Συγχαρητήρια, γιατρέ μου. Ξουράει το αργαλείο.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
εδιτ:
ναί...αν δεν περισσεύουν, δεν φτάνουν.Αρχικά δημιουργήθηκε από DrBig
Ο rein θα φριξει, αλλα 85 αλογα ροδα και 150κμ/ω ταξιδι ειναι τελικα αρκετα![]()
![]()
Συγχαρητήρια, γιατρέ μου. Ξουράει το αργαλείο.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
εδιτ:
ναί...αν δεν περισσεύουν, δεν φτάνουν.Αρχικά δημιουργήθηκε από DrBig
Ο rein θα φριξει, αλλα 85 αλογα ροδα και 150κμ/ω ταξιδι ειναι τελικα αρκετα![]()
![]()
Πολυ καλο φιλε Doctor.Μεταμορφωθηκε.....
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Δεν το εχω βαλει ακομα. Πρεπει να παρω εξατμιση πρωτα.Και γω να σου πω την αληθεια για την εξτρα ροπη πιο πολυ ενδιαφερομαι, αλλα και η αυτονομια ειναι ενα σοβαρο θεμα σ αυτην την μηχανη.Αρχικά δημιουργήθηκε από DrBig
Τι εντυπωσεις εχεις απο το 2-1? Αν σε ενδιαφερει, μολις το παρω και εγω θα μου περισεψει μια ακραποβιτς (με την ταπα της).
Το 2-1 το θελω οχι τοσο για το εξτρα τεποζιτο, αλλα για την εξτρα ροπη.
Ποτε εχεις σκοπο να παρεις τον λαιμο;
Θα μ ενδιεφερε να σου αγορασω την μια εξατμιση οταν ερθει η ωρα, αρκει να μην ειναι πολυ μακρια εκεινη η ωρα!
Παντως θα σου πω κατι που μου ειπε ο Χελιωτης.
Οτι αυτες οι ακραποβιτς ειναι φτιαγμενες για να δουλευουν διπλες. Για να εχουν καλη αποδοση οταν δουλευουν μονες με τον 2-1 λαιμο θα πρεπει ν ανοιχτει η μια και ν αλλαχθει κατι μεσα της. Δεν θυμαμαι ακριβως τι, αλλα αυτο μου ειπε. Και τον Χελιωτη νομιζω οτι ολοι τον εμπιστευομαστε, ε;
Παντως μ ενδιαφερει να σου παρω την μια εξατμιση. Ειδοποιησε με οταν εισαι ετοιμος.
Μπορει και να εχει δικιο ο Χελιωτης. Παντως οπως εχω διαβασει, οποιαδηποτε ρυθμιση που δουλευει με δεδομενες διπλες εξατμισεις δουλευει και με την ιδια μονη (αναφορικα με το AFR).Αρχικά δημιουργήθηκε από emix24
Δεν το εχω βαλει ακομα. Πρεπει να παρω εξατμιση πρωτα.Και γω να σου πω την αληθεια για την εξτρα ροπη πιο πολυ ενδιαφερομαι, αλλα και η αυτονομια ειναι ενα σοβαρο θεμα σ αυτην την μηχανη.
Ποτε εχεις σκοπο να παρεις τον λαιμο;
Θα μ ενδιεφερε να σου αγορασω την μια εξατμιση οταν ερθει η ωρα, αρκει να μην ειναι πολυ μακρια εκεινη η ωρα!
Παντως θα σου πω κατι που μου ειπε ο Χελιωτης.
Οτι αυτες οι ακραποβιτς ειναι φτιαγμενες για να δουλευουν διπλες. Για να εχουν καλη αποδοση οταν δουλευουν μονες με τον 2-1 λαιμο θα πρεπει ν ανοιχτει η μια και ν αλλαχθει κατι μεσα της. Δεν θυμαμαι ακριβως τι, αλλα αυτο μου ειπε. Και τον Χελιωτη νομιζω οτι ολοι τον εμπιστευομαστε, ε;
Παντως μ ενδιαφερει να σου παρω την μια εξατμιση. Ειδοποιησε με οταν εισαι ετοιμος.
Μπορεις να το δουλεψεις και με την μαμα μονή αν θες. Πολλοι το κανουν και αξιζει να το δοκιμασεις.
Περιμενω καινουργια παρτιδα 2-1 απο τη raiddesigns (100 ευρω περιπου παει) οποτε εξαρταται απο αυτους. Θα στειλω μαιλ παντως να δω ποτε τις περιμενουν. Σκεφτομαι να οργανωσω και κανενα group buy αν υπαρχει ενδιαφερον οπως και για το H2W jetting kit. Θα σου πω το γρηγοροτερο δυνατο.
Ολα περναν αλλα αφηνουν τρυπα.
Πολύ ωραίο Δόκτορα.
![]()
![]()
![]()
![]()
Με τη μοτοσικλέτα μπορεί να σκοτωθείς είναι αλήθεια, αλλά δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να ζήσεις το χρόνο που σου έχει παραχωρηθεί
Άντε γεια... Blog
Καλό φαίνεται. Σκέφτομαι πλέον σοβαρά να πάρω ένα στο μικρό μου γιό για να παίζει στην παραλία μαζί με τα άλλα κουβαδάκια που ήδη έχει! Μια διευκρίνηση μόνο: τις βοηθητικές πρέπει να τις αγοράσεις aftermarket ή τις δίνει η αντιπροσωπεία?![]()
ΥΓ Όμορφο είναι Mr!![]()
2 young 2 die,
2 old 2 rock n' roll
Θα προτεινα να ξεκινησει απο αυτο, πιο σταθερο και γραμμικο στην αποδοση, χωρις να τρομαζει η συντηρηση τουΑρχικά δημιουργήθηκε από BLACKGAS
Καλό φαίνεται. Σκέφτομαι πλέον σοβαρά να πάρω ένα στο μικρό μου γιό για να παίζει στην παραλία μαζί με τα άλλα κουβαδάκια που ήδη έχει! Μια διευκρίνηση μόνο: τις βοηθητικές πρέπει να τις αγοράσεις aftermarket ή τις δίνει η αντιπροσωπεία?![]()
ΥΓ Όμορφο είναι Mr!![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από DrBig
-ψαχνω και για λυση παραπανω καυσιμου. Στο εμποριο παιζει 30λιτρο αλλα πανακριβο τεποζιτο, τεποζιτο πισω στη θεση της αριστερης εξατμισης και συντομα θα παιξουν διπλα τεποζιτα πισω, ραλυ σταιλ.
Γενικα την προτεινω ανεπιφυλακτα, αλλα θελει λιγα φραγκακια για τη φερετε σα μετρα σας, αν δε σας κανει οπως ειναι. Ειναι παντως βαση για κατι μοναδικα πολυχρηστικο.
Πράγματι πολυχρηστικό μηχανακι ... απο ταξιδακι στο εξωτερικο μεχρι και καθε απομακρυσμενη παραλία ή κορυφή βουνού!
Κυκλοφόρησαν πράγματι λίγα, το καλό ειναι πως οι περισσοτεροι δεν ηταν τοσο συνειδητοποιημενοι σαν εσενα 'Αγη και μαλλον στα επομενα χρονακια θα παίξει πολύ ενδιαφερουσα τιμη μεταχειρο...![]()
πάντως ειναι το μηχανακι που ίσως και να κατασκευαστηκε με τα δικα μου προτυπα!![]()
παει παντού , είναι ψηλό, και δεν εχει μαμα φερινγκ που σημαινει πως σε ταξιδια θα διαλεξεις επαρχιακο δικτυο και η κοντρα του αερα θα αφυπνιζει το σπασιμο του δεξιου καρπού!![]()
Το φερινγκάκι που έχεις βάλει δουλευει; Εννοω δουλευει σωστα; Νοίωθεις πως σε προστατευει ; πρεπει να τραβηχτεις πιο μπροστα ή να σκυβεις για να μην νοιωθεις στροβυλισμους; Ειναι ορθα μελετημενο δηλαδη;
Το τανκ ποση χωρητικοτητα έχει τωρα; Αυτονομία; (καλα αυτη την βγαζω κι εγω βαση μια μεσης καταναλωσης των 7 λιτρων στα 100 χλμ)
Για ρεζερβα παιζει λυχνία ή διακοπές και ρουμπινέτο;
![]()
Ουραίος.... γουστάρω όταν κάποιος φέρνει το μηχανάκι στα μέτρα του και δεν κοιτάει μόδες κλπ.
Προσωπικά θα μου άρεσε ένα βαψιματάκι για να ταιριάξει η μάσκα με το υπόλοιπο, αλλά αυτό μπορεί να γίνει οπτεδήποτε και είναι καθαρά αισθητικό οπότε κατ' εμέ δευτερέυον.
Αλο Σταυρο,Αρχικά δημιουργήθηκε από KaTaNaS
Το φερινγκάκι που έχεις βάλει δουλευει; Εννοω δουλευει σωστα; Νοίωθεις πως σε προστατευει ; πρεπει να τραβηχτεις πιο μπροστα ή να σκυβεις για να μην νοιωθεις στροβυλισμους; Ειναι ορθα μελετημενο δηλαδη;
Το τανκ ποση χωρητικοτητα έχει τωρα; Αυτονομία; (καλα αυτη την βγαζω κι εγω βαση μια μεσης καταναλωσης των 7 λιτρων στα 100 χλμ)
Για ρεζερβα παιζει λυχνία ή διακοπές και ρουμπινέτο;
![]()
Πριν βαλω το ραλυ φαιρινγκ, ειχα το μασκακι του 690 πανω στη μαμα μουρη. Μεχρι 130 κοντερισια ηταν οκ αρκει να μην ειχε δυνατο αντιθετο ανεμο. Τωρα μπορεις να πας στο κοφτη για οσο θες. Η καλυψη ειναι πολυ καλη. Αερας απο λαιμο και πανω, αλλα εχει και καποιους στροβιλισμους αναλογα την ταχυτητα (οχι κατι το φοβερο). Προς το παρον δεν εχω κανει κατι γι αυτο γιατι δεν εχω παει κανενα ταξιδι απο τοτε που το εβαλα. Ειναι κατι που διορθωνεται ευκολα παντως αρκει να ασχοληθεις (μπορεις να βγαλεις τη ζελατινα του προβολεα ωστε να υπαρχει ρευμα αερα πισω απο τον ανεμοθωρακα, η να βαλεις ενα χειλος στο πανω του μερος). Με λιγο σκυψιμο δεν καταλαβαινεις τιποτα και ως εχει. Παντως οπως καταλαβαινεις το φερινγκ ειναι φτιαγμενο για να πηγαινεις ορθιος
Το ρεζερβουαρ εχει 14.5 λιτρα και αναβει λαμπακι στα 4-4.5 (δεν εχει ρουμπινετο, ευτυχως!). Σε ηρεμο ταξιδι με 100-120 και γραναζωμα 16/45 στους μαμα τροχους εχω δει 180κμ μεχρι το λαμπακι. Οποτε γενικα εχεις μια 200αρα σε 'νορμαλ' χρηση πριν στεγνωσει.
Το μονο πραγμα στη λειτουργια της μηχανης που δεν μου αρεσει ειναι το οτι τα πηρουνια εχουν σκληρη γρηγορη συμπιεση (βελτιωνεται με το 19αρη τροχο) οποτε θα παει για ρεβαλβινγκ καποια στιγμη.
Ενα πλεονεκτημα εκτος του βαρους σε σχεση με τα ADV ειναι η ευκολια με την οποια κανεις σερβις. Καμια σχεση. Μεχρι και το δοχειο λαδιου εχει τζαμακι. Μειονεκτημα το υψος (διορθωνεται ευκολα) και η πολυ γρηγορη γεωμετρια που την κανει πιο νευρικη (και αυτο διορθωνεται).
Αρχικά δημιουργήθηκε από DrBig
...ειναι το οτι τα πηρουνια εχουν σκληρη γρηγορη συμπιεση ...
η γρηγορη συμπίεση ειναι συνηθως οταν η βαλβιδα της αποσβεσης συμπιεσης ειναι ξεβιδωτη (πολλα κλίκ αριστεροστροφα στο κατω μερος του πηρουνιου) και τοτε θα μπορουσε να πει κανεις πως η συμπιεση ειναι μαλακη δηλαδη γρηγορη. σκληρη ειναι οταν ειναι αργη...
τα κλικ στο κατω μερος του πηρουνιου, αφορουν την αποσβεση της αργης συμπιεσης (αντισταση σε δυναμη που συμπιεζει αργα το πηρουνι), η αποσβεση γληγορης συμπιεσης δεν ρυθμιζεται (σε αντιθεση με το αμορτισερ). Μαλλον μπλεχτηκαμε με τις λεξεις!Αρχικά δημιουργήθηκε από KaTaNaS
η γρηγορη συμπίεση ειναι συνηθως οταν η βαλβιδα της αποσβεσης συμπιεσης ειναι ξεβιδωτη (πολλα κλίκ αριστεροστροφα στο κατω μερος του πηρουνιου) και τοτε θα μπορουσε να πει κανεις πως η συμπιεση ειναι μαλακη δηλαδη γρηγορη. σκληρη ειναι οταν ειναι αργη...
Στα ξενα ειναι slow και fast compression dampening adjustments. Οπου τα slow και fast πανε στο compression και οχι στο dampening.
Κ@υλ@ ειναι dr!![]()
![]()
![]()
![]()
You are something else!
Αγη μαρεσει! και το σκεπτικο σου και η μοντα!!
FUN IS NOT A STRAIGHT LINE
Τούμπανο είναι και του φαίνεται.Αρχικά δημιουργήθηκε από DrBig
Μετα απο παρακληση σιελοροουντων κατοχων της αθραυστου γερμανικης ελικος, βαζω φωτο απο τo προβληματικο μου γκομενακι...![]()
Μπράβο σου που ασχολήθηκες και το έφτιαξες στα μέτρα σου, νομιζω οτι εκτός απο το οτι έχεις πλέον ενα μηχανάκι φτιαγμένο για σένα, εχεις και την ικανοποίηση οτι εσύ το έφτιαξες.
![]()
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957