Αμα ειναι να χαθουμε ερχομαι και'γω..Τα λεμε εκει..
Αμα ειναι να χαθουμε ερχομαι και'γω..Τα λεμε εκει..
"Διαφωνώ με όσα λες αλλά θα υπερασπίσω με την ζωή μου το δικαίωμά σου να τα λες και με την ζωή σου το δικαίωμα μου να μην σε ακούω"
"Δημοκρατια ειναι 4 λυκοι και 1 προβατο να ψηφιζουν για φαγητο"
Αν μπειτε περιφεριακο Υμητου δεν θα βγειτε εξοδο ραφηνα αλλα πιο πριν προς ελευθεριος βενιζελος-σπατα,στην εξοδο των Σπατων αφου βγειτε θα κανετε αριστερα και θα πατε προς σπατα, θα περασετε μεσα απο τα σπατα και θα παρετε κατευθηνση προς Αρτεμιδα ολο ευθεια μεχρι να φτασετε παραλια και φαναρια.Εκει κανετε δεξια και ακολουθητε τον χαρτη.Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
Λεπον.
Οποιος θελει να ερθει με μοτο και δεν ξερει τον δρομο (ουτε εμεις τον ξερουμε) εχουμε δωσει ραντεβου στις 9 στην Λ Κατεχακη στην διασταυρωση που ειναι τα στρατοπεδα Σακετα,ΕΚΕΜΣ, κτλ.
Ελατε να χαθουμε ολοι μαζι.![]()
Φτιαχνω τα τοσΤακια σας.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
καλα να περασετε κοπροσκυλα.....![]()
![]()
![]()
![]()
Τα λεμε το βραδυ!
![]()
:a51: :a51:
![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από filippos650
Τα λεμε το βραδυ!
εχει αεροδρομιο η Λουτσα???![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
εχει αεροδρομιο η Λουτσα???![]()
![]()
![]()
εχει στα σπατα ρε χαμενε άλλα που να ξερεις εσύ... μόνο θησειο-πετραλωνα τραβιεσαι![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από filippos650
εχει στα σπατα ρε χαμενε άλλα που να ξερεις εσύ... μόνο θησειο-πετραλωνα τραβιεσαι![]()
δυστηχως η αληθεια ποναει και πικραινει....![]()
![]()
![]()
αλατακι στις πληγες απο tarifa kai θα γιανουν...Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
δυστηχως η αληθεια ποναει και πικραινει....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
Λεπον.
Οποιος θελει να ερθει με μοτο και δεν ξερει τον δρομο (ουτε εμεις τον ξερουμε) εχουμε δωσει ραντεβου στις 9 στην Λ Κατεχακη στην διασταυρωση που ειναι τα στρατοπεδα Σακετα,ΕΚΕΜΣ, κτλ.
Ελατε να χαθουμε ολοι μαζι.![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
oh,yeah baby..![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
αν και αεροπλανακιας.....![]()
κανένα ρεβυθι στο δρόμο για να τον βρούμε εμείς που θα έρθουμε κατα της μια να ρίξετε...
γης μαδιαμ...
Αν και πάτε Θεσσαλονίκη μέσω Αλεξανδρούπολης, τες πα...
Τα λέμε εκεί...
Κι επειδή δεν έχω διαβάσει τίποτα περισσότερο από το πρώτο post, πείτε μου πώς στο καλό θα πάτε στις 22:00 και θα σας βρει το ηλιοβασίλεμα;;;
Θα μείνετε μέχρι αύριο το βράδυ εκεί;;;
εγω λεω να μεινω και αυριο το πρωϊ για μπανακι.Αρχικά δημιουργήθηκε από McGyver
Κι επειδή δεν έχω διαβάσει τίποτα περισσότερο από το πρώτο post, πείτε μου πώς στο καλό θα πάτε στις 22:00 και θα σας βρει το ηλιοβασίλεμα;;;
Θα μείνετε μέχρι αύριο το βράδυ εκεί;;;
αναλογα με τις αντοχες μου για υπνο.
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
αν και αεροπλανακιας.....![]()
και πως θα τιμήσουμε τον ελικα στο ντεπόζιτο ρε χαζο![]()