Πολυ ωραιά φαινεται φιλε μου ,και ποιοτικοτατη επισης.
Μηπως θα μπορουσες να μας πεις ,και τιμούλα που την εβαλες?
Αν?/ νομιζεις οτι δεν πρεπει ,θα σε παρακαλεσω να μου στειλεις ενα πμ.
Καλο-μπουμπούνιστες!!!![]()
Μάστορα άσε κάτω τη σέλα, θα τ'αλλάξω μόνος μου τα λάδια!
" the PouroDuro team "
ωραιο το κανες Dr!
καλοταξιδο
![]()
![]()
![]()
The sickness
A good rider has balance, judgment, and good timing. So does a good lover.
Αρχικά δημιουργήθηκε από emix24
Και μια απο πισω:
Εγραψε ο Π! Πολυ ωραιο φαινεται.
Ανυπομονω να μου πεις πως σου φαινεται το 2-1 σε αποδοση οπως και τι ρυθμισεις εχεις στα καρμπυρατερ. Ακομα αν εισαι Αθηνα πολυ θα ηθελα να ανταλλαξουμε καποια στιγμη για μια συντομη βολτα να δω το 2-1 και να δεις το H2W kit που θεωρω οτι απογειωνει τη μηχανη σαν αποδοση σε σχεση με στοκ.
Και μια συμβουλη απο το advrider. Το 2-1 με σιγαστηρα αναπτυσει μεγαλες πιεσεις στο τελικο και εχουν υπαρξει αρκετες περιπτωσεις ξεκ@λιασμενων τελικων μετ απο παρατεταμενη χρηση με ανοιχτο γκαζι. Οταν δεν εισαι εντος των τοιχων καλο θα ηταν οσο μπορεις (και δεν ενοχλει) να τον βγαζεις για να αποφυγεις το παραπανω.
![]()
Ολα περναν αλλα αφηνουν τρυπα.
μερσι μικρε ΒουδαΑρχικά δημιουργήθηκε από mikros boudas
ωραιο το κανες Dr!
καλοταξιδο
![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από El-Presidente
Πολυ ωραιά φαινεται φιλε μου ,και ποιοτικοτατη επισης.
Μηπως θα μπορουσες να μας πεις ,και τιμούλα που την εβαλες?
Αν?/ νομιζεις οτι δεν πρεπει ,θα σε παρακαλεσω να μου στειλεις ενα πμ.
Καλο-μπουμπούνιστες!!!![]()
Δεν εχω προλαβει να δω καποιες ουσιαστικες διαφορες.
Η εξατμιση κοστιζει 200ευρω. Ειναι αλουμινιου οπως ειπα με καρμπον τελειωμα.
Εχω ακουσει οτι με διαφορα "πειραγματα" η μηχανη απογειωνεται.
Να σας πω την αληθεια, δεν θελω να της κανω πολλα ξεκοιλιασματα. Ισως μετα να εχω αλλα θεματα.
Επισης αν ειναι να ειμαι ακομα πιο συχνα στο βενζιναδικο μετα απ αυτα τα πειραγματα, καλυτερα να το αφησω και να χαιρομαι απλα την εμφανιση και τον ηχο.
Θα ρωτησω τον Χελιωτη γι αυτα τα πραγματα και θα σας πω.
Dr.Big θα σου στειλω με pm το τηλεφωνο μου και οποτε θες συναντιομαστε να το δεις το μηχανακι. Σιγουρα εισαι πολυ πιο εμπειρος απο μενα και μπορει να καταλαβεις τις διαφορες και να με συμβουλεψεις και μενα αναλογα.
Αρχικά δημιουργήθηκε από DrBig
Και μια συμβουλη απο το advrider. Το 2-1 με σιγαστηρα αναπτυσει μεγαλες πιεσεις στο τελικο και εχουν υπαρξει αρκετες περιπτωσεις ξεκ@λιασμενων τελικων μετ απο παρατεταμενη χρηση με ανοιχτο γκαζι. Οταν δεν εισαι εντος των τοιχων καλο θα ηταν οσο μπορεις (και δεν ενοχλει) να τον βγαζεις για να αποφυγεις το παραπανω.
![]()
Αυτο που εγραψες με προβληματισε ηδη. Θα ρωτησω βεβαια και μηχανικους και τον Παπαγιαννη γι αυτο. Παντως για ταξιδια σε ασφαλτο με συνεχες γκαζι ανοιχτο θα κοιταξω να βγαζω την ταπα. Να δω αλλωστε και πως ειναι.
ρε μαγκες τελικα ειναι καλυτερα μονη η διπλη εξατμιση.στο adventure 990 θα γινοταν η δουλεια,γιατι εχουμε και τους αισθητηρες Λ.
37.12.07n
22.47.01.e
τα on-of φορανε ακτινες,τα αλλα ειναι μπασταρδα
το χειμερινο μπανιο αναζοωγονει μυαλο και σωμα,το καλοκαιρινο τα καιει
Πολυ ευχαριστως.Αρχικά δημιουργήθηκε από emix24
Δεν εχω προλαβει να δω καποιες ουσιαστικες διαφορες.
Η εξατμιση κοστιζει 200ευρω. Ειναι αλουμινιου οπως ειπα με καρμπον τελειωμα.
Εχω ακουσει οτι με διαφορα "πειραγματα" η μηχανη απογειωνεται.
Να σας πω την αληθεια, δεν θελω να της κανω πολλα ξεκοιλιασματα. Ισως μετα να εχω αλλα θεματα.
Επισης αν ειναι να ειμαι ακομα πιο συχνα στο βενζιναδικο μετα απ αυτα τα πειραγματα, καλυτερα να το αφησω και να χαιρομαι απλα την εμφανιση και τον ηχο.
Θα ρωτησω τον Χελιωτη γι αυτα τα πραγματα και θα σας πω.
Dr.Big θα σου στειλω με pm το τηλεφωνο μου και οποτε θες συναντιομαστε να το δεις το μηχανακι. Σιγουρα εισαι πολυ πιο εμπειρος απο μενα και μπορει να καταλαβεις τις διαφορες και να με συμβουλεψεις και μενα αναλογα.
Τα απανταχου 950 δεν ειναι εχουν σωστα ρυθμισμενο μιγμα, ψηλα ειναι φτωχα και χαμηλα εχουν τρυπα. Το H2W κιτ χρησιμοποιει προσθετο φιλτρο αερα αντι snorkel εισοδου, μικροτερα κυριως ζιγκλερ και μεγαλυτερα ζιγκλερ αερα (η πως αλλιως τα λενε). Το αποτελεσμα ειναι μεγαλυτερη ροπη σχεδον παντου, απολύτα γραμμικη ισχυς και χαμηλοτερη καταναλωση. Ειδικα στη πολη εισαι συνηθως με μια ταχυτητα πανω και εχω δει βελτιωση στη καταναλωση μπεριπου 10-20%. Σε ταξιδι η διαφορα στη καταναλωση φαινεται μετα τα 130. Το μονο που αισθανεσαι οτι χανεις, ειναι μερος απο την κλωτσια ψηλα, αλλα μαλλον ειναι ψευδαισθηση λογω γραμμικοτητας.
Οι λ ειναι στους λαιμους η στο ενδιαμεσο τμημα? Νομιζω στους λαιμους, οποτε δεν αλλαζει κατι.Αρχικά δημιουργήθηκε από πυξιδας990
ρε μαγκες τελικα ειναι καλυτερα μονη η διπλη εξατμιση.στο adventure 990 θα γινοταν η δουλεια,γιατι εχουμε και τους αισθητηρες Λ.
θεωρω παντως οτι στα ψηλοφτερα δηλ.sm950,super enduro κτλ ταιριαζει καλυτερα αισθητικα
37.12.07n
22.47.01.e
τα on-of φορανε ακτινες,τα αλλα ειναι μπασταρδα
το χειμερινο μπανιο αναζοωγονει μυαλο και σωμα,το καλοκαιρινο τα καιει
Aπό που το πήρες φίλε, μπορείς να πεις?
Μια προταση, βαλε το H2W κιτ στα καρμπυρατερ, δουλευει αψογα! [/B]
βεβαιως, απο εδω:Αρχικά δημιουργήθηκε από daculas
Aπό που το πήρες φίλε, μπορείς να πεις?
http://www.advmachines.com/category_s/3.htm