Σελίδα 5 από 8 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 61 έως 75 από 112

Θέμα: 950 Super Enduro, made by KTM, improved by Bigoulas

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από DrBig
    αυτα πρεπει να ειναι τα rotorpax η καπως ετσι?
    Το θεμα νομιζω ειναι να εχεις δοχειο που να συνδεεται με το κεντρικο ωστε να μη χρειαζεται να σταματας και να αδειαζεις.
    Αυτο ειναι το kolpin. Το φερνει και η makan.
    Κοστιζει 96ευρω. Κανιστρο και μηχανισμος στηριξης.

Το ξερω οτι το καλυτερο ειναι να συνδεεται με την παροχη, αλλα οτι σχετικο εχω βρει κοστιζει παρα πολυ.

Την αλλη κυριακη θα ειμαι Βαρδουσια,Γκιωνα,Οιτη και θα το δοκιμασω (αν μου το εχουν φερει δηλαδη μεχρι τοτε).

Για την ωρα ειναι μια καλη λυση και η πιο φθηνη (εκτος απ αυτη του praktiker).

αμουσο μελος Το avatar του/της DrBig
    Αρχικά δημιουργήθηκε από emix24
    Αυτο ειναι το kolpin. Το φερνει και η makan.
    Κοστιζει 96ευρω. Κανιστρο και μηχανισμος στηριξης.

Το ξερω οτι το καλυτερο ειναι να συνδεεται με την παροχη, αλλα οτι σχετικο εχω βρει κοστιζει παρα πολυ.

Την αλλη κυριακη θα ειμαι Βαρδουσια,Γκιωνα,Οιτη και θα το δοκιμασω (αν μου το εχουν φερει δηλαδη μεχρι τοτε).

Για την ωρα ειναι μια καλη λυση και η πιο φθηνη (εκτος απ αυτη του praktiker).
    Αν εχεις 2-1 και πλαινα πισω καγκελα, τοτε μπορεις να στηριξεις στο αριστερο απο την μεσα μερια και καθετα ενα τεποζιτο της acerbis που τοποθετειται στα πηρουνια MX. To 5λιτρο κοστιζει 65 ευρω και εχει και βρυσακι. Δεν το εχω κανει ακομα γιατι δεν εχω φτιαξει το 2-1.
    Αλλιως νομιζω η πιο φτηνη λυση ειναι μπιτονακια στις πλαινες τσαντες.

Μια προταση, βαλε το H2W κιτ στα καρμπυρατερ, δουλευει αψογα!
    Ολα περναν αλλα αφηνουν τρυπα.

Παλαιό μέλος
    Αν εχεις 2-1 και πλαινα πισω καγκελα, τοτε μπορεις να στηριξεις στο αριστερο απο την μεσα μερια και καθετα ενα τεποζιτο της acerbis που τοποθετειται στα πηρουνια MX. To 5λιτρο κοστιζει 65 ευρω και εχει και βρυσακι. Δεν το εχω κανει ακομα γιατι δεν εχω φτιαξει το 2-1.
    Αλλιως νομιζω η πιο φτηνη λυση ειναι μπιτονακια στις πλαινες τσαντες.

Μια προταση, βαλε το H2W κιτ στα καρμπυρατερ, δουλευει αψογα!
    Ωραιες συμβουλες. Σ ευχαριστω.

Εγω παντως δεν εχω εξατμιση ακομα για να βαλω το 2-1. Βεβαια ειπες οτι μπορω να το κανω με τις μαμησιες, αλλα να σου πω την αληθεια φοβαμαι λιγο να χρησιμοποιησω την μια εξατμιση. Δεν ξερω τι επιπτωσεις εχει στο μηχανακι.

Καγκελα θα εχω σε λιγες μερες αυτα που μπαινουν τα σαμαρια της ΚΤΜ. Του Supermoto δηλαδη.

Κι αυτο που λες και αυτο που πηρα τελικα μπορουν να μπουνε καθετα στα καγκελα.
    Αλλα δισταζω ν αφησω την μηχανη με μια μαμησια εξατμιση.

Θα πρεπει να ρωτησω κανενα μηχανικο καλυτερα.

Ωραιες συμβουλες. Σ ευχαριστω.

Εγω παντως δεν εχω εξατμιση ακομα για να βαλω το 2-1. Βεβαια ειπες οτι μπορω να το κανω με τις μαμησιες, αλλα να σου πω την αληθεια φοβαμαι λιγο να χρησιμοποιησω την μια εξατμιση. Δεν ξερω τι επιπτωσεις εχει στο μηχανακι.

Καγκελα θα εχω σε λιγες μερες αυτα που μπαινουν τα σαμαρια της ΚΤΜ. Του Supermoto δηλαδη.

Κι αυτο που λες και αυτο που πηρα τελικα μπορουν να μπουνε καθετα στα καγκελα.
    Αλλα δισταζω ν αφησω την μηχανη με μια μαμησια εξατμιση.

Θα πρεπει να ρωτησω κανενα μηχανικο καλυτερα.
    Ωραια, εσυ εχεις 2-1 αλλα οχι εξατμιση, εγω εχω εξατμιση αλλα οχι 2-1

Σιγουρα η μια μαμισια θα ζεσταινεται υπερβολικα και δεν ειναι οτι καλλιτερο, αλλα οτι θα δουλευει, θα δουλευει. Αυτο που μπορεις να κανεις ειναι να βρεις μια μαμισια δευτερο χερι, να την ανοιξεις και να την ξεκοιλιασεις.

Παλαιό μέλος
    Ωραια, εσυ εχεις 2-1 αλλα οχι εξατμιση, εγω εχω εξατμιση αλλα οχι 2-1

Σιγουρα η μια μαμισια θα ζεσταινεται υπερβολικα και δεν ειναι οτι καλλιτερο, αλλα οτι θα δουλευει, θα δουλευει. Αυτο που μπορεις να κανεις ειναι να βρεις μια μαμισια δευτερο χερι, να την ανοιξεις και να την ξεκοιλιασεις.
    Δεν μου δινεις την εξατμιση λεω γω καλυτερα να τελειωνουμε;

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Μου ετυχε μια περιπτωση απο ενα παιδι που πουλαγε το Super Enduro του να παρω δυο ακραποβιτς και να του δωσω τις μαμησιες, αλλα δεν το εκανα. Να σου πω την αληθεια, θελω να εχω και τις μαμησιες στην αποθηκη μου, ωστε αν γινει τιποτα με τα ΚΤΕΟ να μην εχω προβλημα.

Γι αυτο, θα κανω λιγο υπομονη να μαζεψω 200ευρω και να παω στον Παπαγιαννη να μου φτιαξει μια αλουμινιου Racetech να τελειωνω.

Δεν μου δινεις την εξατμιση λεω γω καλυτερα να τελειωνουμε;

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Μου ετυχε μια περιπτωση απο ενα παιδι που πουλαγε το Super Enduro του να παρω δυο ακραποβιτς και να του δωσω τις μαμησιες, αλλα δεν το εκανα. Να σου πω την αληθεια, θελω να εχω και τις μαμησιες στην αποθηκη μου, ωστε αν γινει τιποτα με τα ΚΤΕΟ να μην εχω προβλημα.

Και καλα κανεις, αλλα ειμαι σιγουρος οτι ολο και καποιος θα βρεθει (εμου συμπεριλαμβανομενου) να σου δωσει δυο μαμισιες για τη μερα του κτεου.

Παντως πολυ το ζοριζεις με το θεμα εξατμιση. Βρες μια οποιαδηποτε απο μεγαλο μηχανακι και φτιαξε μια πατουρα. Ιδανικα απο κανα τουονο/μιλλε πρωτης γενιας που ειχε μονη. Εγω του προοριζω απο cbr954

The Cortexiphan Junkie Το avatar του/της manhunter
    Kούκλα Και Τούμπανο

Παλαιό μέλος
    Και καλα κανεις, αλλα ειμαι σιγουρος οτι ολο και καποιος θα βρεθει (εμου συμπεριλαμβανομενου) να σου δωσει δυο μαμισιες για τη μερα του κτεου.

Παντως πολυ το ζοριζεις με το θεμα εξατμιση. Βρες μια οποιαδηποτε απο μεγαλο μηχανακι και φτιαξε μια πατουρα. Ιδανικα απο κανα τουονο/μιλλε πρωτης γενιας που ειχε μονη. Εγω του προοριζω απο cbr954
    Οχι δεν το ζοριζω. Θελω απλα να εχω και τις μαμησιες. Και επειδη εχω καποιες αλλες υποχρεωσεις αυτη την περιοδο που προηγουνται της εξατμισης (ειμαι και παντρεμενος με παιδια βλεπεις), προτιμω να περιμενω λιγο.

tommy dakar και manhunter, ευχαριστω

Η 17αρα μπρος κανει το SE πιο νευρικο κι απο βαμπιρ λιγο πριν την ανατολη...

το ιδιο θα γινει και στο adventure,γιατι το σκεφτομουν?

Αρχικά δημιουργήθηκε από panos1050
    το ιδιο θα γινει και στο adventure,γιατι το σκεφτομουν?
    λιγοτερο, αλλα παλι εχει θεματακι, αναλογα το ποιος περιγραφει την εμπειρια του.
    Απο 21/18 σε 19/17 υπαρχει τεραστια διαφορα στο δρομο, και φανταζομαι αλλη τοση πηγαινοντας απο 19 μπροστα σε 17.

Εγω προσωπικα θα εβαζα αν ειχα ADV, 18/3.5 μπροστα και 17/5.0 πισω για ασφαλτινα ζαντολαστιχα. Εχε ομως υπο'οψιν οτι απο ελλαδα υπαρχει θεμα να βρεις κεντρα.

Αν παλι θες να εχεις ενα μονο ζευγαρι τροχων, τοτε με 19/2.5 και 17/4.25 εχεις επιλογη και πολυ καλων ασφαλτινων αλλα και αξιοπρεπων χωματινων ελαστικων.

Και κατι αλλο, καποιοι εχουν δοκιμασει να αλλαξουν μονο το μπρος σε 19/2.5 με πολυ καλα αποτελεσματα (αλλα θελει λιγο παραπανω ψαξιμο σε ρυθμισεις αναρτησεων)

Αν παλι θες να εχεις ενα μονο ζευγαρι τροχων, τοτε με 19/2.5 και 17/4.25 εχεις επιλογη και πολυ καλων ασφαλτινων αλλα και αξιοπρεπων χωματινων ελαστικων.

εσυ αυτα εχεις?

εγω εχω 19/2.5 - 17/5.0
    και τα μαμα 21/1.85 - 18/2.5

Σελίδα 5 από 8 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Ktm 950 Super Enduro
    από ixnilatis στο forum KTM
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 16/10/2005, 10:45

Κανόνες δημοσιεύσεων