Σελίδα 11 από 32 ΠρώτοΠρώτο ... 67891011121314151621 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 151 έως 165 από 480

Θέμα: φθηνο μα πολυ φηνο site απο αγγλια

KTHακικό Μέλος Το avatar του/της Emden
    Καλησπερα,

Παρηγγειλα ενα κρανακι (RX7 σε small) απο το bike bargains αλλά μου απαντήσανε ότι δεν έχουν άλλο στοκ. απο το συγκεκριμένο τυπο λόγω ότι θα φέρουν το RX7 GP δε θα ξαναφέρουν το απλό. Παρόλα αυτά δεν μου έχουν ακυρώση ακόμα την παραγγελία. Παρακαλώ την γνώμη σας πάνω στο θέμα.Η παραγγελία έγινε με πιστωτική.
    Μας έφαγαν οι μαστοράδες εκ πείρας και τα εξ ακοής αποφθέγματα. ...

Γατάκιαααααα....... Το avatar του/της arxaios
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Emden
    Καλησπερα,

Παρηγγειλα ενα κρανακι (RX7 σε small) απο το bike bargains αλλά μου απαντήσανε ότι δεν έχουν άλλο στοκ. απο το συγκεκριμένο τυπο λόγω ότι θα φέρουν το RX7 GP δε θα ξαναφέρουν το απλό. Παρόλα αυτά δεν μου έχουν ακυρώση ακόμα την παραγγελία. Παρακαλώ την γνώμη σας πάνω στο θέμα.Η παραγγελία έγινε με πιστωτική.
    Τους ζήτησες επιστροφή (refund) και δεν την έκαναν ή περιμένεις να την κάνουν από μόνοι τους ;;;
    Ρώτησε αν έχουν Small σε άλλο σχέδιο ......... εγώ αυτό θα έκανα !!! Τα σχέδια είναι λίγο δευτερεύοντα η ασφάλεια μετράει και RX 7 ευρωπαϊκό σ' αυτές τις τιμές ........... δύσκολο να ξαναπαίξει !!!

Εκανα και αυτο. ζητησα αλλο σχεδιο αλλα ουτε αυτο το υπηρχε, Νομιζω ότι πρεπει αυτοι να κάνουν την ακυρωση και γιατι εμένα δεν μου βγαζει καποια λειτουργεια για κατι τετοιο.Παρολα αυτα τουσ εστειλα οτι θα ακυρωσω την παραγγελια κ ρωτησα τι χρειαζετε να κανω αλλα δεν μου απαντησαν. αυτα μεχρι τωρα.

Φιλε παρε ενα τηλ στην εξυπηρετηση της τραπεζας σου και ρωτα τους αν εχουν τραβηξει το συγκεκριμενο ποσο απο τη καρτα σου !! (Συνήθως σου τραβαν το ποσο οταν βεβαιωθει η παραγγελια σου απο το καταστημα!!) Το πιο πιθανο ειναι οτι δε σε εχουν χρεωσει!!

βολτάδικο μέλος
    Απο bikerbargain δεν μπορούν να τραβήξουν από ελληνική πιστωτική κάρτα. Το γράφει και στο site. Όταν πήγα να ψωνίσω, ενώ είχα βάλει κανονικά πιστωτική, μου είπαν ότι δεν τράβηξαν κανένα ποσό και ότι εκτός αγγλίας πρέπει να πληρώσω με άλλο τρόπο (paypal, bank transfer κλπ).
    ...

Καλησπερα,

Τελικα τι εγινε για πες μας να γνωριζουμε και οι υπολοιποι εαν βρεθουμε ποτε σε παρομοια κατασταση

Γατάκιαααααα....... Το avatar του/της arxaios
    Αρχικά δημιουργήθηκε από SnakeMJK
    Απο bikerbargain δεν μπορούν να τραβήξουν από ελληνική πιστωτική κάρτα. Το γράφει και στο site. Όταν πήγα να ψωνίσω, ενώ είχα βάλει κανονικά πιστωτική, μου είπαν ότι δεν τράβηξαν κανένα ποσό και ότι εκτός αγγλίας πρέπει να πληρώσω με άλλο τρόπο (paypal, bank transfer κλπ).
    Και εγώ με Paypal είχα ψωνίσει ............... μου έστειλαν το συνολικό ποσό και ένα e-mail στο οποίο έκανα την πληρωμή μέσω Paypal !!!
    Πριν 2 χρόνια όμως και έχουν αλλάξει το Site .......

Πάντως όταν ψωνίζεις ταχυδρομικά το Paypal ή C.O.D. (αντικαταβολή) όπου γίνεται είναι μονόδρομος !!!

Καλησπερα,

φιλαρακι εβγαλες ακρη τελικα??
    τι γινεται?

Δεν έχω κάποιο ιδιαίτερο νέο αναφορικά με την εξέλιξη της παραγγελίας μου. Το chart γραφει ακόμα processing (we are now out of stock),βέβαια δεν έχουν χρεώση την κάρτα αλλά ούτε έχει γίνει κάποια ακύρωση από μέρους τους. Ρώτησα ξανά για το μαύρο rx7 και δεν μου απάντησαν καν. Το μόνο που μου είπαν σε προηγούμενο mail ήταν ότι θα βγει σε προσφορά το rx7 gp χωρίς να μου αναφέρουν τιμή και ακριβή ημερομηνία. Αυτά

ηρθεεεεε!!
    και ειναι απiστευτο το κρανακι!!
    σαν του φιλου mdharis!! ps(να σαι καλα που με μπριζωσες!!!)
    3 εγινε η παραγγελια
    13 στην πορτα μου..
    μια χαρα!!

lidsdirect αφοβα παιδια!!!
    bikersbargain ακομα περιμενω απαντηση....

Νέο μέλος
    ηρθε και το δικο μου. Arai RX7 Black, στο κουτι του, ολοκαινουριο.. παραγγελια 5/1 παραδοση 13/1, απο lidsdirect. Ενα 380αρι μαζί με μεταφορικά

Να σας προσέχετε Το avatar του/της nktR
    την Παρασκευή μου έρχονται 2 RX-7 (Majestic-Edwards) με 372 το καθένα με μεταφορικά και από
    45 ευρώ η μαύρη ζελατίνα και 55 ευρώ η χρώμιο η μπλέ.
    Από εβδομάδα θα πάρουμε άλλα δύο ζεύγη γάντια Alpinestars.
    H αγορά έγινε από gearchangeonline - bikersbargains = ίδια επιχείρηση. Στέλνετε email στο info@gearchangeonline.com και μιλάτε με την Carol. Την έχω ενημερώσει ήδη ότι αρκετά παιδιά ενδιαφέρονται για φτηνές αγορές από προσφορές και ευχαριστεί πολύ και θα κάνει ότι καλύτερο μπορεί από θέμα εξυπηρέτησης, χρόνου παράδοσης και εύρεση φθηνότερου κόστους μεταφοράς.
    Αυτά. Ελπίζω να βοήθησα. Καλά ψώνια

ps: ήμουν τυχερός με αυτή την αγορά γιατί πήρα με 1.02 τη λίρα και το κράνος είχε 350 λίρες και επιπλέον μοιράστηκα και τα μεταφορικά με ένα φίλο.
    Τώρα το έχουν ανεβάσει στα 380 και με τη λίρα στο 1.12, αλλά και πάλι συμφέρει σε σχέση με Ιαπωνία.

Παλαιό μέλος
    Εγώ θα παραλάβω κάτι αυριο απο Αγγλία. Μαλλον το Haga γιατί έχω παραγγείλει και κάτι άσχετα ηλεκτρονικα :rotflmao:

nktR, είμαι ελεϊνός και δεν ρώτησα να πάρω και καμία ζελατίνα έξτρα. Πολύ καλή τιμούλα!

Αρχικά δημιουργήθηκε από giorgosmg
    ηρθεεεεε!!
    3 εγινε η παραγγελια
    13 στην πορτα μου..
    μια χαρα!!

καλοριζικο και Αγρατζουνιστο

Να σας προσέχετε Το avatar του/της nktR
    Αρχικά δημιουργήθηκε από giorgosmg
    ηρθεεεεε!!
    3 εγινε η παραγγελια
    13 στην πορτα μου..
    μια χαρα!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από plan9
    ηρθε και το δικο μου. Arai RX7 Black, στο κουτι του, ολοκαινουριο.. παραγγελια 5/1 παραδοση 13/1, απο lidsdirect. Ενα 380αρι μαζί με μεταφορικά
    καλορίζικα και καλοφόρετα !!!! καλές βόλτες παίδες

Σελίδα 11 από 32 ΠρώτοΠρώτο ... 67891011121314151621 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Ενα πολυ ενδιαφερον site με video-test
    από AFTER στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 26/02/2006, 12:24
  2. ΕΝΑ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ Site ΑΠΟ ΦΙΛΟΥΣ
    από mike78 στο forum Suzuki V-Strom series
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 17/10/2005, 13:02
  3. Πολυ Καλο Site