Σελίδα 11 από 30 ΠρώτοΠρώτο ... 67891011121314151621 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 151 έως 165 από 443

Θέμα: Adventure riding.

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από stefanos Προβολή μηνύματος
    Σαν προδιαγραφή για ταξιδιάρικο ήταν πρώτη.
    αερόψυκτη καρμπυρατέρ άξονας υδραυλικά ρυθμιζόμενες βαλβίδες δίμπουζο ξερό κάρτερ.
    Στις προδιαγραφές...
    Απ΄όσο θυμάμαι ήταν ένα θεόβαρο wanna be off road με προβλήματα στον κινητήρα. Νομίζω οτι θέλουν να το ξεχάσουν στη Honda.
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stefanos
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από byron Προβολή μηνύματος
    Στις προδιαγραφές...
    Απ΄όσο θυμάμαι ήταν ένα θεόβαρο wanna be off road με προβλήματα στον κινητήρα. Νομίζω οτι θέλουν να το ξεχάσουν στη Honda.
    Από εκείνη την εποχή πολλά θέλει να ξεχάσει η honda

Συνημμένο 302619

Δεν θα πάω πουθενά με δαύτη μιάς και δεν την έχω ,δεν θα την βρώ και δεν θα την ξαναβγάλουν.
    Επίσης δεν είμαι σίγουρος ότι γουστάρω τα ταξίδια.
    Σαν προδιαγραφές όμως είναι ιδανική.
    Βαριά ναι.
    Υποθέτω όμως ότι το hard core κομμάτι της περιπέτειας είναι λίγο και θα υπάρχει και καλή παρέα
    Ανταγωνιστής του R80 της BMW,πολύ βαρύ και με πολλά προβλήματα στο κιβώτιο αν δε με απατάει η μνήμη μου.Καλό,αλλά επιμένω στην αρχική μου επιλογή (και σε αυτόν ακριβώς τον χρωματισμό )

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	Honda XL600LM 85 3.jpg 
Προβολές:	395 
Μέγεθος:	61,2 KB 
ID:	302673

[QUOTE=byron;2394259]Στις προδιαγραφές...

αν δεν με απατα η μνημη μου,καπου ειχα διαβασει οτι το συγκεκριμενο ειχε θεματα με τον κυλινδρο τον πισω που υπερθερμαινοταν

Στρογγυλοφάναρος Το avatar του/της sapila racing
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από tommy dakar Προβολή μηνύματος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από byron Προβολή μηνύματος
    Στις προδιαγραφές...

αν δεν με απατα η μνημη μου,καπου ειχα διαβασει οτι το συγκεκριμενο ειχε θεματα με τον κυλινδρο τον πισω που υπερθερμαινοταν
    Δεν σας απατά η μνημη, είχε προβλήματα υπερθερμανσης του πίσω κυλινδρου που υποτίθεται οτι καλύφθηκαν με τους αεραγωγούς που έχει κατω απο το τεπόζιτο.
    Ηταν και βαρύ κι εφαγε πολύ αρνητικές κριτικές.
    sapila racing team

bimota SB6 1995

Hornet 900 2005
    Yamaha SR500 1981
    BMW R75/6 1975
    BMW R26 1957

Είχε και εύθραυστο κιβώτιο,με τα ανταλλακτικά του να έχουν εξαντληθεί καιρό τώρα!

Σκόνη Πέτρες Λάσπη Το avatar του/της Λευκάδιος
    Συνημμένο 302619

Δεν θα πάω πουθενά με δαύτη μιάς και δεν την έχω ,δεν θα την βρώ και δεν θα την ξαναβγάλουν.

Σαν προδιαγραφές όμως είναι ιδανική.
    Ειχα δει μια παρκαρισμενη πριν χρονια στην Αθηνα,αρχικα οταν ειδα απο μακρια το κοκκινο μοτερ νομιζα οτι ηταν XL600LMF.
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από KotsosDR Προβολή μηνύματος

επισης το 690 καλο και απαιχτο αλλα ειλικρινα οσα μεγαλα ταξιδια εχω δει με δαυτα , ολοι μενουν απο αντλια βενζινης καποια στιγμη , στο τελευταιο βιντεο που εβλεπα με 2 τετοια απο Ταξιδι Λονδινο - Αυστραλια , και τα 2 εμειναν απο αντλια .
    Σε τεστ Ελληνικου περιοδικου, μετα απο αλμα εμεινε απο διακοπτη του σταντ και δεν μπορεσαν να το βαλουν μπροστα ...
    Παντως δεν θα με χαλαγε να εχω ενα,ετσι κι αλλιως αν ποτε εκανα μακρινο ταξιδι θα πηγαινα με κατι αλλο

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Λευκάδιος Προβολή μηνύματος
    Σε τεστ Ελληνικου περιοδικου, μετα απο αλμα εμεινε απο διακοπτη του σταντ και δεν μπορεσαν να το βαλουν μπροστα ...
    Παντως δεν θα με χαλαγε να εχω ενα,ετσι κι αλλιως αν ποτε εκανα μακρινο ταξιδι θα πηγαινα με κατι αλλο
    20 ευρώ για ένα sidestand dummy plug (πολύ λιγότερα για κάποιον που πιάνουν τα χέρια του και καθήσει να το φτιάξει μόνος του) και καθάρισες για πάντα.

Σκόνη Πέτρες Λάσπη Το avatar του/της Λευκάδιος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από road spirit Προβολή μηνύματος
    20 ευρώ για ένα sidestand dummy plug (πολύ λιγότερα για κάποιον που πιάνουν τα χέρια του και καθήσει να το φτιάξει μόνος του) και καθάρισες για πάντα.
    Τετοιο θεμα μπορει να παρουσιασουν και άλλα ψεκαστα?Αν ναι,υπαρχει αντιστοιχο(με την KTM) παπαρακι στους καταλογους των εταιρειων?

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Takata Dome Προβολή μηνύματος
    Ανταγωνιστής του R80 της BMW,πολύ βαρύ και με πολλά προβλήματα στο κιβώτιο αν δε με απατάει η μνήμη μου.Καλό,αλλά επιμένω στην αρχική μου επιλογή (και σε αυτόν ακριβώς τον χρωματισμό )

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	Honda XL600LM 85 3.jpg 
Προβολές:	395 
Μέγεθος:	61,2 KB 
ID:	302673
    ΚΑΙ TUBELES ΕΛΑΣΤΙΚΟ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΤΟ XL. ΜΕΓΑΛΗ ΜΟΥΡΗ...
    καλη φαση

Τσίκι; Το avatar του/της MikeG
    Up!

Και όποιος έχει γνώση ας γράψει εδώ: http://www.moto.gr/forums/showthread...08#post2405208

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Λευκάδιος Προβολή μηνύματος
    Τετοιο θεμα μπορει να παρουσιασουν και άλλα ψεκαστα?Αν ναι,υπαρχει αντιστοιχο(με την KTM) παπαρακι στους καταλογους των εταιρειων?
    Δεν ξέρω αν υπάρχει κάτι αντίστοιχο και για άλλα μηχανάκια, νομίζω ναι. Αλλά και να μην υπάρχει το φτιάχνεις μόνος σου. Η' μάλλον δεν χρειάζεται καν... ξηλώνεις το διακόπτη του σταντ και ενώνεις μεταξύ τους τα 2 καλώδια. Μονωτική ταινία, τα στερεώνεις με ένα tie-wrap κάπου στο πλαίσιο και τελείωσες.

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από road spirit Προβολή μηνύματος
    Δεν ξέρω αν υπάρχει κάτι αντίστοιχο και για άλλα μηχανάκια, νομίζω ναι. Αλλά και να μην υπάρχει το φτιάχνεις μόνος σου. Η' μάλλον δεν χρειάζεται καν... ξηλώνεις το διακόπτη του σταντ και ενώνεις μεταξύ τους τα 2 καλώδια. Μονωτική ταινία, τα στερεώνεις με ένα tie-wrap κάπου στο πλαίσιο και τελείωσες.
    Δεν δουλεύει η παραπάνω μόντα σε ψεκαστό μηχανάκι. Το επαθε και φίλος σε vstrom, δοκιμάσαμε να το βραχυκυκλώσουμε αλλά δεν κάναμε τίποτα.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από kordix Προβολή μηνύματος
    Δεν δουλεύει η παραπάνω μόντα σε ψεκαστό μηχανάκι. Το επαθε και φίλος σε vstrom, δοκιμάσαμε να το βραχυκυκλώσουμε αλλά δεν κάναμε τίποτα.
    στα bmw δουλεύει

Δουλεύει !!

Σελίδα 11 από 30 ΠρώτοΠρώτο ... 67891011121314151621 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο μήνυμα: 12/04/2015, 02:44
  2. Adventure Riding tips
    από MikeG στο forum Οδήγηση: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 13/04/2013, 13:36
  3. Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο μήνυμα: 27/03/2013, 23:35
  4. Adventure Riding.....Τότε και Τώρα....
    από SVX στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο μήνυμα: 18/12/2009, 13:34
  5. TRAIL RIDE, θα ερθει τελικα κανεις για παρέα?
    από SeNNinhA στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 05/12/2003, 17:30

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF