λοιπον λοιπον για παμε στο θεμα μας τωρα.
το να μπει αλλο φιλτρο υψηλης πιεσης ειναι καλη ιδεα?
και τον να γινει η παραπανω πατεντα και να μπει εξωτερικα ειναι καλη ιδεα?
Το να βάλεις άλλο φίλτρο αν ταιριάζει μέσα θα σου έλεγα ναι.
Το να το βάλεις από έξω για πιο λόγο ?
Θεωρείς οτι είναι ασφαλές ?
Αλλά καλύτερα να πουν οι πιο ιδικοί στο θέμα.
Dankannn
CBR 600F THE BEST
Εμείς με τα ψεκαστά που ΔΕΝ μας γράφει τίποτα κανένας για φίλτρο μπετζίνας τι παίζει;
Δεν έχουμε; Μας το κρύβουνε; Πετάμε το μηχανάκι;
Για δώστε κανά φως![]()
δεν νομιζω να υπαρχει ψεκαστο που να μην εχει φιλτρο βενζινης...
πρεπει να δεις τις τρυπες του μπεκ που περναει το καυσιμο.μικροσκοπιο θελει να τις δεις.
μου αρεσει η ιδεα να μπει εξωτερικα για να μην χρειαζεται την επομενη φορα να ξανα ανοιγω ολο το ρεζερβουαρ για να το αλλαξω!
αυτο που σκεφτομουν ηταν να κοψω την υπαρχουσα σωλινα στην μεση να αφαιρεσω και ενα κομματι οσο ειναι το φιλτρο και να το βαλω με ανοξειδωτα σφυχτηρακια.
η διαδρομη θα παραμεινει συνολικα ιδια.απλα το φιλτρο θα ειναι εξω αντι για εκει μεσα...
αμα βρεις κατι φτηνο πες κι εμενα. ο μακινας παντως τωρα το εχει στα 45-6 ευρω.. αν καποια στιγμη ξεκαθαρισω με τα οικονομικα μου θα το αλλξω προληπτικα..
τι εγινε τελικα? εγω παρηγγειλα το μαμα. τριτη που θα το παραλαβω σας ενημερωνω. τα θερμομονωτικα σφουγγαρια κατω απο το ρεζερβουαρ τα εχει κανεις να μου τα δειξει σε φωτο? το δικο μου δεν εχει αλλα απο βδομαδα κατι θα βαλω. μαλλον για καπο απο αυτοκινητο που ειναι πιο φθηνα..
δεν ασχοληθηκα με το θεμα αν και θα το κανω συντομα.ποσο το βρηκες?
ουτε εμενα ειχε αλλα οπως παντα εκανα πατεντουλα.αγορασα ενα υλικο σαν σφουγκαρι με αλουμινοχαρτο.
εκανε δουλεια.μονωσα και το φιλτροκουτι και το fuel rail με αλουμινοταινια
αλλα οταν εβαλα μπαγκστερ ειδα την μεγαλυτερη μονωση.
ΤΕΛΟΣ το προβλημα ζεστης στα απαυτα μου και στα μπουτια μου.
εβαλα και ενα κουμπι για να ανοιγω το βεντιλατερ στους 100 και οχι στους 110 να πουμε.ελεεεος.
![]()
τι υλικο ειναι αυτο? απο που τοπηρες? ειναι σαν αυτο που ειπα? μ'αρεσε..![]()
Με όλα αυτά τα αλουμινοτέτοια δεν θα εγκλωβίζεται περισσότερη θερμότητα στο χώρο του φιλτρου/κινητήρα κτλ ;![]()
Give me fuel, Give me fire