Σελίδα 3 από 8 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 106

Θέμα: Περι φωτων Xenon

HUSKY TE450 Το avatar του/της SeNNinhA
    Μόλις παρέλαβα το φανάρι του Triumph Sprint 1050 το οποίο έχει προτζέκτορες (2+1) και θα γίνει μετάγγισή του στο TLR. Οπότε η επόμενη κίνηση θα είναι τα Xenon.

Πάντως εαν είναι να δώσω 200+ για "θεωρητικά" καλύτερη ποιότητα xenon ή 70-80 για χειρότερη, τότε δεν ξέρω για εσάς αλλα εγώ προτιμώ να πάρω τα φθηνά και ΕΑΝ και ΟΤΑΝ χαλάσουν να μου περισέψουν άλλα τόσα (και περισσότερα) για να ξαναβάλω καινούργια που τότε θα είναι πια είτε φθηνότερα είτε καλύτερα.

Όταν η διαφορά τιμής είναι πάνω από διπλάσια και η αξιοπιστία εξακολουθεί να είναι διφορούμενη (τα 2 χρόνια εγγύησης τα πιάνουν όλα χωρίς να χαλάσουν, μετά τι γίνεται..) τότε δεν βλέπω να υπάρχει δίλλημα. Πας στα φθηνά και τα αλλάζεις και 2 φορές με τα ίδια χρήματα.

Αρχικά δημιουργήθηκε από McGyver
    Ζήλια ψώρα σας, τα φανάρια μου είναι τύπου projektor, οπότε τα HID's μου είναι τούμπανα...

:a36: :a36: ----->

Αρχικά δημιουργήθηκε από Ταξιδευτής
    Οσον αφορα τωρα την Duc, εκει δεν εχουμε προβλημα διοτι δεν εχει κανονικο κατοπτρο -τα φωτα ειναι τυπου projector και εχουν πολυ αποτομη αποκοπη δεσμης, οποτε το xenon μπαινει κουτι.

:rotflmao:
    Νίκος
    Open Horizons

Παλαιό μέλος Το avatar του/της McGyver
    Αρχικά δημιουργήθηκε από SeNNinhA
    Μόλις παρέλαβα το φανάρι του Triumph Sprint 1050 το οποίο έχει προτζέκτορες (2+1) και θα γίνει μετάγγισή του στο TLR. Οπότε η επόμενη κίνηση θα είναι τα Xenon.
    Ζουλιάρη!!!

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
    Εγω θα γούσταρα μια μέρα να βγούν οι μπάτσοι και να κόβουν κλήση σε όλους όσους εχουν φώτα Xenon που δεν ειναι απο το εργοστάσιο και στραβώνουν , αυτοκίνητα και μοτο ανεξαιρέτως.

Και σε ολα τα αυτοκίνητα/μοτο με αναμμένα προβολάκια ομίχλης.

Φτάνει πια το στράβωμα!!!!

Εχει παραγίνει η μόδα με τα Xenon και εχει φτάσει στο σημείο τα περισσότερα οχήματα να είναι με πανίσχυρα μπλε/μωβ φώτα, με αποτέλεσμα τα κανονικά φώτα να μην φάινονται όπως πριν, το εχετε καταλάβει αυτό και τι συνέπειες εχει?

Στην Ευρώπη οι μοτοσυκλετιστές διαμαρτύρονται και κινητοποιούνται για να μην περάσει ο νόμος που θα υποχρεώνει και τα αυτοκίνητα να εχουν αναμμένα φώτα με το σκεπτικό οτι οι μοτο θα γίνουν λιγότερο ορατές.
    Εδω στο Ellada βάζουμε Xenon και μπλε φωτάκια και ολα καλά.

Χαλια μαυρα ειμαστε και οι περισσότεροι καμαρώνουν κιόλας...

Εγω πάντως Xenon δεν βάζω κι ελπίζω να ακολουθήσουν κι άλλοι.

balls of steel Το avatar του/της p@nos
    Παιδια αν σας ενοχλουν τα XENON στους αλλους καντε αυτο που κανω κι εγω.
    Μολις τους δειτε απλως αναψτε τους προβολεις σας...

Μην τρελαθουμε κιολας,οποιαδητποτε μοτοσυκλετα σημερα η αυτοκινητο,κυριως,(που συνηθως σε αυτα αντικαθηστουν τα απλα φωτα με ΧΕΝΟΝ) φωτιζει ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΣΤΑΤΑ το δρομο οποτε η δικαιολογια του οτι τα βαζω για να βλεπω καλυτερα παει περιπατο...

Μην ξεχναται οτι ο ΚΟΚ αναφαιρει οτι το βραδυ κανουμε σηνιαλο στον αλλο ειτε επειδη εχει ξεχασει τα φωτα πορειας αναμενα ΕΙΤΕ επειδη τα φωτα διασταυρωσης του ειναι ΑΡΥΘΜΙΣΤΑ!!!!!!!

Εεεεεε,αφου ειναι αρυθμιστα και το εχει κανει επειτηδες,στραβωστε το το καθαρμα...

Νέο μέλος
    Παιδια δειτε λιγο και αυτο που μου εστειλε η Bosch πριν λιγο καιρο

http://rapidshare.com/files/89347089..._2007.pdf.html

Παλαιό μέλος Το avatar του/της kalamaria
    Γκαζοφωνιξ JR μα τι λες τα στεφτεσε αυτα που λες ποια φωτα ειναι ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΣΤΑΤΑ για οδηγησε στην επαρχια το βραδυ και θα δεις αν θες τα xenon και ολα αυτα επειδη καποιοι Μ εχουν αριθμιστα τα τα φωτα εγω παντος δεν συμφονω με αυτο που λες
    ΟΛΑ ΚΑΛΑ!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από kalamaria
    Γκαζοφωνιξ JR μα τι λες τα στεφτεσε αυτα που λες ποια φωτα ειναι ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΣΤΑΤΑ για οδηγησε στην επαρχια το βραδυ και θα δεις αν θες τα xenon και ολα αυτα επειδη καποιοι Μ εχουν αριθμιστα τα τα φωτα εγω παντος δεν συμφονω με αυτο που λες

Οταν καποιος τα βαζει για ενα αμαξι που το εχει στην πολη ειναι μεγαλος ΜΑΛΑΚΑΣ...

Στον επαρχειακο δρομο στον οποιο δεν υπαρχει φωτισμος,ακομα και τα ΧΕΝΟΝ ειναι λιγα...
    Στο απολυτο σκοταδι οσο δυνατοτερο το φως τοσο το καλυτερο...
    Σε τετοιες συνθηκες το καλυτερο θα ηταν να βαλεις προβολεις γηπεδου με αυτη τη λογικη...

Μην παιρνεις την πιο ακραια περιπτωση...

Και μη μου πεις οτι ο καγκουρας με το πεζοραλο βγαινει και σε επαρχειακο δρομο...

Για τις συνθηκες που κυκλοφορουν η πλειοψηφια των οχηματων,ο φωτισμος τους ειναι αξιοπρεπεστατος...

ΥΓ:Τα ΧΕΝΟΝ δεν ρυθμιζονται σε ''συμβατικα''αυτοκινητα...
    Χρειαζονται αλλαγη του κατοπτρου,κατι που κοστιζει πολυ...

εχεις την αποψη σου και εχω την δικη μου
    ΟΛΑ ΚΑΛΑ!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από kalamaria
    εχεις την αποψη σου και εχω την δικη μου

Σε αυτο εχεις απολυτο δικιο!!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της THEOD
    Η αλήθεια είναι ότι η μετατροπή των προβολέων αλογόνου με λάμπες Xenon είναι αρκετά προβληματική όσο αφορά το τύφλωμα των απέναντι... Δεν έχω δεί μέχρι στιγμής αυτοκίνητο ή μηχανή με άφτερ-μάρκετ ξένον που να μην στραβώνει τους απέναντι κινούμενους... Και υπέυθυνος για αυτό είναι ο καθρέπτης πίσω από την λάμπα που διαχέει το παραγόμενο φως σαν να υπήρχε λάμπα αλογόνου...μόνο όταν όλος ο προβολέας είναι σχεδιασμένος για χρήση xenon το φως καταφέρνει και διατηρεί μια σωστή κατανομή της δέσμης στον δρόμο...
    Προσθέστε και την μόνιμη βλακεία οδηγών και αναβατών που αρνούνται να ρυθμίσουν σωστά τα φώτα τους και φθάνουμε σε ένα επικίνδυνο μίγμα....Και όσο η διάδοση τέτοιων συστημάτων μεγαλώνει τόσο μεγαλώνει και το πρόβλημα...
    Προσωπικά έχω την γνώμη ότι με την ίδια λογική που οι λάμπες των 90-100watt απαγορεύονται για χρήση δρόμου, έτσι θα έπρεπεπε να συμβεί και στην συγκεκριμένη περίπτωση...

Αλλά ότι και να συμβεί τελικά δεν θα γίνει τίποτα όπως δεν γίνεται και σε τόσα άλλα...Ειδικά όταν στο συγκεκριμένο θέμα έχει πέσει τόση καταναλωτική μανία... Βλέπετε έγιναν κι αυτά μόδα σε βαθμό που κάποιοι δίνανε πέρισυ τέτοια εποχή ένα πεντακοσάρικο (ή αλλιώς το 5-10% της εμπορικής αξίας της μηχανής τους...) για 2 λάμπες και 2 ανορθωτές μέ 3 μέτρα καλώδιο...

Παιδια εγω πηρα bixenon δεν τις εβαλα ακομα αλλα αν δω οτι ενοχλω τους απεναντι θα τα βγαλω γιατι δεν γουσταρω να με πριζουν με σινιαλα
    ΟΛΑ ΚΑΛΑ!!!

just got me bike Το avatar του/της George-3-
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Γκαζοφωνιξ JR

Μην ξεχναται οτι ο ΚΟΚ αναφαιρει οτι το βραδυ κανουμε σηνιαλο στον αλλο ειτε επειδη εχει ξεχασει τα φωτα πορειας αναμενα ΕΙΤΕ επειδη τα φωτα διασταυρωσης του ειναι ΑΡΥΘΜΙΣΤΑ!!!!!!!
    Pou?

Έτσι είναι το TLR τώρα

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	tlr1.jpg 
Προβολές:	227 
Μέγεθος:	26,2 KB 
ID:	119808

Έτσι θα γίνει

+ XENON (για αρχή μόνο στην μεσαία σκάλα). Γύρω στα 50-60 ευρώ με τα μεταφορικά για 2 λάμπες H7 (φυσικά κινέζικες).

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	tlr3.jpg 
Προβολές:	227 
Μέγεθος:	36,5 KB 
ID:	119812

Σελίδα 3 από 8 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Περί xenon στα παπια
    από panagath στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 67
    Τελευταίο μήνυμα: 19/12/2016, 14:21
  2. Περί xenon στα παπια
    από panagath στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks