εγω παντως ηθελα να απαντησω για να το παιξω γ@μιας και γρηγορος πολυ, ναμην πω παγκοσμιως.
Ρε τι μιζερια σας εχει φαει και πολυ σοβαροφανεια που ξενερωνεται τοσο με τις χαβαλετζιδικες συζητησεις.
βαλαμε φωτο ετσι για να γουσταρουμε να την πουμε ο ενας στον αλλο που ειναι το προβλημα.
Οσο αναφορα τις κλισεις.Το πατημενο λαστιχο δεν ειναι ενδειξη ταχυτητας αλλα κλισης.
Αν το πατησεις ολο δεν σημαινει οτι πας πιο αργα.Αν ηταν την κυριακη που εγω το πατουσα ολο τοτε ο μακρης που τα αφησε ολα κατω επρεπε να ειναι πισω μου.Εγω γιατι τον ειδα ομως απο την εξωτερικη να με περναει σαν σταματημενος.
Επειδη απο οτι καταλαβα αυτοι που βρηκαν μαλ@κια το ποστ ειναι αυτοι που δεν το πατησαν ολο ποτε εχω να πω ενα πραγμα.
Αν εχεις ss και δεν πατησες ολο το λαστιχο εισαι μεγαλο κουλαδι και οποτε θελετε βαζουμε και στοιχημα να σας το αποδειξω.
Τα αλλα μηχανακια μπορει να μην εχουν την δυνατοτητα να το πατησουν και να πρεπει να εισαι μπουστας.
Αυτο που πρεπει ο καθενας ειναι να αντιλαμβανετε τις ικανοτητες του και πανω απο ολα τις ικανοτητες τις μηχανης του