Σελίδα 2 από 8 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 106

Θέμα: Περι φωτων Xenon

Δειτε λιγο:

Κιτ#1: http://dizaa.com/PIC/photos/car/mixed.jpg

Κιτ #2: http://pc-link.biz/mtr/lbhid1a.jpg

Κιτ #3: http://www.mydepots.com/ebay/metal/pic_xenonkit_1.jpg

Kit #4: http://i20.ebayimg.com/02/i/000/d2/9a/d4b2_1.JPG

Oλα τα παραπανω πωλουνται για 15-30 λιρες αγγλιας, απο Χονγκ Κονγκ και Κινα.

Παμε Ευρωπη τωρα (Αγγλια):

Το ιδιο κιτ 90 λιρες

http://cgi.ebay.co.uk/H4-XENON-HID-C...QQcmdZViewItem

Το ιδιο κιτ 200 λιρες!!!!
    (δειτε που ειναι αλλαγμενο το αυτοκολλητο για προφανεις λογους -μαλιστα εχει βαλει και ενα ..."TUV" επανω, αλλα ξεχασε να βαλει τα umlauts στο u!!!)

http://i3.ebayimg.com/07/i/000/d3/8e/0ea3_1_b.JPG

Λιγο πιο κατω ο ΙΔΙΟΣ πωλητης, αλλαξε γνωμη και το πουλαει 150 λιρες. http://cgi.ebay.co.uk/HID-Xenon-Conv...ayphotohosting

Αλλος λιγο πιο κατω δινει το ΙΔΙΟ κιτ στις 107 λιρες, με λευκο κουτακι στο ballast και γυρισμενο καθετα το αυτοκολλητο.
    http://cgi.ebay.co.uk/H4-True-Xenon-...ayphotohosting

Παλι Αγγλος, πουλαει τα κιτ που ο Κινεζος πουλαει στα 20 δολλαρια, 130 λιρες:
    http://cgi.ebay.co.uk/Xenon-HID-Ligh...ayphotohosting

Για δειτε και το ...."Bosch" kit. Προσεξτε τις λεπτομερειες που δειχνουν τι ειναι.
    Εχουν αντιγραφει λογοτυπα, χρωματα κλπ, ΑΛΛΑ:

Βλεπετε που στο κουτι ΔΕΝ λεει Bosch, αλλα Bosch HID;
    Επισης στο Ballast βλεπετε τι λεει; GERMANY BOSCH HK INTL INVESTMENT GROUP COMPANY
    (οπου ΗΚ = Hong Kong)

http://i141.photobucket.com/albums/r...0/DSC00542.jpg

http://i141.photobucket.com/albums/r...0/DSC00288.jpg
    Νίκος
    Open Horizons

Αρχικά δημιουργήθηκε από Nik0s
    Τα 2 αυτά thread Νικόλα θα έπρεπε να τα είχες κάνει report με το που έπεσαν στην αντίληψή σου. Κακώς μας είχαν ξεφύγει τόσο καιρό...

Έχει ειπωθεί 100 φορές: Το forum δεν είναι χώρος για προβολή και πώληση από εμπόρους, εισαγωγείς και κάθε λογής καταστηματάρχες!

Και ps: nice job
    Δεν τα ειχα δει πιο πριν ρε συ Νικολη!
    Τα ειδα χθες μονο που ο Dive master εβαλε νεα προιοντα του στο θεμα.

Το μονο που θελω με το παρον thread ειναι να βοηθησω παιδια που δεν ξερουν και να τους γλυτωσω απο διαφορους που ψαχνουν για κοροιδα.

Α! Και πριν ειπα για τα εργοστασια στην Κινα που φτιαχνουν τα κιτακια αυτα. Για δειτε λοιπον:

http://pc-link.biz/mtr/HID.gif

Παρεπιπτοντως, το παρακατω κιτ Αγγλος το πουλαει 100+ λιρες και λεει οτι δεν εχει σχεση με τα "φτηνα κιτ που κυκλοφορανε στην αγορα".

Ακριβως οτι υποστηριζε και ο Divemaster.

http://cgi.ebay.co.uk/BI-XENON-HID-C...QQcmdZViewItem
    Νίκος
    Open Horizons

Κύριοι οσο καλα και να ρυθμιστεί ενα κιτ xenon παντα θα ενοχλει τους γυρω του!

Τα κλασικα φαναρια δεν μπορουν να δεσμευσουν την δεσμη του φωτος η οποια τυφλωνει τους παντες!
    Μόνο τα φανάρια στιλ προτζεκτορα μπορουν να διαχειριστουν σωστα την δεσμη απο τα φωτα xenon

Γι αυτο και καμια σοβαρη εταιρια δεν βγαζει xenon kit μιας και η χρηση τους απο τις αυτοκινητοβιομηχανιες κρινεται ως επικυνδυνη και δεν περναει τα προτυπα ασφαλειας!

Ξεκολατε πια με το κολημα αυτο με τα φωτα! Ενοχλειται τους παντες! Αμα θελετε καλυτερα φωτα παρτε καλυτερες λαμπες για τα φαναρια σας και τιποτα αλλο!

Μέλος
    Αγαπητέ φίλε,

Πιθανόν δεν θα διάβαζα ποτέ τα γραφόμενα εδώ, για τον λόγο του ότι έχω σταματήσει να μπαίνω.
    Με ενημέρωσε κάποιος φίλος, έστω και αργοπορημένα και θεωρώ σωστό να δώσω μια απάντηση.

Το γεγονός ότι υπήρξε μια διαμάχη και ότι τα ’’έχωσα στον εν λόγω κύριο - όπως αναφέρεις - δεν είναι ότι πούλαγε κάποια πράγματα, αλλά το ότι αναφέρθηκε για το θέμα στην δική μου αγγελία το οποίο ήταν κατακριτέο και από άλλους.

Εάν έτυχε να διαβάσεις περισσότερες δημοσιεύσεις δικές μου θα έχεις διαπιστώσει ότι περιορίζομαι στο να δίνω κάποιες απαντήσει σε ερωτήσεις συναδέλφων μοτοσικλετιστων που ζητούν την γνώμη μου.

Σίγουρα έχεις απόλυτο δίκιο σε ορισμένα από αυτά που λες για τα κιτς ότι είναι ιδία και βάζουν ότι μάρκα θέλουν. Ομολογουμενως έχει βγει μια κακή φήμη με όλα αυτά, αλλά μην παίρνει η μπάλα όλους…

Ο ίδιος ανέφερες πως: ’’Αν μπορουσα να μπω στο site που εχει o Dive master θα ηξερα’’
    Θα μπορουσες λοιπον να μπεις πρωτα και μετα να εκφραστείς.

Ποτέ δεν ισχυρίστηκα ότι είμαι ο καλύτερος ή ο μοναδικός στο ειδος μου. Σε ολους τους τομείς υπάρχουν οι ευκαιριακοί και οι καλοί επαγγελματίες.

Αυτή είναι η δουλειά μου και πιστεύω πως την κάνω συνειδητά και τίμια.
    Οφείλει λοιπόν ο καθένας να την σεβαστεί, εκτός εάν έχει κάποιο συγκεκριμένο παράπονο να το εκφράσει επώνυμα.

Δεν θα μπω σε περαιτέρω αντιπαραθέσεις, ούτε θα μακρηγορήσω παραπανω.

Καλο είναι όμως να μην προτρέχει η γλώσσα του νου.

Φιλικά,
    Γιαννης

Παλαιό μέλος Το avatar του/της kalamaria
    σημερα μου ηρθαν τα δικα μου bixenon (κινα)με κοστος 87 ευρω

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	img011.jpg 
Προβολές:	419 
Μέγεθος:	29,0 KB 
ID:	119457
    ΟΛΑ ΚΑΛΑ!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από costas81
    Κύριοι οσο καλα και να ρυθμιστεί ενα κιτ xenon παντα θα ενοχλει τους γυρω του!

Τα κλασικα φαναρια δεν μπορουν να δεσμευσουν την δεσμη του φωτος η οποια τυφλωνει τους παντες!
    Μόνο τα φανάρια στιλ προτζεκτορα μπορουν να διαχειριστουν σωστα την δεσμη απο τα φωτα xenon

Γι αυτο και καμια σοβαρη εταιρια δεν βγαζει xenon kit μιας και η χρηση τους απο τις αυτοκινητοβιομηχανιες κρινεται ως επικυνδυνη και δεν περναει τα προτυπα ασφαλειας!

Ξεκολατε πια με το κολημα αυτο με τα φωτα! Ενοχλειται τους παντες! Αμα θελετε καλυτερα φωτα παρτε καλυτερες λαμπες για τα φαναρια σας και τιποτα αλλο!

Τα παραπάνω νιάζουν κανέναν?

Σιγουρα μας ενδιαφερει φιλε Κωστα, και ημουν απο τους πρωτους που ελεγα ξανα και ξανα οτι το xenon σε κατοπτρο για λαμπα αλογονου στραβωνει τους απεναντι.
    (Ακομα θυμαμαι το TDM του ψηλου! :hypnotize :hypnotize )

Εγω ομως ειχα ειχα το εξης διλλημα: να μεινω με τα καντηλακια για φωτα του Πηγασου Η να βαλω xenon και να βλεπω εστω και αν περιστασιακα καποιος στραβωνεται;
    Δεν ειναι ωραιο αυτο και συμφωνω, αλλα κατι επρεπε να κανω με το θεμα Φωτα στο μικρο.... Θα ρυθμισω προσεκτικα τη δεσμη και βλεπουμε....

Οσον αφορα τωρα την Duc, εκει δεν εχουμε προβλημα διοτι δεν εχει κανονικο κατοπτρο -τα φωτα ειναι τυπου projector και εχουν πολυ αποτομη αποκοπη δεσμης, οποτε το xenon μπαινει κουτι.

Το θεμα ομως στο συγκεκριμενο thread ηταν αλλο....

@Divemaster: Αγαπητε φιλε, αν διαβασεις προσεκτικα το αρχικο θεμα και την τοποθετηση μου θα δεις οτι δεν καταφερομαι εναντιον σου, παρα σχολιαζω τη γενικοτερη ταση στην Ελλαδα πολλων εμπορων να προσπαθουν να "πιασουν τον παπα απο τα @@".
    Ο λογος που δεν μπηκα στο site σου ηταν οτι δεν δουλευε -δεν ξερω αν τωρα εχει φτιαχτει, αλλα οταν προσπαθουσα δεν μου εδειχνε απολυτως τιποτα....

Οπως και να εχει ομως, εγω εφερα τα xenon 70 ευρω. Το να πουλαει καποιος 100 και 110 ειναι ενα πραγμα (μιας και βαζει και την εργασια) αλλα ειναι εντελως αλλο πραγμα να ζηταει 200+...
    Νίκος
    Open Horizons

Αρχικά δημιουργήθηκε από Ταξιδευτής
    Σιγουρα μας ενδιαφερει φιλε Κωστα, και ημουν απο τους πρωτους που ελεγα ξανα και ξανα οτι το xenon σε κατοπτρο για λαμπα αλογονου στραβωνει τους απεναντι.
    (Ακομα θυμαμαι το TDM του ψηλου! :hypnotize :hypnotize )

Εγω ομως ειχα ειχα το εξης διλλημα: να μεινω με τα καντηλακια για φωτα του Πηγασου Η να βαλω xenon και να βλεπω εστω και αν περιστασιακα καποιος στραβωνεται;
    Δεν ειναι ωραιο αυτο και συμφωνω, αλλα κατι επρεπε να κανω με το θεμα Φωτα στο μικρο.... Θα ρυθμισω προσεκτικα τη δεσμη και βλεπουμε....

Οσον αφορα τωρα την Duc, εκει δεν εχουμε προβλημα διοτι δεν εχει κανονικο κατοπτρο -τα φωτα ειναι τυπου projector και εχουν πολυ αποτομη αποκοπη δεσμης, οποτε το xenon μπαινει κουτι.
    Νομιζω μπορεις να χρησιμοποιησεις μια καλυτερη και πιο λευκη λαμπα και οχι απαραιτητα xenon

Δεν είναι τυχαίο που όλα τα οχήματα που φοράνε xenon έχουν αισθητήρες σε όλα τα ψαλήδια για αυτόματη ρύθμιση της δέσμης των φωτων.
    Είναι δυνατότερη η δεσμη των xenon και στραβωνει περοσσοτερο και απο την μεγαλη σκαλα.

Σαφως και δεν ειναι τυχαιο το γεγονος φιλε οτι τα ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ (γιατι μηχανες με ΟΕΜ xenon δεν υπαρχουν) με xenon πρωτης τοποθετης εχουν self leveling μηχανισμους.

Λαμπες ομως φιλε δοκιμασα... Δεν το λεω για να εξηλεωθω. Λαθος ειμαι κ εγω οπως κ ολοι που βαζουν ξενον. ΑΛΛΑ ειναι μια λυση και μαλιστα χωρις μεγαλο κοστος. Αν δω οτι δεν φωτιζουν σωστα, τοτε το κιτ θα παρει την αγουσα για πωληση...
    Νίκος
    Open Horizons

Σαφως και δεν ειναι τυχαιο το γεγονος φιλε οτι τα ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ (γιατι μηχανες με ΟΕΜ xenon δεν υπαρχουν) με xenon πρωτης τοποθετης εχουν self leveling μηχανισμους.

Λαμπες ομως φιλε δοκιμασα... Δεν το λεω για να εξηλεωθω. Λαθος ειμαι κ εγω οπως κ ολοι που βαζουν ξενον. ΑΛΛΑ ειναι μια λυση και μαλιστα χωρις μεγαλο κοστος. Αν δω οτι δεν φωτιζουν σωστα, τοτε το κιτ θα παρει την αγουσα για πωληση...

Καταλαβάινω το σκεπτικό σου και σαφώς δικαιολογω λίγο περισσότερο τα xenon σε μια μηχανη που εχει απο μαμα αδυνατα φωτα. Όμως το κακό έχει παραγίνει.
    Ειδικά με τα αυτοκίνητα. Πριν λιγες μερες που εκανα ενα ταξιδι με βροχη αγανακτησα απο τους @##@#@# με τα κιτ χενον που με στραβωναν λες και ειχαν την μεγαλη σκάλα.

Τες πα.

Αν δω οτι δεν φωτιζουν σωστα, τοτε το κιτ θα παρει την αγουσα για πωληση...
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Παλαιό μέλος Το avatar του/της McGyver
    Ζήλια ψώρα σας, τα φανάρια μου είναι τύπου projektor, οπότε τα HID's μου είναι τούμπανα...

Δεν παμε καλα.. Το avatar του/της Daemon
    Κωστα.. ξερεις ποσες φορες με εχουν σωσει τα xenon σε ταξιδια? Ναι, ενοχλουνε καποιες φορες αλλα προτιμω να ενοχλησω απ'το να μη με βλεπουνε η να μην βλεπω σε ενα δρομο με στροφες και χωρις καθολου φωτισμο.. Ας φτιαξουνε το φωτισμο στους δρομους ωστε να μην χρειαστει να βαλεις καλυτερα φωτα.. (Θυμαμαι τα 20 μηχανακια μπροστα μου καπου στης Ερυθρες και εγω φωτιζα το δρομο για τον πρωτο.. δεν νομιζω να τους ενοχλησε και πολυ.. )

Οσω για τον Γιαννη (divemaster) μπορω να πω οτι ειναι απ'τους καλυτερους εππαγελματιες στο θεμα xenon επειδη εχω συνεργαστει αρκετες φορες μαζι του και του εχω εμπιστοσινη.
    Στην καινουργια μοτο (μολις την παρουμε) σιγουρα θα μπουν xenon οποτε η σε αυτον η στον πατρινο θα παω..

Αυτα..
    "Διαφωνώ με όσα λες αλλά θα υπερασπίσω με την ζωή μου το δικαίωμά σου να τα λες και με την ζωή σου το δικαίωμα μου να μην σε ακούω"
    "Δημοκρατια ειναι 4 λυκοι και 1 προβατο να ψηφιζουν για φαγητο"

Στρογγυλοφάναρος Το avatar του/της sapila racing
    Moderator
    Εγω θα γούσταρα μια μέρα να βγούν οι μπάτσοι και να κόβουν κλήση σε όλους όσους εχουν φώτα Xenon που δεν ειναι απο το εργοστάσιο και στραβώνουν , αυτοκίνητα και μοτο ανεξαιρέτως.

Και σε ολα τα αυτοκίνητα/μοτο με αναμμένα προβολάκια ομίχλης.

Φτάνει πια το στράβωμα!!!!

Εχει παραγίνει η μόδα με τα Xenon και εχει φτάσει στο σημείο τα περισσότερα οχήματα να είναι με πανίσχυρα μπλε/μωβ φώτα, με αποτέλεσμα τα κανονικά φώτα να μην φάινονται όπως πριν, το εχετε καταλάβει αυτό και τι συνέπειες εχει?

Στην Ευρώπη οι μοτοσυκλετιστές διαμαρτύρονται και κινητοποιούνται για να μην περάσει ο νόμος που θα υποχρεώνει και τα αυτοκίνητα να εχουν αναμμένα φώτα με το σκεπτικό οτι οι μοτο θα γίνουν λιγότερο ορατές.
    Εδω στο Ellada βάζουμε Xenon και μπλε φωτάκια και ολα καλά.

Χαλια μαυρα ειμαστε και οι περισσότεροι καμαρώνουν κιόλας...

Εγω πάντως Xenon δεν βάζω κι ελπίζω να ακολουθήσουν κι άλλοι.
    sapila racing team

bimota SB6 1995

Hornet 900 2005
    Yamaha SR500 1981
    BMW R75/6 1975
    BMW R26 1957

Σελίδα 2 από 8 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Περί xenon στα παπια
    από panagath στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 67
    Τελευταίο μήνυμα: 19/12/2016, 14:21