Να δεις που μετά από πολύ καιρό στον δρόμο, αν θελήσεις να εκπαιδευτείς μόνος σου, ίσως να μπορείς όχι μόνο να μην πατάς το πόδι στο μποτιλιάρισμα αλλά ούτε στο φανάρι, ειδικά αν δεν διαρκεί και πάρα πολύ το κόκκινο.Αρχικά δημιουργήθηκε από Alx 84
βρές μου έναν που δεν ακουμπάει πόδι στο μποτιλιάρισμα!! Είναι λίγο ''κάπως" το όλο θέμα. Αυτό κάνω. Έχω λίγο ανοιχτό το γκαζάκι και παίζω με τον συμπλέκτη. Το λυπάμαι το κακόμοιρο γιατι βασανίζεται, αλλά είναι για καλό σκοπό.
Αρχηγέ, δεν στο λέω για τίποτ'άλλο, απλά για να πάρεις κουράγιο για την ευθεία σου, και να πεις ότι γίνετε!
Το σύστημα που χρησιμοποιείς είναι καλό, αν και θα σε βόλευε περισσότερο,πιστεύω, να έχεις ανεβασμένο το ρελαντί και να κάνεις κυρίως το παιχνίδι με τον συμπλέκτη.
Όπως και να το κάνεις, εύχομαι να περάσεις την ευθεία όπως πρέπει χωρίς κανένα πρόβλημα.
Και για να μην ξεφεύγω απ'το θέμα......
Ευχομαι γρήγορα, εκτός από το δίπλωμα που ελπίζω και εύχομαι από αυριο να είσαι διπλωματούχος, να πάρει κι ένα μοτόρι που γουστάρεις και αντέχει, και να ξεκινήσεις με bartlal και tifoefs για την μικρή και τις φίλες της.
Αν χωρίσω.... να υπολογίζετε κι εμένα στην παρέα!
![]()
![]()
Που αν τύχει και δει αυτό το thread,με βλέπω χωρισμένο! Τουλάχιστον θα μπορώ να πω... ΒΟΥΡ ΓΙΑ ΤΑΞΙΔΙΙΙΙΙΙΙΙ
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: