφεις. Η μπαταρία της κάμερας δεν φορτίζει έτσι αλλά η κάμερα γράφει κανονικά.

Έχω τον κωδικό,κατεβασα την εφαρμογή αλλά μου ζητάει σάρωση με qr code και ότι κ δικό σκαναρα τρώω άκυρο.
    Γιαυτό παλέυω να βρω το και πώς..

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF