Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 25 από 25

Θέμα: Arai RX7 Corsair Παραγγελεια απο US προβλημα στο τελωνειο !!

Banned
    Τι σκατά ηλεκτρονικά σου είπανε ρε ότι έχει το κράνος;!;! εμένα μου ήρθε το tamiyaki από honk kong και ενώ έκανε κοντά 300Ε, τελωνείο δεν πλήρωσα τίποτα!

HUSKY TE450 Το avatar του/της SeNNinhA
    Μου το έστειλε με USPS Express Air Mail.

To Express έχει και ασφάλεια για απώλεια δέματος συμπεριλαμβανόμενη στην τιμή έως 100$. Για κάθε 100$ επιπλέον ασφάλεια χρεώνεσαι +2$. Αυτό βέβαια δεν μας συμφέρει γιατί θα πρέπει να δηλώσεις την πραγματική αξία.

Ο Bajaron μου χρέωσε για το ARAI RX-7 Corsair

Κράνος: 339,00$
    Έξοδα αποστολής: 59,00$
    Extra ζελατίνα καθρέπτης: 67,00$
    Σύνολο: 465,00$ = 381,00 euro

Τα έξοδα αποστολής στην πραγματικότητα ήταν τελικά 44$ αλλά μπορεί να τα χρεώνει τα επιπλέον για συσκευασία και αποστολή.

Στάλθηκε σαν GIFT. Υπάρχει ειδικό τετραγωνάκι στην δήλωση τελωνείου που κάνει ο αποστολέας και σημειώνεις τι είναι. Και στο ίδιο έντυπο (που το κολάνε πάνω στο κουτί αποστολής) δηλώνεις και την αξία του εμπορεύματος. Ο Bajaron βάζει 50$ αξία γιατί νομίζω ότι υπάρχει κάποιος νόμος που έως 50$ δεν τα κοιτάζουν καθόλου στο τελωνείο.

Αυτά είναι όλα. Το δεμα παραδόθηκε στο εκεί ταχυδρομείο στις 31/05 και έφτασε Ελλάδα στις 03/06. Πέρασε τελωνείο (αεροδρομίου λόγω air mail) μέσα σε 19 λεπτά και αυθημερόν παραδόθηκε στις ταχυμεταφορές των ΕΛΤΑ. Στις 07/06 παραδόθηκε στο τοπικό ταχυδρομείο και από εκει σε εμένα. Σύνολο 7 ημέρες με το ΣΚ μέσα.

Αν είναι να το στείλεις πίσω, τότε να ξέρεις ότι έχει κάποιο κόστος αυτό που το πληρώνει ο αποστολέας. Αν θεωρήσω κόστος τα 44$ τότε η επιστροφή θα κοστίζει περίπου 25$. Αν υπολογίσεις και το κόστος της επαναποστολής άλλα 44$ τότε 44+25+44=113$. Σε συμφέρει αλλά οριακά.

Παλαιό μέλος
    Παιδες εχω φέρει από Αμερικη 6 κρανακια και απο τον bajaron 5 εκτον οποίων τα τεσσερα τελευταια σε μια αποστολη συνοδευόμενα και απο 6 ζελατινες.θα σας πω ότι και στα δικά μου κρανοι εγινε ελεγχος και για τα δυο πρωτα δεν πληρωσα τιποτε εκτοσ απο 5 ευρω ενω στα δυο αλλα πληρωσα 15 ευρω αφου καποιος καραγκιοζης ακανε αξιολογηση στα 100 ευρω και για τα δυο κρανοι.
    Στο πρώτο κρανος που πηρα απο usa ξεκινησα να πληρωσω 156 ευρω αλλα λόγω γνωστου γενικου δερβεναγα μεσα στο τελωνειο δεν πληρωσα μια.
    Η αλήθεια είναι ότι τελευταία εχουν αρχίσει οι τελωνάδες και την ψιλιάζονται την δουλειά αλλα μην μασάτε ακόμα και ετσι, το να πληρώσεις 300 με 350 ευρώ φθηνότερα ενα κρανος κορυφαίο, ειναι μεγαλο κερδος.
    ΞΕΡΕΙΣ ΑΠΟ ΒΕΣΠΑΑΑΑΑΑ....

ο trackαδόρος!!! Το avatar του/της Alx 84
    Να ρωτήσω κι εγώ κατιτίς; Το μπάχαλο με τα τελωνεία παίζει μόνο σε USA; Αν πάρεις απο ευρώπη υπάρχει το ίδιο πρόβλημα;
    Οι διαφορές USA με ευρώπη είναι τόσο μεγάλες;

Banned Το avatar του/της anco
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Alx 84
    Να ρωτήσω κι εγώ κατιτίς; Το μπάχαλο με τα τελωνεία παίζει μόνο σε USA; Αν πάρεις απο ευρώπη υπάρχει το ίδιο πρόβλημα;
    Οι διαφορές USA με ευρώπη είναι τόσο μεγάλες;
    Ναι μονο απο USA εχει τελωνειο, απο Ευρωπη ειναι ολα FREE σε φορους.

Π.Χ Αμερικανικο Arai εχει 450 - 480 Ευρωπαικο εχει 600.

Ελλαδα 870....!!!:hypnotize

Μήπως ξέρετε Αμερικάνικο site να έχει κράνη της UVEX;Θέλω να δω τιμή για ένα κράνος για σκι!

ο trackαδόρος!!! Το avatar του/της Alx 84
    Αρχικά δημιουργήθηκε από ancogsxr
    Ναι μονο απο USA εχει τελωνειο, απο Ευρωπη ειναι ολα FREE σε φορους.

Π.Χ Αμερικανικο Arai εχει 450 - 480 Ευρωπαικο εχει 600.

Ελλαδα 870....!!!:hypnotize
    τις τιμές της ευρώπης σε σχέση με την Ελλάδα τις έχω διαπιστώσει!! Λέω να πάρω πλήρες set εξοπλησμού από το net. συμφέρει πολύ. όταν αποφασίσω να κάνω την κίνηση πιθανότατα θα χρειαστώ την καθοδηγησή σου.

Ωραία... αυτιά!!! Το avatar του/της pepenaxos1
    Λειτουργει κατι σωστα εδω χαμω που ζουμε για να παει καλα αυτο ρε συ??? χωσε τα γκαφρα και φορα το κρανος να πας βολτα...

Ego eho ferei 2 kranoi ena Rx7xrr kai ena Shoei X-11 (x-spirit),mono ean erthei kapoios gnostos moy apo Aystralia poy eho kone kai to fernei mazi toy...telos,den to riskaro me tahydromieia kai ektelonismous ktl ktl.Glitono apo 350-450 euro..katse kala

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DrIoannis
    Ο αδερφος μου πηρε κρανος Arai RX7 με εξτρα ζελατινα ιριδιζουσα 500 ευρω.Χωρις ζελατινα πηγαινε 440 περιπου.Πραγματι πληρωσε τελωνειο(αλλωστε δεν ειχε αυταπατες).Ο καθενας κανει την επιλογη του.Παντως κατα την γνωμη μου αξιζει να παρεις ενα απο τα κορυφαια κρανη,εαν οχι το κορυφαιο.

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. Shoei Xr1000 ή Arai Rx7 Corsair
    από xtx660 στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη
    Απαντήσεις: 41
    Τελευταίο μήνυμα: 05/09/2006, 02:38
  2. ARAI: RX7-Corsair ή ASTRO-R ???
    από SeNNinhA στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη
    Απαντήσεις: 23
    Τελευταίο μήνυμα: 19/02/2006, 17:18
  3. Arai RX7 Corsair
    από anco στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη