Κοίτα να δεις που κάναμε παλιά με κάτι DT, XR, ΧL, XT, και κάτι KLR adventure riding... και δεν το ξέραμε...
Επί του θέματος...
Δηλαδή με το απλό CRF 250 L δεν μπορούμε να ταξιδέψουμε και πρέπει να το περιμένουμε σε εκδοση adventure; Ρε κουμπάρε αμα το γεμίσεις πολυεστερικό μπούγιο, φαίρινγκ και τεράστιες ποδιές, πως να πάρει αέρα ο ανορθωτής για να ψύχεται και πως να μη καεί αφού δεν ψύχεται;
Νομίζω πως αν αναλογιστούμε πως απευθύνεται σε νεαρούς αναβάτες κατόχους μικρού διπλώματος ίσως να έχει σοβαρή θέση στην αγορά. Κρίνοντας από την νέα τάση στα street τέτοιας κατηγορίας φαίνεται πως υπάρχει σημαντικό αγοραστικό κοινό.
Τελικά εμείς κρίνοντας κατά τα δικά μας μέτρα το συγκεκριμένο μηχανάκι δεν ξέρω αν βγάζουμε σωστό συμπέρασμα. Αν και συμφωνώ μαζί σας, νιώθω πως αν ήμουν 20άρης με μικρό δίπλωμα δεν θα με χάλαγε καθόλου τέτοια εμφάνιση![]()
it's all a matter of perception
ο ορισμός του ανθρωπάκου: look on and do nothing
Ωχ ερώτηση παγίδα...Δημοσιεύθηκε αρχικά από daz;2567638ο
Αν χρειάζεστε μπαταρίες μίζες φωτάρες ανορθωτές ψυγεία βεντιλατέρ ψεκασμούς κλπ πρέπει να είστε και έτοιμοι για την πιθανότητα να χαλάσει και κάτι.![]()
Και μεις στο συνεργείο ετσι αποχαιρετήσαμε τον καμμένο ανορθωτή στο άφρικα. Παραταχθήκαμε όλοι στη σειρά και με το δεξί χέρι στη καρδιά, βροντοφωνάξαμε όλοι μαζί, συγχρονισμένοι σαν καλορυθμισμένο ιαπωνικό V2 μοτέρ:
AΘΑΝΑΤΟΣ
Η ατμόσφαιρα θυμάμαι ήταν ηλεκτρισμένη...![]()
it's all a matter of perception
ο ορισμός του ανθρωπάκου: look on and do nothing
Τελευταία τροποποίηση από Λευκάδιος; 19/03/2015 στις 18:58.
RIDE MORE TALK LESS
Μάστορα άσε κάτω τη σέλα, θα τ'αλλάξω μόνος μου τα λάδια!
" the PouroDuro team "
Ο Βροχιδης πήγε με xr250 απο ανάγκη όχι επειδή γουστάρει, να λέμε τα πράγματα με το όνομα τους (όχι ότι αυτό είναι κακό, το ξεκαθαρίζω γιατί στάνταρ θα παρεξηγηθώ).
Καλό θα βγει το crf ΑΝ του βάλουν τον 300αρι κινητήρα που έχουν έτοιμο και αν με κάποιο μαγικό τρόπο το κρατήσουν κάτω απο 150 κιλά γεμάτο (... λολ ε )
2012: 150 ημέρες στη νότια Αμερική
2010: Βόρειο Ακρωτήρι, 2009: Πυρηναία, Χώρα Βάσκων, Άλπεις, 2008: Άλπεις
2012: 150 ημέρες στη νότια Αμερική
2010: Βόρειο Ακρωτήρι, 2009: Πυρηναία, Χώρα Βάσκων, Άλπεις, 2008: Άλπεις