με το συμπάθειο ρε παιδιά αλλά οσοι πρόκειτε να "πηδήξετε"
δεν κάνετε καμιά εξουσιοδότηση ενα πληρεξούσιο πρώτα???
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
με το συμπάθειο ρε παιδιά αλλά οσοι πρόκειτε να "πηδήξετε"
δεν κάνετε καμιά εξουσιοδότηση ενα πληρεξούσιο πρώτα???
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
και η ζωή συνεχίζεται...
Ναι ή 11:00 στο καφέ στο Χαιδάρι ή 11:30 στα διόδια δεξιά μετά την Ελευσίνα... αντε να μαζευτούμε....
ΥΓ.Free rider για τα δικά μου πληρεξούσια έχουν φροντίσει άλλοι ... και τα χουν καβατζώσει όλα όχι μόνο την μηχανή αλλά και τα χρέη μου και τα ξώγαμά μου....![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ερωτηση κανω εγω τωρα, ετσι...
πως θα σας γνωρισω?![]()
θα σταματαω καθε αλητη μηχανοβιο και θα τον ρωταω,
εισαι για to bungy...ε
μιλα ρε, εισαι για to bungy
και αν αυτος δεν ειναι τοτε θα μενει ετσι:hypnotize![]()
![]()
θα ερθω απο την Αττικη οδο απο την εισοδο 6 ανω λιοσια, θελει μηπως καποιος να συναντηθουμε καπου δεξια μετα τα δοδια?
Λοιπόν εγώ θα ειμαι με ένα μπλε Suzuki sv650s '03 με ένα κράνος Xlite Χ801 άσπρο με μπλε πορτοκαλί και ενα Dainese μαυρο δερματινο με ασπρη και πορτοκαλί ρίγα... παρέα με 2 κοπέλες με ένα Peugeut 206 μπορντώ και θα είμαστε δεξιά αμέσως μετά τα διόδια της Ελευσίνας απο τις 11.15 έως τις 11.40-45 . Το όνομά μου είναι Λάμπρος.
Οποιος θέλει το τηλ μου ας επικοινωνήσει μαζί μου μεσω πμ. δεν το βάζω δημόσια...
Για να μας καταλάβεις υπάρχουν 3 τρόποι:
α. 11.00 στο καφέ του δήμου Χαιδαρίου πριν την στροφή προς ευθεία Ασπρόπυργου.
β. 11.30 μετά τα διοδια της Ελευσίνας αμέσως δεξια...
γ. 12.30 στην μεταλλική γέφυρα του παλαιού δρόμου του Ισθμού της Κορίνθου.
Σας περιμένω όλους αύριο γνωστους και αγνώστους να γνωριστούμε με την τρέλα που κουβαλάμε...
κουβαλάτε και κάνα μαγιουδάκι μπας και κάνουμε κανα μπανάκι μετά και φάμε κιόλας...
ΥΓ.Μην ντρέπεστε να μου ζητήσετε το τηλ τουλάχιστον οι πρώτοι 10 σίγουροι που ξέρετε ότι θα πέσετε για να επωφεληθούμε και την έκπτωση των 10 ? αφου είμαστε μαζεμένοι εκεί... για να μην περιμένουμε να μαζευτούμε...